Ne bem cafeaua impreuna! (1)
+24
Eva
Mimi
Allyyna
Tonsis
dorinamisov
Dana
ppisic
Bianca
Buburuza
juliana
Camy
irish05
duchess
cris69
ultimul_mohican
Ania
t.alina
tomari
Kristina
emilia
MihaelaT
diada
Admina
arime
28 participanți
Pagina 28 din 30
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna! (1)
diada a scris:Mihaela, pai a fost foarte frumos de vreme ce ati avut costumatie de vara![]()

Pai bine Miha, ne induci in eroare
Dragute pozele cu patinatoarea ta, chiar si din vara.
Eu mi-am revenit dupa agitatia de ieri seara. A fost foarte tare, s-au auzit bine, oamenii nostri, si Sepultura au fost la inaltime
Acum bag o paine si un cozonac rapide, amandoua, ca merg la ai mei, in vizita, mai tarziu.
Duminica placuta

Eu mi-am revenit dupa agitatia de ieri seara. A fost foarte tare, s-au auzit bine, oamenii nostri, si Sepultura au fost la inaltime

Acum bag o paine si un cozonac rapide, amandoua, ca merg la ai mei, in vizita, mai tarziu.
Duminica placuta

sall!
O duminica placuta si tie, Admina si fetelor bineinteles!
Scuze de eroare
O duminica placuta si tie, Admina si fetelor bineinteles!
Scuze de eroare

Buna seara! Vine cineva la un pahar cu vin?
... m-am prins ca ei canta rock
...
Sa aveti o seara frumoasa!
Cine-s oamenii vostri, ca eu-s mai pe dinafaraAdmina a scris:Eu mi-am revenit dupa agitatia de ieri seara. A fost foarte tare, s-au auzit bine, oamenii nostri, si Sepultura au fost la inaltime![]()

Sa aveti o seara frumoasa!
Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
Agitatie mare azi, dar acum ne-am linistit cat de cat....
o saptamana frumoasa/ usoara va doresc
o saptamana frumoasa/ usoara va doresc

de maine la munca, ca ajunge cat am lenevit...va doresc o saptamana minunata!
noapte buna!
noapte buna!
mimizami- helper
-
Numarul mesajelor : 49
Varsta : 65
Localizare : cernavoda
Data de inscriere : 24/01/2009
mimizami- helper
-
Numarul mesajelor : 49
Varsta : 65
Localizare : cernavoda
Data de inscriere : 24/01/2009
Fetele, au am inghitit cafeaua de ceva vreme, am si fost la munca, o mica tura, am revenit si iar plec
Imi clatesc ochii pe frumusetile postate in ultimul timp, si gasesc atata inspiratie... timp sa avem, sa le facem pe toate.

Imi clatesc ochii pe frumusetile postate in ultimul timp, si gasesc atata inspiratie... timp sa avem, sa le facem pe toate.
Cris, eu am sa comentez maine, ca acum imi merge greu net-ul si nu vad unde se pun comentariile. Arata suuuper tortul, eu te votez sigur, de pofta 

nu e cu votare pentru ca , ziceau ei s-au fraudat voturile, doar daca vreti sa comentati. nu stiu daca ma ajuta pentru ca morar si buzdugan aleg reclama. 

'Neatza! Cafeeeeaaa... multa cafea!
Astazi si maine am zile de croitoreala - am reusit sa scap in ultimele luni de vreo 7-8 kilograme si toate hainele atarna pe mine. Asa ca am mare nevoie de-o garderoba completa de primavara. Probabil ca o sa incep cu un mantou. Sau, poate, un tailleur. Si o pelerina de ploaie. Si, sigur-sigur am nevoie de un deux-pieces cu pantalon, mai office. Si de vreo doua rochii de zi... Thiiii, cat am de lucru!
Asa ca imi termin cafeaua si scot materialele. Sincer, habar n-am cu ce o sa incep... Da' voi urati-mi bafta, inspiratie si spor, ca de astea sigur am nevoie
.
O zi buna tuturor!
Astazi si maine am zile de croitoreala - am reusit sa scap in ultimele luni de vreo 7-8 kilograme si toate hainele atarna pe mine. Asa ca am mare nevoie de-o garderoba completa de primavara. Probabil ca o sa incep cu un mantou. Sau, poate, un tailleur. Si o pelerina de ploaie. Si, sigur-sigur am nevoie de un deux-pieces cu pantalon, mai office. Si de vreo doua rochii de zi... Thiiii, cat am de lucru!

O zi buna tuturor!
Ziua buna fetelor
multa bafta Buburuzo
si felicitari pt. kg date jos 
Cum am terminat cu sesiunea, e cazul sa incep sarafanul pt. pitica
O zi plina de realizari tuturor!

multa bafta Buburuzo

Cum am terminat cu sesiunea, e cazul sa incep sarafanul pt. pitica

O zi plina de realizari tuturor!

Buburuzo, nici nu conteaza cu ce incepi, sunt sigura ca or sa iasa foartemisto, abia astept! Bafta! aaaaa si felicitari pentru kg date jos!
mult spor

mult spor

Buburuza, spor la lucru si asteptam poze!
saptamana asta am cam lenevit in ale croitoriei, dar pt ca am stat mult la calculator, facand hartii si hartiute pt scoala.
saptamana asta am cam lenevit in ale croitoriei, dar pt ca am stat mult la calculator, facand hartii si hartiute pt scoala.
Dragele, o cafea mai merge? Eu beau una simpla, cu rulada de biscuiti
Planuri azi: terminat de scurtat si stramtat la pantaloni, terminat un fular din firul ursos, eventual ceva figurine din pasta de zahar pt Valentine si copt vreun blat, mai pe seara. Si... sigur nu apuc sa fac nici jumtate

Planuri azi: terminat de scurtat si stramtat la pantaloni, terminat un fular din firul ursos, eventual ceva figurine din pasta de zahar pt Valentine si copt vreun blat, mai pe seara. Si... sigur nu apuc sa fac nici jumtate

eu astept sa mearga bianca la scoala , apoi merg putin in oras, vreau sa iau unt. maine e ziua cumnatului meu, adica atunci si-o sarbatoreste caci a fost in 30 ianuarie si cum lucreaza la tulcea...,asa ca am sa ii fac lui un tort si mai fac unul pentru noi ca doar maine este ziua indragostitilor.poimaine e ziua soacrei mele si as vrea sa ii fac unul mic, simbolic caci ea face cremes -iah, mie nu-mi place deloc crema aia, de fapt nici de la eclere, nici de la choix la creme-asa ca am putin de lucru azi.
am terminat si jacheta domnisoarei, trebuie sa-i mai cos fermoarul, am gasit un fermoar sic, sper sa ii placa.
si nu mai stiu ce am sa fa, vorba adminei poate nu reusesc nici jumatate din ce mi-am propus dar ma stradui.spor la treaba fetelor.
am terminat si jacheta domnisoarei, trebuie sa-i mai cos fermoarul, am gasit un fermoar sic, sper sa ii placa.
si nu mai stiu ce am sa fa, vorba adminei poate nu reusesc nici jumatate din ce mi-am propus dar ma stradui.spor la treaba fetelor.
Buna!!!
Am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi buna!
Admina, Oana... am citit PM-urile... Mi se pare ca au ajuns cam greu banii la destinatie. Si eu astept inca de vineri un colet de la Bucuresti si abia azi am primit avizul, de obicei le primesc mai repede...
Si eu am obiceiul sa-mi fac planuri marete cam in fiecare zi si, din cand in cand, chiar reusesc sa rezolv tot ce mi-am propus
...
Eu sunt in sesiune, am trecut primul examen cu bine... urmatorul e mai dificil, nu prea am din ce sa invat
si ma astept sa-l pic
...
Am vazut ca ati facut multe lucruri frumoase... felicitari tuturor si mult spor in continuare... Abia astept sa termin sesiunea si sa ma apuc si eu de lucru...

Am intrat doar sa va salut si sa va urez o zi buna!
Admina, Oana... am citit PM-urile... Mi se pare ca au ajuns cam greu banii la destinatie. Si eu astept inca de vineri un colet de la Bucuresti si abia azi am primit avizul, de obicei le primesc mai repede...
Si eu am obiceiul sa-mi fac planuri marete cam in fiecare zi si, din cand in cand, chiar reusesc sa rezolv tot ce mi-am propus

Eu sunt in sesiune, am trecut primul examen cu bine... urmatorul e mai dificil, nu prea am din ce sa invat

Am vazut ca ati facut multe lucruri frumoase... felicitari tuturor si mult spor in continuare... Abia astept sa termin sesiunea si sa ma apuc si eu de lucru...

Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
Greu, foarte greu... dar pana la urma m-am hotarat sa incep cu un deux pieces clasic clasic:
Fustacrayon creion cu talie inalta, pana sub genunchi, cu slitz lung bord-a-bord la spate (ca sa pot, totusi, merge si sofa, ca altfel nu i-as face slitz deloc) si tailleur gen Chanel - scurt, maneca mai scurtuta (deasupra inchieturii - cu vedere la manusa
), fara guler... ma mai gandesc daca-i fac patru buzunare mici, aplicate, sau doar doua, cu capac si daca-l bordez cu pasmanterie... Hm. Am croit deja. Stofa este destul de plinuta, un tweed (model bradut, alb-negru) si captuseala din satin de bumbac, grosuta si cu luciu moderat.
Fusta

imi place ce vrei sa faci. aba astept sa vad creatia ta.iar taiorul? este ceea ce as purta si eu imi place. si imi place si pasmanteria.probabil ca eu l-as purta cambrat pentru ca asa ma avantajajeaza. spor la treaba.
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-9
» Ne bem cafeaua impreuna! - 23
» Ne bem cafeaua impreuna ! (41)
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 23
» Ne bem cafeaua impreuna ! (41)
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
Pagina 28 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti