Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
+62
cielito
fizicuta
canadianca50
elluta
mari01
mishou
Ioana Stanciu
mihaelavama
despina13cucli
zarina28
daniela60
AITEN
denis21
cristinamihaela
cozma felicia
Cristache
yyyiulia
tinap
Crissy86
Maurul
romaya
culea mirela
sergiu valentin
TeoCanada
rivka
emmancita
laurin
stoy
MihaelaT
kmn
anamaria79"
Octa75
cocav
virginia
alinutza_andrei08
marya222006
samo99ro
came_lia
lika
dulci.neea
alessia2007
lennny
Serban Valentina
gretty
danida
GinaP
lenus70
T_mihaela
bluetteblue
cristina iosif
firicel
SilviaDumitrescu
crina68
corina corina
pufoi
fiordaliso
georgeta.prnic
anc@
myky7robc
gabyd
danniela
kla78
66 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
Ultima editare efectuata de catre Admina in Vin 01 Mai 2015, 12:08 am, editata de 5 ori (Motiv : schimbat capitol)
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 45
Data de inscriere : 28/12/2008
Re: Resurse si link-uri pentru crosetat(3)
Eu nu pot sa il deschid
Cred ca am versiuni vechi ca imi spune ca nu are suport
Cred ca am versiuni vechi ca imi spune ca nu are suport
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Daniela incearca acum,am gresit eu cand am pus link-ul prima data
kla78- Senior
-
kla78....e o adevarata comoara link-ul asta

gabyd- Expert
-
Numarul mesajelor : 842
Varsta : 56
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 08/08/2011
Multumesc, se deschide!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
si eu l-am retinut, imi place.
eu nu stiu cum de le gasiti asa frumoase
eu nu stiu cum de le gasiti asa frumoase
myky7robc- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 59
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010
Ultima editare efectuata de catre kla78 in Vin 09 Mar 2012, 11:54 am, editata de 1 ori (Motiv : completare)
kla78- Senior
-
cum sa prelungesti ata fara sa faci nod
mac
floare
cum sa colorezi lana
model de paturica
fondite crosetate
floare
cum sa colorezi lana
model de paturica
fondite crosetate
anc@- Expert
- Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009
anca, interesante tehnici pt toate.

myky7robc- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 59
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010
Fetelot ma ajuta cineva cu traducerea,la tutorialul pentru vopsirea lanii.Nu inteleg decat foarte putin,si chiar ma intereseaza!
Anc@,multumim
Anc@,multumim

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Georgeta, pot sa il traduc diseara dupa ce ajung acasa, dar sa stii ca e folosita o vopsea americana numita Kool Aid. Nu stiu daca se poate inlocui cu altceva. Oricum, daca nu traduce nimeni intre timp o sa te ajut eu diseara.
.

fiordaliso- Senior
-
Numarul mesajelor : 505
Varsta : 50
Localizare : cluj
Data de inscriere : 12/08/2011
Asteptam traducerea:)
masca
pinguin
masca
pinguin
anc@- Expert
- Numarul mesajelor : 950
Localizare : acasa
Data de inscriere : 08/11/2009
Am revenit! Mai intai, in titlu zice ca e vorba despre vopsire cu inghetata pe bat Kool Aid. Eu am googalit si am vazut ca exista si praf pt. suc marca asta, ma gandesc ca mai repede a folosit praful, o sa vedeti de ce.
Au fost folosite arome de strugure, capsuna, ananas si hibiscus.
Pentru operatiune, trebuie sa fie insorit afara si destul de cald incat sa se topeasca gheata. Se folosesc manusi.
Si articolul zice asa:
Am luat un pachet de Kool Aid si l-am amestecat cu suficienta apa ca sa umplu 3 cuburi de gheata cu fiecare culoare, apoi le-am congelat.
Am inmuiat firul in apa calduta si otet timp de o jumatate de ora. Am stors usor de apa si am lasat firul intr-un vas de sticla pentru gatit la cuptor. Am pus cuburile congelate deasupra si am lasat vasul in bataia soarelui.
Odata ce s-au topit complet (cam o ora si jumatate) am acoperit vasul cu o folie de celofan pentru a creste temperatura. Privind retrospectiv, as fi putut s-o acopar de la inceput. Trebuie ca firul sa ajunga la 180 de grade Fahrenheit (trebuie sa fie chiar fierbinte) ca sa se fixeze vopseaua in fir. Puteti sa puneti firul la microunde cateva minute sau la cuptor, dar eu am vrut sa stea la soare, asa ca am acoperit-o si am lasat-o afara toata ziua.
Veti sti ca e gata cand vasul va fi fierbinte si lichidul care se scurge din fir va fi limpede - asta inseamna ca firul a absorbit toata vopseaua. Am adus vasul in casa si l-am lasat sa se raceasca la temperatura camarei. Am spalat usor firul in apa calduta cu niste Eucalan (din nou nu ar trebui sa iasa vopsea la spalat - apa in care speli ar trebui sa ramana limpede. Daca iese culoare, opreste imediat spalatul si pune-l inapoi afara sa se mai incalzeasca un timp. Sau inveleste-l in celofan si pune-l la microunde cateva minute). Stoarce usor apa si usuca-l in aer liber.
Cam asta este. Din comentarii am inteles ca numitul Kool Aid este acid, ca si colorantii alimentari, cu care ar putea fi inlocuit. Nu se poate vopsi cu el bumbacul, si nici fibrele artificiale, prinde doar pe produse de prigine animala, lana, alpaca sau matase naturala. Ca o curiozitate, cica in anii 80 punkistii pe care ii vedeam noi in reviste cu parul in culori electrice se vopseau pe par cu Kool Aid.
Eucalan-ul nu stiu ce este, dat tipa zice ca daca nu ai sa nu folosesti detergenti universali, mai bine un sampon moale - poate ar merge detergentii speciali pentru lana, ma gandesc eu.
Iar la etapa de inmuiere a lanii, otetul folosit este in cantitate mica, 1-2 linguri (nu zice la cata apa).
Cand m-am lamurit ca e vorba despre un produs alimentar, si inca unul pentru copii, pe care il mai diluezi si apa si vopseste bine, am avut o senzatie mai ciudata. Stiu ca se poate vopsi cu suc de sfecla sau cu ceai, am vopsit si eu asa pe vremuri, dar aici e vorba de chimicale introduse intr-un produs alimentar, nu de ceva natural.
Fetelor, care vreti sa incercati, succes si sa ne aratati si noua rezultatul.
Au fost folosite arome de strugure, capsuna, ananas si hibiscus.
Pentru operatiune, trebuie sa fie insorit afara si destul de cald incat sa se topeasca gheata. Se folosesc manusi.
Si articolul zice asa:
Am luat un pachet de Kool Aid si l-am amestecat cu suficienta apa ca sa umplu 3 cuburi de gheata cu fiecare culoare, apoi le-am congelat.
Am inmuiat firul in apa calduta si otet timp de o jumatate de ora. Am stors usor de apa si am lasat firul intr-un vas de sticla pentru gatit la cuptor. Am pus cuburile congelate deasupra si am lasat vasul in bataia soarelui.
Odata ce s-au topit complet (cam o ora si jumatate) am acoperit vasul cu o folie de celofan pentru a creste temperatura. Privind retrospectiv, as fi putut s-o acopar de la inceput. Trebuie ca firul sa ajunga la 180 de grade Fahrenheit (trebuie sa fie chiar fierbinte) ca sa se fixeze vopseaua in fir. Puteti sa puneti firul la microunde cateva minute sau la cuptor, dar eu am vrut sa stea la soare, asa ca am acoperit-o si am lasat-o afara toata ziua.
Veti sti ca e gata cand vasul va fi fierbinte si lichidul care se scurge din fir va fi limpede - asta inseamna ca firul a absorbit toata vopseaua. Am adus vasul in casa si l-am lasat sa se raceasca la temperatura camarei. Am spalat usor firul in apa calduta cu niste Eucalan (din nou nu ar trebui sa iasa vopsea la spalat - apa in care speli ar trebui sa ramana limpede. Daca iese culoare, opreste imediat spalatul si pune-l inapoi afara sa se mai incalzeasca un timp. Sau inveleste-l in celofan si pune-l la microunde cateva minute). Stoarce usor apa si usuca-l in aer liber.
Cam asta este. Din comentarii am inteles ca numitul Kool Aid este acid, ca si colorantii alimentari, cu care ar putea fi inlocuit. Nu se poate vopsi cu el bumbacul, si nici fibrele artificiale, prinde doar pe produse de prigine animala, lana, alpaca sau matase naturala. Ca o curiozitate, cica in anii 80 punkistii pe care ii vedeam noi in reviste cu parul in culori electrice se vopseau pe par cu Kool Aid.
Eucalan-ul nu stiu ce este, dat tipa zice ca daca nu ai sa nu folosesti detergenti universali, mai bine un sampon moale - poate ar merge detergentii speciali pentru lana, ma gandesc eu.
Iar la etapa de inmuiere a lanii, otetul folosit este in cantitate mica, 1-2 linguri (nu zice la cata apa).
Cand m-am lamurit ca e vorba despre un produs alimentar, si inca unul pentru copii, pe care il mai diluezi si apa si vopseste bine, am avut o senzatie mai ciudata. Stiu ca se poate vopsi cu suc de sfecla sau cu ceai, am vopsit si eu asa pe vremuri, dar aici e vorba de chimicale introduse intr-un produs alimentar, nu de ceva natural.

Fetelor, care vreti sa incercati, succes si sa ne aratati si noua rezultatul.
fiordaliso- Senior
-
Fiordalisco am citit ce ai scris tu printre randuri, adica inceputul si sfarsitul.
m-a dus gandul la pungulitele de suc pentru copii ,care se congeleaza pt a deveni inghetata.
nu imi vine acum in minte numele, dar ma gandesc ca si sucul acela avea coloranti alimentari!
m-a dus gandul la pungulitele de suc pentru copii ,care se congeleaza pt a deveni inghetata.
nu imi vine acum in minte numele, dar ma gandesc ca si sucul acela avea coloranti alimentari!

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Pufoi, nu-mi dau seama despre ce suc e vorba, dar la cum il descrii cred ca e mai potrivit pentru vopsit decat ca aliment! Poate ca ar merge in loc de Kool Aid.
fiordaliso- Senior
-
Nu e bun nici de consumat si nu cred ca e bun nici de vopsit. ca se duce culoarea la prima spalare!
consumam o multime E-uri,cu toate ca incercam sa nu.. si ne mai miram ca ni se dezvlota copiii inainte de vreme!

consumam o multime E-uri,cu toate ca incercam sa nu.. si ne mai miram ca ni se dezvlota copiii inainte de vreme!
pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Fiordaliso,multumesc mult pentru ajutor,eu o sa incerc la vara,dar sa vad cu ce inlocuiesc acea vopsea,poate chiar coloranti alimentari.O sa incerc pe lana mai putina nu am ce pierde!

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 47
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Cu placere, Georgeta!
fiordaliso- Senior
-
kla78- Senior
-

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
gabyd- Expert
-
Aci îs,studiez!!!!!
Te pup,Găbițu!

Te pup,Găbițu!
crina68- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2519
Localizare : Baragan
Data de inscriere : 25/01/2011

daca mai vreti va mai dau link-uri....doar ca trebuie sa le transfer in photobucket din picasa....eu le am de pe fb

gabyd- Expert
-
gabyd- Expert
-
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Resurse si link-uri pentru crosetat(2)
» Resurse si link-uri pentru crosetat(4)
» Resurse si link-uri pentru crosetat
» Resurse si link-uri pentru tricotaj
» Resurse si link-uri pentru broderie
» Resurse si link-uri pentru crosetat(4)
» Resurse si link-uri pentru crosetat
» Resurse si link-uri pentru tricotaj
» Resurse si link-uri pentru broderie
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti