Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
+50
AlinaJ.Bijoux
elenaveronica
Serban Valentina
MagdaMarin
valentinadof
michelinebeaulieu
Celya_f40
piciul
Geta_63
Giobsy
adriuta
Si1ver
mia and me
bisisica bijuterii
CCristinaC
Ducess
AcidoR
irish05
SilviaDumitrescu
Giorgi
Day
Dorulet
Tache Marilena
dragan mirela
Gabica
danniela
ema
sorinamircov
plapandika
fizicuta
clara birau
Adelaida
dorinamisov
Greteledelweiss
diblaru maria
mimiady63
tantza_m
europolis
Ladia
brunics
vyky2010
mariposa.romania
myky7robc
iuliana72
dorina narita
rivka
barbin
despina13cucli
canadianca50
pufoi
54 participanți
Pagina 6 din 31
Pagina 6 din 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
Buna dimineata!
Ce bine ca e vineri!!!!
O zi frumoasa si cu spor tuturor!
Ce bine ca e vineri!!!!
O zi frumoasa si cu spor tuturor!

neataaaaa!!
Si mai e si 13 si mie mi-e foame de la prima ora!!! Si am dormit pe o dunga!
Piciu la bucatareli de prajituri e un topic numai pentru fursecuri!!! Multe fete fac retetele de acolo inclusiv eu!! Unele nu pe toate!
Si mai e si 13 si mie mi-e foame de la prima ora!!! Si am dormit pe o dunga!
Piciu la bucatareli de prajituri e un topic numai pentru fursecuri!!! Multe fete fac retetele de acolo inclusiv eu!! Unele nu pe toate!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata!O zi frumoasa!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Neata fete
Multumesc de cafea Piciule
Bine arata...si imi face foame ,vorba Dannielei,ceea ce nu e grozav cand deja esti in razboi cu burtile,ca mine...mai,si voi patiti sa va ingrasati cand vreti sa slabiti ?Eu imi amintesc de vremurile cand vroiam sa ma ingras ca ma batea vantul pe strada ca pe o frunza,de mergeam tinandu-ma de pomi,si slabeam.Acum vreau sa slabesc,ca ma cam rostogolesc,si ma ingras...O fi ceva cu conditionare inversa sau pur si simplu adaug ani si kilograme direct proportional???

Bună dimineaţa
DAY TE PUP
Treci pe la Crăciuniţă, te rog.
DAY TE PUP
Treci pe la Crăciuniţă, te rog.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna dimineata,cafeluta e servita.
Azi ca de obicei am o zi plina chiar daca sunt acasa doar cu cei mici caci al meu sot lucreaza.
Am de facut bradul alaturi de copii ,sa pregatesc la cuptor niste pulpe pe pat de cartofi si morcovi,de dus la oras dupa mici cumparaturi si s-o iau pe nasa la noi caci diseara am serbare cu fata,iar nasa vine incarcata de cadouri pentru cei mici.
Asa ca beau o cana mare de ness si plec sa incep treaba prin casa cu scosul cenusii din soba,si nu e ceva ce urasc a face ,chiar imi place.
Pa o zi buna va doresc.
Buna dimineata,cafeluta e servita.
Azi ca de obicei am o zi plina chiar daca sunt acasa doar cu cei mici caci al meu sot lucreaza.
Am de facut bradul alaturi de copii ,sa pregatesc la cuptor niste pulpe pe pat de cartofi si morcovi,de dus la oras dupa mici cumparaturi si s-o iau pe nasa la noi caci diseara am serbare cu fata,iar nasa vine incarcata de cadouri pentru cei mici.
Asa ca beau o cana mare de ness si plec sa incep treaba prin casa cu scosul cenusii din soba,si nu e ceva ce urasc a face ,chiar imi place.

Pa o zi buna va doresc.
Buna dimineata!La noi e polei,chiar si catelusa mea a alunecat. Beau cafeaua si fuga-fuga la treaba,ca e sambata,nu?Am o lunga lista de rezolvat,habar n-am cand o voi ispravi.Dar,cum zice un citat celebru:"Si maine e o zi".
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineataaaa!!!!
Eu am inceput cu o sedinta! Am ales emploee of the year, locul I, II, si III. Abia acum juma de ora s-a terminat. Ma doare capul la cat de discutat si rasdiscutat a fost. Dar ma bucur ca toti s-au implicat!!!
Apoi trimit masina companiei sa imi aduca feciorii din orasul vecin.
Apoi ma duc la aeroport sa imi culeg fata .
Intre timp mai si muncesc
O zi faina va doresc!!!
Eu am inceput cu o sedinta! Am ales emploee of the year, locul I, II, si III. Abia acum juma de ora s-a terminat. Ma doare capul la cat de discutat si rasdiscutat a fost. Dar ma bucur ca toti s-au implicat!!!
Apoi trimit masina companiei sa imi aduca feciorii din orasul vecin.
Apoi ma duc la aeroport sa imi culeg fata .
Intre timp mai si muncesc

O zi faina va doresc!!!
danniela- Atotcunoscător
Neata intarziata si de la Slobozia.Pe aici soare coltat,in casa prea cald(sau am eu bufeuri,haha),treaba as gasi de facut dar mi-e lene...
Ok,weekend placut sa aveti! Poate-mi vine si mie cheful de ceva dupa cafeaua cu voi
Ok,weekend placut sa aveti! Poate-mi vine si mie cheful de ceva dupa cafeaua cu voi

Buna dimineata!
Spor la treaba si pauze cat mai dese ,caci ce poate fi mai placut decat o pauza de cafea!
Spor la treaba si pauze cat mai dese ,caci ce poate fi mai placut decat o pauza de cafea!
Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Ziua buna!
Vad ca toata lumea are treaba azi. Eu m-am trezit la 10. Am simtit nevoia sa lenevesc si am facut-o. Acum ma simt vrednicuta si ma duc sa mai aranjez prin dulap si poate calc.
O zi cu spor tuturor!
Vad ca toata lumea are treaba azi. Eu m-am trezit la 10. Am simtit nevoia sa lenevesc si am facut-o. Acum ma simt vrednicuta si ma duc sa mai aranjez prin dulap si poate calc.
O zi cu spor tuturor!
Ziua buna, am intrat sa va salut si fug imediat la mesterit. Am de facut cateva modele de felicitari pt. cativa copii de clasa a-VI-a. Luni sunt invitata la scoala din oras de catre nepoata mea (verisoara lui mami) care e profesoara acolo, sa ii invat sa faca cateva felicitari de craciun pt. profesorii de la scoala.
Gata ma pun pe mesterit ca de cand m-am trezit am facut curat in camera la mine si apoi am luat o mica pauza. Afara e inorat si cam rece.
Va doresc spor in tot ceea ce faceti azi.
Gata ma pun pe mesterit ca de cand m-am trezit am facut curat in camera la mine si apoi am luat o mica pauza. Afara e inorat si cam rece.
Va doresc spor in tot ceea ce faceti azi.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Eu dau cu capul, fii-mea a plecat la aeroport cu o ora jumate inainte de a decola avionul si doar stie ca tre sa fie cu o ora inainte acolo. Normal ca a pierdut zborul. Are altul peste o ora, bine ca nu il are peste 2 zile

danniela- Atotcunoscător
No,ca pana ma trezesc eu sa te incurajez,deja s-a rezolvat,probabil studenta noastra deja zboara pe deasupra junglei...ok,gataaaaaaaa,ma opresc din visare:) Danni,reuniune placuta cu toata trupa
Distractie maxima 

'neata!!!
Eu raportez, de serviciu ca soldatul normal si apoi cu odraslele din dotare, avem multe sa ne spunem....
Rumanul pleaca la capitala, oricum el nu e in plan asa ca....vant la ...aripa!!!
Eu raportez, de serviciu ca soldatul normal si apoi cu odraslele din dotare, avem multe sa ne spunem....
Rumanul pleaca la capitala, oricum el nu e in plan asa ca....vant la ...aripa!!!
danniela- Atotcunoscător
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Buna dimi, tocmai ce m-am trezit, m-am spalat si am inceput cu o pauza. Nu o sa fie prea lunga pauza pt. caam de pregatit pt. maine cateva cartoane pt. felicitari si de terminat o felicitare inceputa aseara.
Afara e cam urat, inorat, burnita si -1g!!! Oricum ma consolez cu gandul ca e luna cadourilor si se apropie Craciunul.
O zi asa cum vi-o doriti!!!
Va las si o cana cu cioco calda poate va e pofta!!!
Afara e cam urat, inorat, burnita si -1g!!! Oricum ma consolez cu gandul ca e luna cadourilor si se apropie Craciunul.
O zi asa cum vi-o doriti!!!

Va las si o cana cu cioco calda poate va e pofta!!!
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Ziua buna!
Nu stiu ce program aveti voi, dar eu voi pleca la colindat hipermarketuri desi e asa frumos, sa tot stai in parc.
O zi frumoasa sa aveti!
Nu stiu ce program aveti voi, dar eu voi pleca la colindat hipermarketuri desi e asa frumos, sa tot stai in parc.
O zi frumoasa sa aveti!
Buna dimineata!
CCristina daca tot te duci la hipermarket ia si mie o punga de 1 kg de mazare ca-m e lene sa ma imbrac sa ma duc sa iau si n-am mancare pentru pranz .
CCristina daca tot te duci la hipermarket ia si mie o punga de 1 kg de mazare ca-m e lene sa ma imbrac sa ma duc sa iau si n-am mancare pentru pranz .

Buna ziua tuturor!Sa aveti o duminica placuta!
vyky2010- Junior
- Numarul mesajelor : 331
Varsta : 78
Localizare : PITESTI
Data de inscriere : 07/06/2011
La mine e furtuna si ploaie, a inebunit sezonul asta, nu trebuia sa ploua deloc, sper sa nu ninga ca in Egipt!!!!
Cristina, sper ca ai luat Silviei mazarea!!! Ma duc acasa la puradei, am mai trecut o tura pe la ei, ne-am vorbait vreo 10 minute. Sa aveti duminica frumoasa. Noi habar nu avem ce-o sa facem pe vremea asta.....
Cristina, sper ca ai luat Silviei mazarea!!! Ma duc acasa la puradei, am mai trecut o tura pe la ei, ne-am vorbait vreo 10 minute. Sa aveti duminica frumoasa. Noi habar nu avem ce-o sa facem pe vremea asta.....
danniela- Atotcunoscător
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Pagina 6 din 31 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 6 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti