Ultimele subiecte
» Bluze,topuri,jachete, pardesie, bolerouri-crosetate (25)
Astazi la 17:24 Scris de gretty

» Prajituri de casa (6)
Astazi la 17:16 Scris de barbin

» RULADA APERITIV
Astazi la 17:09 Scris de barbin

» Hainute crosetate, pentru copii(10)
Astazi la 16:23 Scris de mlizeta

» CONCURS DE PASTE - FUSTA - VOTAREA
Astazi la 16:08 Scris de Serban Valentina

» Hainute pentru copiii nostri (18)
Astazi la 15:35 Scris de mar_ysa_28

» Bluze,topuri... (13)
Astazi la 14:29 Scris de Marchioness

» Sosete cu 2/5 andrele
Astazi la 13:59 Scris de Gabica

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)
Astazi la 12:18 Scris de Marchioness

» Ce masina de cusut recomandati (6)
Astazi la 12:17 Scris de kabunta

» Tehnica-frivolite-pe-ac-sau-needle-tatting-6
Astazi la 10:32 Scris de Darsy

» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
Astazi la 09:57 Scris de SilviaDumitrescu

» Bijuterii fimo XXVIII
Astazi la 09:46 Scris de ancaanca

» Din materiale reciclabile 4
Astazi la 02:16 Scris de vlad_mom

» Scoala de croitorie (14)
Astazi la 00:04 Scris de Elspethalexia

» Sarbatoritii zilei !!! XX
Ieri la 23:12 Scris de AlinaJ.Bijoux

» Metoda servetelulul capitolul VIII
Ieri la 21:37 Scris de gabriela1554

»  Decoratiuni interioare pt casa (5)
Ieri la 21:35 Scris de gabriela1554

» In fire sa ne laudam ! (9)
Ieri la 18:38 Scris de fiore6

» Link catre blog, in semnatura!
Ieri la 17:26 Scris de Darsy

Subiecte similare


LM Articole



LM YouTube Channel-
-
RosiaMontana-

CursuriReiki-

DoneazaSange-






Prajituri de casa(2)

Pagina 1 din 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de amoni la data de Vin 22 Oct 2010, 19:09

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺


Am facut gogosele cu gem ca alt ceva nu stiu sa fac [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] pupi



Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Vin 22 Oct 2010, 20:42, editata de 1 ori (Motiv : separat capitole)

amoni
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1486
Varsta: 34
Localizare: Pe luna
Data de inscriere: 16/09/2010

http://vmonicabijuhandmade.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de canadianca50 la data de Vin 22 Oct 2010, 20:22

Amoni , frumoase gogosele , Le poti umple si cu budinca de vanilie sau ce budinca vrei ! Nu dispera aici fetele sint specialiste si te ajuta pe etape cu ori ce reteta .

canadianca50
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 1678
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010

Sus In jos

Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de amoni la data de Vin 22 Oct 2010, 20:29

Am incerca eu sa fac de toate dar nu imi iese nici o data nimic in afara de clatite si gogosi nu stiu sa fac si nici nu mai incerc ca nu iese nimic......ms mult pupi

amoni
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1486
Varsta: 34
Localizare: Pe luna
Data de inscriere: 16/09/2010

http://vmonicabijuhandmade.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de ema la data de Vin 22 Oct 2010, 21:07

Amoni nu dispera Cite a mai mincat ciinele meu stricate de mine Tot asa incercate si nereusite
Uite ca ma poti invata si tu pe mine ceva ce nu-mi iese niciodata: gogosi umplute cu brinza Mereu se desfac si curge brinza in uleiul de prajit

ema
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 1891
Varsta: 43
Data de inscriere: 18/09/2009

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de Giobsy la data de Vin 22 Oct 2010, 21:34

Un dulce simplu si usor de facut, pentru acest sfarsit de saptamana:
Tort de zahar ars
1.In forma in care se coace tortul se topesc 200 g zahar si se glazureaza peretii formei (atentie sa nu faceti buba cu zaharul topit);
2. Blatul:
Se bat spuma tare 5 albusuri cu 5 linguri de zahar, se adauga pe rand 5 linguri de faina si apoi 5 galbenuse batute putin. Se adauga un praf de copt si un zahar vanilat si se amesteca usor, de sus in jos, pentru a nu se lasa spuma de albusuri.
3. Crema:
Se bat 4 oua intregi cu 2 linguri de zahar, apoi se adauga 750 ml lapte si se omogenizeaza.
Peste glazura de zahar ars cu care a fost tapetata forma se toarna compozitia de lapte si oua (crema), iar deasupra se toarna cu grija compozitia de pandispan (blatul).

In timpul coacerii se formeaza un strat de blat deasupra si un strat de crema de zahar ars la baza formei.
Se da la cuptor pentru aproximativ 1 ora, sau faceti testul cu scobitoarea.
Dupa ce s-a copt se lasa la racit in forma in care s-a copt.
Atentie: scoateti tortul din forma doar dupa racirea completa.
Rasturnati tortul din tava pe un platou cu margini de minim 2 cm, deoarece dupa racire zaharul ars se transforma in sirop.

Este delicios
Tortul poate fi imbracat in frisca si felii de fructe sau poate fi savurat simplu.
Sa aveti spor si pofta!

_________________
GiobsySoulMade.wordpress
Facebook

Giobsy
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 1917
Varsta: 46
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009

http://giobsysoulmade.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de zylv la data de Vin 22 Oct 2010, 22:11

uitasem de tortul asta.daca nu as fi facut ieri crema de zahar ars,pe weekend as fi facut tortul.

zylv
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 880
Varsta: 42
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de MagdaMarin la data de Vin 22 Oct 2010, 22:42

Azi am gatit pentru turta de maine si nu numai.
Am facut 2 negrese cu glaszura de ciocolata.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Si un tort cam desucheat care in final din cauza insiroparii pea mari s-a deformat.
E blat cumparat si vazand ca e consistenta checului(e Nr 1 romanesc nu strain)am considerat ca se insiropeaza.
Si nu trebuia zid
Acum voi vedea maine ce si cum.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

_________________
~[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]~[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]~


Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie/Carte veche croitorie

MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor: 5229
Localizare: Prahova Cocosesti
Data de inscriere: 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de ivanoiuadela9 la data de Vin 22 Oct 2010, 23:53

Amoni vreau şi eu gogoşele ca ale tale , tu le ai făcut ? La noi doar la cofetărie am văzut asemenea gogoşi , sunt tăiate pe jumătate iar la mijloc au frişcă . pupi

ivanoiuadela9
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1400
Varsta: 37
Localizare: tg jiu
Data de inscriere: 22/04/2010

http://ivanoiuadela9.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de amoni la data de Sam 23 Oct 2010, 00:02

500 g faina
25 g drojdie (un cubulet)
150 ml lapte cald
70 g zahar
2 oua
15 ml rom
30 ml ulei
sare
vanilie
coaja de la o lamaie
Jumatate din cantitatea de lapte se amesteca cu drojdia si cu faina, apoi se lasa la dospit.
Restul de lapte impreuna cu zaharul, ouale, romul, uleiul, sarea, vanilia si coaja de lamaie se pun intr-o craticioara pe foc. Se amesteca cu telul pana frige putin la deget.
Se amesteca cu drojdia, apoi se pune treptat faina si se framanta bine pana nu se mai lipeste.
Se mai framanta putin cu niste ulei caldut ca la cozonaci.
Se lasa sa creasca vreo 40 minute la cald.
Se imparte in 3.
Se intinde o parte de 1 cm grosime si se taie in forma dorita.
Se mai lasa putin pe masa la crescut si deabea apoi se prajesc.
In tuci si ulei cit sa acopere o jumatat de gogoasa
Daca vrei sa le umpli faci o gaura in mijlocul gogoasei si o umpil cu ala de ornat tortul ......sa aveti pofta

amoni
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1486
Varsta: 34
Localizare: Pe luna
Data de inscriere: 16/09/2010

http://vmonicabijuhandmade.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de ivanoiuadela9 la data de Sam 23 Oct 2010, 00:11

Mersi amoni pupi am să încerc săpt cealaltă să vedem ce iese wink

ivanoiuadela9
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1400
Varsta: 37
Localizare: tg jiu
Data de inscriere: 22/04/2010

http://ivanoiuadela9.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de Giobsy la data de Mar 26 Oct 2010, 19:50

Ieri am facut Choux a la creme si va invit si pe voi sa gustati.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Sunt umplute doar cu crema de vanilie (mie frisca nu imi place).

_________________
GiobsySoulMade.wordpress
Facebook

Giobsy
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 1917
Varsta: 46
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009

http://giobsysoulmade.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de ema la data de Mar 26 Oct 2010, 19:57

Giobsy deja am pus citeva kilograme foame

ema
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 1891
Varsta: 43
Data de inscriere: 18/09/2009

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de mnarcisa la data de Sam 30 Oct 2010, 16:40

Aseara ma facut crema de zahar ars.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

mnarcisa
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 2049
Varsta: 31
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de Marry la data de Dum 31 Oct 2010, 11:14

Narcisa deja pofta Crema de zahar e preferata familiei mele tre sa fac si eu click

Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor: 960
Varsta: 51
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/01/2010

Sus In jos

Re: Prajituri de casa(2)

Mesaj Scris de mami jeni la data de Joi 04 Noi 2010, 15:12

Incercati si reteta mea de placinta cu iaurt. Nu o sa va para rau
-1 pachet foi de placinta
- o galetusa de 1.5 l iaurt
- 2-3 linguri branza dulce
- 2 linguri faina
- 2 linguri gris
- 8 oua
- 13-14 linguri zahar
- stafide
- 2 plicuri zahar vanilat
- smantana
Se bat ouale intregi cu zaharul. Se adauga iaurtul si se mai bate putin. Se pune faina, grisul si zaharul vanilat si apoi 2-3 linguri de smantana.
Se unge o tava cu ulei, se pun foile de placinta ( cat de multe doriti), fiecare foaie se unge cu ulei. Se toarna iaurtul, se pun stafidele si apoi restul de foi unse cu ulei. Deasupra se toarna 2 oua batute cu 2 linguri de zahar, 1 plic de zahar vanilat si 2- 3 linguri de smantana. Se coace la foc potrivit. Se lasa la racit in tava, apoi se taie.

mami jeni
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 60
Localizare: ploiesti
Data de inscriere: 13/07/2010

Sus In jos

Pagina 1 din 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum


©Copyright Lucrudemana.com 2008-2014 | All Rights Reserved
FB