Ne bem cafeaua impreuna! (1)
+24
Eva
Mimi
Allyyna
Tonsis
dorinamisov
Dana
ppisic
Bianca
Buburuza
juliana
Camy
irish05
duchess
cris69
ultimul_mohican
Ania
t.alina
tomari
Kristina
emilia
MihaelaT
diada
Admina
arime
28 participanți
Pagina 29 din 30
Pagina 29 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna! (1)
buna seara fetelor,cam tarziu pentru o cafea,dar ptr mine ar fi perfecta una,am drum lung de facut in seara asta,o sa lipsesc ceva timp,dar voi reveni,poate pe wechenduri voi gasi un internet sa mai intru sa vad ce mai mesteriti voi.plec in concediu 1luna,de[parte...de ROMANIA.
VA PUPIC
VA PUPIC

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
cafea placuta CAMY si drum bun !!!!!!!!!!
mimizami- helper
-
Numarul mesajelor : 49
Varsta : 65
Localizare : cernavoda
Data de inscriere : 24/01/2009
O sa ne fie dor de tine, de creatiile tale, asteptam vesti, sa nu ne uiti!
drum bun, concediu placut!

buna si de la mine, desi sunt cam bulversata, nu credeam ca o sa mi se intample tocmai mie.....
stiti ca toata lumea zice nu dai date prin telefon nimanui, nu poti sti cine apeleaza, ce poate sa faca cu datele etc.... eee eu am comis-o, desi pe jumatate asa ca in final m-am prins, noroc ca nu a mers faza pentru ei.
ideea lor (lui) care era? sa-si incarce o cartela cosmote, bine ca nu a fost altceva :x . In mare o sa explic ca sa nu pateasca si altii la fel ca mine, sa nu pice in plasa
desi am avut noroc.
deci te suna cu nr privat (niciodata cosmote nu te suna cu nr privat, te suna de la 1234 - asa mi-a zis operatoarea, ca am sunat sa vad daca a facut ceva respectivul) niciodata cosmote nu vorbeste cu altcineva decat titularul abonamentului (la mine fiind sotul, ca asta m-a si mirat), iti cere ultimele 6 cifre ale CNP-ului si apoi te pune sa tastezi tu niste cifre, apoi tasteaza si el si gata, ti-a luat banii din abonament si-si incarca cartela. Norocul la mine care-a fost? pai eu am incarcat cartela mamei mele de vreo 2-3 ori si acum se genereaza automat alt cod, nu mai sunt cele 6 cifre ale codului numeric si uite asa am scapat
noroc ca sunt ei mai destepti si genereaza alte coduri automat, bineinteles ca acest cod numai abonatul il poate afla (adica sotul)
sa nu ziceti ca nu mi se poate intampla, sa fiti tari, sa-i retezati scurt, nu faceti ca mine
nu se stie niciodata cine este la celalt capat (putea fi o farsa de la Buzdugan
)
of, asta este, mi-am revenit, acum ca v-am spus si voua
sper ca nu v-am ametit de tot cu intamplarea mea, dar am zis ca e bine de stiut
stiti ca toata lumea zice nu dai date prin telefon nimanui, nu poti sti cine apeleaza, ce poate sa faca cu datele etc.... eee eu am comis-o, desi pe jumatate asa ca in final m-am prins, noroc ca nu a mers faza pentru ei.
ideea lor (lui) care era? sa-si incarce o cartela cosmote, bine ca nu a fost altceva :x . In mare o sa explic ca sa nu pateasca si altii la fel ca mine, sa nu pice in plasa

deci te suna cu nr privat (niciodata cosmote nu te suna cu nr privat, te suna de la 1234 - asa mi-a zis operatoarea, ca am sunat sa vad daca a facut ceva respectivul) niciodata cosmote nu vorbeste cu altcineva decat titularul abonamentului (la mine fiind sotul, ca asta m-a si mirat), iti cere ultimele 6 cifre ale CNP-ului si apoi te pune sa tastezi tu niste cifre, apoi tasteaza si el si gata, ti-a luat banii din abonament si-si incarca cartela. Norocul la mine care-a fost? pai eu am incarcat cartela mamei mele de vreo 2-3 ori si acum se genereaza automat alt cod, nu mai sunt cele 6 cifre ale codului numeric si uite asa am scapat

sa nu ziceti ca nu mi se poate intampla, sa fiti tari, sa-i retezati scurt, nu faceti ca mine

of, asta este, mi-am revenit, acum ca v-am spus si voua

sper ca nu v-am ametit de tot cu intamplarea mea, dar am zis ca e bine de stiut

sall!
Diada, bine ca nu s-a intamplat nimic.
va doresc o duminica minunata!
Diada, bine ca nu s-a intamplat nimic.
va doresc o duminica minunata!

Diada, n-am mai auzit chiar asa strategie... Chiar ca bine ca n-ai pierdut nimic
Eu stiam ca-ti dau beep si apoi tu suni, ei primind apel, isi reincarca cu minute, cartela. De obicei nu raspundeam la beep-uri dar m-am pacalit si eu acum vreo luna, ca a dat de 2 ori
Ce sa mai zicem, oameni nebuni, copii nebuni, banuiesc.
Duminica placuta si din partea mea

Duminica placuta si din partea mea

neata,
Admina, la cartelele cosmote nu-ti poti incarca daca te suna altul... ma rog, a trecut
ieri am inceput un model de bratara zig zag, modelul lui ppisic:kisss: , dar eu o fac intr-o culoare pana invat modelul, este usor de facut, deja sunt la jumatate
pupici, o duminica frumoasa
Admina, la cartelele cosmote nu-ti poti incarca daca te suna altul... ma rog, a trecut

ieri am inceput un model de bratara zig zag, modelul lui ppisic:kisss: , dar eu o fac intr-o culoare pana invat modelul, este usor de facut, deja sunt la jumatate

pupici, o duminica frumoasa
Diada bine ca nu te-a pacalit, nici eu nu stiam de asa o strategie, e bine de stiut.
Ce harnicute sunteti voi, faceti si bijuuri, coaseti, crosetati, tricotati
Nu va poate ajunge omul din urma
Eu nu mai asa mult timp ca inainte, m-am apucat de studiat, am un examen la vara de care depinde daca voi avea job sau nu. E destul de rau ca nu pot, cu pitix a mea, sa invat ca inainte, o fac printre picaturi, intre doua schimburi de scutece, intre maraieli...
Azi am avut parte de o intamplare placuta. Am fost la un playground de la un mall cu Lori si cand sa plec o doamna m-a intrebat de unde mi-am cumparat bluzita aia maro din lycra, ca ii place ffff mult
Va dati seama cum m-am simtit? ...ca si cum as fi purtat cine stie ce hainuta de firma la un scor inimaginabil
Sa aveti o duminica placuta in continuare
Ce harnicute sunteti voi, faceti si bijuuri, coaseti, crosetati, tricotati

Azi am avut parte de o intamplare placuta. Am fost la un playground de la un mall cu Lori si cand sa plec o doamna m-a intrebat de unde mi-am cumparat bluzita aia maro din lycra, ca ii place ffff mult

Sa aveti o duminica placuta in continuare

lorinaoo1 a scris: o doamna m-a intrebat de unde mi-am cumparat bluzita aia maro din lycra, ca ii place ffff multVa dati seama cum m-am simtit? ...ca si cum as fi purtat cine stie ce hainuta de firma la un scor inimaginabil
![]()
cum te-ai simtit inteleg, dar ce i-ai raspuns? ca de obicei eu cand am zis ca sunt facute de mine se desumfla, parca zici ca cine stie ce am facut... am primit raspunsuri de genul: "tu nu ai ce face inseamna" sau "e na"? si atat... dar nu un "e na" de satisfactie ci unul dezamagitor.... pacat ca unii oameni te dezamagesc in ceea ce faci

Bua fetelor. Nu am mai intrat demult pe forum din pacate. Ma apus sa citesc ce ati mai scris. 

Bianca- helper
-
Numarul mesajelor : 90
Varsta : 38
Localizare : Germania
Data de inscriere : 16/12/2008
Bia, recuperare placuta
Au aparut noi,
cu forte proaspete, ai ce citi din urma.
Fetele, cafele mai beti, ca pe aici nu mai dati... Sau nu mai aveti subiecte de barfa? Eu va zic ca mi-a scos peri albi, ieri seara, sa cos arici cu lipici
si dimineata, drept rasplata, m-am trezit cu copila peste mine, intr-o balta de... inundatie.
Deci am inceput bine ziua, cu noroc...

Fetele, cafele mai beti, ca pe aici nu mai dati... Sau nu mai aveti subiecte de barfa? Eu va zic ca mi-a scos peri albi, ieri seara, sa cos arici cu lipici

saliu!
Azi dau eu cafea, ca sigur voi consuma cat mai multa sa raman treaza
Diada eu am fost mai evaziva, i-am spus ca nu e din Iasi, si nu am mintit decat partial, ca doar materialul a de la Cluj
Admina ce aiurea, uite niste
si un buchet mare de

Azi dau eu cafea, ca sigur voi consuma cat mai multa sa raman treaza

Diada eu am fost mai evaziva, i-am spus ca nu e din Iasi, si nu am mintit decat partial, ca doar materialul a de la Cluj

Admina ce aiurea, uite niste

Admina
asa cresc mari! ne vezi peste vreo 12-13 ani cum ne povestim ca nu ne mai baga in seama etc.
Mie toata lumea imi zice sa mabucur de el cum e acum ca atunci cand o sa creasca ..... nu-l mai vad pe-acasa
Lorina, super, nu m-as fi gandit la asta
eu pe-aici, ma chinui sa termin doua fete de perna si sa incep alta bratara
pana se scoala mâţa mea
va pup! spor in toate!

Lorina, super, nu m-as fi gandit la asta

eu pe-aici, ma chinui sa termin doua fete de perna si sa incep alta bratara

va pup! spor in toate!

Buna ziua fetele !
eu ma uit pe la creatiile voastre
la tricotat&crosetat sunt stangace ..imi bag betele sau cum le zice in degete
poate ma apuc usurel de cusut un saculet
si desigur brodatul la fata de masa , si goblenitul care imi place cu asta ma ocup eu
Spor la lucru !
aaa si sa nu uit , tocmai am facut o prajitura cu morcovi de pe site englezesc
sper sa am ceva de pozat ,daca vreti sa vedeti cum arata 

eu ma uit pe la creatiile voastre

la tricotat&crosetat sunt stangace ..imi bag betele sau cum le zice in degete

poate ma apuc usurel de cusut un saculet

si desigur brodatul la fata de masa , si goblenitul care imi place cu asta ma ocup eu

Spor la lucru !

aaa si sa nu uit , tocmai am facut o prajitura cu morcovi de pe site englezesc

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Vreau manusi!
Cafeaaaa! Am inebunit de tot: am vazut alaltaieri seara un film (Australia - bunicel, lacrimogen...) si mi s-a pus pata: daca nu o sa am manusi de zi lungi-lungi-lungi o sa fiu foarte nefericita; foarte-foarte nefericita... Hm. In magazine se gasesc numai din alea de satin+Lycra - lucioase, destul de banale, de-un gust cam indoielnic, cam de "nasha". Kitsch-oase. Sigur, se gasesc si din piele - absolut splendide, un vis... numai ca pretul este de vreo 850 RON (am cautat si pe net, cam atat costa si "afara"; in fond, sunt articole de super-lux).
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In concluzie, ca sa ma lecuiesc de nefericire, m-am horatat sa-mi fac singura.
Am gasit un tipar (http://sew-ing.com/up/glove_pat.gif), l-am mai modificat, l-am testat, e Ok, iarasi l-am mai modificat... E destul de complicat si migalos, dar pana diseara imi fac damblaua si voi avea manusi. Le fac din cel mai banal jersey negru. Si lucrez in continuare la garderoba de primavara.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
In concluzie, ca sa ma lecuiesc de nefericire, m-am horatat sa-mi fac singura.
Am gasit un tipar (http://sew-ing.com/up/glove_pat.gif), l-am mai modificat, l-am testat, e Ok, iarasi l-am mai modificat... E destul de complicat si migalos, dar pana diseara imi fac damblaua si voi avea manusi. Le fac din cel mai banal jersey negru. Si lucrez in continuare la garderoba de primavara.
Bubu, abia astept sa le vad
mult spor la lucru! nimeni nu a facut manusi pe aici
spor si la garderoba de primavara

spor si la garderoba de primavara

Buburuza, ma uimesti pe zi ce trece
Eu abia astept sa le vad terminate, inteleg ca le faci de piele? Eu am din cele de nasa, si de mireasa(albe si negre) dar nu le-am purtat in public nici ziua, nici noaptea. Totusi m-as vedea cu jacheta cu maneci 3/4 si manusi pe dedesubt
Am gasit si eu tiparul ala, dar nu m-as incumeta prea curand la ele...
La ce iarna e afara merge clar sa ma apuc de jacheta, eu o cam abandonasem din motiv de caldura, dar ieri am purtat si fularul blanos, pufos si ce bine mi-a prins...

