Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
+22
mnarcisa
amnro
amoni
rucsy
aurishta
Giobsy
MagdaMarin
cristinica_70
SilviaDumitrescu
Aghata
europolis
Aditza
zahariaelouise
Tonsis
Buburuza
diada
aisha
vilcris
ioana soare
Admina
dana_mi16
arime
26 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
abia astept Admina
19.30 batut in cuie, cine mai doreste lista o las deschisa...
Ioana si An-deea au confirmat
Fetele din Bucuresti, curaj

19.30 batut in cuie, cine mai doreste lista o las deschisa...
Ioana si An-deea au confirmat

Fetele din Bucuresti, curaj

Cum a fost la intalnire? N-am putut sa spun prezent, ca e soacra-mea in vizita, suntem numai noi doua
si nu puteam sa o las ...solo, acasa.
Poate data viitoare...

Poate data viitoare...
Aisha imi pare rau ca n-ai reusit sa ajungi, poate data viitoare!
La intalnire au reusit sa ajunga: Admina, Ioana, buburuza (cu Dinu) si bineinteles eu cu familia (copil, sot)
"copiii" s-au distrat in parc, noi am pus tara la cale, discutand cand despre torturi, cand despre crosetat, masini de cusut etc
A fost super faina intalnirea si sper sa o repetam in curand. Fetele sunt la superlativ.

La intalnire au reusit sa ajunga: Admina, Ioana, buburuza (cu Dinu) si bineinteles eu cu familia (copil, sot)

"copiii" s-au distrat in parc, noi am pus tara la cale, discutand cand despre torturi, cand despre crosetat, masini de cusut etc

A fost super faina intalnirea si sper sa o repetam in curand. Fetele sunt la superlativ.

Ei, da!
Nu numai ca ne-am intalnit dar am mancat si Diplomat bun de la arime. Sac! Si-am descoperit un loc mai retras in Herastrau, unde sunt masute si bancute si se poate sta boiereste la palavre. Data viitoare imi iau si termosul cu cafea.
Da, da, bun tort. Arime ne-a rasfatat cu bunatati si atmosfera a fost boema, datorita locatiei si discutiilor noastre. Ce sa mai lungim vorba, trebuie repetata experienta. 

Va multumesc frumos si ma bucur ca v-a placut surpriza mea dulce
Locul din herastrau este mai mult decat ok, abia astept sa ne revedem 

Da, da, delicioasa surpriza facuta de Arime!
M-am simtit excelent si mi-ar placea si mie sa repetam "intalneala"! Si sa ne adunam cat mai multe!

M-am simtit excelent si mi-ar placea si mie sa repetam "intalneala"! Si sa ne adunam cat mai multe!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
Ca tot am vorbit de o noapte alba, a forumistelor din Bucuresti, aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] propun sa vorbim serios si sa ne intalnim.
Chiar ar fi frumos sa ne vedem pe 14, la Noaptea Muzeelor. Daca mai sunt doritoare, hai cu mic, cu mare.
Daca nu atunci, veniti cu propuneri: cand, unde, in ce fel.
Chiar ar fi frumos sa ne vedem pe 14, la Noaptea Muzeelor. Daca mai sunt doritoare, hai cu mic, cu mare.

Daca nu atunci, veniti cu propuneri: cand, unde, in ce fel.
si sotul meu face parte dintr-un club(cu masinile)si se intalnesc saptamanal
mi-ar face mare placere sa va cunosc personal!eu vin!
mi-ar face mare placere sa va cunosc personal!eu vin!
zahariaelouise- Senior
-
Numarul mesajelor : 670
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 08/04/2011
Vai... dar nu va inghesuiti asa.... stati la rand, va rog...
Daca ma ofer ca fac cinste (cu un rand), veniti? Macar cu propuneri, daca la muzee nu vreti...

Daca ma ofer ca fac cinste (cu un rand), veniti? Macar cu propuneri, daca la muzee nu vreti...
Probabil nu au vazut mesajul
Eu nu pot sa promit nimic pana nu vad exact ziua si ora. Pe 14 daca nu reusesc sa fac schimb ies la 24 de la munca. Daca reusesc o rocada ies undeva pe la 20 cel mai devreme

Eu nu pot sa promit nimic pana nu vad exact ziua si ora. Pe 14 daca nu reusesc sa fac schimb ies la 24 de la munca. Daca reusesc o rocada ies undeva pe la 20 cel mai devreme

Prezent
adica eu vin si la muzee si sa ne intalnim
E o problema ca nu-s din Bucuresti?

E o problema ca nu-s din Bucuresti?
Ultima editare efectuata de catre europolis in Mar 10 Mai 2011, 9:20 pm, editata de 1 ori
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
mmmm tentant rau...nu stiu ce sa zic acu...eu sunt la gradina cu artisti de la 9 la 22.........trebuie sa ma gandesc bine...cred ca o sa fiu praf.......
Pai venim dupa tine Agatha
si te ajungem repede din urma
Scuze de greseala Aghata
pe mine m-a ajuns urma

Scuze de greseala Aghata

Ultima editare efectuata de catre europolis in Mar 10 Mai 2011, 9:23 pm, editata de 1 ori (Motiv : ehh)
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Aghata a scris:mmmm tentant rau...nu stiu ce sa zic acu...eu sunt la gradina cu artisti de la 9 la 22.........trebuie sa ma gandesc bine...cred ca o sa fiu praf.......
Ce nu stii?De la gradina cu artisti plecam direct la muzeu

cristinica_70- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 123
Varsta : 53
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 25/10/2009
Admina, vrei sa trimit un mesaj la utilizatori? sa vezi atunci ce o sa fie pe acest topic!
Va admir si va urmaresc, sper sa va intalniti cat mai multe! Tare mi-ar placea si mie dar sunt cu mainile legate, poate peste ani, daca mai suntem pe Pamant (apopo de semnatura Adminei, poate ne indeplinim misiunea).

Va admir si va urmaresc, sper sa va intalniti cat mai multe! Tare mi-ar placea si mie dar sunt cu mainile legate, poate peste ani, daca mai suntem pe Pamant (apopo de semnatura Adminei, poate ne indeplinim misiunea).
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Ai prins gustul deja

Lasa Diada ca trec pe la tine si te iau cand ma duc eu.
Ajungi mai repede cu mine,luam gradinita cu noi(cei 4 copii) si le dam intalnire fetelor in parcul Herastrau la intrarea din Piata presei libere (acolo e parcare gratis),mergem cu cei mici in parcul din apropiere ,il stiu ca am fost cu Marius acolo cand avea Vio treaba in Bucuresti in 2009.
Si nu avem nevoie de soti.

Pana la 4 cand vin ei de la servici venim si noi acasa.

Si sti, ca ce zic, aia fac,mai devreme sau mai tarziu

Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Mier 11 Mai 2011, 6:37 am, editata de 1 ori (Motiv : Adaugat plan plimbare)
Multumesc Magda, ma bazez pe tine!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Eu zic asa, nu sunteti pasari de noapte.... Atunci luam prounerea Magdei: parcul Herastrau, si lucram de acolo, ceva. Intr-un weekend, ca sa lucram cat mai putine. Cine e pentru, cine e impotriva, ceva abtineri?
Diada, pai uite, misiunea mea, de acum, e sa scot X fete la un suc. Ti se pare indeplinita?
Silvia, ne dam intalnire pe Litoral Tango sau la baile Felix? Eu sunt prima, iau primul tren si vin! Las casa, masa, familie, servici, ca sa ma vad cu voi. Asta e dedicatie, nu doar asa... aaaa, pai la ora aia imi plimb pisica, pensez cactusul, fac o ciorba de rabdari prajite...
Diada, pai uite, misiunea mea, de acum, e sa scot X fete la un suc. Ti se pare indeplinita?

Silvia, ne dam intalnire pe Litoral Tango sau la baile Felix? Eu sunt prima, iau primul tren si vin! Las casa, masa, familie, servici, ca sa ma vad cu voi. Asta e dedicatie, nu doar asa... aaaa, pai la ora aia imi plimb pisica, pensez cactusul, fac o ciorba de rabdari prajite...
Of, ce mi-ar prii Noaptea muzeelor! Dar cine stie? Poate traind si nemurind voi spune si eu prezent la o intalnire de zi. Nu ca nu mi-ar placea o intalnire de noapte, dar ar insemna sa schimb mersul trenurilor.
Sunt cu geana pe voi!
N-oi fi eu din Bucuresti, dar comparativ cu...Australia sunt relativ aproape (24 ore mers cu trenul, un fleac!)
Sunt cu geana pe voi!
N-oi fi eu din Bucuresti, dar comparativ cu...Australia sunt relativ aproape (24 ore mers cu trenul, un fleac!)
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Mier 11 Mai 2011, 10:07 am, editata de 1 ori (Motiv : Ooops!)
Eu zic prezent. Dupa acest week-end, urmatoarele doua sunt liberaAdmina a scris:Eu zic asa, nu sunteti pasari de noapte.... Atunci luam prounerea Magdei: parcul Herastrau, si lucram de acolo, ceva. Intr-un weekend, ca sa lucram cat mai putine. Cine e pentru, cine e impotriva, ceva abtineri?

Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4

» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Forumiste din Buzau
» Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Forumiste din Buzau
» Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)