HAIDETI SA SLABIM
+59
rosita
marina40
Clio_Ela
Adelaida
piciul
Karina33
optom
lucky
valentinadof
violeta25
carolina-bubulina
corina corina
victoriacus
myky7robc
pavady
cosmeticeladys
elenaxx
d.dana.c
rozina
mariaz_09
Angelica18
aurishta
claras
mnarcisa
mykya
cris69
SilviaDumitrescu
bestiutza
MagdaMarin
canadianca50
Uca
ivanoiuadela9
bibitu
lora17
hinamaturi
bumbu antonia
mami de doi ingerasi
ralucahanc
lili5
adelina24
flory*f
ciucamona
came_lia
Giobsy
nutcracker8787
dis26
ema
ramomic
claudde
adar
aleahim67
nadina_b2005@yahoo.com
diada
arime
livia1981
Armeana
Admina
StMihaela
daniela_me68
63 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: HAIDETI SA SLABIM
Rosita, eu merg in Militari, zona Apusului. Si
, molipsesc pe toti cei din jur. La sala sunt animatoare adevarata
.
Ela, multumesc

Ela, multumesc

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Aurishta, esti departe de mine. Eu caut in zona Titulescu - Mihalache si-s asa de scumpe salile pe-acolo.
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Am inceput miscarea... la 1 noaptea, si aveam un chef de nu ma mai opream. sSotiorul meu a zisa ca am luat-o razna
. Sa vedem cat ma tine. Nu ma las, daca ziua nu gasesc timp pentru asta, o fac noaptea.
O solutie ar fi dimineata la 7 jumate cand pleaca Victor la scoala, ca leo doarme f bine, dar sunt lenesa... Mai nou se trezeste sotul meu sa il pregateasca de scoala pe Victor, si eu dorm ca purcica...

O solutie ar fi dimineata la 7 jumate cand pleaca Victor la scoala, ca leo doarme f bine, dar sunt lenesa... Mai nou se trezeste sotul meu sa il pregateasca de scoala pe Victor, si eu dorm ca purcica...
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Succes, Ela, stiu ca e greu sa gasesti timp cand bb e mic. Pe mine ma ajuta mama, altfel nu as putea sa ajung la sala!
aurishta- Atotcunoscător
-
sportivelor va admir , eu sint o lenesa....
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
Daca o sa te apuci de sport, sa vezi ce tonus de invidiat vei avea! Hai, incearca!
aurishta- Atotcunoscător
-
Ce fac fetili astazi?Sanatoase si sportive, dupa cate vad eu. Aurishta, am incercat si eu sa ma duc la sala, am fost o luna e zile, dar pe mine ma omorau exercitiile alea,asa ca am renuntat.
elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Este adevarat ca nu oricine agreeaza sportul. Mie imi aduce beneficii imense, chestia cu slabitul e bonus. In realitate, eu nu cred ca doar cu sport poti slabi,este musai sa reformezi obiceiurile alimentare. Sportul accelereaza procesul de slabire si faciliteaza mentinerea siluetei, da un tonus musculaturii si pielii, imbunatateste toate functiile vitale. Am vazut un om care a facut toata viata sport, a avut o dieta echilibrata si a murit la 95 de ani de pneumonie. Nu mai spun ca doar cu cateva saptamani inaintea decesului era filmat la sala facand sparring (el practica jiu-jitsu brazilian)
aurishta- Atotcunoscător
-
si eu as vrea sa ma apuc de sport, sau mai bine zis gimnastica medicala, dar dupa sesiune....
PetroN- helper
- Numarul mesajelor : 8
Localizare : Romania
Data de inscriere : 24/03/2010
Azi sunt in pauza de sport, am cam exagerat saptamana asta. Asa ca imi ramane dieta. Mai sunteti , fetelor, pe pozitii? Mai vrea cineva sa slabeasca? Eu mi-am propus ca pana in vara sa revin la greutatea normala.
aurishta- Atotcunoscător
-
Suntem , suntem! Timp sa scriu aici nu prea gasesc , dar de apa nu ma las . De la intai mi-am promis ca ma sui si pe stepper macar de trei ori pe saptamana si paine din ce in ce mai putina . Atat , ca dupa aceea mi se pare prea mult si nu reusesc sa ma tin de promisiune . Inceputul asta e tare greu , dar asa a fost si cu apa si coferul meu la ora asta e aproape gol . Asa ca tin aproape ca vad ca e si lume ambitioasa pe aici . Mai ales Aurishta !

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Nu ma mai lauda, Corina, ca astazi am comis-o! Dupa ce ca nu m-am dus la sala, m-am delectat de vreo trei ori
cu budinca de banane! Sper sa nu fie o mare tragedie asta!

aurishta- Atotcunoscător
-
Stai linistita ca nu se pune . Data viitoare ,la sala , sa te gandesti la budinca aia si sa pedalezi mai cu spor si se rezolva . Da' sa nu mai faci !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Nu, nicidecum!

aurishta- Atotcunoscător
-
Buna.Da,mai sunt fete care vor sa mai slabeasca,macar putin.Eu in doi ani,dupa ce l-am nascut pe Matei,am luat 10 kg....dar stiu si ca am mincat.De fapt asta e problema mea.Ani de zile puteai sa maninci orice linga mine ca nu muream daca nu mincam si eu...acum insa nu ma pot opri....dar deloc.Din ce maninc parca as mai minca si nu simt ca ma satur.Plus ca sunt lesinata dupa dulciuri
Am primit si o dieta de la un medic nutritionist prin fina mea si tot nu reusesc sa ma tin de ea.Un singur lucru bun am luat beau cate o sticla mare de ceai zilnic.Ma gindeam sa tin dieta de schimbare a metabolismului(??????) cred ca o stiti....ce parere aveti de ea?a tinut-o cineva?

cris_io_mat- Junior
- Numarul mesajelor : 444
Varsta : 51
Data de inscriere : 30/08/2010
Care este dieta asta?
aurishta- Atotcunoscător
-
Mai mult ca sigur ca nu e pe baza de budinca de banane, aurishta

elenaxx- Expert
-
sigur nu e pe baza de banane
am gasit-o pe internet in varianta cu carne de vita (nu de pui cum o am eu........de la o colega) si se numeste dieta olandeza.Trebuie tinuta 2 sapt si apoi grija la ce si cat maninci........macar 5-7 kg sa pot da jos caci la ,mine toate kg sunt pe burta......ffffff urat plus ca nu ma mai nimeresc la haine

cris_io_mat- Junior
- Numarul mesajelor : 444
Varsta : 51
Data de inscriere : 30/08/2010
Sincer , m-ar interesa o dieta pe baza de shaorma, pizza, amandine, savarine si alte d'astea. Ce-i drept, am urmat odata dieta asta si am ajuns la 95kg, asa ca, neavand rezultatul scontat, am renuntat la ea.
Astazi, dupa dezmatul cu budinca de banane, mi-am venit in fire si m-am intors la mancaruri permise. Maine, la sala!

aurishta- Atotcunoscător
-
Se mai fac inscrieri pt slabit, ca vreau si eu. Doar cateva kg vreau sa dau jos, vreo 5-6 mai exact, care marea majoritate sunt numai in zona taliei.
De luni ma duc sa imi fac abonament la sala. Mi-am pus termen limita 1 mai. Mi-am luat si o crema pt celulita, de fapt doua tuburi. Am gasit la oferta ...se vindeau impreuna, iar al doilea era la jumatate de pret(nu stiu daca am voie sa spun numele cremei). Si m-am gandit ca asta e un semn si trebuie sa ma mobilizez sa incep sa fac ceva in sensul asta.
De luni ma duc sa imi fac abonament la sala. Mi-am pus termen limita 1 mai. Mi-am luat si o crema pt celulita, de fapt doua tuburi. Am gasit la oferta ...se vindeau impreuna, iar al doilea era la jumatate de pret(nu stiu daca am voie sa spun numele cremei). Si m-am gandit ca asta e un semn si trebuie sa ma mobilizez sa incep sa fac ceva in sensul asta.
ancone- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 43
Data de inscriere : 14/01/2010
E mai mult decat clar semnul, e de-a dreptul paranormal!
Hai, Ancone, ca aici lumea asuda din greu!

aurishta- Atotcunoscător
-
trebuie doar putina vointa si miscare. atat. la inceput e mai greu apoi vine totul de la sine.
si daca mai scapati la ceva interzis nu va faceti probleme. e normal.
va urez bafta.
de cateva zile ma gandeam daca nu ar fii bine sa mai dau ceva jos. asa ca am inceput sa fac miscare. adica dans cat cuprinde. si imi place. mult de tot. si daca tot vine ziua indragostitilor de ce sa nu incerc un stripteas?
pana atunci si dansez si mai fac conditie fizica si il suprind pe cel drag cu un dans.
si daca mai scapati la ceva interzis nu va faceti probleme. e normal.
va urez bafta.
de cateva zile ma gandeam daca nu ar fii bine sa mai dau ceva jos. asa ca am inceput sa fac miscare. adica dans cat cuprinde. si imi place. mult de tot. si daca tot vine ziua indragostitilor de ce sa nu incerc un stripteas?
pana atunci si dansez si mai fac conditie fizica si il suprind pe cel drag cu un dans.
Suna bine ideea cu dansul, cris69. Cred ca o sa ma gandesc si eu la asta, o sa improvizez ceva la coada de la mop, ca bara n-am
pup

pup
elenaxx- Expert
-
nici eu nu am bara, dar am scaun. si merge si cu ala. neaparat tocuri ca sa iti forteze muschii picioarelor.
fetelor ce dati jos iau eu caci eu am doar 54 de kg si as mai vrea sa mai pun pana la 60

Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Haideti sa slabim (5)
» Haideti sa slabim (6)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Haideti sa slabim ! (8)
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 3
» Haideti sa slabim (6)
» Haideti sa slabim ! (7)
» Haideti sa slabim ! (8)
» Un amalgam de diete, cu offtopic si suete! - 3
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)