La ce iarna e afara merge clar sa ma apuc de jacheta, eu o cam abandonasem din motiv de caldura, dar ieri am purtat si fularul blanos, pufos si ce bine mi-a prins...
Nuuuu, Admina! Nu ma incumet sa le fac din piele (nici n-am de unde cumpara piele, cred) ci din jersey - destul de subtirel, aproape ca cel de tricouri. Doar ca este negru-negru-negru. Ce-i drept, tiparul l-am testat pe niste piele "ecologica"... dar nu-mi place deloc cum arata. Au un aspect foarte "ieftin". Cel mai tare si mai tare, mi-ar placea sa le fac din antilopa... Haaaa-haaaa, vise! Exista un material ca o catifea mata, artificiala (viscosa, cred sau, mai degraba, microfibra), mai subtire, moale si usor stretch. De la distanta (din avion) seamana cu antilopa. Stiti despre ce zic? Cred ca ala ar fi ideal, dar n-am timp sa ma duc prin magazine, si nici nu-mi amintesc sa fi vazut in ultima vreme. Ati vazut asa ceva pe undeva? Edit: mi-am amintit unde-am vazut ultima oara asa ceva... la tapiterii - poate ca se gaseste in magazinele cu stofe de mobila... Edit din nou: am cautat pe net... materialul se cheama Microsuede
Acum mi-a mai traznit o idee nebuneasca: ma tot gandesc cum ar arata o rochie neagra, cu spate gol (foooarte gol) a carei maneca sa se transforme in manusa... Cam sexi, nu?
Asaaaa... ieri n-am avut nici un spor la croitoreala - am avut de lucru la job si extra-job si seara nu m-a mai lasat feciorul meu sa lucrez dupa ce s-a intors de la gradi... asa ca incerc sa recuperez astazi, dar...
PS. Am si eu manusi de seara (negre) insa nu le-am purtat pentru ca sunt prea lucioase si ma 'nerveaza.
Acum mi-a mai traznit o idee nebuneasca: ma tot gandesc cum ar arata o rochie neagra, cu spate gol (foooarte gol) a carei maneca sa se transforme in manusa... Cam sexi, nu?
Asaaaa... ieri n-am avut nici un spor la croitoreala - am avut de lucru la job si extra-job si seara nu m-a mai lasat feciorul meu sa lucrez dupa ce s-a intors de la gradi... asa ca incerc sa recuperez astazi, dar...
PS. Am si eu manusi de seara (negre) insa nu le-am purtat pentru ca sunt prea lucioase si ma 'nerveaza.
neata si de la mine
Buburuza mult spor la
sa-ti traiasca feciorul
si eu am de croit niste pijamalute pentru copil (cred ca am mai zis pe undeva, scuze, ma repet
) dar sa vedem daca ma lasa.... e in perioada cand se tine scai de mine!
nici in camera cu el nu e de-ajuns, trebuie sa se agate de mine si pace
asa ca sa vad cul il vrajesc 

Buburuza mult spor la

si eu am de croit niste pijamalute pentru copil (cred ca am mai zis pe undeva, scuze, ma repet

irish05- Senior
- Numarul mesajelor : 622
Localizare : around the world
Data de inscriere : 29/11/2008
salutare,
!
auzi la ele, manusi...vai ca mi se par atat de coplicate si de greu de facut, incat nu stiu daca voi face vreodata.cu siguranta ca nu voi face.
vad ca sunteti harnicute ca nu beti nici cafea, sau poate ca o beti din mers.
eu nu mai ajung sa croitoresc, (timpul asta care fuge cu viteza luminii) dar barem termin boleroul pt Diana(sper). mai am ceva de crosetat la asa zisele maneci si-i gata. sunt incantata de ce a iesit, mai ales ca am lucrat cam cum m-a taiat pe mine capul, inspirandu-ma dupa unul tricotat al unei eleve.

auzi la ele, manusi...vai ca mi se par atat de coplicate si de greu de facut, incat nu stiu daca voi face vreodata.cu siguranta ca nu voi face.

vad ca sunteti harnicute ca nu beti nici cafea, sau poate ca o beti din mers.
eu nu mai ajung sa croitoresc, (timpul asta care fuge cu viteza luminii) dar barem termin boleroul pt Diana(sper). mai am ceva de crosetat la asa zisele maneci si-i gata. sunt incantata de ce a iesit, mai ales ca am lucrat cam cum m-a taiat pe mine capul, inspirandu-ma dupa unul tricotat al unei eleve.
Pagina 29 din 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua, impreuna!-9
» Ne bem cafeaua impreuna! - 23
» Ne bem cafeaua impreuna ! (41)
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 23
» Ne bem cafeaua impreuna ! (41)
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
Pagina 29 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti