Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
3 participanți
Pagina 1 din 1
Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
Pe principiul <de ce altii sa aiba si noi nu>m-am gandit sa lansez o invitatie la intalneala fetelor din Galati care sunt interesate sa ne cunoastem si sa realizam impreuna o sueta artistica,la un pahar de vorba pe subiecte diverse ,dar insotite de trusa de lucru (tricot,croset,goblen.......si ce s-o mai putea aduce).Ce ziceti GALATENCELOR?
Punem detalii la punct dupa nr.doritoarelor,care pot veni insotite si de prietene carora sa le transmitem microbul lucrului de mana [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept cu interes reactia voastra!!!
Sigur ca da,daca doriti,primim si Brailence,Focsanence si ce alte <etnii>mai doresc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Punem detalii la punct dupa nr.doritoarelor,care pot veni insotite si de prietene carora sa le transmitem microbul lucrului de mana [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Astept cu interes reactia voastra!!!
Sigur ca da,daca doriti,primim si Brailence,Focsanence si ce alte <etnii>mai doresc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Re: Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
Ei da..asa initiativa...BRAVO!
Chiar eram curioasa cate "vecine" am. Eu ma inscriu pentru intalnirile din august cand vin in concediu pe meleagurile copilariei (Braila). :

nicoleta_mc- helper
-
Numarul mesajelor : 56
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 09/12/2010
Sper sa ai mana buna si sa te urmeze cat mai multe fete!!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si ca sa fie ca in marea familie LUCRU DE MANA invitam si asteptam langa noi forumiste moderatoare,Admine,Diade si de ce nu si reprezentanti ai sponsorilor
.
Se mai inscrie cineva,are cineva si alte idei mai bune,cine mai urmeaza?????Lista e deschisa si.........ascultatoare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si ca sa fie ca in marea familie LUCRU DE MANA invitam si asteptam langa noi forumiste moderatoare,Admine,Diade si de ce nu si reprezentanti ai sponsorilor

Se mai inscrie cineva,are cineva si alte idei mai bune,cine mai urmeaza?????Lista e deschisa si.........ascultatoare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre teisoara in Vin 20 Mai 2011, 3:44 pm, editata de 1 ori (Motiv : invitat oficialitati)
Vin si eu cu acul, croseta si cu niste clesti pentru bijuterii, pot?
Nu pot sa iau masina de cusut, e prea mare si nu prea ascultatoare
Nu pot sa iau masina de cusut, e prea mare si nu prea ascultatoare

cookie- helper
-
Numarul mesajelor : 36
Varsta : 48
Localizare : Galati
Data de inscriere : 31/10/2008
poate reusim macar sa initiem acest proiect cateva fete ca sa fim de exemplu pt.urmatoarele intalniri..........Asteptam continuarea

» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Forumiste din Buzau
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Forumiste din Buzau
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)