Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita
+13
CCristinaC
pavady
SilviaDumitrescu
mykya
ionela stefan
margelutamea
Day
fizicuta
mikelle
Cristache
aleinad
europolis
firicel
17 participanți
Pagina 6 din 10
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita
Spor la trebi si de la mine!Saptamana asta o am chiar plina:azi si maine martisoresc,ca m-a mancat undeva sa ma inscriu la selectia pentru targul martisorului la MTR,miercuri si joi planuri si proiecte,vineri plec la Bucuresti,ca sambata am cursul de fimo la Edora.Adica predau!
E prima oara,sa-mi tineti pumnii,ca deja ma ia cu emotii!

Day, ce ma bucur pentru tine si pentru participarea la MTR si pentru cursul de fimo!Si eu imi doresc de multi ani sa particip la MTR la astfel de targuri dar niciodata nu ma avut curajul necesar.Poate pe viitor....In ce priveste cursul suntem aici

Buna seara Ialomita oriunde te-ai afla
Vai Doina ce ma bucur pentru tine
iti tin pumnii, asteptam detalii dupa

Vai Doina ce ma bucur pentru tine

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
pavady- Ucenic
- Numarul mesajelor : 131
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 18/04/2010
Adriana ,tu ce bantui pe forum?Pune mana si invata ca un copil cuminte
Ia vezi ca-ti dau bataita
Cand ai examen?Eu vineri primul si apoi la sf.saptamanii viitoare.

examenele le incep Sambata pe 22.01. si am in fiecare ziiiiiiii , pana pe 03.02. inclusiv.
uite asa o sa bat drumul in fiecare zi pana la Slobozia.
nu stiu cum o sa fac, ca imi este destul de greu. dimineata voi fi la servici, iar dupa-amiaza lla examen, ma intorc de la examen si ma apuc de invatat pentru urmatorul de a doua zi.
si sincer, am nevoie de foarte mult noroc semestrul acesta ca sa trec fara nici o restanta.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
uite asa o sa bat drumul in fiecare zi pana la Slobozia.
nu stiu cum o sa fac, ca imi este destul de greu. dimineata voi fi la servici, iar dupa-amiaza lla examen, ma intorc de la examen si ma apuc de invatat pentru urmatorul de a doua zi.
si sincer, am nevoie de foarte mult noroc semestrul acesta ca sa trec fara nici o restanta.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pavady- Ucenic
Gata,m-am intors!Am tinut cursul de Fimo,m-am inscris la MTR,am facut si o tura prin mallurile bucurestene.Si acum pe rand.Mai fetelor,am fost incantata sa predau tehnica millefiori unor doamne si domni extraordinar de receptivi.E o tehnica destul de dificila si a mers totul struna.Sunt extaziata!Cand vor pune imagini pe site,va trimit sa le vedeti.
La MTR am cautat de am turbat usa pe care trebuia sa intru pentru a ajunge la biroul unde primeau mostrele.Dupa vreo 20 de minute de intrebat din gura in gura,am intrat,am gasit oamenii in pauza de masa si doar am dat plicul cu mostre.Astept raspuns daca am fost selectata abia pe 15 feb....
Pe la malluri m-am plimbat de amorul artei,ca,desi erau muuuulte reduceri,nu m-am lipit de nimic.
Deci m-am intors acasa cu toate sarcinile indeplinite cu succes,multumita de mine.
Voi ce ati mai facut?
La MTR am cautat de am turbat usa pe care trebuia sa intru pentru a ajunge la biroul unde primeau mostrele.Dupa vreo 20 de minute de intrebat din gura in gura,am intrat,am gasit oamenii in pauza de masa si doar am dat plicul cu mostre.Astept raspuns daca am fost selectata abia pe 15 feb....
Pe la malluri m-am plimbat de amorul artei,ca,desi erau muuuulte reduceri,nu m-am lipit de nimic.
Deci m-am intors acasa cu toate sarcinile indeplinite cu succes,multumita de mine.
Voi ce ati mai facut?
buna ziua Ialomita.
Day, am fost si eu la Buc si m-am intors aseara cu emotii maaaari la drum. era derapata o masina de dezapezire si o bucata de drum am mers prin zapada.
si cand am ajuns acasa mai era si pana de energie in tot cartierul, si nu mergea interfonul, ca si asta e pe curent
. si stateam ca miloagele sa iasa cineva sa ne deschida. Euro, la tine n-a picat curentul aseara?
ce ti-e si cu tehnologia asta, pica ceva si ramanem blocati.
Day, am fost si eu la Buc si m-am intors aseara cu emotii maaaari la drum. era derapata o masina de dezapezire si o bucata de drum am mers prin zapada.
si cand am ajuns acasa mai era si pana de energie in tot cartierul, si nu mergea interfonul, ca si asta e pe curent

ce ti-e si cu tehnologia asta, pica ceva si ramanem blocati.
Cristache- Senior
-
Numarul mesajelor : 635
Varsta : 47
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010
Dragele mele ialomitence,sunteti inzapezite sau inghetate de pe-aici nu dati decat din An in Paste?Nimic de barfa,nimic de lauda,nimic de ....nimic?!
Ia treceti voi si mai semnati condica din cand in cand si mai povestiti ce ati mai facut!
Ia treceti voi si mai semnati condica din cand in cand si mai povestiti ce ati mai facut!

...permiteti sa raportez:
-de maine intru in vacanta!
-tot de maine voi avea timp sa crosetez si sa misun pe net

..vreau sa termin o hainuta ptr o pustoaica si sper sa o pot posta pe forum la finalizarea ei
..........vin si eu cu o propunere ptr voi:sa ne intalnim la Slobozia intr-o zi de duminica ........dupa ce se mai incalzeste

fizicuta- Senior
-
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 61
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010
Gata ,doamna profesoara!
O sa ne intalnim dar sa vina caldura dupa cum bine zici ca io una sunt foarte "rea "de frig

fizicuta- Senior
-
Si eu abia astept sa treaca iarna!Nici cu soarele de primavara nu-mi place foarte mult ca se vede tot praful in casa peste tot
si cum cu astenia de primavara sunt "la zi "in fiecare an,nu prea am chef de smotru

sa stiti ca si eu vreau.............
sa ma anuntati si pe mine cand se stabileste intalnirea la Slobozia. ca deja de o saptamana fac Slobozia (naveta Urziceni-Slobozia) zilnic.
sa ma anuntati si pe mine cand se stabileste intalnirea la Slobozia. ca deja de o saptamana fac Slobozia (naveta Urziceni-Slobozia) zilnic.
pavady- Ucenic
Adriana,mergem mai la primavara incolo,sa se incalzeasca nu acum pe gerul asta.Hai ca nici nu te-am salutat,am intrat direct ca rama in asfalt

fizicuta- Senior
-
Si sa stam la o sueta...sa impartasim din experienta noastra in ale handmade-ului

fizicuta- Senior
-
ok. nu are importanta cand (cald sau rece), importanta este sa fie intr-o duminica.
pavady- Ucenic
S-a facut!Sunt foarte de acord,dar o s-o insarcinez pe Euro sa ma anunte si pe mine telefonic,ca eu mi-s mai cascata din fire si s-ar putea sa uit.
La mine totul perge conform planurilor:martisoare la greu,margeluse,planificare pentru workshopul urmator,iar intre timp,imi mai strecor,cu greu,si husbandul in programul meu

La mine totul perge conform planurilor:martisoare la greu,margeluse,planificare pentru workshopul urmator,iar intre timp,imi mai strecor,cu greu,si husbandul in programul meu

Hei,fetelor,pe unde v-ati ascuns?Ocupate ,presupun,pentru martisor!!!!Ce ne mai impartasiti?
Day,spun prezent ca am terminat si cu masa si cu baia si cu tot acum stau si crpsetez.Mai am putin si mai termin o caciulita de baiat>Le postez cand termin!

fizicuta- Senior
-
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Carte de oaspeti forumiste/forumişti din Petrosani si din zona
» Carti online / gratuite
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Carte de oaspeti forumiste/forumişti din Petrosani si din zona
» Carti online / gratuite
Pagina 6 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti