Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
+39
vlad_mom
fiordaliso
rodishor
odrina
raluk0182
corilex
greieras
sergiu valentin
Anca Gruian
oliv
iriclau
gaza
alinnusha92
gabriela1554
ioanadu
danabarbu2007
diada
ppisic
piciul
anc@
MihaelaT
elenaveronica
adina_lg
Butterfly_Amalia
LRodica
Dorulet
adina.adcont@gmail.com
orhapetru
ionela07
Karina33
bebelusha
dorina narita
Gabica
kabunta
Samarineanca
alessia2007
Admina
valentinadof
christinuca
43 participanți
Pagina 13 din 15
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Bravo!
Nope! Eu eram dinainte
(din septembrie pana in aprilie in orice spatiu public inchis), singura diferenta e ca atunci mastile de unica folosinta erau 0,5ron/buc si dezinfectantul pentru maini 6ron... Nu stiu cat e de paranoia, dar piticul meu a facut pojar la 3 ani in conditiile in care nu mergea la gradi, nici la locuri de joaca si nici nu socializam cu nimeni, doar iesiri la supermarket...deci se pot "culege" diverse din aglomerarile de oameni.
Maine sa incerc si eu (daca nu ma acapareaza total proiectul inceput azi), soata vrea cu cu pliuri, eu as vrea tot "botnita".
Nope! Eu eram dinainte

Maine sa incerc si eu (daca nu ma acapareaza total proiectul inceput azi), soata vrea cu cu pliuri, eu as vrea tot "botnita".
Proiectul terminat ieri:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
...primul proiect cu noua mașină e geanta pentru ea... (material reciclat, curea din centura de asigurat bagaje care se rupsese la sistemul de închidere , placa de parchet si folie de pus sub parchet ). Am uitat de cele 2 bucati de velcro care sa prinda capacul de cele 2 aripioare...ca m-a luat valul...acesta fiind a 2-a oara cand proiectez geanta, prima oara gandisem altfel si eronat...
Am încercat aseară 2 modele de măști. ..cam rateu...una totuși e buna pt pitic.
Azi la cafea am găsit alta idee și m-am și apucat ...ma rodea curiozitatea:
As modifica puțin tiparul sub barbă. ..si sarma de la pungile de congelator nu face mai nimic. ..pus eu acum la asta.
De aici am luat ideea, tiparul mi l-am facut eu mai ochiometric si ceva mai mic (cu click dreapta si "translate to..." se intelege tot)
...primul proiect cu noua mașină e geanta pentru ea... (material reciclat, curea din centura de asigurat bagaje care se rupsese la sistemul de închidere , placa de parchet si folie de pus sub parchet ). Am uitat de cele 2 bucati de velcro care sa prinda capacul de cele 2 aripioare...ca m-a luat valul...acesta fiind a 2-a oara cand proiectez geanta, prima oara gandisem altfel si eronat...

Am încercat aseară 2 modele de măști. ..cam rateu...una totuși e buna pt pitic.
Azi la cafea am găsit alta idee și m-am și apucat ...ma rodea curiozitatea:
As modifica puțin tiparul sub barbă. ..si sarma de la pungile de congelator nu face mai nimic. ..pus eu acum la asta.
De aici am luat ideea, tiparul mi l-am facut eu mai ochiometric si ceva mai mic (cu click dreapta si "translate to..." se intelege tot)
Foarte bine arata geanta.
Sa o folosesti sanatosa.
Si masca e ok.
Am vazut masca crosetata. Tare mi-a placut ideea. Dar fiind la tara, dupa ce termin lucrul stau mult pe afara.
Sa o folosesti sanatosa.
Si masca e ok.
Am vazut masca crosetata. Tare mi-a placut ideea. Dar fiind la tara, dupa ce termin lucrul stau mult pe afara.
LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3493
Varsta : 55
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Multam, Rodica. Am vrut-o mai mult practica si cat mai sigura, sa stea bine masina in ea, sa protejeze cat de cat masina la transport. I-am facut doar un buzunar mare pe exterior pe cealalta parte pentru manual si cutiuta cu talpile cumparate separat.
Am ajustat putin tiparul de masca, am mai facut unul si pentru soata, am facut si proba, acum astept sa-mi ajunga elasticul comandat. Le-am lasat pe laterale loc de introdus elasticul.
Am ajustat putin tiparul de masca, am mai facut unul si pentru soata, am facut si proba, acum astept sa-mi ajunga elasticul comandat. Le-am lasat pe laterale loc de introdus elasticul.
Imi place mult cum ti-a iesit geanta pentru masina de cusut. Sa le folosesti sanatoasa!
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2930
Varsta : 52
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Ingenioasa asa cum te stim,felicitari!
Se poate pune elastic de borcane pentru urechi?
Se poate pune elastic de borcane pentru urechi?
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4599
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Multam.
Dorulet, nu...nu prea vad cum, nu la astea pe care le-am facut deja, doar elastic taiat, dar pot pune cu prindere la urechi sau dupa cap... Ar trebui elasticul ala de borcane pus de la inceput, inainte de prima cusatura, ca sa ramana in zona aia. Mi-a placut tiparul asta pentru ca nu are cusatura in laterale, acolo e doar materialul indoit, ca sa nu ingroase si rigidizeze capetele laterale.
Dorulet, nu...nu prea vad cum, nu la astea pe care le-am facut deja, doar elastic taiat, dar pot pune cu prindere la urechi sau dupa cap... Ar trebui elasticul ala de borcane pus de la inceput, inainte de prima cusatura, ca sa ramana in zona aia. Mi-a placut tiparul asta pentru ca nu are cusatura in laterale, acolo e doar materialul indoit, ca sa nu ingroase si rigidizeze capetele laterale.
Cat de bine arata geanta pentru masina de cusut! Nu m-as fi gandit sa fac asa ceva! Felicitari, extraordinar a iesit, si este foarte practica.

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Multam! Sa stii tu ca e practica. E ferita masina si de praf, pot s-o pun oriunde... Momentan am un grup de 3 generatii : langa casnica super '55 (mecanica. picioare de fonta) e rodica '76 (care are carcasa) si pe pedala ei e asta noua.
Bine ca ai spatiu pentru ele. Sa le folosesti cu spor, lucrezi foarte profi.

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Dormitorul il au copii, eu am "coltul" in sufragerie. Chiar ieri a venit un amic sa-i cos o emblema pe un tricou sportiv. M-am simtit foarte bine. De cand nu am mai cusut.... si potential am

Numarul mesajelor : 280
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 30/01/2011
Da, eu am vrut-o inchisa si fara prea multe buzunare ca n-am ce pune in ele, doar manualul, am cutii-truse pentru accesoriile de croitorit. Pedala o pun intr-un plic cu basici, cablurile infasurate frumos si prinse cu velcro dublu si apoi o bag in spatiul ala de sub cal. (Am pitic la creier cu organizarea sculelor si materialelor)
Eu pentru ustensilele masinii de cusut am o cutie pentru pescuit cu 3 sertare.
Am folosit un material asemănător cu pânză de sac dar care nu lasă scame. Modelul e inspirat de pe pinterest sar l-am adaptat ca să aibă fermoar cât mai mare și am pus și buzunare din doua mostre de piele ecologica. Dacă aveam și întăritura La dispoziție, ma declaram super mulțumita. Oricum, e practica, am luat - o în doua miniconcedii și am pus în ea hainele fetiței [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
elenaveronica- Ucenic
-
Faina si geanta ta, elenaveronica.
De acord cu Vlad-mom. Sa fie geanta inchisa sa nu se puna praf. Si eu vreau una
, chiar azi am cusut ceva si parca ma tenteaza, dar timpul asta....
De acord cu Vlad-mom. Sa fie geanta inchisa sa nu se puna praf. Si eu vreau una

LRodica- Atotcunoscător
-
Faina tare! Si fermuar asortat!
Rodica...daaaa, timpul asta...
Rodica...daaaa, timpul asta...
Bravo, pare mare, imi place, ma bucur mult cand vad ca lucrati

Faina poseta.
Sa o porti sanatoasa.
Sa o porti sanatoasa.
LRodica- Atotcunoscător
-
Foarte interesanta! Ai pus fermoarele cap in cap
Bravo mai!

Mai am de învățat cum se monteaza elasticul, momentan e practic.... aveam nevoie de așa ceva pentru că nu e practic să le țin în pahar din cauză că au 2 capete și nu-l vad pe celălalt. Când îl deschid pliez pe dos clapetele cu scai si le închid, desfac și agăț pe peretele din dreptul biroului.
Mai am de învățat cum se monteaza elasticul, momentan e practic.... aveam nevoie de așa ceva pentru că nu e practic să le țin în pahar din cauză că au 2 capete și nu-l vad pe celălalt. Când îl deschid pliez pe dos clapetele cu scai si le închid, desfac și agăț pe peretele din dreptul biroului.
Foarte practica.
LRodica- Atotcunoscător
-
Sunt foarte utile,am si eu doua si-s foarte multumita de ele.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4599
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Pagina 13 din 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-IX
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. III
» Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI
» Posete, genti si accesorii (croitorie)
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. III
» Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI
» Posete, genti si accesorii (croitorie)
Pagina 13 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)