Lenjerie intima, costume de baie... crosetate 2
+44
LRodica
dorinamisov
aisha
Admina
greieras
Celya_f40
tomari
valih
danniela
cocav
lavinia.miklo
cristi970
victoriacus
raluca.terente
Gabica
diada
stoy
veronica.l
Serban Valentina
andreeatricoteaza
luminitza79
fizicuta
rucsy
culea mirela
pufoi
georgeta.prnic
symos
marinelabur
zarina28
marya222006
Cristache
Day
Rimmelle
smihaelaviorica
denis21
kmn
dienutzababy
chichineata
SilviaDumitrescu
emmancita
firicel
anamaria79"
flori balteanu
gretty
48 participanți
Pagina 1 din 8
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
gretty- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010
flori balteanu- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 299
Varsta : 52
Localizare : rm valcea
Data de inscriere : 31/08/2011
Re: Lenjerie intima, costume de baie... crosetate 2
wooooooow cat e de frumos.superb
anamaria79"- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 44
Localizare : oradea
Data de inscriere : 16/05/2010
Flori, e frumos si are o cupa interesanta, dar voi cand faceti costume din 2 piese puneti snurulete la slip doar in parti; Nu se largeste la apa? Eu trec snuruletul prin tot slipul ca sa se poata strange, voi care probabil ati si purtat, nu ati avut probleme? adica nu exista riscul sa iesi din apa fara slip, sau cu el in vine?Scuze ca indraznesc dar eu ma gandesc cum se poarta ca eu nu pot purta.
gretty- Atotcunoscător
-
Multumesc Anamaria si Grety.Sincer nu stiu daca se lasa.Mie mi s-a parut ca flavia cand e ud(l-a spalat) se strange. Sunt lucrate strans si nu ar trebui sa se lase.Nu am facut niciunul pentru mine,dar mi-ai dat o idee
il testez pe sora mea(tot vrea s-ai fac unul)
Multumesc Firicel. Ma gandesc sa ies cu ele l-a comercializat,poate se prinde ceva

Multumesc Firicel. Ma gandesc sa ies cu ele l-a comercializat,poate se prinde ceva
flori balteanu- Ucenic
-
Flori, e frumos, spor la vanzare!
Grety, si eu sunt admiratoare a costumelor tale de baie, superbe!! am si eu in proiect sa fac un costum , mai intai am sa incerc sa termin alte proiecte incepute si apoi fac unul chiar daca ma apuca iarna crosetand la el!!
As fi vrut sa te intreb cam cat fir intra la cel bleu pe care l-ai postat ultimul?? Si alta intrebare : nu-i pui nici o dublura , macar la chilot? sutienul parca ar mai merge fara dublura, dar in chilotul ??
Grety, si eu sunt admiratoare a costumelor tale de baie, superbe!! am si eu in proiect sa fac un costum , mai intai am sa incerc sa termin alte proiecte incepute si apoi fac unul chiar daca ma apuca iarna crosetand la el!!
As fi vrut sa te intreb cam cat fir intra la cel bleu pe care l-ai postat ultimul?? Si alta intrebare : nu-i pui nici o dublura , macar la chilot? sutienul parca ar mai merge fara dublura, dar in chilotul ??
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
emmancita, e destul de batut tocmai ca sa nu trebuiasca dublat din cauza diferentei de elasticitate a tricotului si dublurii. Exista riscul ca dublura sa stea intinsa, ferm, pe corp si bumbacul crosetat sa se intinda la apa ingreunat si sa atarne inestetic. Daca sunt culori prea deschise si lucratura prea lejera, la apa devin transparente. Pana acum nici o clienta nu s-a plans ca ar fi transparent. Am renuntat chiar si la portiunea dantelata de la slip ca sa nu fie suspiciuni. Din bumbacul de pe br intra cam 55-65 grame la masurile S si M. Croseta de 2 mm; si eu nu am o lucratura stransa, as zice ca lucrez chiar lejer dar nu iese transparent.
gretty- Atotcunoscător
-
Multumesc mult, Grety !! Dublura ma gandeam la ceva gen milaneza , care se si intinde, nu sta batoasa. Ce putin fir intra ! Eu aveam 3 gheme a cate 100 gr de flavia si ma intrebam daca imi ajunge
, am si din cel de pe B, muuulte fire si muuulte culori. Imi trebuie un pic de timp sa mai termin din ce am deja inceput si apoi ma apuc cu curaj si de costumul de baie. Multumesc inca o data!
Edit: am vazut in magazine bobine cu o guta elstica, din cea de bratari ( mai multe culori ), oare ar merge sa fac ultimul rand cu acel fir ca sa fie ca un elastic, sa nu mai fie nevoie de snur??

