De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
+85
bluegray
Arabela82
StMihaela
nicoleta.a
nalexandra
Rosedust
ancaroman
elena60
mitulina
Irina85
Floren
saharra
dorina1234
margelutamea
cristi970
maravela lucia florina
GinaCornescu
greieras
dragan mirela
B-Zsu Land
Ladia
letho
Ramonica
roxy29
ioana soare
loremunteanu
Cristinick
cristinica_70
Aditza
JoculMargelutelor
Sonia22
seandreea
loriem77
Giorgi
elro
gabi1972
Gabiuta
accesoriihandmade
emilly
nasturelsv2
Bijuterii Ramona
bisisica bijuterii
kartusica
ancaanca
Day Lily
d_oana
cristinica_xri
Amalia T. Design
RedSonnyc
lotica
aalexander
mokatoka
ChrisReeana
cami26
alinachiri
SilviaDumitrescu
MagdaMarin
GIO Studio
xgabitza
jariel
LORIMAR
pau.aleon
Anaderol77
maddy13
Fran78cesca
cillywilly
Day
darkpoke
Andata
ador.mita
smihaelaviorica
DianaDumitrescu
zmotocel
Rica Mateiuc
anca1820
gretty
lenut
andrea.z style
czuky
Dragonfly
maria_covacef
zoze
Admina
JuiCy
betymi72
89 participanți
Pagina 1 din 9
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
Capitole anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
JuiCy a scris:Multumesc letho, am dat o comanda, acum ramane de vazut ce se intampla, va tin la curent !
czuky, daca tin eu bine minte era vorba de Bison ... totusi mi se pare un pic complicat cu lipiciurile astea bicomponente, daca nu dozez cum trebuie?
Re: De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
Am o veste proasta : zilele astea am stat cu ochii pe samargelim.ro asteptand sa bage fimo pe stoc ... iar in seara asta au bagat, in sfarsit ! Dar ce credeti? la 6,9 Ron ! 
Oooffff .. erau cei mai ieftini, intelegeam sa faca 6,5 dar deh !

Oooffff .. erau cei mai ieftini, intelegeam sa faca 6,5 dar deh !

JuiCy- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 140
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 26/01/2012
De unde pot cumpara agent pentru reconditionare fimo, eventual din Bucuresti, sa il iau mai repede? E bun pentru fimo oricat de tare sau vechi ar fi sau merge doar daca nu e prea vechi?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (eu asa am gasit, dar numai la magazine online fara adresa)
Sau asa: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] (eu asa am gasit, dar numai la magazine online fara adresa)
Sau asa: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna!
Am ocazia in luna mai sa merg in Germania, pe langa Nurnberg si am cautat in disperare pe google in ultimele zile dar nu reusesc sa aflu daca este vreun magazin de margele prin oras (delica si toho in mod special) Cu siguranta, faptul ca nu stiu o boaba germana nu ma ajuta deloc
Poate sa ma ajute cineva cu vreun sfat sau o parere? Poate a mai cumparat cineva de afara din magazine "offline"
Am ocazia in luna mai sa merg in Germania, pe langa Nurnberg si am cautat in disperare pe google in ultimele zile dar nu reusesc sa aflu daca este vreun magazin de margele prin oras (delica si toho in mod special) Cu siguranta, faptul ca nu stiu o boaba germana nu ma ajuta deloc

Poate sa ma ajute cineva cu vreun sfat sau o parere? Poate a mai cumparat cineva de afara din magazine "offline"

zoze- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : -
Data de inscriere : 11/02/2011
maria_covacef- Junior
-
Numarul mesajelor : 308
Varsta : 41
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 03/06/2009
multumesc maria_covacef
dupa acelasi principiu am cautat si "bead stores" si e mult mai bine decat cu cautarile mele "clasice"

dupa acelasi principiu am cautat si "bead stores" si e mult mai bine decat cu cautarile mele "clasice"
zoze- helper
- Numarul mesajelor : 2
Localizare : -
Data de inscriere : 11/02/2011
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Fetele unde gasesc multe margele de plastic la pret bun.? am nevoie de muuulte 

A fost la un moment dat (acum 1-2 ani) pe ceva site de pictura Jacquard Pinata color, am vrut sa comand atunci dar nu au mai avut decat galben si albastru, si nu le-am mai luat. Am mai cautat de cateva ori in perioada aceea dar nu am gasit. Poate ca acum vei gasi, eventual anunta-ma si pe mine ca inca ma intereseaza.

andrea.z style- Ucenic
- Numarul mesajelor : 243
Localizare : arad
Data de inscriere : 12/10/2009
lenut- helper
-
Numarul mesajelor : 66
Varsta : 35
Localizare : Viseu de Sus, Maramures
Data de inscriere : 03/02/2010
I willandrea.z style a scris:
A fost la un moment dat (acum 1-2 ani) pe ceva site de pictura Jacquard Pinata color, am vrut sa comand atunci dar nu au mai avut decat galben si albastru, si nu le-am mai luat. Am mai cautat de cateva ori in perioada aceea dar nu am gasit. Poate ca acum vei gasi, eventual anunta-ma si pe mine ca inca ma intereseaza.

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
czuky, ai pm
gretty- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010
Buna !Am si eu o rugaminte:trebuie sa fac niste flori artificiale si am nevoie de niste sarma argintie ca sa pun in loc de pistil....intrebarea mea e ca nu stiu care e diferenta intre sarma de modelaj si cea siliconata!
De care am eu nevoie ca sa folosesc pt pistil,eventual o sa atasez o margea sau mai multe la capat?...Multumesc!
De care am eu nevoie ca sa folosesc pt pistil,eventual o sa atasez o margea sau mai multe la capat?...Multumesc!
anca1820- Junior
- Numarul mesajelor : 391
Localizare : prin apropiere
Data de inscriere : 23/12/2009
anca1820 a scris:Buna !Am si eu o rugaminte:trebuie sa fac niste flori artificiale si am nevoie de niste sarma argintie ca sa pun in loc de pistil....intrebarea mea e ca nu stiu care e diferenta intre sarma de modelaj si cea siliconata!
anca, nu ma pricep eu prea bine, dar eu as folosi sarma modelaj... am lucrat putin cu sarma si mi se pare ca aceasta ar fi cea mai potrivita pt pistil, mai ales daca vrei sa pui si cate o margeluta!!
lenut- helper
-
Numarul mesajelor : 66
Varsta : 35
Localizare : Viseu de Sus, Maramures
Data de inscriere : 03/02/2010
Multumesc pt raspuns!
anca1820- Junior
- Numarul mesajelor : 391
Localizare : prin apropiere
Data de inscriere : 23/12/2009
Va rog, cine-mi poate spune de unde pot cumpara ata pentru margele!? Mi-am cumparat un ac de 11cm (nu stiu daca este bun), iar ata am gasit la un magazin din Tulcea (singurul cu obiecte pentru hobby-uri) dar este prea groasa si nu trece prin margele(mai ales daca cos de 2-3 ori prin aceeasi margica). Ma intereseaza un magazin online pentru ca in Tulcea nu exista asa ceva si chiar vreau sa invat sa fac bijuterii cu margele.
Va multumesc si va doresc toate cele bune de 8 Martie!
Va multumesc si va doresc toate cele bune de 8 Martie!
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
nu pot sa-ti spun exact ce magazine din tara sa incrci pt ca eu cumpar de afara, dar daca dai o cautare pt ata nymo, marimea D, sigur gasesti ceva.
eu o cumpar de obicei cu 1.16 euro bobina.
marimea d este cea mai des folosita pt margelele de nisip si este foarte rezistenta. se mai poate folosi b, dar este destul de subtire si se mai rupe.
nymo este un fir nerasucit si tinde sa se agate daca lucrezi cu fire foarte lungi (cum fac eu de obicei), asa ca cel mai bine este sa cumperi si un balsam special pt acest fir. eu il am pe asta si e foarte bune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
mult succes
eu o cumpar de obicei cu 1.16 euro bobina.
marimea d este cea mai des folosita pt margelele de nisip si este foarte rezistenta. se mai poate folosi b, dar este destul de subtire si se mai rupe.
nymo este un fir nerasucit si tinde sa se agate daca lucrezi cu fire foarte lungi (cum fac eu de obicei), asa ca cel mai bine este sa cumperi si un balsam special pt acest fir. eu il am pe asta si e foarte bune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
mult succes

multumesc zmotocel! urmeaza sa ma documentez
Rica Mateiuc- Senior
-
Numarul mesajelor : 703
Varsta : 49
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 27/01/2012
Buna ziua!
Aveti cumva idee de unde pot cumpara FIMO din Bucuresti?
De data asta nu vreau sa comand de pe site-uri pentru ca in primul rand ma grabesc si nu vreau sa stau dupa colet si in al doilea toate site-urile pe care le stiu au comanda minima, ori eu am nevoie de maxim 2 pachetele ca sa termin un proiect asa ca ma gandeam sa dau o fuga prin oras.
Am trecut pe la niste mercerii din zona mea insa nu am gasit.
Am citit pe aici ca cineva a cumparat de la hanul cu tei. Nu am fost niciodata...
Singurul han cu tei pe care il stiu eu este o terasa pe lipscani..este vreun magazin pe acolo cu acesorii sau cum?
Va multumesc mult pentru un eventual raspuns! O zi buna!
Aveti cumva idee de unde pot cumpara FIMO din Bucuresti?
De data asta nu vreau sa comand de pe site-uri pentru ca in primul rand ma grabesc si nu vreau sa stau dupa colet si in al doilea toate site-urile pe care le stiu au comanda minima, ori eu am nevoie de maxim 2 pachetele ca sa termin un proiect asa ca ma gandeam sa dau o fuga prin oras.
Am trecut pe la niste mercerii din zona mea insa nu am gasit.
Am citit pe aici ca cineva a cumparat de la hanul cu tei. Nu am fost niciodata...
Singurul han cu tei pe care il stiu eu este o terasa pe lipscani..este vreun magazin pe acolo cu acesorii sau cum?
Va multumesc mult pentru un eventual raspuns! O zi buna!
DianaDumitrescu- helper
-
Numarul mesajelor : 4
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 17/03/2012
Buna , la Gara de Nord sunt 2 magazine cu tot felul de acuarele , uleiuri , Fimo ..... gasesti sigur acolo.
smihaelaviorica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 228
Localizare : Ploiesti / Buzau
Data de inscriere : 10/03/2009
'Neata!
Am nevoie de ajutor "local". Intrebare fulger: unde gasesc magazine de crafting in Brasov (deschise si sambata) - vreau sa cumpar repede un dulapior de-ala mic de lemn cu sertarase, un set mic de acrilice si eventual ceva pentru mine(vre-o chestie legata de fimosenii).
Am notat adresele de la Galeria creativ de pe pagina de contact, mai stiu unul langa Romtelecom(recreativ).
Mai sunt altele?
o sa trecem o fuga sambata si vreau sa fac repede o aprovizionare
Am nevoie de ajutor "local". Intrebare fulger: unde gasesc magazine de crafting in Brasov (deschise si sambata) - vreau sa cumpar repede un dulapior de-ala mic de lemn cu sertarase, un set mic de acrilice si eventual ceva pentru mine(vre-o chestie legata de fimosenii).
Am notat adresele de la Galeria creativ de pe pagina de contact, mai stiu unul langa Romtelecom(recreativ).
Mai sunt altele?
o sa trecem o fuga sambata si vreau sa fac repede o aprovizionare
ador.mita- Ucenic
- Numarul mesajelor : 109
Data de inscriere : 02/01/2011
Tocmai am vorbit cu sotul meu, care e in Lidl si a vazut o trusa de 8 clesti cu 49.99. Mie mi-a luat o trusa la fel acum un an, dar a dat aproape dublu. Se numeste in Lidl "trusa clesti mecanica fina".
Fetelor,de unde cumparati cristale gen cabachon?Care se pot lipi.Nu gasesc pe nicaieri,sau nu caut bine 

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 40
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

» De unde ne aprovizionam pentru bijuterii?(2)
» De unde ne aprovizionam pentru bijuterii?(3)
» De unde ne aprovizionam?(1)
» De unde si cu ce materiale ne aprovizionam
» Poze pentru inspiratie-dulciuri
» De unde ne aprovizionam pentru bijuterii?(3)
» De unde ne aprovizionam?(1)
» De unde si cu ce materiale ne aprovizionam
» Poze pentru inspiratie-dulciuri
Pagina 1 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti