VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?-2
+46
mariaz_09
MARI_H
Admina
kitty_1973
danabarbu2007
MagdaMarin
MihaelaT
Dodo-pui
iuliana72
ileana cosanzeana
ivanoiuadela9
Nicoleta Irimescu
symos
fizicuta
denis21
Aghata
Savu Ramona
LYNDA
iulia sevcenco
serenita
violeta25
cld
Camy
carolina-bubulina
mykya
letho
Andata
elenaxx
CCristinaC
cris69
Lucia.BlueFlower
Maci
diana-s
mihaelavama
ladybird
norelif
adelina24
RamonaM
diada
Marry
amoni
Gianina4ever
betymi72
Uca
carmenco
firicel
50 participanți
Pagina 3 din 11
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?-2
Asa ma bucur pentru toate cadourile, ca un copil. Am reusit sa fac poze, sper ca nu le-m incurcat...aseara o intrat sora mea in ele si na..."asta port eu"..."si asta"...si tot asa.
Multumesc din suflet tuturor ghioceilor...tuturor, pt ca va bucurati si sunteti fericite si ca aduceti primavara in sufletul vostru.
Acum:
Lucia, merci de bijuterii, foarte frumoase si deosebite, cum am ocazia sa ti le admir si live, ca sa zic asa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cristina, sunt superbe, lumanarea, suportul, ciocolata o sa mai astepte pana va fi devorata..la Sf. Pasti, toti ne uitam la ea cu jale. Cd-ul o sa-l ascultam mereu in masina, iar bijuteriile, bineinteles sora mea
Norelif, foarte util cadoul tau, chiar util, nu aveam asa ceva, multumesc din suuflet
Asa fetelor, la posta, normal ca acolo le-am desfacut, sotul meu dupa ce le-a vazut zice: Se vede ca doamnele astea se ocupa cu lucru de mana de ceva timp...au ceva caracteristic la fiecare.
Eu abia de curand m-am pucat de mestesugarit si asta datorita voua...pot spune ca mi-ati schimbbat, oarecum viata.
Sper ca v-au placut cadourile mele, din suflet le-am facut.
Multumesc din suflet tuturor ghioceilor...tuturor, pt ca va bucurati si sunteti fericite si ca aduceti primavara in sufletul vostru.
Acum:
Lucia, merci de bijuterii, foarte frumoase si deosebite, cum am ocazia sa ti le admir si live, ca sa zic asa.
Cristina, sunt superbe, lumanarea, suportul, ciocolata o sa mai astepte pana va fi devorata..la Sf. Pasti, toti ne uitam la ea cu jale. Cd-ul o sa-l ascultam mereu in masina, iar bijuteriile, bineinteles sora mea

Norelif, foarte util cadoul tau, chiar util, nu aveam asa ceva, multumesc din suuflet
Asa fetelor, la posta, normal ca acolo le-am desfacut, sotul meu dupa ce le-a vazut zice: Se vede ca doamnele astea se ocupa cu lucru de mana de ceva timp...au ceva caracteristic la fiecare.
Eu abia de curand m-am pucat de mestesugarit si asta datorita voua...pot spune ca mi-ati schimbbat, oarecum viata.
Sper ca v-au placut cadourile mele, din suflet le-am facut.
RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/10/2010
Norelief,Ramona ce frumoase cadouri ati primit!Sa le purtati cu placere si iubite!

eu tot astept sa vad daca au primit si fetele mele cadourile
si ma tot uit... sper sa ajunga azi ca-s puse de vineri si au avut ceva drum de facut, unul ajunge chiar iin judetul in care m-am nascut

violeta25- Junior
-
Numarul mesajelor : 325
Varsta : 43
Localizare : navodari
Data de inscriere : 09/11/2009
Ramona, ma bucur ca ti-au placut! Sunt facute cu drag si special pt voi!

eu nu am stiut de acest topic si nu m-am inscris
abia mi-a zis Lucia

Nu a mai primit nimeni un aviz de la Brasov? Letho a primit coletul.... deci ar fi trebuit sa ajunga si celalalt!
Daca pana diseara nu apare, scriu pm!
Daca pana diseara nu apare, scriu pm!
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
eu vad ca doar o ghiocica a primit cadoul meu dar mai astept si azi sa vad daca ajunge si celalalt, si voi da pm sa mearga la posta sa vada, iar eu nu am primit nimic dar nu cred ca este vreo problema poate au fost puse mai tarziu, si apropo Letho ma bucur ca iti plac chestiile trimise de mine dar acum am vazut ca trandafirul rosu nu are frunze si stamine , vai ce rau imi pare ca nu am verificat inca o data dar am fost f ocupata si cu altele si am fost in graba Fetelor bucurati-va si fiti fericite toate , asta este urarea mea catre voi sunteti minunate !!!

iulia sevcenco- helper
- Numarul mesajelor : 86
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/09/2009
Iulia... eu zic totusi sa mergi pe la posta sa vezi, ca poate ai primit deja ceva si tu nu sti.
RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/10/2010
Iulia... si eu insist!

Fetelor, mamelor si viitoarelor mamici bucurati-va azi de ziua noastra !
Multa sanatate si fericire tuturor!
Vad ca inca nici un semn de la ghioceii mei care trebuiau deja sa primeasca cadourile de la mine..dar rabdare ...rabdare ...ca apare...eu sper azi sa ajunga ca le-am pus vineri....
Nici eu nu am primit nici un cadou inca ...dar nu-i problema ca sigur e pe drum...
M-a trezit sotul cu un ghiveci cu flori....
Fetelor, mamelor si viitoarelor mamici bucurati-va azi de ziua noastra !
Multa sanatate si fericire tuturor!
Vad ca inca nici un semn de la ghioceii mei care trebuiau deja sa primeasca cadourile de la mine..dar rabdare ...rabdare ...ca apare...eu sper azi sa ajunga ca le-am pus vineri....
Nici eu nu am primit nici un cadou inca ...dar nu-i problema ca sigur e pe drum...
M-a trezit sotul cu un ghiveci cu flori....

LYNDA- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1096
Varsta : 39
Localizare : ACASA
Data de inscriere : 15/10/2009
lynda eu zic sa intrebi totusi la posta!!!

cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 48
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
A mai ajuns si la mine inca un martisor ! Multumesc frumos Carolina
, este superb !
Nu i-am mai facut poza fiindca este acelasi ca si la mykya

Nu i-am mai facut poza fiindca este acelasi ca si la mykya
Savu Ramona- Junior
- Numarul mesajelor : 312
Varsta : 45
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 13/07/2010
Nici nu am zis bine....si vine sotul meu cu 2 avize
Abia astept sa le deschid
Multumesc

Abia astept sa le deschid

Multumesc

LYNDA- Maestru
-
La multi ani! sa fiti sanatoase, frumoase si sa aveti o primavara extraordinara!
Ma bucur ca micii mei ghiocei au ajuns la destinatarele lor. Sper sa le placa si sa le poarte noroc
Nici eu nu am fost inca "avizata' dar mai este timp.

Ma bucur ca micii mei ghiocei au ajuns la destinatarele lor. Sper sa le placa si sa le poarte noroc

Nici eu nu am fost inca "avizata' dar mai este timp.

Am primit cele mai frumoase cadouri
am reparat gresala cu primul cadou sper de data asta sa nu mai fie nici o problema si va arit mai tirziu cadourile ca acum nu am cu ce sa fac poze. La multi ani tuturor

Iulia,multumesc de cadouri!Sunt super!Le-am luat aseara de la posta.Nu am mai avut rabdare si le-am desfacut acolo.Cadourile au fost admirate si de fiica si sot.
Cris69 ma bucur ca ti-au placut cadouasele de la mine.Chiar aveam mari emotii.Ar fi trebuit sa fie poate mai multe,dar nu prea am avut timp............,a mai fost si fetita racita.........Pt. o alta ocazie promit sa ma pregatesc mai din timp................poate de Pasti.Cealalta ghiocica sper ca a primit cadouasele, sper macar in parte sa ii placa ce am realizat.........Eu zic ca intentia conteaza!Oricum sunt fericita ca am intrat in aceasta lume.Imi pare rau pt. ca nu pot sa postez fotografii.M-am chinuit.........ma impotmolesc pe drum..........si ma enervez.
La multi ani tuturor femeilor!

Cris69 ma bucur ca ti-au placut cadouasele de la mine.Chiar aveam mari emotii.Ar fi trebuit sa fie poate mai multe,dar nu prea am avut timp............,a mai fost si fetita racita.........Pt. o alta ocazie promit sa ma pregatesc mai din timp................poate de Pasti.Cealalta ghiocica sper ca a primit cadouasele, sper macar in parte sa ii placa ce am realizat.........Eu zic ca intentia conteaza!Oricum sunt fericita ca am intrat in aceasta lume.Imi pare rau pt. ca nu pot sa postez fotografii.M-am chinuit.........ma impotmolesc pe drum..........si ma enervez.
La multi ani tuturor femeilor!

Aghata si Cld va multumesc din suflet pentru cadouri!
Am primit cele mai frumoase martisoare si imi vine sa va strang in brate!
Vin mai tarziu cu poze

Am primit cele mai frumoase martisoare si imi vine sa va strang in brate!

Vin mai tarziu cu poze

LYNDA- Maestru
-
mihaelavama- Junior
-
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 58
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010
Iulia e bine sa mergi sa vezi daca ai primit ceva, cel putin una din fete ti-a trimis sigur si ar fi trebuit sa ajunga. Siur ar fi trebuit sa ajunga! Nu de alta dar sa nu se intoarca la expeditoare coletul pentru ca ar fi pacat!
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
sa-l stapanesti sanatoasa,mihaelavama. stiu ca este mai modest decat ceea ce lucreaza celelalte fete, dar am timp pana la iepuras sa ma specializez.

elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
A sosit si cel de-al doilea ghiocel .............superb este,draga Carmen
imi prinde foarte bine borseta ptr crosete, dar si croseta trimisa .
As vrea sa stiu daca floare necesita un anumit tip de ingrijire.....imi plac mult forile,am destul de multe ghivece in balcon ?(doar gloxiniile sun 12
)
Dragelor pot sa va spun ca aceasta campanie m-a facut sa traiesc altfel zilele de inceput de martie.Placerea de a oferi un cadou si mai ales nerabdarea de a sti daca cea careia i-ai trimis un strop din pasiunea ta este bucuroasa mi-au schimbat rutina cotidiana,m-au facut sa cunosc mai bine fetele (sper ca nu se supara nimeni ca este trecuta la categoria FETE
)

As vrea sa stiu daca floare necesita un anumit tip de ingrijire.....imi plac mult forile,am destul de multe ghivece in balcon ?(doar gloxiniile sun 12

Dragelor pot sa va spun ca aceasta campanie m-a facut sa traiesc altfel zilele de inceput de martie.Placerea de a oferi un cadou si mai ales nerabdarea de a sti daca cea careia i-ai trimis un strop din pasiunea ta este bucuroasa mi-au schimbat rutina cotidiana,m-au facut sa cunosc mai bine fetele (sper ca nu se supara nimeni ca este trecuta la categoria FETE

fizicuta- Senior
-
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 61
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010
Drage dragi, am primit si eu cadourile.
Mi-ati facut ziua speciala, deosebita, incantatoare. E atata frumusete, delicatete, bun gust, gingasie si suflet in fiecare obiect primit incat am fost in al 9-lea cer cand am deschis cadourile si acum pot doar sa ma plec in fata maiestriei voastre si sa va multumesc din suflet, Iuliana si Maria (ladybird - sper ca nu am gresit).
Cadourile le-am desfacut la mama, ca eram in drum spre ea cand le-am luat de la posta si fiecare lucrusor a fost admirat si mangaiat de 4 perechi de ochi si maini, daca o socotesc si pe mezina. Asa ca sper sa nu ma incurc atunci cand voi face pozele, un pic mai tarziu.
Multumesc din suflet, inca o data.
Mi-ati facut ziua speciala, deosebita, incantatoare. E atata frumusete, delicatete, bun gust, gingasie si suflet in fiecare obiect primit incat am fost in al 9-lea cer cand am deschis cadourile si acum pot doar sa ma plec in fata maiestriei voastre si sa va multumesc din suflet, Iuliana si Maria (ladybird - sper ca nu am gresit).
Cadourile le-am desfacut la mama, ca eram in drum spre ea cand le-am luat de la posta si fiecare lucrusor a fost admirat si mangaiat de 4 perechi de ochi si maini, daca o socotesc si pe mezina. Asa ca sper sa nu ma incurc atunci cand voi face pozele, un pic mai tarziu.
Multumesc din suflet, inca o data.
Pagina 3 din 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11

» VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Poezii!!! Vin Floriile, vine Pastele si Iepurasul!
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Poezii!!! Vin Floriile, vine Pastele si Iepurasul!
» Vrei sa fiu craciunita ta?
Pagina 3 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti