Punct in cruce-creatii diverse (2)
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Punct in cruce-creatii diverse (2)
Goblenul se coase pe panza speciala , cu 10x10 fire pe cm 2 , deci firele sunt dese , asadar nu ai cum sa folosesti cruciulita la goblen ! Punctul tipic este cel de jumatate de cruciulita ! Daca undeva scrie ca trebuie sa folosesti cruciulita , acolo inseamna ca sunt parti din scheme care trebuie sa iasa in evidenta , gen ochi , sau o lacrima ....sau ... mai stiu eu ce anume se vrea evidentiat !
Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
Mai exista etamina imprimata pentru fetite, ca pe vremea lui Ceausescu?eu la mine in oras nu am gasit, dar nici pe net sau nu am nimerit unde trebuie.am comandat de pe rogoblen unul imprimat, avand cusatura punct in cruce, dar nu stiu daca e la fel sau e mai complicat.(adica avand tesatura mai deasa)
marabr a scris:Mai exista etamina imprimata pentru fetite, ca pe vremea lui Ceausescu?eu la mine in oras nu am gasit, dar nici pe net sau nu am nimerit unde trebuie.am comandat de pe rogoblen unul imprimat, avand cusatura punct in cruce, dar nu stiu daca e la fel sau e mai complicat.(adica avand tesatura mai deasa)
In Braila am vazut in vara la merceria de la Piata mare si in cea de pe drepta cum mergi spre centru aproape de bulevard...Aveau etamina pictata...
la Piata mare am fost, la cele 2 mercerii, si nu au, iar cea de pe dreapta tocmai am vazut ca e desfiintata.si am mai fost la inca doua si tot nimic.
mutumesc
mutumesc

LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2806
Varsta : 53
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Un cadou intelept si cusut cu ganduri bune! Spor in continuare!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4708
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
LRodica- Atotcunoscător
-
Ce frumos!!!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna ziua! Mihai este numele meu, imi cer scuze fata de adminstratorii acestui site daca incalc regulile, eventual acestia pot bloca mesajul si ma pot contacta pentru o eventuala colaborare. De cativa ani ma ocup cu broderia de mana fiind intr-o colaborare cu un prieten grec. La noi aceste produse (si o sa vedeti despre ce vorbesc) nu se mai cauta din pacate. Cine vrea sa faca din acest hobby si un venit suplimentar ma poate contacta pe adresa de email [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], subiect "broderie de mana" pentru detalii. O sa atasez unul din modele pentru a va face idee despre ce e vorba. Multumesc si imi cer scuze adminilor daca am incalcat vreo regula si ii rog sa procedeze[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]" /> in consecinta.
itachis- Nou venit
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 26/02/2011
Itachis, eu nu văd poza.
LRodica- Atotcunoscător
-
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4095
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
itachis- Nou venit
Acum vad poza,doar ca nu inteleg de ce e la punct in cruce.E un fel de patchwork?Sau e broderie artistica,lucrata in diverse puncte,cu mouline?
Dorulet- Atotcunoscător
-
Mai postez 3 poze ca sa intelegeti mai bine. Suportul este canafas, modelele contin "in urma acului" "punctul romanesc" sau "cruciulita" care poate fi mica sau mare in functie de model si broderie plina artistica. Firul este un fir special,unele modele contin si "firoflos", postez o poza si cu el. Modelele se executa pe canafasul desenat sau prin urmarirea casutelor. Zi buna, spor la lucru si multumesc de interes.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
itachis- Nou venit
Multumim pentru precizari!Cred ca sunt doamne care cos,eu am alt hobby,dar imi plac broderiile acestea.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Interesant...se poate face separat si apoi coase pe o bluza pentru "revigorare"
Nici eu nu am facut niciodata, dar cat traim invatam!

Nici eu nu am facut niciodata, dar cat traim invatam!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4708
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Mobilier homemade (2)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Paturi crosetate 2
» Rochii, fuste crosetate -14
» Bluze,topuri,jachete, pardesie, bolerouri-crosetate (28)
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Fotografia, intre hobby si arta
» povestiri pentru copii
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Dieta sau un regim de viata sanatos!
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6