Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
+22
mnarcisa
amnro
amoni
rucsy
aurishta
Giobsy
MagdaMarin
cristinica_70
SilviaDumitrescu
Aghata
europolis
Aditza
zahariaelouise
Tonsis
Buburuza
diada
aisha
vilcris
ioana soare
Admina
dana_mi16
arime
26 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
Tare mi-ar place sa vin si eu! Dar astept sa vad cum asezati voi cartile, poate reusesc sa fac o escapada!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Eu sunt pentru Herastrau, intr-un weekend.
rucsy- Junior
-
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 56
Data de inscriere : 23/09/2009
Vin si eu in herastrau dar nu weekendu asta ca ma duc la nunta.
Silvi te-ai invatat la all inclusiv..?
Silvi te-ai invatat la all inclusiv..?
in herastrau vin si eu dar cu copiii la pachet daca e ok.
europolis a scris:Prezentadica eu vin si la muzee si sa ne intalnim
![]()
E o problema ca nu-s din Bucuresti?
Te cazez la mine si poti zice ca esti de pe langa

Vin si eu in Herasrau cu plozii dupa mine, vreau si la muzeu, aici fara plozi.
Sa vedem ce se hotaraste.
Ultima editare efectuata de catre mnarcisa in Mier 11 Mai 2011, 4:49 pm, editata de 1 ori (Motiv : plusat)
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Pai ori o facem lata, ori mergem cu copii...
Si ma gandesc, daca aveti copii care pot fi lasati fara probleme, la leagane si supravegheati de la distanta, e perfect asa. Vin si eu cu pitica mea.
Dar daca trebuie sa stati cu ochii pe ei, non-stop, mai bine facem intalneala numai noi, fetele. La un suc, la o maslina, la un pahar de vorba. Mai ales ca unele dintre noi nu au copii sau nu au copii mici.
Narcisa, ramane stabilit! Sambata seara, zic.

Dar daca trebuie sa stati cu ochii pe ei, non-stop, mai bine facem intalneala numai noi, fetele. La un suc, la o maslina, la un pahar de vorba. Mai ales ca unele dintre noi nu au copii sau nu au copii mici.

Narcisa, ramane stabilit! Sambata seara, zic.

Admina a scris:
Diada, pai uite, misiunea mea, de acum, e sa scot X fete la un suc. Ti se pare indeplinita?![]()
Inca nu e indeplinita! sa vad finalul! Bravo fetelor, eu ies din cursa asta cu copii mei cu tot

ai vazut Magda ce ne-a dat Admina cu flit? noi cucopii nostri de supravegheat... sa-mi fie rusine! dar daca asta e misiunea mea... cu suc imi convenea si mie

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Diada, cand o sa reusesti sa plasezi copii la bunici, rude, gradinite, sa ma cauti. Te scot un weekend undeva, la un spa poate, all inclusive, vorba Silviei. Dar parol, ca nu te las sa vorbesti de copii, toata perioada...

Lasa Diada ca noi astea care avem minim 2 copii si nu avem cu cine-i lasa cand e vorba de distractie si care si la distractie tot cu copii mergem facem o sezatoare in parc in Buzau.Mai e si Danae care are 2 si s-o mai gasi.
Si luam sucul la pachet si ligheanele cu apa sa zicem ca am fost la SPA.
Si asa al meu sot ma tot bate la cap sa mai plecam mai departe de casa doar sa se plimbe si el cu masina.
Si luam sucul la pachet si ligheanele cu apa sa zicem ca am fost la SPA.

Si asa al meu sot ma tot bate la cap sa mai plecam mai departe de casa doar sa se plimbe si el cu masina.

se pare ca si eu tot la buzau o sa vin.......
la suc, maslina sau altceva ma bag pana in ora 17.

la suc, maslina sau altceva ma bag pana in ora 17.
Fetele mai noi sunt si ele primite la intalnire? Nu de alta, dar eu ma pot prezenta si la intalnirea din Bucuresti si la cea din Buzau (tot sunt in drum spre Braila, as putea face o escala in Buzau
). Sau si mai bine...ma ofer sa stau cu copilasii. Va asigur ca or sa fie pe maini bune..Imi plac copii,experienta am acumulat cu cei patru frati si nspe nepotei....plata in rate...mai o fustita,mai o bluzita sau ce mai lucrati voi pe aici (Eu oricum nu cred sa ajung sa fac d'astea nici in o mie de ani
sa ca..)
Hai care va bagati...eu incep inscrierile...

nicoleta_mc- helper
-
Numarul mesajelor : 56
Varsta : 42
Data de inscriere : 09/12/2010
S-a facut Amnro
.Vezi Diada,incet incet se ingroasa randurile la Buzau
,si apoi schimbam si titlul topicului in "Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti Buzau "
Oricum lista ramane deschisa.
Ma uit pe orasul Buzau cartografiat si gasesc eu un parc frumos.Diada stie mai bine ca e de-a locului.
Poate vara asta o facem.

Oricum lista ramane deschisa.
Ma uit pe orasul Buzau cartografiat si gasesc eu un parc frumos.Diada stie mai bine ca e de-a locului.
Poate vara asta o facem.

De-abia acum vad si eu propunerea... era buna ideea Diadei cu mesajul catre toti membrii... Pana la urma ati stabilit ceva pe week-endul asta in Bucuresti? Ca n-am vazut data si ora ferme... vreau si eu sa va cunosc si personal.. chiar mi-ar face placere!!

Cateva persoane au zis ca nu pot weekendul acesta: servici, evenimente. Plus ca eu si Narcisa ne pregatim intens, pentru o noapte alba, la muzeu.
Deci de weekendul viitor, intr-o zi cu soare, sambata sau duminica. Voi hotarati cum vreti, cu sau fara jumatati si copii. Stiti parerea mea; meritam cateva ore, intre fete, fara catel si fara purcel. Doar asa, un suc si o vorba. Dar daca nu va simtiti in largul vostru, fara copii, luati si sotii. Ii lasati pe ei cu plozii, la leagane.

Deci de weekendul viitor, intr-o zi cu soare, sambata sau duminica. Voi hotarati cum vreti, cu sau fara jumatati si copii. Stiti parerea mea; meritam cateva ore, intre fete, fara catel si fara purcel. Doar asa, un suc si o vorba. Dar daca nu va simtiti in largul vostru, fara copii, luati si sotii. Ii lasati pe ei cu plozii, la leagane.

Admina a scris:Diada, cand o sa reusesti sa plasezi copii la bunici, rude, gradinite, sa ma cauti. Te scot un weekend undeva, la un spa poate, all inclusive, vorba Silviei. Dar parol, ca nu te las sa vorbesti de copii, toata perioada...![]()
Ca sa am dovada, am dat un print screen ca sa nu te razgandesti intre timp

Magda, chiar am parcul aci, langa mine, pentru cine nu stie, se poate vedea online AICI
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Sa-mi faci cu mana cand scoti copii la plimbare
Si ce frumos !Gata acolo ne intalmin,candva.
Ala da parc de 10 hectare
acolo ai unde te desfasura si e si in marginea orasului ,nu ca la Ploiesti in margine nu gasesti decat parcuri minuscule langa sosea.
Sa-mi faci cu mana cand scoti copii la plimbare

Si ce frumos !Gata acolo ne intalmin,candva.
Ala da parc de 10 hectare

Schimbare de plan! M-a certat prietena mea ca de ce nu vin si eu si SURPRIZA, sotul a fost de acord! Asa ca as incerca si eu sa fiu prezenta daca prietena mea, Admina, se ingrijeste sa ma preia de la gara si sa ma aduca inapoi
si ar mai fi planul 2: am vorbit si cu Camy, ar veni si ea, dar trebuie sa stim clar unde ne intalnim si la ce ora. Asa ca am fi si noi pe lista.
Admina incepe lista aia!

si ar mai fi planul 2: am vorbit si cu Camy, ar veni si ea, dar trebuie sa stim clar unde ne intalnim si la ce ora. Asa ca am fi si noi pe lista.
Admina incepe lista aia!
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Mykya, eu merg la Cotroceni, moarta-coapta. Si ce, singura nu ma pot invita si scoate la muzeu?
Diada, o sa facem lista, pandim weekendul viitor, sa vedem o vreme prielnica. Dar nu vi cu copii?

Diada, o sa facem lista, pandim weekendul viitor, sa vedem o vreme prielnica. Dar nu vi cu copii?

Admina la Cotroceni au o expozitie frumoasa Univers cromatic Iosif Iser. Sa-i acorzi putin mai multa atentie si sa-mi spui daca ti-a placut.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Admina a scris:
Diada, o sa facem lista, pandim weekendul viitor, sa vedem o vreme prielnica. Dar nu vi cu copii?![]()
de ce? nu vrei sa mai dai Spa- ul ala?

Parcul Circului nu va place? E mare si frumos si ingrijit, avem rate, gaste,broaste testoase, broaste de toate felurile, pesti:))) Avem si terasa la circ si avem si leagane multe si frumoase pentru cine vine cu copiii si jumatatea si o lasa sa aiba grija de ei. Avem si plimbari cu trasurica si poneiul si trambuline, tot ca sa tina copiii si consortul ocupati:))) Avem voie sa stam si pe iarba, facem picnic:))) Si taraba cu sucuri naturale din fructe stoarse la fata locului, pentru cine e mai naturist:))
Aici as veni si eu, ca inca nu am curajul sa ma aventurez prea departe, avand biberoanele la purtator.
)
Aici as veni si eu, ca inca nu am curajul sa ma aventurez prea departe, avand biberoanele la purtator.

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Data de inscriere : 24/02/2009
Da, lasam consortul din dotare... la trambuline.
Ioana, daca nu vine Mahomed la munte... eu vreau si la Circ, sunt pentru.
Diada, hotaraste-te draga... Ori vi la intalneala, ori "te fac" un weekend la munte. Ori amandoua... Dar nu la spa, ca e criza... e all inclusive, plimbare, mancare si aer curat. Cazarea e la bloc, dupa buget.

Ioana, daca nu vine Mahomed la munte... eu vreau si la Circ, sunt pentru.
Diada, hotaraste-te draga... Ori vi la intalneala, ori "te fac" un weekend la munte. Ori amandoua... Dar nu la spa, ca e criza... e all inclusive, plimbare, mancare si aer curat. Cazarea e la bloc, dupa buget.

Ramane valabil pentru week-end(nu stiu cum s-a anuntat vremea)? Ce ziceti? Suna tentant Parcul Circului

Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4

» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Forumiste din Buzau
» Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Forumiste din Buzau
» Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie