Ne bem cafeaua, impreuna!-9
+43
kitty_1973
Uca
mihaelavama
valentinadof
Karina33
silvia s
daiana25
adelina24
Adelaida
emafrumoasa47
violetas
Floren
betymi72
Steluzza
aurishta
amnro
Giobsy
Serban Valentina
bibitu
mnarcisa
emmancita
ivanoiuadela9
diada
AlinaJ.Bijoux
came_lia
melus
virus
firicel
MagdaMarin
cory74
amoni
veniciuc nicoleta
ema
zylv
Marry
Tache Marilena
arielas
europolis
leonutza69
MihaelaT
samo99ro
SilviaDumitrescu
CCristinaC
47 participanți
Pagina 1 din 30
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-9
ee las ca e buna si rece tuica sa fie
auuu nu puteai sa taci Mi-ai adus repede aminte ca maine luni. ca ma scol iar la 6,30

auuu nu puteai sa taci Mi-ai adus repede aminte ca maine luni. ca ma scol iar la 6,30

Mai fetelor, iar v-am lasat singurele, iar faceti traznai. Daca recapitulam putin, cam de ieri va betiviti intr-una. Gataaaa...!

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Samo nu vrei si tu o dusca mica? Poate te ametesti si tu si nu ne mai interzici noua sa ne betivim

ups ne-a prins
ioooo maaa duuuc laaa culcaaaaaare hac noapte hac buna!
ioooo maaa duuuc laaa culcaaaaaare hac noapte hac buna!
ne bem cafeaua
fetelor iar o luati pe tuici si alte.....mai , mai ..eu am dat cu ceai pectoral , e mai cuminte.....zylv mama, nu ne nimerim aici, faci tu gasca cu barbatu' meu , galerie pentru parul lung dar daca nu se mai poate, nu se mai poate....vedem poate schimb ideea ...daca schimb serviciul poate , poate.....nu promit nimic!te pupacesc! NOAPTE BUNA TUTUROR!
leonutza69- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Varsta : 54
Localizare : fizic-Italia,suflet -Fagaras!
Data de inscriere : 12/01/2010
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Buna dimineata! Gata si eu la cafeluta de la Europolis ca arata asa de bineee...
Europolis, servici usor!
O saptamina cu spor tuturor!
Europolis, servici usor!
O saptamina cu spor tuturor!

Buna de dimineata, imi beau si eu cu voi cafeaua, dar inainte de asta am facut putina gimnastica. ca sa ma trezesc la viata... De abia astept sa-mi duc fata la gradinita, ca nu am mai dus-o...Stiti eu sunt aia proaspat disponibilizata si trebe sa ma acomodez cu noul program. O zi buna tuturor celor care merg la servici
, iar celor care stau cu copii acasa rabdare multa

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Buna dimineata si de la Ploiesti. Eu iau micul dejun (lucru pe care nu l-am mai facut de foarte mult timp la ora asta) cafeaua calda e aici langa mine, clientii au venit,...deci se anunta o zi buna azi, ceeace va doresc si voua.

Buna dimineata! Azi e o zi cu mult soare!
Europolis saru-mana pentru cafea!
Va doresc o saptamana fantastica tuturor!
Europolis saru-mana pentru cafea!
Va doresc o saptamana fantastica tuturor!
Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 55
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Semnez ai eu condica la cafeneaua albinutelor.
Buna dimineata si sa aveti o saptamana usoara! Stiu eu ce zic. Multumim pentru cafea Europolis. Arata asa de bine... Si e inca aburinda!
Buna dimineata si sa aveti o saptamana usoara! Stiu eu ce zic. Multumim pentru cafea Europolis. Arata asa de bine... Si e inca aburinda!

samo99ro- Atotcunoscător
-
Multumesc de cafea Europolis , va salut si plec sa pregatesc ceaoiul la batrinei(lucrez la o casa de batrani) si vizitez forumul mai tarziu sa vad ce ati mai postat ca ieri am fost plecata.
Sa aveti o zi frumoasa .
Sa aveti o zi frumoasa .

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Ce frumos e ceaiul tau! Foarte tentant. Dupa cafea, beau si eu un ceai alb. Foaaarte bun si sanatos. Ma detoxifiez.
samo99ro- Atotcunoscător
-
vanzarea ca vanzarea,dar am casting pt postul de vanzatoare.greu de ales
zylv- Expert
-
Da-le un produs si pune-le sa incerce sa te convinga sa-l cumperi. Vezi care e mai convingatoare. Asta, bineinteles, dupa ce le-ai studiat "dosarul".
samo99ro- Atotcunoscător
-
din 20 am ales 4 care vin si stau doua ore la magazin.doua au picat testul din start.
zylv- Expert
-
Zylv, vezi ca trebuie sa stie sa vorbeasca. Adica sa nu fie niste mute cand iti vand un produs. Trebuie - dupa mine - sa-ti prezinte despre produs si avantaje la care poate tu-cumparator nu te-ai gandit. Sau poate nu le stii. Daca esti nehotarat, il iei si daca nu-ti trebuie neaparat.
Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Lun 11 Oct 2010, 10:04 am, editata de 1 ori (Motiv : modificat text)
samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna dimineata
Simbata am iesit pe locul 4 la concurs M-am distrat de minune si ne-am dat intilnire pentru duminica la padure la cules de ciuperci asa ca ieri am "ciupercait" Era plin de nebuni ca noi Aici e sport national
Nu am gasit mare lucru dar daca simbata e vreme buna mergem din nou Aici e caldut si a plouat toata noaptea
Va pup si sa aveti o zi buna
Zylv cauta sa vinzi produse bune frumoase, de calitate, cu preturi accesibile Pe mine nu ma convinge nici o vinzatore din lume sa cumpar ceva Produsul e cel care ma influenteaza Cind o vinzatoare insista sa ma faca sa cumpar incep sa-mi pun intrebari si sincer, ma simt agresata
Sa pun intrebari si sa-mi raspunda politicos, da Dar nu sa ma ia cu papagalul ca sa ma chiorasca si sa cumpar
Bafta si vinzare buna
Simbata am iesit pe locul 4 la concurs M-am distrat de minune si ne-am dat intilnire pentru duminica la padure la cules de ciuperci asa ca ieri am "ciupercait" Era plin de nebuni ca noi Aici e sport national
Nu am gasit mare lucru dar daca simbata e vreme buna mergem din nou Aici e caldut si a plouat toata noaptea
Va pup si sa aveti o zi buna
Zylv cauta sa vinzi produse bune frumoase, de calitate, cu preturi accesibile Pe mine nu ma convinge nici o vinzatore din lume sa cumpar ceva Produsul e cel care ma influenteaza Cind o vinzatoare insista sa ma faca sa cumpar incep sa-mi pun intrebari si sincer, ma simt agresata
Sa pun intrebari si sa-mi raspunda politicos, da Dar nu sa ma ia cu papagalul ca sa ma chiorasca si sa cumpar
Bafta si vinzare buna
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Eu vorbeam de prezentarea avantajelor produsului, nu de pacalit clientul. Imi pare rau daca n-am fost destul de clara.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Dar eu nu ma refeream la ce ai spus tu Eu vorbeam asa in general
A propos de ce ai spus Samo, mi s-a intimplat odata, ca dupa o zi torida si super plina, sa merg asa sifonata la un magazin de la noi(produse cosmetice scumpe - vroiam alt fond de ten, si cu ocazia asta sa schimb marca produsului utilizat)Erau doua vacutze cu genele ca fluturii Le intreb despre Sephora pt un ten gras la care vacutzele se uita mirate la mine si imi spun:"A dar nu aveti dvs bani de produsul asta"
De atunci nu am mai intrat acolo si am avut grija sa le fac reclama buna
Acum sunt in pragul inchiderii definitive a magazinului
A propos de ce ai spus Samo, mi s-a intimplat odata, ca dupa o zi torida si super plina, sa merg asa sifonata la un magazin de la noi(produse cosmetice scumpe - vroiam alt fond de ten, si cu ocazia asta sa schimb marca produsului utilizat)Erau doua vacutze cu genele ca fluturii Le intreb despre Sephora pt un ten gras la care vacutzele se uita mirate la mine si imi spun:"A dar nu aveti dvs bani de produsul asta"
De atunci nu am mai intrat acolo si am avut grija sa le fac reclama buna
Acum sunt in pragul inchiderii definitive a magazinului
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Aia merita data afara instant. Eu cred ca i-am facut-o uneia. Cautam un parfum Gloria de la Cacharel. Imi place foaaarte mult. Era, acum vreo 4 ani, vreo 3,5 milioane. Intreb, imi zice ca are, dar e scump. Am cerut sa-l vad pe seful ei. Acesta a venit, i-am spus tarasenia si i-am spus ca daca nu as fi avut bani, nu as fi intrat in acel magazin. Chestie de logica simpla. Mai ales ca stiam exact unde am intrat si aveau si preturile afisate. Omul si-a cerut scuze, m-a servit si, in timp ce eram la casa, i-a zis tipei scurt: "sa vii la mine in birou".
samo99ro- Atotcunoscător
-
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 1 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti