Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
+22
mnarcisa
amnro
amoni
rucsy
aurishta
Giobsy
MagdaMarin
cristinica_70
SilviaDumitrescu
Aghata
europolis
Aditza
zahariaelouise
Tonsis
Buburuza
diada
aisha
vilcris
ioana soare
Admina
dana_mi16
arime
26 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
Azi m-am vazut cu RalucaS si am adus in discutie si acest aspect
n-ar fi rau daca am incerca sa organizam o intalnire, pt. inceput cu fetele din Bucuresti.
Ce parere aveti fetelor, va surade ideea?!?

Ce parere aveti fetelor, va surade ideea?!?
Re: Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
Buna tuturor,
Arime, mi se pare super ideea, eu spre exemplu as vrea sa vin si sa nevedem mai multe!|
Pupici
Arime, mi se pare super ideea, eu spre exemplu as vrea sa vin si sa nevedem mai multe!|
Pupici
dana_mi16- Junior
-
Numarul mesajelor : 402
Varsta : 37
Localizare : peste tot si nicaieri
Data de inscriere : 17/02/2009
Ar fi frumos, mai ales ca e vara si putem iesi undeva. Sa vedem cand ar fi mai bine si cine se inscrie la reuniunea de 7 luni de Lucru de Mana. Daca nu, ne intalnim la o "claca", sa mai furam meserie una de la alta. Ar fi ceva sa aducem crosetele si andrelele cu noi, la terasa

Cred ca am fi atractia zilei
Si mie mi-ar placea, numai sa stabilim ce unde cum si cand.

Si mie mi-ar placea, numai sa stabilim ce unde cum si cand.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Chiar n-am stiut unde sa postez, dar se pare ca weekendul viitor este dedicat tricotatului si crosetalului... in public. Uitati informatii aici, pe Burda
Deci ideea mea cu lucrul de mana, in parc, nu e chiar unica, e practicabila in afara.
Noi romancele suntem mai timide, se pare. 
Deci ideea mea cu lucrul de mana, in parc, nu e chiar unica, e practicabila in afara.

cum ramane, stabilim o zi?
mai sunt fete interesante?
mai sunt fete interesante?
eu deja am ridicat doua degetele
programul meu e destul de lejer, doar in week-endurile cand suntem plecati nu voi putea.
Adica pe 3-4-5 iulie si 17-18-19 iulie.
Si de pe 1 august avem 2 saptamani libere si suntem din nou plecati.
In rest pot oricand, indiferent ca-i in week-end sau in timpul saptamanii.

programul meu e destul de lejer, doar in week-endurile cand suntem plecati nu voi putea.
Adica pe 3-4-5 iulie si 17-18-19 iulie.
Si de pe 1 august avem 2 saptamani libere si suntem din nou plecati.
In rest pot oricand, indiferent ca-i in week-end sau in timpul saptamanii.
ioana soare- Moderator
-
Ce zona v-ar conveni, dragelor? Eu una am un program mai ciudat, adica lucrez dupa-amiezele. Dar cred ca ma pot invoi intr-o zi, de dragul socializarii
Sau weekendul asta, daca e ok si cu voi.
Celelalte bucurestence sunt timide, se pare... Sau stau acasa si lucreaza de zor, ca sa ne incante cu minunatii.
Lista e deschisa, haideti la un pahar de vorba!

Celelalte bucurestence sunt timide, se pare... Sau stau acasa si lucreaza de zor, ca sa ne incante cu minunatii.

Orice zona verde - Herastrau, Cismigiu, Parcul Circului
Pentru mine nu conteaza asa mult zona. Vreme frumoasa sa avem doar.

Pentru mine nu conteaza asa mult zona. Vreme frumoasa sa avem doar.
ioana soare- Moderator
-
Eu nu sunt acasa weekendul asta
. Si cred ca nu voi fi inca vre-o 2-3 de-acum incolo. S-ar putea sa fie o problema mai extinsa ca incep concediile si mai plecam de-acasa. Probabil ca de-aia e asa o lipsa de reactie pe-aici. Dar daca mai continua intalnirile s-ar putea sa ne facem timp sa ajungem toate la ele, chiar daca nu toate odata.

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
zmotocel
in alta ordine de idei...
vroiam sa va invit in acest week-end la targul de Sf Petru si Pavel de la muzeul satului.
multi mesteri, multe produse, voie buna si o plimbare prin parc
aisha
Inteleg ca te vedem cu masuta & bijuuri in muzeul satului. O sa te recunoastem dupa modele!
zmotocel
va astept cu drag
mai si explic cate ceva cui vrea ;)
bijouxdemonange
S-ar putea sa trec eu pe-acolo, chiar mi-ar placea sa iti admir biju-urile mai de-aproape!
Admina
Zmotocel, cat e intrarea la targ, pentru publicul larg? Ne putem da o intalnire sau "intalneala", sa ne gasim toate odata.
bijouxdemonange
e o idee buna cu "intalneala", asa ne putem cunoaste si noi :p
zmotocel
de obicei se plateste biletul de intrare la muzeu normal, nu un bilet special pt targ. adica 6 lei adulti si 3 lei elevi, studenti, pensionari. dar sincer nu am intrebat pt targul asta in mod special
Ce ziceti, o ok locatia? Daca da, sa stabilim si o ora si gata! Cum zice si Vilcris, din iulie se incep concediile sau fugim de acasa in weekend, macar. Deci sa ne grabim.

Mie mi-ar placea sa ne vedem la Muzeul Satului la targ. Ar fi frumos sa mergem si sa cascam gura pe la tarabele de la targ, iar apoi, in fuctie de cum permite timpul fiecareia dintre noi, sa mergem la un suc in Herastrau, ori la o terasa de acolo, ori pe iarba langa apa, sa stam la povesti
Pentru mine e ok , doar ora sa o stabilim si sunt acolo.

Pentru mine e ok , doar ora sa o stabilim si sunt acolo.

ioana soare- Moderator
-
As vrea sa va vad si eu, dar nu promit. Daca n-o fi si n-o fi, poate ne mai vedem in timpul saptamanii, imi e mult mai la indemana, iar parcul Carol pt mine e ideal ca loc de
si de
Oricum, vara nu s-a terminat.

Oricum, vara nu s-a terminat.
Ce s-a intamplat in acea zi, a ajuns careva la Muzeul Satului?
Propun sa ne vedem in cursul acestei saptamani in Herastrau, ce spuneti... incercam o intalnire?! In cazul meu este posibil sa vin cu balaurul mic, asa ca vom sta pe iarba, la o bancuta... o sa-mi iau si croseta
Propun sa ne vedem in cursul acestei saptamani in Herastrau, ce spuneti... incercam o intalnire?! In cazul meu este posibil sa vin cu balaurul mic, asa ca vom sta pe iarba, la o bancuta... o sa-mi iau si croseta

Vin si eu cu croseta
si cu andrelele
Dar eu doar maine as mai putea, pt ca joi dimineata sau vineri dimineata, in functie de cum se anunta vremea, plecam pe biciclete la Brasov.
Daca stabiliti pentru maine, atunci contati si pe mine, voi fi acolo

Dar eu doar maine as mai putea, pt ca joi dimineata sau vineri dimineata, in functie de cum se anunta vremea, plecam pe biciclete la Brasov.

ioana soare- Moderator
-
ioana soare a scris:Vin si eu cu crosetasi cu andrelele
Din partea mea este oK maine, asteptam si parerea fetelor in cursul zilei de azi

Stabilim mai tarziu ora!
arime a scris:o sa-mi iau si croseta
si un tort daca se poate

ma bag si eu in vorba ... eu oricum nu vin, dar tare mi-ar placea!
pupicei si spor la intalneala!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Doar sa fiu sigura pt. ziua de maine si fac un tortulet special pt. aceasta zi
later edit::
cum intalnirea are loc in cursul saptamanii si lumea mai si lucreaza, o ora potrivita de intalnire ar fi dupa-amiaza (in jurul orelor 18.00-19.00)?!
O lista provizorie cu fetele care s-au inscris deja:
arime
Ioana
An-deea
RalucaS
...
lista ramane deschisa
ps:
cu fetele am vb. pe mess

Doar sa fiu sigura pt. ziua de maine si fac un tortulet special pt. aceasta zi

later edit::
cum intalnirea are loc in cursul saptamanii si lumea mai si lucreaza, o ora potrivita de intalnire ar fi dupa-amiaza (in jurul orelor 18.00-19.00)?!
O lista provizorie cu fetele care s-au inscris deja:
arime
Ioana
An-deea
RalucaS
...
lista ramane deschisa
ps:
cu fetele am vb. pe mess

Arime tu faci niste tortulete asa de frumoase ca nici n-as indrazni sa-l ating ca sa nu-l stric!
Pentru mine e foarte bine in jur de 18-19. La Expoflora?

Pentru mine e foarte bine in jur de 18-19. La Expoflora?
ioana soare- Moderator
-
Ioana, maine trebuie sa indraznesti sa-l papi
Ma gandesc sa ne intalnim in "centru", sunt 2 fantani arteziene (exista intrarea de la Arcul de Triumf si intrarea de la TVR... sper sa fi reusit sa ma fac inteleasa)
N-am idee unde este expoflora, vin cu masina si o sa parchez pe partea cu intrarea de la TVR... stiu ca acolo in cursul saptamanii gasesc sigur loc de parcare... oricum, pe seara poate reusim sa facem schimb de nr. de tel. sa putem comunica si in cazul in care nu ai timp sa intri pe forum...
Dupa ce ne intalnim vedem acolo ce facem, unde ne stabilim

Ma gandesc sa ne intalnim in "centru", sunt 2 fantani arteziene (exista intrarea de la Arcul de Triumf si intrarea de la TVR... sper sa fi reusit sa ma fac inteleasa)
N-am idee unde este expoflora, vin cu masina si o sa parchez pe partea cu intrarea de la TVR... stiu ca acolo in cursul saptamanii gasesc sigur loc de parcare... oricum, pe seara poate reusim sa facem schimb de nr. de tel. sa putem comunica si in cazul in care nu ai timp sa intri pe forum...

Dupa ce ne intalnim vedem acolo ce facem, unde ne stabilim

Bine, bine... pai pe mine nu ma luati cu voi?
Mai bine la intrarea dinspre TVR, la statuia lui Charles de Gaulle. Si eu tot din partea aia vin, Ioana si Arime la fel, daca e ne intalnim in centrul parcului cu restul fetelor.
Daca va zic ca azi noapte am visat ca ne-am dus intr-o excursie, vreo 9 de pe forum, pe undeva pe la munte.
Si chiar ma miram ca ne-am intalnit mai multe decat fetele de pe Culi, cand isi dau ele intalnire... Deci gand la gand, sper sa ne vedem maine, cat mai multe. 

Mai bine la intrarea dinspre TVR, la statuia lui Charles de Gaulle. Si eu tot din partea aia vin, Ioana si Arime la fel, daca e ne intalnim in centrul parcului cu restul fetelor.
Daca va zic ca azi noapte am visat ca ne-am dus intr-o excursie, vreo 9 de pe forum, pe undeva pe la munte.

Admina cum asa, tu esti mereu pe lista!
Si eu tot la intrarea aia m-am referit cand am zis expoflora, asa stiam eu zona de acolo de cand eram mica.
Dar ce ne facem cu ploaia torentiala care se pare ca vine in fiecare zi candva intre 18 si 20, fara sa anunte dinainte? Ma gandesc mai ales la Raisa, ca asa am inteles, ca Arime vine si cu piticul mic. Ma uit sa vad ce previziuni sunt pentru dupa-amiaza asta.

Si eu tot la intrarea aia m-am referit cand am zis expoflora, asa stiam eu zona de acolo de cand eram mica.
Dar ce ne facem cu ploaia torentiala care se pare ca vine in fiecare zi candva intre 18 si 20, fara sa anunte dinainte? Ma gandesc mai ales la Raisa, ca asa am inteles, ca Arime vine si cu piticul mic. Ma uit sa vad ce previziuni sunt pentru dupa-amiaza asta.
ioana soare- Moderator
-
Cum fara tine Admina, nici nu concepeam sa nu te revad
off, aveam de gand sa fac un mini tortulet, dar cum nu eram sigura de intalnire mi-am propus sa o las pe data viitoare cand o sa stabilim din timp cu surle si trambite
Ai dreptate Ioana, daca ploua ce facem, ne vedem ori ba... ploaia torentiala isi face aparitia zilnic in ultima perioada in jurul orei in care am stabilit intalnirea?!

off, aveam de gand sa fac un mini tortulet, dar cum nu eram sigura de intalnire mi-am propus sa o las pe data viitoare cand o sa stabilim din timp cu surle si trambite

Ai dreptate Ioana, daca ploua ce facem, ne vedem ori ba... ploaia torentiala isi face aparitia zilnic in ultima perioada in jurul orei in care am stabilit intalnirea?!

ramane locatia Herastrau - intrarea dinspre TVR, la statuia lui Charles de Gaulle
19.30 este oK???
Astept confirmarea voastra pana in jurul orei 15.00

Eu sunt pro! O sa fiu in zona oricum, asa ca o sa fiu acolo.
Hai, ca va fac galerie...

Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4

» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Forumiste din Buzau
» Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Forumiste din Buzau
» Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)