Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyAstazi la 6:18 am Scris de vlad_mom

» Jucarii crosetate
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita

+13
CCristinaC
pavady
SilviaDumitrescu
mykya
ionela stefan
margelutamea
Day
fizicuta
mikelle
Cristache
aleinad
europolis
firicel
17 participanți

Pagina 4 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

In jos

Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 Empty Re: Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita

Mesaj Scris de pavady Mar 04 Ian 2011, 8:37 pm

nu-i nici un secret si nici o lauda.
incep sesiunea pe 22 ianuarie.

aa , si ....firicel abia astept sa ne vedem.

Ultima editare efectuata de catre pavady in Mar 04 Ian 2011, 8:39 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
pavady
pavady
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 131
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita - Pagina 4 Empty Re: Carte de oaspeti:forumistele din judetul Ialomita

Mesaj Scris de ionela stefan Mar 04 Ian 2011, 10:22 pm

He,he,he!Forumistelor din Ialomita si de prin vecini!Stiti ce-am facut eu azi?
Ei bine,pentru ca nu stiti,si desi poate nici nu va intereseaza,ma laud:azi am baut cafeaua,dublata cu pepsi si ceva visinata,impreuna cu doua forumiste ialomitence:Europolis si Day!...despre eclipsa nu va spun...si nici despre ce am vorbit...si-am barfit...si-am pus tara la cale...si...a fost cea mai buna cafea de pe anul asta!
ionela stefan
ionela stefan
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Mar 04 Ian 2011, 10:37 pm

Da, au baut cate o pipeta amandoua si eu restul sticlei rade
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Mar 04 Ian 2011, 10:55 pm

Ce mi-e drag de voi ca va intalniti kiss
Maine,poimaine ma intalnesc si eu cu Pavady in oras la o cafea,visinata sau ce vom vrea fiecare wink bounce bounce bounce
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de pavady Joi 06 Ian 2011, 7:58 am

da firicel. asa este. si abia astept. coffee
buna dimineata europolis. observ ca suntem foarte matinale.sa aveti o zi cat se poate de buna pe gerul acesta.
pavady
pavady
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Joi 06 Ian 2011, 8:03 am

Buna dimineata hug Eu asa ma trezesc si daca merg la servici si daca nu. La 4 jumatate, 5 sunt in picioare zid
O zi buna si voua kiss
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de pavady Joi 06 Ian 2011, 8:05 am

bravos! n-am ce zice. poate si eu m-as trezi la fel de devreme, dar pe mine ma oboseste seviciul foarte mult (si nu numai...).
astazi este sarbatoare, deci nu se lucreaza, nu se spala. asa ca va intreb eu pe voi: ce faceti astazi?
pavady
pavady
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Joi 06 Ian 2011, 8:08 am

Iti dai seama ca nici eu nu vreau uneori sa ma trezesc la orele alea dar, zici ca sunt setata, in special zilele astea cand sunt si in concediu si mai sunt si sarbatori zid 2 zile, unde mai pui.
Azi eu am programat sa merg cu Day la centru si pe urma cred ca o sa scot modele la imprimanta ca niciodata nu am avut timp de asta.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de pavady Joi 06 Ian 2011, 8:11 am

imi cer scuze, dar ce centru? eu incerc sa prind totul din fuga.
dupa ce site iti iei modele?
pavady
pavady
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Joi 06 Ian 2011, 8:21 am

La protectia copilului Pavady, am strans de la fetele de pe forum pachete pentru copii saraci de la centru.
Sunt postate diferite carti de crosetat aici pe forum si e imposibil sa nu-ti placa un model. E mai comod sa descifrezi modelul dupa hartie decat dupa calculator.
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de pavady Joi 06 Ian 2011, 8:28 am

ok. acum am inteles.
si eu procedat la fel cu un model de caciulita crosetata pentru fetita mea.
dar prea mare branza nu am reusit. m-am enervat si am lasat-o deoparte. promit sa revin asupra ei dupa termin cu sesiunea. adica in februarie. atunci deja o modific si o sa incerc sa-i fac palarioara cu acel model. doar se apropie primavara.
pavady
pavady
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristache Joi 06 Ian 2011, 8:41 am

Euro, am citit despre actiunea voastra si ma bucur ca faceti asta. 2 din prietenele mele cele mai bune lucreaza la Protectia Copilului - la maternale...
Sunt mandra de voi!
Imi pare rau ca nu am putut contribui si eu la actiunea voastra....
Cristache
Cristache
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 635
Varsta : 47
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Joi 06 Ian 2011, 8:45 am

O sa mai fie ocazii sa contribui Cristache hug
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de pavady Joi 06 Ian 2011, 8:46 am

sa ne anunti si pe noi, poate vom ajuta si noi. ok?
acum trebuie sa plec . bicicleta
pavady
pavady
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristache Joi 06 Ian 2011, 9:04 am

sper doar sa am posibilitati, ca de fapt d-asta nu m-am bagat... Sad
Am fost odata, acum 8 ani, ca la o serbare de Craciun - Nou an, la Centru la ei. Si am fost foarte impresionata. Participau copii de la toate casele de copii din judet, erau foarte bine pregatiti, mi se face si acum pielea de gaina cand ma gandesc. Si aveau 2 masute unde aveau la vanzare creatii d-ale lor. Aveau picturi, ornamnte de Craciun... Era un baiat, adolescent, care avea niste desene in creion foarte reusite. Mi-am luat si eu.
Cristache
Cristache
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 635
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Joi 06 Ian 2011, 4:57 pm

Felicitari fetelor care au pus suflet in proiectul initiat de Euro,celor care l-au sustinut si care s-au implicat pentru ca el sa fie dus pana la capat!
Si in alta ordine de idei,dragi conjudetene.......astazi m-am intalnit cu Pavady,dar nu la o cafea ci la locul ei de munca dar treaba cu cafeaua ramane valabila wink Si ma bucur ca nu sunt singura dependenta de acest forum ,din oras.Si uite asa,numarul va creste,cu siguranta si vom fi mai multe ialomitence si le vom intrece pe prahovence rade si daca vrem,le invitam si pe ele la noi dar dupa sesiune ca noi suntem femei ocupate acum cu scolile cele inalte rade
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de pavady Joi 06 Ian 2011, 8:07 pm

salutare!
iata am venit de la servici, am pus mancarea pe foc si am intrat pe forum.
europolis sa nu crezi ca te-am uitat. cand voi termina cu sesiunea, adica la ultimul examen, sigur te anunt ca sa bem o cafea si sa mai palavragim cate ceva. ca doar tot ajung in Slobozia. ar fi si pacat sa nu ne intalnim. ce zici? boo
pavady
pavady
Ucenic
Ucenic

Sus In jos

Mesaj Scris de fizicuta Joi 06 Ian 2011, 9:45 pm

Sad ......eu cu cine beau cafeaua????..........sunt singurica pe aici......sau ma fac navetista spre capitala de judet? wink
fizicuta
fizicuta
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 61
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Joi 06 Ian 2011, 9:50 pm

Lasa Fizicuta ca sunt eu wink Ce lucrezi acum la inceput de an,sau astepti ca si mine sa treaca toate sarbatorile si apoi wink
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de fizicuta Joi 06 Ian 2011, 9:55 pm

Am inceput o pelerina ptr o fetita,dar acum e pauza de 2 zile,pana trec sarbatorile....
fizicuta
fizicuta
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 61
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mykya Joi 06 Ian 2011, 10:39 pm

Zicea cineva ceva de prahovence? ura Silvia unde esti? Sare-mi in ajutor ca ne intrec ialomicentele. affraid
mykya
mykya
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1732
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de europolis Joi 06 Ian 2011, 10:51 pm

Pavady pot veni eu la facultatea ta, profita si tu de concediu meu rade poate-ti suflu la examen (daca stiu), in rest...te astept si va astept cu placere hug
Ce Silvia Myky, azi ii tin eu locul rade

Ultima editare efectuata de catre europolis in Joi 06 Ian 2011, 10:53 pm, editata de 1 ori (Motiv : greseala)
europolis
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mykya Joi 06 Ian 2011, 11:00 pm

Ba nu, ca Silvioara mi-a sarit in ajutor. wink
mykya
mykya
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1732
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Joi 06 Ian 2011, 11:02 pm

Ia ,gata...ia duceti-va fiecare la "casile "voastre!
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de CCristinaC Joi 06 Ian 2011, 11:05 pm

firicel a scris:Ia ,gata...ia duceti-va fiecare la "casile "voastre!

Firicooooo! Asta e ospitalitatea ialomitencelor sau te lote gura pe dinainte? rade rade rade
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 10 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB