Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
+50
AlinaJ.Bijoux
elenaveronica
Serban Valentina
MagdaMarin
valentinadof
michelinebeaulieu
Celya_f40
piciul
Geta_63
Giobsy
adriuta
Si1ver
mia and me
bisisica bijuterii
CCristinaC
Ducess
AcidoR
irish05
SilviaDumitrescu
Giorgi
Day
Dorulet
Tache Marilena
dragan mirela
Gabica
danniela
ema
sorinamircov
plapandika
fizicuta
clara birau
Adelaida
dorinamisov
Greteledelweiss
diblaru maria
mimiady63
tantza_m
europolis
Ladia
brunics
vyky2010
mariposa.romania
myky7robc
iuliana72
dorina narita
rivka
barbin
despina13cucli
canadianca50
pufoi
54 participanți
Pagina 5 din 31
Pagina 5 din 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
'neata!!
Day, vezi ca ai niste cinamon de la Cristina, ala nu numai ca mentine silueta dar da si niste energii
Si eu am de alergat, am ajuns tarziu , mi-am dat doua palme drept pedeapsa sa nu se invete si stafful cu obiceiuri proaste!!!
Maine si poimaine e public holiday, viata nenica, nu tu banci, sedinte si alte prostii. O sa ma duc acasa mai devreme si o sa spal, stramtez niste fuste, ca da, mi le-a facut croitorul bune dar eu fata rea am slabit.
Copilul a plecat cu ta-su, eu is singura acasa, cine vine la party???
Day, vezi ca ai niste cinamon de la Cristina, ala nu numai ca mentine silueta dar da si niste energii

Si eu am de alergat, am ajuns tarziu , mi-am dat doua palme drept pedeapsa sa nu se invete si stafful cu obiceiuri proaste!!!
Maine si poimaine e public holiday, viata nenica, nu tu banci, sedinte si alte prostii. O sa ma duc acasa mai devreme si o sa spal, stramtez niste fuste, ca da, mi le-a facut croitorul bune dar eu fata rea am slabit.
Copilul a plecat cu ta-su, eu is singura acasa, cine vine la party???
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Bună dimineţa
Mulţumim de cafea şi urări
Eu am iar nasul înfundat, fac alergie la fumul de ţigară, cu riscul că mă repet eu nu fumez decât pasiv...
ieri au fumat în birou... de ce se zice ca şerpii nu ştiu, dar m-au afumat ca pe porcul de Crăciun!!!
Mulţumim de cafea şi urări
Eu am iar nasul înfundat, fac alergie la fumul de ţigară, cu riscul că mă repet eu nu fumez decât pasiv...
ieri au fumat în birou... de ce se zice ca şerpii nu ştiu, dar m-au afumat ca pe porcul de Crăciun!!!
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 54
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Gabi poate nu ar strica sa ii scoti afara din birou , eu stiu ca este interzis fumatul in birouri , cel putin la noi la firma asa a fost , erau locuri amenajate special si chiar si fumatori inraiti iesiau afara .
Buna dimineata , o cafea calda cu iz de Sarbatoare si de aici
de la Dunare-Marea Neagra !
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi cu soare , daca s-ar putea fara dinti , eu am soare dar cu dinti , e bineee nu mai bate vintul , am avut doua zile de vintoase in Dobrogea , am zis ca nu se mai termina...oricum o zi de sters geamurile , tocmai ce le facusem inante de vintoase !

de la Dunare-Marea Neagra !
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O zi cu soare , daca s-ar putea fara dinti , eu am soare dar cu dinti , e bineee nu mai bate vintul , am avut doua zile de vintoase in Dobrogea , am zis ca nu se mai termina...oricum o zi de sters geamurile , tocmai ce le facusem inante de vintoase !

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Mier 11 Dec 2013, 10:52 am, editata de 1 ori
i-aş scoate dar cel mai rău e ...patronul...
le leagă...
le leagă...
Gabica- Atotcunoscător
Of , no comment ... domnul patron ar trebui sa cunoasca legislatia si sa fie un exemplu pentru angajati.
Ha, ha, haaaaa! Geta, esti bine???? Unde ai vazut tu patron exemplu??? Sa il vedeti pe al meu, si cand se intanleste cu barbata-miu...vai de mine....si mai vine si sotia lui, clar e competitie!!!!!!
danniela- Atotcunoscător
Uhuuuuuu, having fun!!!!!!!
Ce frumos eeee!!!!!!!
Buna dimineata!
Si la multi ani Kenya, tara mea adoptiva!
La noi e public holiday, zici ca e duminica, astept sa vina managerul de zi si plec acasa sa spal si stramtez fuste, am zis!!!!
Ce frumos eeee!!!!!!!
Buna dimineata!
Si la multi ani Kenya, tara mea adoptiva!
La noi e public holiday, zici ca e duminica, astept sa vina managerul de zi si plec acasa sa spal si stramtez fuste, am zis!!!!
danniela- Atotcunoscător
Buna dimi va spun si eu si va doresc o zi frumoasa si multa tragere de inima spre treburi
Azi voi cauta niste retete de prajituri pt Craciun Mi-a spus soacra aseara sa nu-mi bat capul pt ca e mai simplu sa cumparam, dar alea facute in casa sunt mai altfel si in plus va mirosi a sarbatori si la mine Anul trecut a dat comanda la patiseria din sat de la ea pentru un buche de Noel (tortul buturuga de la noi) si era fara nici un gust (fad, nesarat, nici macar dulce si cu crema din zgarcenie si parca facuta cu prafuri ca nu avea nici o consistenta) Deci, hai la treaba ca timpul trece repede
Azi voi cauta niste retete de prajituri pt Craciun Mi-a spus soacra aseara sa nu-mi bat capul pt ca e mai simplu sa cumparam, dar alea facute in casa sunt mai altfel si in plus va mirosi a sarbatori si la mine Anul trecut a dat comanda la patiseria din sat de la ea pentru un buche de Noel (tortul buturuga de la noi) si era fara nici un gust (fad, nesarat, nici macar dulce si cu crema din zgarcenie si parca facuta cu prafuri ca nu avea nici o consistenta) Deci, hai la treaba ca timpul trece repede
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Ema, pe mine m-a invatat o prietena virtuala sa fac prajituri/fursecuri si sa le tin in cutii. Le fac mai devreme si de Craciun doar le ai!! Eu le tin in frigider ca e exagerat de cald in perioada asta dar voi le puteti tine doar la racoare. Eu si cornulete am facut si le-am pus in cutii. Anul trecut am luat cutiile si am plecat cu ele din Nairobi in Malindi. Ce bine mi-au prins!!! Si anul asta fac la fel..... si chiar acum cateva minute ma gandeam, ce ar fi sa fac eu sarmalele ca si asa is singura si as avea timp si rabdare sa le mesteresc. Le congelez si in preajma Craciunului le fierb!!
danniela- Atotcunoscător
Danni, asa vreau sa fac si eu pt fursecuri si biscuiti (pt mine e proba de foc ca soacra e din Alsacia si acolo e patria fursecurilor) si ma gandeam sa las pt duminica de dinaintea Craciunului (cand e programat sa plecam la ea) tortuletul buturuga ca asta e cu crema si nu tine
Sarmale eu nu fac ca sunt printre astia si ei alte meniuri de Craciun asa ca am scapat Poate putina salata de boeuf (fara carne) ca acompaniament pt languste
Nu stiu inca A ramas sa ne gandim ce si cum exact
Ideea ta de a-ti face sarmale si a le congela mi se pare super daca nu-si schimba gustul in frigider
Sarmale eu nu fac ca sunt printre astia si ei alte meniuri de Craciun asa ca am scapat Poate putina salata de boeuf (fara carne) ca acompaniament pt languste
Nu stiu inca A ramas sa ne gandim ce si cum exact
Ideea ta de a-ti face sarmale si a le congela mi se pare super daca nu-si schimba gustul in frigider
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Neaţţaaaaaa
...şi eu vreau la căldură.
La noi nu a nins dar e frig, în fiecare dimineaţă fac sport, curăţ gheaţa de pe geamuri.
Azi parcă a fost mai puţină.
Tot cu nasul înfundat sunt, nu am timp să-mi fac terapiile mele... Are cineva "TIMP" de vânzare????
...şi eu vreau la căldură.
La noi nu a nins dar e frig, în fiecare dimineaţă fac sport, curăţ gheaţa de pe geamuri.
Azi parcă a fost mai puţină.
Tot cu nasul înfundat sunt, nu am timp să-mi fac terapiile mele... Are cineva "TIMP" de vânzare????
Gabica- Atotcunoscător
Neata!
Si la mine a nins si e nasol. Tot orasul e-n transee, acum au sapat si pe trotuare ca sa puna cablurile de telefonie, net si alte alea.
Trebuie sa ma preumblu prin targ si deja am obosit numai gandindu-ma.
Si eu fac prajiturele din timp si le tin in cutii, la rece. Se mentin fff bine. Si sarmalele sunt ok dupa decongelare, n-au nimic.
Spor in tot ceea ce faceti!

Si la mine a nins si e nasol. Tot orasul e-n transee, acum au sapat si pe trotuare ca sa puna cablurile de telefonie, net si alte alea.

Si eu fac prajiturele din timp si le tin in cutii, la rece. Se mentin fff bine. Si sarmalele sunt ok dupa decongelare, n-au nimic.
Spor in tot ceea ce faceti!

AcidoR- Junior
- Numarul mesajelor : 463
Varsta : 67
Localizare : de la est la vest si retur
Data de inscriere : 22/11/2012
Ce va mai merge mintea la treaba!Eu sunt tot in stare vegetativa,si daca nu isi gaseste al meu de lucru curand,ma tem ca vegetala raman...ma enerveaza de mor sa-l vad ca sta si eu sa fac ceva.Mai bine nu fac nici eu nimic.Deci,o plimbare in oras,venit acasa si iar in varful patului cu netbookul meu...nu-mi vine nici mancare sa fac ca evident ca fix cand oi fi cu mainile-n oale isi gaseste el ceva foooaaaaarte important de intrebat,motiv de intrerupt din ce faceam...help,fete,nu va trebuie voua ?
Silvia, ce-mi place melodia asta, o aud des la radio în maşină.
Day, baftă.
Day, baftă.
Gabica- Atotcunoscător
Buna fetelor! Vin si eu cu o idee pentru Craciunul asta ! Sper sa va placa 

Cred ca timpul ar fi cel mai scump la vanzare.
Stau sa ma gandesc daca am baut azi cafeaua...Oricum,e bine ca am gasit aici un loc cald si ganduri bune.
Stau sa ma gandesc daca am baut azi cafeaua...Oricum,e bine ca am gasit aici un loc cald si ganduri bune.

Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Mariposa, de ce nu pui tu unde trebuie clipul??? Aici se pierde si poate candva o trebui la vreo fata!!!
Topicul asta e pentru cafelit!!!
Topicul asta e pentru cafelit!!!
danniela- Atotcunoscător
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Pagina 5 din 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 5 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti