Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5
+34
Geta_63
Celya_f40
myky7robc
rocssanna
nicole24
pufulici
motad
Luisa1
dalisia
anc@
canadianca50
kamelia1707
Gabica
vishma
lostgirl
dandana
Rimmelle
Tache Marilena
onuca28
movsika
ancaanca
Lucia.BlueFlower
seandreea
nicoletanoni
ladybird
a.moscu
dorinamisov
corina_jga
Angelica18
pufoi
corina corina
AlinaJ.Bijoux
Dorulet
Giobsy
38 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-5
Esti super tare,Dora.Ma intreb,oare cu ce mai apari?De la frunze de toamna,la fulgi de iarna,iar acum la vasc.Orice ai face iese minunat.Ai maini fermecate,facute special pentru aceste opere de arta.

Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4672
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Bravo Dora!!!!!!In curand o sa te vad la quilling.
-
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Lun 19 Noi 2012, 1:53 pm, editata de 1 ori (Motiv : Unit mesaje succesive)
A.Moscu,e greu sa vedem poza,dar e interesant ce ai postat.
Dorulet- Atotcunoscător
-
a.moscu - Interesanta combinatia de tatting si crosetat - mi se pare foarte finut si dragut.
Corina - foarte frumoase si ingenioase lucrarile tale. Chiar mi se par complexe, dar frumos armonizate. Ador ultima bratara postata. Pattern-ul e inventat de tine sau exista vre-o schema pe undeva? Mi se pare superb efectul 3d, ca eu pana acum numai plat am lucrat.
Va las cateva lucrari realizate pentru un targ handmade. Deocamdata va las niste bratari, voi mai posta si cativa cercei in curand.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
BT002 by seandreea, on Flickr
Corina - foarte frumoase si ingenioase lucrarile tale. Chiar mi se par complexe, dar frumos armonizate. Ador ultima bratara postata. Pattern-ul e inventat de tine sau exista vre-o schema pe undeva? Mi se pare superb efectul 3d, ca eu pana acum numai plat am lucrat.
Va las cateva lucrari realizate pentru un targ handmade. Deocamdata va las niste bratari, voi mai posta si cativa cercei in curand.
BT002 by seandreea, on Flickr
seandreea- Junior
- Numarul mesajelor : 349
Localizare : Bucureşti
Data de inscriere : 04/03/2010
Multumesc pentru aprecieri, seanandreea. Imi plac mult bratarile tale.
Nu exista pattern pentru bratara, m-am "zgâit" atat de mult la ceea ce fac rusoaicele din frivolité (Alla Vizir e una din creatoarele care ma "termina"), ca s-a impregnat cumva in minte si patternul a iesit singur. Punct de plecare am avut de aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si dupa aia au urmat metri de fir stricati din incercari.
Cred ca pot nota patternul la ceea ce am facut. In esenta, e lucrat cu 2 navete si sunt inele suprapuse.
Nu exista pattern pentru bratara, m-am "zgâit" atat de mult la ceea ce fac rusoaicele din frivolité (Alla Vizir e una din creatoarele care ma "termina"), ca s-a impregnat cumva in minte si patternul a iesit singur. Punct de plecare am avut de aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si dupa aia au urmat metri de fir stricati din incercari.
Cred ca pot nota patternul la ceea ce am facut. In esenta, e lucrat cu 2 navete si sunt inele suprapuse.
Multumesc mult de raspuns. Nu e nevoie sa notezi pasii - daca am un punct de plecare imi este de ajuns. Parca imi place mai mult cand realizez eu ceva incercand.
seandreea- Junior
- Numarul mesajelor : 349
Localizare : Bucureşti
Data de inscriere : 04/03/2010
Dorulet- Atotcunoscător
-
Sunt superbe creatiile tale de Craciun.
Ti-am zis eu ca incet,incet,vazand atatea minunatii pe aici,o sa mai incerci si altceva.Te astept la tricotaje si croset.Sunt sigura ca nu renunti la frivolite cum nu pot renunta eu la tricotat.Oricum iti doresc spor si imaginatie in tot ce faci si astept sa vad ce mesteresti.

-
Dorulet, imi plac decoratiile de Craciun, se vede rabdarea pe care o ai.
Eu mai am de finisat si de apretat. Pun numai o parte din fulgi:
Nu pot sta la un singur proiect, atunci am in lucru mai multe:
Un colier (Ankhor 12) : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O bratara in tehnica Ankars - Anchor 8 si fir de crosetat- se vede diferenta in textura firului
. Inca e de lucru la ea.
si o brosa:
.
Daca cineva doreste instructiunile pentru ele, e suficient sa o spuna, cu mare drag le dau mai departe.
Eu mai am de finisat si de apretat. Pun numai o parte din fulgi:
Nu pot sta la un singur proiect, atunci am in lucru mai multe:
Un colier (Ankhor 12) : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O bratara in tehnica Ankars - Anchor 8 si fir de crosetat- se vede diferenta in textura firului

si o brosa:
.
Daca cineva doreste instructiunile pentru ele, e suficient sa o spuna, cu mare drag le dau mai departe.
Pare interesant. Crezi ca poti face fotografiile mai clare? Mare pacat ca la a doua fotografie nu se vede bine munca ta. Imi place mult modelul patrat...
O sa incerc . Nu stiu nici sa dau link-ul corect .corina_jga a scris:Pare interesant. Crezi ca poti face fotografiile mai clare? Mare pacat ca la a doua fotografie nu se vede bine munca ta. Imi place mult modelul patrat...
Daca am vazut fptpgrafiile, inseamna ca faci totul bine. Eu folosesc prima icoana de la inserare foto.
Dorulet- Atotcunoscător
-
As avea o pereche de urechi pregatite sa poarte asa minunatii! Frumosi si delicati, clopoteii tai.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Matase sau firul tau magic de pe con? Eu mi-am refacut stocul de Anchor 12 si de Finca 12... Si m-am hotarat sa incerc Güttermann argintiu (firul pentru bvroderie), sa vaz ce o sa iasa. Kreivik nu am gasit aici.
Astia ultimii sunt cu ata pe con foarte subtire(de obicei o pun in doua).Te invidiez ca gasesti tot felul de ate.Eu am mai vazut cate ceva pe site-uri,dar nu-mi dau seama de grosime si nu-mi permit sa iau asa,pe incercate,ca euro e scump.
M-am impacat(ai vazut pe FB)cu Lizbeth,am cautat,dar am gasit doar un site in Polonia,cu toate ca ata e importata din China(bumbac egiptean!!!).In GB nu aveau pe site.
M-am impacat(ai vazut pe FB)cu Lizbeth,am cautat,dar am gasit doar un site in Polonia,cu toate ca ata e importata din China(bumbac egiptean!!!).In GB nu aveau pe site.
Dorulet- Atotcunoscător
-
Dorulet, sunt atat de finuti cerceii - fulgi de zapada!

Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti