Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
+50
AlinaJ.Bijoux
elenaveronica
Serban Valentina
MagdaMarin
valentinadof
michelinebeaulieu
Celya_f40
piciul
Geta_63
Giobsy
adriuta
Si1ver
mia and me
bisisica bijuterii
CCristinaC
Ducess
AcidoR
irish05
SilviaDumitrescu
Giorgi
Day
Dorulet
Tache Marilena
dragan mirela
Gabica
danniela
ema
sorinamircov
plapandika
fizicuta
clara birau
Adelaida
dorinamisov
Greteledelweiss
diblaru maria
mimiady63
tantza_m
europolis
Ladia
brunics
vyky2010
mariposa.romania
myky7robc
iuliana72
dorina narita
rivka
barbin
despina13cucli
canadianca50
pufoi
54 participanți
Pagina 18 din 31
Pagina 18 din 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
Auuu, ce cafea albastra....cestile...nu sunt prigomicdale...dar par pline de calorii si de bucurie! 
Ce ghiocel curajos...daca aveam timp pozam si eu pe cei 50 curajosi din curtea mamei care sunt infloriti, pacaliti de temperatura de afara...au primit si vizita unor albine, pacalite de soarele iernii...va dati seama de raul din ianuarie anul 2014?

Ce ghiocel curajos...daca aveam timp pozam si eu pe cei 50 curajosi din curtea mamei care sunt infloriti, pacaliti de temperatura de afara...au primit si vizita unor albine, pacalite de soarele iernii...va dati seama de raul din ianuarie anul 2014?
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
Neatza!
Ma uitam pe aici si am vazut topicuri de crosetat si, ma intrebam daca mai au cautare mileurile fiindca imi pare ca s-au demodat. Acum, in apartamentele moderne se poarta cat mai gol iar noi le-am pus la pastrare, sa le manance moliile si parca as vrea sa scap de ele.
La fel si cu covoarele taranesti din lina. Are mama un dulap plin cu covoare din astea, foarte frumoase, primite ca zestre... stau acolo de zeci de ani, neatinse si eu parca as scapa de ele ca ocupa locul degeaba. Cine afara de muzee credeti ca ar mai cumpara asa ceva?
Cat despre crosetatul hainelor as vrea sa va intreb daca a mai aparut vreun instrument nou de crosetat. Eu il stiu pe cel clasic, ala cu doua carlige dar, fugitiv, pe cand ma aflam in camerea unor fete de la camin, mi-am aruncat ochii pe o revista de croitorie (ea confectiona haine) si am vazut acolo un fel de pieptene de crosetat care, zic eu, face cat 20-30 carlige la un loc. Aveti idee despre ce vorbesc? eu sunt curios in legatura cu aparatul ala fiindca in momentul ala mi-am zis "ia uite ce chestie desteapta! daca ar fi stiut bunica de asa ceva ar fi facut puloverele mai repede".
Ma uitam pe aici si am vazut topicuri de crosetat si, ma intrebam daca mai au cautare mileurile fiindca imi pare ca s-au demodat. Acum, in apartamentele moderne se poarta cat mai gol iar noi le-am pus la pastrare, sa le manance moliile si parca as vrea sa scap de ele.
La fel si cu covoarele taranesti din lina. Are mama un dulap plin cu covoare din astea, foarte frumoase, primite ca zestre... stau acolo de zeci de ani, neatinse si eu parca as scapa de ele ca ocupa locul degeaba. Cine afara de muzee credeti ca ar mai cumpara asa ceva?

Cat despre crosetatul hainelor as vrea sa va intreb daca a mai aparut vreun instrument nou de crosetat. Eu il stiu pe cel clasic, ala cu doua carlige dar, fugitiv, pe cand ma aflam in camerea unor fete de la camin, mi-am aruncat ochii pe o revista de croitorie (ea confectiona haine) si am vazut acolo un fel de pieptene de crosetat care, zic eu, face cat 20-30 carlige la un loc. Aveti idee despre ce vorbesc? eu sunt curios in legatura cu aparatul ala fiindca in momentul ala mi-am zis "ia uite ce chestie desteapta! daca ar fi stiut bunica de asa ceva ar fi facut puloverele mai repede".

Si1ver- helper
- Numarul mesajelor : 25
Localizare : oo\0/oo
Data de inscriere : 03/01/2014
'mneata!
Dragul meu aici se bea cafea!!! Asa ca te rog sa vii cu cafea !!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
De covoare, vezi la magazinele cu vintage, probabil exista foarte putine, o prietena de-a mea are un covor egiptean dar zau ca as spune ca e facut de mama.
Mileuri nu stiu sa zic, si pe ale mele tot moliile le mananca. Iar crosetatul hainelor cred ca daca citesti pe la topicurile respective gasesti instrumentele cu care se croseteaza. De ''pieptenele'' acela...nu stiu sincer...
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
De covoare, vezi la magazinele cu vintage, probabil exista foarte putine, o prietena de-a mea are un covor egiptean dar zau ca as spune ca e facut de mama.
Mileuri nu stiu sa zic, si pe ale mele tot moliile le mananca. Iar crosetatul hainelor cred ca daca citesti pe la topicurile respective gasesti instrumentele cu care se croseteaza. De ''pieptenele'' acela...nu stiu sincer...
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata !A venit primavara.Inca putin si infloresc gradinile.
irish05 frumoasa floarea ta...seamana a hibiscus
Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Chiar este!! Eu am aici tufe intregi. Au niste petale sperbe.
danniela- Atotcunoscător
Imi inchipui cat de frumoase sunt ,danniela.Am avut si eu niste culori superbe ,rare,dar le-am donat din lipsa de spatiu.Iarna e greu cu ele daca nu ai un locsor adecvat.
Giorgi- Maestru
- Numarul mesajelor : 1226
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 16/03/2010
Buna dimineata si o duminica frumoasa sa aveti :D La mine s-ar parea ca se pune la cale un pescuit,macar iesire in aer liber sa fie 

A! credeam ca merge si o vorba pe langa cafea, cum am vazut eu la vecine, deunazi -discutau aprins despre "Tanar si nelinistit".danniela a scris:

Eu nu beau cafea si nici nu fumez fiindca fac rau si mai si imbatranesc repede dar mi-am pus in cana asta niste ceai de macese sa fiu ontopic. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si1ver- helper
- Numarul mesajelor : 25
Localizare : oo\0/oo
Data de inscriere : 03/01/2014
Si1ver a scris:A! credeam ca merge si o vorba pe langa cafea, cum am vazut eu la vecine, deunazi -discutau aprins despre "Tanar si nelinistit".danniela a scris:
Dragul meu aici se bea cafea!!! Asa ca te rog sa vii cu cafea !!!))
Eu nu beau cafea si nici nu fumez fiindca fac rau si mai si imbatranesc repede dar mi-am pus in cana asta niste ceai de macese sa fiu ontopic. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ceea ce a vrut sa spuna danniela, e ca primul sosit la cafenea, ofera cel putin o cafea. De data asta a facut-o ea

Merci danni!

De vorbit....ohoooo...cum sa nu se vorbeasca, mai ales daca e vreo sarbatoare si nu se lucreaza ''lucrudemana''

Cu ceaiul...stai linistit, servim si ceai

Day....stii vreo urare pentru pescari? Eu stiu da nu zic, mi rusine

O duminica frumoasa!

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Giorgi a scris:Buna dimineata !A venit primavara.Inca putin si infloresc gradinile.
nu e hibiscus. seamana la frunze . floarea e ca un spic din care ies inflorescentele acelea portocalii.

irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
AcidoR- Junior
- Numarul mesajelor : 463
Varsta : 67
Localizare : de la est la vest si retur
Data de inscriere : 22/11/2012
Hello,m-am intors
Mai Celya,mai bine ziceai vorba aia (o stiu),ca nici macar nu a incercat sa traga pestele ,hahahaha.Acum na,ar fi trebuit sa fie lat de foame pestele ala sa iasa la mancat cand afara sunt 2 grade....
Stiam ca asa o sa fie,deci nu sunt deloc dezamagita
Am vazut Dunarea(mi-era dor dupa incidentul cu valul de acum 2 luni) si m-am bucurat
Deci pentru mine ,o zi excelenta 

Buna fetelor! Cafea nu mai beau, dar o siesta asa ca dupa masa, merge! Voi savura...o licoare rosie...E duminica; e pranzul si linistea se asterne dupa zgomotul tacamurilor in farfurii...Sa ne bucuram de timpul de repaus! O zi buna in continuare!
P.S. Sa inteleg Day, ca ai mancat apa de Dunare cu ochii si pestele il cumperi de la magazin
P.S. Sa inteleg Day, ca ai mancat apa de Dunare cu ochii si pestele il cumperi de la magazin

piciul- Atotcunoscător
-
Ei lasa ca mai sunt zile de pescuit!!!!
Irish daca nu e hibiscus si eu banui ce e, dar zau daca stiu cum se cheama. Oricum e frumoasa foc!!!!
Irish daca nu e hibiscus si eu banui ce e, dar zau daca stiu cum se cheama. Oricum e frumoasa foc!!!!
danniela- Atotcunoscător
piciul- Atotcunoscător
-
Buna dimineata! Sa aveti o zi superba!

Ducess- Junior
-
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 49
Localizare : unde toata lumea asteapta soarele
Data de inscriere : 26/02/2013
Buna dimineata! Noroc si sananateeeee!!!!
Eu voi incepe sapatamana prin a desira pentru a treia oara o antirica lucrata aproape in intregime
Voi sa nu faceti ca mine!!!
Eu voi incepe sapatamana prin a desira pentru a treia oara o antirica lucrata aproape in intregime

Buna dimineata!
Silvia, nu fi suparata ca vei vedea la final ce mandra o sa fi de ea.
Sa avem o saptamana cu mult spor!
Silvia, nu fi suparata ca vei vedea la final ce mandra o sa fi de ea.
Sa avem o saptamana cu mult spor!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Ce culoare are cafeaua...mmmmmmmmnn
Silvia, asa face o luptatoare adevarata!
Spor sa avem cu toatele

Silvia, asa face o luptatoare adevarata!

Spor sa avem cu toatele

Celya_f40- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1280
Varsta : 61
Localizare : Când pe ici, când pe colo
Data de inscriere : 20/02/2010
Buna dimi, stau intre calculator, castronul cu cereale cu lapte si coli de hrtie care asteapta sa fie transformate in fasi. Azi merg din nou la scoala sa ii imvat pe copi sa faca martisoare pt. ca, cu felicitarile de Craciun au avut succes.
Asa ca, ma pun pe treaba, taiat fasiii ca acusi e 12:30 si trebuie sa o iau la pas inspre scoala. Noroc ca e la coltul strazi (1km distanta) si nu fac mai mult de 10-15 minute!!!!
O zi frumoasa sa aveti. Eu va trimit cateva raze de soare desi soarele e cam cu dinti.
Asa ca, ma pun pe treaba, taiat fasiii ca acusi e 12:30 si trebuie sa o iau la pas inspre scoala. Noroc ca e la coltul strazi (1km distanta) si nu fac mai mult de 10-15 minute!!!!
O zi frumoasa sa aveti. Eu va trimit cateva raze de soare desi soarele e cam cu dinti.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Neatza!
Soare cu dinti, vant rece, sut in fund in operativa de dimineatza...ce mod misto de a-ti incepe ziua.
Noroc ca mai zic e unul altul cate o gluma...
Soare cu dinti, vant rece, sut in fund in operativa de dimineatza...ce mod misto de a-ti incepe ziua.

Noroc ca mai zic e unul altul cate o gluma...
neatza. Soare (cu dinti, dar din casa se vede superb), cafea, copil plecat la gradi, sot la lucru....rasfat total = prelungire de week-end.
mia and me- helper
-
Numarul mesajelor : 63
Varsta : 46
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 26/07/2012
Pagina 18 din 31 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 18 din 31
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti