Ne bem cafeaua impreuna! (1)
+24
Eva
Mimi
Allyyna
Tonsis
dorinamisov
Dana
ppisic
Bianca
Buburuza
juliana
Camy
irish05
duchess
cris69
ultimul_mohican
Ania
t.alina
tomari
Kristina
emilia
MihaelaT
diada
Admina
arime
28 participanți
Pagina 1 din 30
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Intai de toate va doresc tuturor un Happy Halloween alaturi de cei dragi 
M-am gandit ca nu ne-ar strica si un loc special de barfa, unde sa ne bem cafeaua, sa fim offtopic! Asa ca dragele mele va astept sa ne cunoastem mai bine! ;)

M-am gandit ca nu ne-ar strica si un loc special de barfa, unde sa ne bem cafeaua, sa fim offtopic! Asa ca dragele mele va astept sa ne cunoastem mai bine! ;)
Ultima editare efectuata de catre arime in Lun 23 Feb 2009, 5:43 pm, editata de 1 ori
Re: Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Happy Halloween!!!
Arime, foarte buna initiativa
gand la gand cu bucurie, tocmai am adaugat cativa smilies noi si unul special pentru diminetile noastre:
Eu maine voi fi absenta la apel, ma trezesc devreme si o sa fiu pe fuga... Dar ne vom savura cafeaua impreuna, barfind ultimele mondenitati, filmul vazut seara, politica?
NUUUU, e prea greu digerabila pe stomacul gol... Orice merge bine cu o cafea si companie buna 
Arime, foarte buna initiativa

Eu maine voi fi absenta la apel, ma trezesc devreme si o sa fiu pe fuga... Dar ne vom savura cafeaua impreuna, barfind ultimele mondenitati, filmul vazut seara, politica?

sunt ca o
pe forum la ora asta Admina, cu o cana de ciocolata calda in fata 

si eu
pe-aici, cu un ceai, am ramas fara lapte ca imi faceam o cacao cu laptic.
Copilul a adormit bustean si noi ne pregatim de culcarica, mai trag cu un ochi si pe-aici, mai vizionam un film, acum fug la baita
Admina frumoase emoticoane
Arime

Copilul a adormit bustean si noi ne pregatim de culcarica, mai trag cu un ochi si pe-aici, mai vizionam un film, acum fug la baita

Admina frumoase emoticoane

Arime

off, am fost prinsa cu una alta si n-am apucat sa vorbim deloc diada asta seara
Buna noapte daca n-o sa revii... o sa mai stau putin si dupa merg la dus ca este deja tarziu!

Buna noapte daca n-o sa revii... o sa mai stau putin si dupa merg la dus ca este deja tarziu!

MihaelaT a scris:tot in reluare sunt, n-am vazut topicul mai repede, poate de nas![]()
e bine si in reluare, decat deloc

cum de nu dormi la ora asta?
pitica doarme si profitam putin de net, desi sunt franta... si cum sotul este la Cluj, patul e cam gol fara el 

al meu e la Hârşova asa ca si patul meu tot gol, dar ma bag langa a mea copila(cand e plecat dorm cu ea).
de era acasa la ora asta sigur
de era acasa la ora asta sigur

la fel si eu, cand nu este acasa imi pierd noptile pe net desi sunt franta, in ce o priveste pe pitica, fiecare in camera ei, exceptie fac serile in care este bolnavioara sau viseaza urat peste noapte
gata, fug la somn ca de cateva nopti tot trag chiulul de la odihna... mi-a parut bine
Buna noapte

gata, fug la somn ca de cateva nopti tot trag chiulul de la odihna... mi-a parut bine

Buna noapte

Diana, nu are treaba ori ca dorm cu ea, ori ca doarme singura, dar cand nu-i sotul acasa ma cuibaresc langa ea ca loc este...
noapte buna!
noapte buna!
'neata fetelor!
Am adormit tarziu, m-a trezit devreme balaurul meu mic si drag
Asa ca nu-mi ramane decat sa-mi fac "cafeluta" de dimi si s-o savurez printre genele aproape lipite de nesomn 
O sa revin din cand in cand, cum prind un moment de neatentie al balaurului
Fug, deja imi da tarcoale, asa ca va urez o dimineata linistita si o zi tare insorita tuturor!
Am adormit tarziu, m-a trezit devreme balaurul meu mic si drag

O sa revin din cand in cand, cum prind un moment de neatentie al balaurului

Fug, deja imi da tarcoale, asa ca va urez o dimineata linistita si o zi tare insorita tuturor!

Bine
, voi ati fost insomniace in noaptea de Halloween?!? Si eu am stat pana la 2 noaptea la filme horror
Din pacate era calculatorul ocupat, jumatatea mea mai buna nu a fost in deplasare...
Cafeaua am baut-o pe juma, cam tare totusi, nu cred ca o termin.

Cafeaua am baut-o pe juma, cam tare totusi, nu cred ca o termin.
Mii de pupici, am rezolvat.
Acum fug cu treburi, deja am lenevit prea mult. Cafea placuta, in continuare

Admina a scris:Mii de pupici, am rezolvat.
Spor si bafta azi, ne revedem mai tarziu!

neatza.... am gasit si eu cafeneaua.
ma inscriu si eu la "pat gol" . pana saptamana viitoare ce revine sotul din romania sunt "calare" pe calculator pana tarziu

ma inscriu si eu la "pat gol" . pana saptamana viitoare ce revine sotul din romania sunt "calare" pe calculator pana tarziu

emilia- helper
-
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 39
Localizare : Franta
Data de inscriere : 30/10/2008
salutare si de la noi
am aparut si eu un pic ca apoi suntem toata ziua plecate.
va doresc o zi insorita!

am aparut si eu un pic ca apoi suntem toata ziua plecate.
va doresc o zi insorita!
Buna dimineata si de la mine!!!!
cum ati petrecut noaptea de Halloween???
aici a fost niste fulgere si tunete .......demne de cosmaruri!
tot singura si eu la dormit!
cum ati petrecut noaptea de Halloween???
aici a fost niste fulgere si tunete .......demne de cosmaruri!
tot singura si eu la dormit!

la noi nu se sarbatoreste pe aici Halloween, in schimb azi e ziua mortilor. tot timpul pe 1 noiembrie se merge la cimitir, se da de pomana, se duc flori,...
asa ca si noi mancam imediat si mergem acolo.
eu am mai avut o fetita, ar fi avut 5 ani si 8 luni, dar a fost un prematur cu probleme si la 4 luni si 3 zile a "plecat" de langa noi
asta-i viata, cu rele sau bune. de aceea zic eu ca acuma avem o "printesa adevarata" 
asa ca si noi mancam imediat si mergem acolo.
eu am mai avut o fetita, ar fi avut 5 ani si 8 luni, dar a fost un prematur cu probleme si la 4 luni si 3 zile a "plecat" de langa noi

miha
. diana chiar e o printzesa
noi am facut defileu aseara. am deghizat pe copii in fantome si am mers cu inca vreo 15 copii de la blocuri la cerut bomboane
. unii parintzi erau si ei deghizati. le-am facut si poze copiilor da merge greu calculatorul si nu pot incarca nimic.

noi am facut defileu aseara. am deghizat pe copii in fantome si am mers cu inca vreo 15 copii de la blocuri la cerut bomboane

emilia- helper
-
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 39
Localizare : Franta
Data de inscriere : 30/10/2008
Salutare, salutare! Ce faceti
?
Ce mai lucrati(coaseti, margelitzi, tricotati,...)?
Eu am terminat aseara si fustita. Am facuta cu clini dubli(nu stiu cum se numesc altfe l:oops: la capitolul "dictionar croitorie" nu stau prea bine) si fermoar(ei am invatat sa pun fermoar, asta dupa ce-l descususem o data :D nu pricepeam eu cu talpitza aceea cum trebuie fixata dar dupa ce m-am mai uitat o data in cartea masinii am priceput) Nu mi-a placut ca raiatul nu cade, ci sta de zici ca pocneste in zona aceea, asa ca am descusut si-am pus-o pe elastic...am facut si poze si le pun dupa ce le descarc.

Ce mai lucrati(coaseti, margelitzi, tricotati,...)?
Eu am terminat aseara si fustita. Am facuta cu clini dubli(nu stiu cum se numesc altfe l:oops: la capitolul "dictionar croitorie" nu stau prea bine) si fermoar(ei am invatat sa pun fermoar, asta dupa ce-l descususem o data :D nu pricepeam eu cu talpitza aceea cum trebuie fixata dar dupa ce m-am mai uitat o data in cartea masinii am priceput) Nu mi-a placut ca raiatul nu cade, ci sta de zici ca pocneste in zona aceea, asa ca am descusut si-am pus-o pe elastic...am facut si poze si le pun dupa ce le descarc.
Seara buna!
MihaT, imi pare nespus de rau pt. povestea trista cu ingerasul tau
Asta seara am pregatit o praji negresa si cum este pt. prima oara cand o fac, am indraznit sa fac si poze pt. a va arata ce a iesit! (este gustoasa, parol)

MihaT, imi pare nespus de rau pt. povestea trista cu ingerasul tau

Asta seara am pregatit o praji negresa si cum este pt. prima oara cand o fac, am indraznit sa fac si poze pt. a va arata ce a iesit! (este gustoasa, parol)

Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-18
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
» Ne bem cafeaua impreuna!-19
» Ne bem cafeaua impreuna!-18
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
» Ne bem cafeaua impreuna!-19
Pagina 1 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)