Edit: am vazut in magazine bobine cu o guta elstica, din cea de bratari ( mai multe culori ), oare ar merge sa fac ultimul rand cu acel fir ca sa fie ca un elastic, sa nu mai fie nevoie de snur??
-
Poti sa-i pui pe randul in care bordezi slipul dar nu stiu daca nu e munca in plus. Tot acolo de unde ai luat bumbacul intra la furnituri si vezi daca guta elastica nu e mai ieftina acolo, de regula sunt mai ieftine pe br. Mie din flavia mi-a ramas un ghemusor cam de 15-20 gr.
Tu lucrezi pt tine si poti sa-l dublezi, eu am comenzi si le trimit prin posta, nu pot dubla ca nedublat se potrivesta la 2-3 marimi.Fiecare isi dubleaza daca vrea.
Tu lucrezi pt tine si poti sa-l dublezi, eu am comenzi si le trimit prin posta, nu pot dubla ca nedublat se potrivesta la 2-3 marimi.Fiecare isi dubleaza daca vrea.
Ultima editare efectuata de catre gretysimonica in Sam 16 Iun 2012, 12:20 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
gretty- Atotcunoscător
-
Eu am dublat intre picioare cu bumbac de la o bustiera de copil . Este destul de flexibila si nu am cusut intinsa. Am lasat lejer la cusut exact asa cum e materialul si nu am intins nici partea crosetata. Pe langa picior roata am lucrat 2 randuri de ochiuri in care am inserat fir elastic de pe papiota din aceea care se foloseste la croitorie. Este inserat nu am lucrat cu el. Adica l-am lucrat ca si cum ar fi facut parte din randul anterior . Si in partea de sus a slipului, roata pana in spate unde se inchide tot la fel ( e vorba de costumul dintr-o piesa). Va spun din proprie experienta ca am intrat in apa cu el si m-am simtit extraordinar de bine . A sta fix pe mine fara sa se lase inestetic in vre-un loc. Avantajul este ca mi-am lucrat pentru mine si am strans elasticul atat cat am avut nevoie. Dar si pentru altcineva daca as lucra tot asa lucra strangand elasticul atat cat la intindere sa fie cat se poate intide parte crosetata.
Nu stiu cat se poate intelege din ce spun. Daca mai vreti lamuriri sunt aici.
Nu stiu cat se poate intelege din ce spun. Daca mai vreti lamuriri sunt aici.
Grety, am sa ma uit si la furnituri , sa vad cum sunt si acolo, multumesc!
Silvia, am inteles perfect si cred ca e mai bine asa cum zici tu ca ai inserat elasticul ( eu doar ma gandeam cum ar trebui sa fie , altceva e cand lucrezi si alta e teoria!) Stiu si de ce costum e vorba , doar l-am admirat acum putin timp!!Multumesc mult de lamuriri.
Silvia, am inteles perfect si cred ca e mai bine asa cum zici tu ca ai inserat elasticul ( eu doar ma gandeam cum ar trebui sa fie , altceva e cand lucrezi si alta e teoria!) Stiu si de ce costum e vorba , doar l-am admirat acum putin timp!!Multumesc mult de lamuriri.
-
chichineata- helper
-
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 41
Localizare : brasov
Data de inscriere : 10/11/2011
Arata frumos tare si nu se vede nimic din ca nu ar trebui. Asta e teama mea de nu am inceput inca sa lucrez.

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
la sutien e bine , ca nu se vede prin el mare lucru, si la urma urmei e doar piele. pentru slip, cred ca voi face pana la urma fara dublura si voi dubla firul asa cum am citit pe aici.
chichineata- helper
-
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 41
Localizare : brasov
Data de inscriere : 10/11/2011
gretty- Atotcunoscător
-
Super dragute.Cum tineti cont de masuri la costumele dintr-o singura piesa?Distanta intre sutien si chilot?
flori balteanu- Ucenic
-
Da, aproximaiv 18-20 cm la masurile mici - S , M - si cca 22-24 cm la masurile mai mari. Restul e creatia fiecareia. Si ca veni vorba, la bumbacul supermerizat, unde lucratura, oricat de batuta, mai lasa goluri, eu am recomandat clientelor mele, nu sa-l dubleze ci sa poarte pe dedesupt un chilotel mic, strans, chiar tanga,la culoare. Masura a fost bine primita, deci v-o "divulg" si voua...
gretty- Atotcunoscător
-
ce frumuseti...
chichineata, imi place cum se aseaza sutienul...
grety....ce costume frumoase!!!!
chichineata, imi place cum se aseaza sutienul...
grety....ce costume frumoase!!!!
kmn- Maestru
- Numarul mesajelor : 1056
Localizare : sibiu
Data de inscriere : 04/01/2010
gretty- Atotcunoscător
-
super , imi place cum a iesit , sper sa ai bafta la client repede si sa mai faci

smihaelaviorica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 228
Localizare : Ploiesti / Buzau
Data de inscriere : 10/03/2009
Multumesc, dar mie imi plac mai mult celelalte. Asta e oricum vandut. Bafta si tie!
gretty- Atotcunoscător
-
Fiecare din noi avem cate un model preferat dar clientului daca ii place altfel nu comentam
Mai am si eu cateva lucrate dar nu mai reusesc sa le pun si aici , mi-e asa peste mana sa le pun intai in photobuket apoi aici de mor .........o fi vreo posibilitate sa le pun direct din calculator sau de pe blog ?
Pana apuc eu sa revin cu postari le poti vedea pe fb . Ma gasesti cu numele de Radu Mihaela

Pana apuc eu sa revin cu postari le poti vedea pe fb . Ma gasesti cu numele de Radu Mihaela

smihaelaviorica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 228
Localizare : Ploiesti / Buzau
Data de inscriere : 10/03/2009
Vai, sunt foarte frumoase....m-au dat peste cap, nici nu stiam pana acum ca exista asa ceva...sunt adevarate comori mainile ce le fac...felicitari

Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

» Lenjerie intima, costume de baie... crosetate
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale...(3)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale...(3)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
» Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...
Pagina 1 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)