Lenjerie intima, costume de baie... crosetate 2
+44
LRodica
dorinamisov
aisha
Admina
greieras
Celya_f40
tomari
valih
danniela
cocav
lavinia.miklo
cristi970
victoriacus
raluca.terente
Gabica
diada
stoy
veronica.l
Serban Valentina
andreeatricoteaza
luminitza79
fizicuta
rucsy
culea mirela
pufoi
georgeta.prnic
symos
marinelabur
zarina28
marya222006
Cristache
Day
Rimmelle
smihaelaviorica
denis21
kmn
dienutzababy
chichineata
SilviaDumitrescu
emmancita
firicel
anamaria79"
flori balteanu
gretty
48 participanți
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Lenjerie intima, costume de baie... crosetate 2
Eu nu m-am descurcat pe fb cred ca mai e cineva cu numele asta. Dar te stiu de pe blog si de pe site de vanzari ( cy) Ai dreptate, dar modelele impuse dau bataie de cap cat sunt facute prima data.
Multumim, Rimmelle, ne straduim si noi sa fim la inaltime, ne mai ajutam recproc, ne mai incurajam, facem fata concurentei....
Multumim, Rimmelle, ne straduim si noi sa fim la inaltime, ne mai ajutam recproc, ne mai incurajam, facem fata concurentei....
gretty- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010
Multumesc si eu Rimmelle , .....ma bucur ca ti-au placut costumele lucrate de noi , dar sincer rusoaicele ne bat de departe ( cel putin pe mine daaaaaaa
) .....
Grety pai iti poti face cont cu un alt titlu nu neaparat numele tau personal. Si chiar si cu numele tau iti poti face cont pentru ca parola difera . Si cu numele meu daca dai o cautare ai sa gasesti mai multe persoane . Daca vrei te pot ajuta sa iti faci cont .
Scuze de off topic sper sa nu ma bateti

Grety pai iti poti face cont cu un alt titlu nu neaparat numele tau personal. Si chiar si cu numele tau iti poti face cont pentru ca parola difera . Si cu numele meu daca dai o cautare ai sa gasesti mai multe persoane . Daca vrei te pot ajuta sa iti faci cont .
Scuze de off topic sper sa nu ma bateti

smihaelaviorica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 228
Localizare : Ploiesti / Buzau
Data de inscriere : 10/03/2009
Vad ca nu a mai postat nimeni dupa mine dar nu imi mai apare functia de editare pt a scrie tot in mesajul de mai sus . Sper sa nu fiu certata de admine
si le rog sa faca ele cuplarea mesajelor daca e cazul .poop
Acum, va arat ce am mai lucrat in ultima vreme si intr-o prezentare mai buna datorita manechinuitului de la Grety ( poop
- are el posteriorul cam mare si bombat dar merge
)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si mai am unul pe turcoise aproape gata ( pana dimineata il termin
) . Sper sa va placa

Acum, va arat ce am mai lucrat in ultima vreme si intr-o prezentare mai buna datorita manechinuitului de la Grety ( poop

Si mai am unul pe turcoise aproape gata ( pana dimineata il termin

smihaelaviorica- Ucenic
-

Foooarte frumoase costume!! cred ca cel alb cu bumbisori imi place mai mult, cred! Cand vezi atatea...mai ales ca eu inca nu l-am terminat pe-al meu...Mult, mult spor si vanzare buna!
Editez: interesanta cupa la ultimul, cel galben, nu vrei sa pui o schema, macar aproximativa? multumesc!

Editez: interesanta cupa la ultimul, cel galben, nu vrei sa pui o schema, macar aproximativa? multumesc!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
sunt foarte frumoase costumele facute de smihaelaviorica
va invidiez ca aveti timp sa le faceti. pe mine ma cam incurca serviciul
- as croseta toata ziulica daca n-ar fi serviciul
va invidiez ca aveti timp sa le faceti. pe mine ma cam incurca serviciul

Cristache- Senior
-
Numarul mesajelor : 635
Varsta : 47
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010

Vroiam si eu sa va arat primul meu costum de baie dar renunt ca nu se cade sa stea asezat pe langa atatea frumuseti, o sa muncesc sa fac altul mai frumos si at o sa postez.
felicitariiiiiiiiiiiiii
marya222006- Junior
-
Numarul mesajelor : 450
Varsta : 38
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 27/10/2011
Va multumesc pentru toate cuvintele frumoase
Emancita iti dau cu drag schema dar lasa-ma re rog pana maine ....nu de alta dar azi noapte nu am dormit deloc , azi am avut ceva treaba si am o stare naspa rau si nu sunt in stare sa mai stau in picioare . Imi revin dupa un somn si maine revin cu schema .
Rimmelle daca vrei iti fac si tie
Marya posteaza aici costumul pt ca nu toate ne-am nascut pricepute dar macar avem vointa sa invatam.........numai exersand perseverezi si din greseli invatam .
Si recunosc inca o data ,.....ca un manechin deja schimba radical totul.....stiti cum e vorba aia ...."ambalajul face totul".
Da cel cu bumbisori e printre favoriti ,......si cel pe turcoise pe care l-am terminat azi noapte are 1 rand de bumbisori .
Va astept si pe voi cu noutati .

Emancita iti dau cu drag schema dar lasa-ma re rog pana maine ....nu de alta dar azi noapte nu am dormit deloc , azi am avut ceva treaba si am o stare naspa rau si nu sunt in stare sa mai stau in picioare . Imi revin dupa un somn si maine revin cu schema .

Rimmelle daca vrei iti fac si tie

Marya posteaza aici costumul pt ca nu toate ne-am nascut pricepute dar macar avem vointa sa invatam.........numai exersand perseverezi si din greseli invatam .
Si recunosc inca o data ,.....ca un manechin deja schimba radical totul.....stiti cum e vorba aia ...."ambalajul face totul".

Da cel cu bumbisori e printre favoriti ,......si cel pe turcoise pe care l-am terminat azi noapte are 1 rand de bumbisori .
Va astept si pe voi cu noutati .

smihaelaviorica- Ucenic
-
doamne ce minunatii.nici nu pot sa spun cami place unul.pentru ca toate sunt superbe
anamaria79"- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 44
Localizare : oradea
Data de inscriere : 16/05/2010
marya222006- Junior
-
Dar asta ce are,saracul,sa nu fie bun?E asa frumoasa combinatia de culori.Bravo!
zarina28- Ucenic
- Numarul mesajelor : 215
Varsta : 42
Localizare : Mangalia
Data de inscriere : 23/08/2011
Sarumana mult pentru incurajari!

marya222006- Junior
-
Arata chiar foarte bine Marya costumul si atat timp cat tu te simti bine in el , asta e tot ce conteaza . Si pentru ca eu am o problema cu alesul culorilor , uite ca mi-ai mai dat o idee
Il asteptam si pe urmatorul
Emancita pun schema sutienului la Ajutor ...invatam sa crosetam ....

Il asteptam si pe urmatorul

Emancita pun schema sutienului la Ajutor ...invatam sa crosetam ....

smihaelaviorica- Ucenic
-
mihaelaviorica....ce costume frumoase, mie imi plac toate....vanzare buna!!!
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
smihaelaviorica- Ucenic
-
Foarte frumos si acest costum, felicitari

marya222006- Junior
-
o schema se poate pentru costumul turcoaz. Merci
marinelabur- helper
- Numarul mesajelor : 18
Localizare : Galati
Data de inscriere : 16/05/2011
Daca va spun ca lucrez fara o schema anume, ma credeti ?
Cred ca m-am uitat pe o schema la inceput cand am facut primele 2 costume , in rest e pura imaginatie si combinatie de culori dupa cum mi-a placut mie sau vreunei cliente .
Am mai spus parca aseara la topicul "Ajutor " ....ca modelul de cupa pe care il consider nr 1 pentru ca imi place cum aseaza orice tip de san ( si aici ma gandesc in primul rand la noi cele care am avut cate cel putin un copil si dupa alaptare pieptul nu mai are aceeasi fermitate ) ....este cel cu acea cusatura perpendiculara .
Schema este aceasta
Modelul cu gaurele sau fara cu dungulite , curcubeu de culori , bumbisori , patratele si floricele ....sau orice altceva doriti voi puteti face dar respectand schema ....adica forma aceea de L ......dupa care uniti cele 2 parti si asa reiese cusatura perpendiculara de care va spuneam .......
Acum , ca sa nu spuneti ca sunt rea o sa va fac in noaptea asta si poze din timpul lucrului ( ca mai am unul inceput
) ca sa intelegeti mai bine .
Iar pt slip cel mai bine va ghidati dupa un chilot normal sau tanga pe care il aveti si va place cum se aseaza .
Cred ca m-am uitat pe o schema la inceput cand am facut primele 2 costume , in rest e pura imaginatie si combinatie de culori dupa cum mi-a placut mie sau vreunei cliente .
Am mai spus parca aseara la topicul "Ajutor " ....ca modelul de cupa pe care il consider nr 1 pentru ca imi place cum aseaza orice tip de san ( si aici ma gandesc in primul rand la noi cele care am avut cate cel putin un copil si dupa alaptare pieptul nu mai are aceeasi fermitate ) ....este cel cu acea cusatura perpendiculara .
Schema este aceasta
Modelul cu gaurele sau fara cu dungulite , curcubeu de culori , bumbisori , patratele si floricele ....sau orice altceva doriti voi puteti face dar respectand schema ....adica forma aceea de L ......dupa care uniti cele 2 parti si asa reiese cusatura perpendiculara de care va spuneam .......
Acum , ca sa nu spuneti ca sunt rea o sa va fac in noaptea asta si poze din timpul lucrului ( ca mai am unul inceput

Iar pt slip cel mai bine va ghidati dupa un chilot normal sau tanga pe care il aveti si va place cum se aseaza .
smihaelaviorica- Ucenic
-
Mii de multumiri, am inteles schema, pe mine ma intereseaza maxim acei bumbisori ca nu imi dau seama cum se fac. Toate arata super. Spor in toate
marinelabur- helper
pfiuuuuuuuuuuuuu......stai sa vad daca stiu sa sxplic
......
problema " bumbisorul"
.....sa vedem cat intelegi ....deci ....intr-un ochi normal faci 1 piciorus dublu , dar in cazul asta faci 7-8 picioruse dar le tii pe croseta pe toate si abia la ultimul tragi firul prin toate o data .............sigur nu ai priceput ce spun eu
.....dar ma jur ca nu stiu cum sa iti explic .....mi-am notat si fac un exemplu la noapte , pozez si iti arat maine.....imi e mai usor asa ........
La mine e mai naspa cu explicatul , .....am memorie vizuala si ma descurc usor fara scheme , cu ele mai rau ma incurc ......promit ca revin cu dovada "bumbisorilor "

problema " bumbisorul"

La mine e mai naspa cu explicatul , .....am memorie vizuala si ma descurc usor fara scheme , cu ele mai rau ma incurc ......promit ca revin cu dovada "bumbisorilor "

smihaelaviorica- Ucenic
-
cred ca am inteles, fac in acelasi ochi scot mi multe ochiuri, le lucrez odata si le tin pe croset ca si cum as impleti ca pe andrea si apoi la ultimul trag prin toate si e ca si cum as avea 7 picioruse duble legate la ultimul ochi de sus nu?
marinelabur- helper
azi e sarbatoare si nu lucrez dar dupa 12 noaptea si pana pe la 4 dimineata lucrez si atunci fac un mic tutorial la bumbisor .....nu de alta dar asa ma mananca mana sa iau crosetul ........
smihaelaviorica- Ucenic
-
smihaelaviorica- Ucenic
-
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale...(3)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale...(3)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)