Ne bem cafeaua impreuna! (1)
+24
Eva
Mimi
Allyyna
Tonsis
dorinamisov
Dana
ppisic
Bianca
Buburuza
juliana
Camy
irish05
duchess
cris69
ultimul_mohican
Ania
t.alina
tomari
Kristina
emilia
MihaelaT
diada
Admina
arime
28 participanți
Pagina 27 din 30
Pagina 27 din 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Buna ziua fetele
sunteti toate ocuoate cu cateceva

sunteti toate ocuoate cu cateceva

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
admina, m-ai facut curioasa. abia astept sa vad ce inseamna 'tica-tica' ? ceva dulce , ceva tricotat?

irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
Irish, tica-tica inseamna ceva cusut
Asa ii zicea fi-mea cand era mai mica, deoarece masina de cusut, cam asa face. Inca ii mai spune, tica-tica si inca mai fac, tica-tica
Dragele e sarbatoare azi, sa ne limitam la gatit, scos tipare(eu), mers la munca, plimbat si spalat copilul. Mai mult, nu, doar planuri.

Dragele e sarbatoare azi, sa ne limitam la gatit, scos tipare(eu), mers la munca, plimbat si spalat copilul. Mai mult, nu, doar planuri.
sall,
!
deci azi nu fac "tica-tica" si voi scoate si eu tiparul pt fusta si zilele astea sper sa reusesc s-o fac. am inceput si una din fustele pt Diana, dar putin, sambata ca apoi am fost plecati, asa ca doar am croit si am cusut doar partea din fata.

deci azi nu fac "tica-tica" si voi scoate si eu tiparul pt fusta si zilele astea sper sa reusesc s-o fac. am inceput si una din fustele pt Diana, dar putin, sambata ca apoi am fost plecati, asa ca doar am croit si am cusut doar partea din fata.
Buna seara! E prea tarziu pentru cafea? Pentru mine nu! 

mps- helper
- Numarul mesajelor : 8
Localizare : Galati
Data de inscriere : 02/02/2009

Io vreau o cafea Mihaela, mersi, sunt rupta 
L.E. Admina, multumim pentru horoscop

L.E. Admina, multumim pentru horoscop

Diada, pentru voi... orice
Horoscop am vrut sa pun mai demult, dar acum l-am gasit pe asta si chiar imi place formatul. Sa vizitati fetelor si portalul, ca merita
Ceva planuri tarzii in noapte? Eu nu am apucat sa fac fusta, sambata avem concert si cred ca ma bag la pantaloni. Vroiam si o bluza de jerse cu decolteu in V si maneci... cu colt, ca si printesele sau... vrajitoarele
Dar nu am jerse negru si nici timp, asa ca o sa bag altceva sub corset.

Ceva planuri tarzii in noapte? Eu nu am apucat sa fac fusta, sambata avem concert si cred ca ma bag la pantaloni. Vroiam si o bluza de jerse cu decolteu in V si maneci... cu colt, ca si printesele sau... vrajitoarele

wouuu, ce schimbari pe portal! arata super.Felicitari!
despre ce horoscop vorbiti? n-am baut azi lapte si ma prind cam greu...
cel de aici? acesta l-am citit si la boli... se potriveste 100%, dar partea cu dragostea nu prea(la mine)
despre ce horoscop vorbiti? n-am baut azi lapte si ma prind cam greu...
cel de aici? acesta l-am citit si la boli... se potriveste 100%, dar partea cu dragostea nu prea(la mine)
Portal
Fetele, o cafea nu va tenteaza? Eu o sa fug la treburi, in curand, nu sta nimeni la barfa, acum
Fetele, o cafea nu va tenteaza? Eu o sa fug la treburi, in curand, nu sta nimeni la barfa, acum

Admina, or fi fetele pe-afara, si noi am fost un pic la plimbare, este superb! bb a adormit in carut, acum astept sa se scoale sa pape si sa o luam de la capat cu deranjul, jucarii etc ca doar stiit si voi cum este
pup albinutele harnicute
azi parca ma simt plina de viata dar are grija bb sa ma sece de vlaga nici o grija 

pup albinutele harnicute

am terminat fusta, am fost la aer asa in plimbari lungi si cum vinerea e targ la noi mi-am luat si doua materiale
un raiat in nuanta de kaki si un bucleu(asa i-a zis tanti) oranj. e fff fain. acu' sa vedem ce croim. eu am luat materialul dar nu stiam ce vreau sa fac din el
adica, m-am gandit sa-mi fac din raiat un sarafan sau o fusta, 'oi vedea si din cel oranj i voi face Dianei ceva...aici chiar nu m-am gandit ce, ar merge un hanorac c-o fustita, un sarafan, chiar o hainuta cred ca-mi iese...vedem in viitorul apropiat
mai intai sa-mi fac si treburile pt scoala, ca luni o luam de la capat cu trezitul.
bine ca am dus la bun sfarsit ce mi-am propus pt mini concediul acesta.
Diada, stim cum e cu imprastiat si strans. acuma am scapat, si le aduna sigura, doar are 4 ani.
ea se joaca cu ele nu eu
daca ne jucam amandoua, pai atunci le se punem la loc impreuna, daca nu si le aduna chiar fara sa-i zic...adica zic..."ne vom pregati de somn" si ea stie ce are de facut. mai zice cand construieste cate ceva su cand are un puzzle inceput, ca le lasa pana maine. asa-i ok, dar altfel i-am zis ca eu nu ma prea uit pe unde calc dimineata si ce se sparge asta este si cand e prea dezordine avem galeata de gunoi...ce rea sunt
nu-s rea, dar am cautat sa o obisnuiesc de la inceput ce si cum trebuie.

bine ca am dus la bun sfarsit ce mi-am propus pt mini concediul acesta.
Diada, stim cum e cu imprastiat si strans. acuma am scapat, si le aduna sigura, doar are 4 ani.

nu-s rea, dar am cautat sa o obisnuiesc de la inceput ce si cum trebuie.
da, sa mai creasca si el sa ne intelegem, oricum neasteptat, pe vremea asta frumosa, mi-am incarcat bateriile rau am facut un ruxac
sper sa mai tina vremea asta ca tare bine a fost!
fug sa vad fustita ta

fug sa vad fustita ta

'neata asa catre pranz!
Diada, arata super rucsacul si-i asa colorat. imi place!Felicitari!
fii-mea vrea cu rolele si cum nu-i rece îi voi face damblaua si o scot cu rolele.
anul acesta trebuie sa-i luam si alta bicicleta ca i-a ramas mica cealata. tare-i mai place si anul trecut am incercat si fara ajutatoare dar inca se teme. poate invatam anul acesta.
eu am invatat pe la 10-12 ani
nici nu mai stiu
va doresc o zi minunata si spor la lucru, ca sigur lucrati voi ceva
Diada, arata super rucsacul si-i asa colorat. imi place!Felicitari!

fii-mea vrea cu rolele si cum nu-i rece îi voi face damblaua si o scot cu rolele.
anul acesta trebuie sa-i luam si alta bicicleta ca i-a ramas mica cealata. tare-i mai place si anul trecut am incercat si fara ajutatoare dar inca se teme. poate invatam anul acesta.
eu am invatat pe la 10-12 ani

va doresc o zi minunata si spor la lucru, ca sigur lucrati voi ceva

buna fetelor,sa mai beau si eu o cafeluta,acum vreau sa ma apuc de croit o rochita,ca tot sunt singura acasa si sper sa o pot termina tot astazi.deseara imi vin copii acasa si e mai greu cu ei.
va pupic dulce si spor la lucru in continuare
wechend frumos
va pupic dulce si spor la lucru in continuare

wechend frumos
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
buna si de la mine!
noi am fost in vizita, acum dormim (copilul adica) si eu butonez netul....
Mihaela, mersi, e super afara, iesiti cu rolele, bucura-te cat mai poti de vacanta! Si eu tot la 10-12 ani am invatat sa merg pe bicicleta
Camy, mult spor, sigur va iesi ceva bestial!

noi am fost in vizita, acum dormim (copilul adica) si eu butonez netul....
Mihaela, mersi, e super afara, iesiti cu rolele, bucura-te cat mai poti de vacanta! Si eu tot la 10-12 ani am invatat sa merg pe bicicleta

Camy, mult spor, sigur va iesi ceva bestial!

ei la noi nu-i chiar fff cald azi, bate vantul rece, de la zapada de pe Parang.
am iesit un pic cu rolele, sa-si satisfaca dorinta. s-a cam impleticit un pic, a cam uitat de anul trecut, dar vine ea caldura si toata ziua vom iesi cu ele.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
doara ca intre timp am schimbat rotile cu unele de silicon si anul asta le vom pune in linie ca acuma stie sa-si tina echilibrul.
Camy, mult spor si asteptam pozele
am iesit un pic cu rolele, sa-si satisfaca dorinta. s-a cam impleticit un pic, a cam uitat de anul trecut, dar vine ea caldura si toata ziua vom iesi cu ele.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
doara ca intre timp am schimbat rotile cu unele de silicon si anul asta le vom pune in linie ca acuma stie sa-si tina echilibrul.
Camy, mult spor si asteptam pozele

Beau un ness strong 4 in 1, inainte un ceai negru cu rom si lapte, in curand si un energizant... Deci sunt o cafegeoaica inraita 
Concerteaza al meu la Polivalenta, in seara asta, trebuie sa fiu fresh
Merg sa ma impopotonez pt ocazie, v-am urat o seara placuta, tuturor
Eu sigur o sa am

Concerteaza al meu la Polivalenta, in seara asta, trebuie sa fiu fresh

Eu sigur o sa am

Distractie placuta ,Admina
eu am facut fursecuri , si nu am avut loc sa le trag in poza......de bune ce au fost

eu am facut fursecuri , si nu am avut loc sa le trag in poza......de bune ce au fost
duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Mihaela, pai a fost foarte frumos de vreme ce ati avut costumatie de vara
Admina, bafta la concert!
Duchess, lasa ca faci altele

Admina, bafta la concert!

Duchess, lasa ca faci altele

Pagina 27 din 30 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-5
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-16
» Ne bem cafeaua impreuna! 26
» Ne bem cafeaua impreuna ! (34)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua impreuna!-16
» Ne bem cafeaua impreuna! 26
Pagina 27 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti