Forumiste din Buzau
+39
tomari
Camy
Serban Valentina
cristina07
danielabordei
Dorulet
cristinamihaela
smihaelaviorica
Artadar
ElizaD
norelif
kristyne25_872000
canadianca50
marina40
cld
firicel
MihaelaT
cristina iosif
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
tinap
dorina64
arielas
teisoara
Admina
PAPUSIKVIO
ismi3ismi
Lucia Ro
godeta
MagdaMarin
annamarya
aurishta
danae
lord_lesy
Gianina4ever
gmiki1
simona28
corina corina
diada
43 participanți
Pagina 4 din 10
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Forumiste din Buzau
Poate nu are curent

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Saluuuut , fetele mele !
Mi-ati lipsit grozav !
Am fost si eu un pic in spital . Aveam doua boabe de nisip la rinichi si m-am gandit ca pe zapada asta sa le elimin . N-a fost prea placut , dar am avut noroc ca la noi tocmai trecuse lama si a putut veni si salvarea dupa ea . Am avut niste dureri criminale , dar a trecut .
Acum sunt acasa , am mult de citit pe aici , sotul meu nu ma lasa sa ies nici pana la usa , asa ca sunt o alintata zilele astea . N-am avut curent patru zile zile (de marti pana ieri ) si asta a fost tare neplacut pentru ca nu tu apa , nu tu lumina , centrala pe generator ( un litru de benzina la doua ore ) apoi pe bateriile de la masina si tractor , adica nu prea cald in casa , dar ...asta e ! Mai repetam o data figura ca se anunta iar vreme rea si poate vine martie .
Oricum , bine ca m-am intors la voi ca nu mai puteam de dorul vostru si cu restul mai vedem noi .

Am fost si eu un pic in spital . Aveam doua boabe de nisip la rinichi si m-am gandit ca pe zapada asta sa le elimin . N-a fost prea placut , dar am avut noroc ca la noi tocmai trecuse lama si a putut veni si salvarea dupa ea . Am avut niste dureri criminale , dar a trecut .
Acum sunt acasa , am mult de citit pe aici , sotul meu nu ma lasa sa ies nici pana la usa , asa ca sunt o alintata zilele astea . N-am avut curent patru zile zile (de marti pana ieri ) si asta a fost tare neplacut pentru ca nu tu apa , nu tu lumina , centrala pe generator ( un litru de benzina la doua ore ) apoi pe bateriile de la masina si tractor , adica nu prea cald in casa , dar ...asta e ! Mai repetam o data figura ca se anunta iar vreme rea si poate vine martie .
Oricum , bine ca m-am intors la voi ca nu mai puteam de dorul vostru si cu restul mai vedem noi .

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Corina sanatate multa multa si ma bucur ca esti bine. Eu nu-s din zona dar m-am gandit mult la tine zilele astea. Am vazut un reportaj cu o sera distrusa undeva la tara in Buzau si m-a durut sufletul de munca distrusa. Bine ca au intrat lucrurile cat de cat in normal . Ai grija de tine

dorina64- Junior
- Numarul mesajelor : 382
Varsta : 59
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/05/2010
Corina bine ai venit sanatoasa!Eram ingrijorata de tine caci zona unde locuiesti tu e sub zapada.Ieri aratau un sat Galbenu parca din Buzau,toate casele erau acoperite de zapada,si ma gindeam,oare Corina locuieste pe aproape?Stii ce e bun pentru piatra la rinichi?Tamiie,pura.Se ia o bobita mica,mica imbracata in miez de piine,se face o cura de 10 zile pe luna,3 luni.Dizolva piatra o face pulbere,e chestie de reactie chimica,e incercata de multa lume,mama mea a urmat asa.
Daca vrei,iti trimit 100gr de tamiie pura(mineral) de aici.Multa sanatate!
Daca vrei,iti trimit 100gr de tamiie pura(mineral) de aici.Multa sanatate!

tinap- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1299
Varsta : 63
Localizare : la mediterana
Data de inscriere : 30/08/2011
Corina, sanatate multa, sa nu se mai repete experienta. Ai grija de tine! Speram sa treaca viscolul asta mai repede, sa scapati de sub nameti.

Sanatate multa si din partea mea Corina. Si....asteptam primavara!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Eu sunt noua pe aici, fetele care te stiu erau foarte ingrijorate , se gindeau ca esti inzapezita, nu bolnavioara.Sanatate multa si ai grija de tine, ca treburile se fac ele, si poate vine si primavara odata

Multa sanatate,Corina! Bine ca ai scapat de ele.Cu laser,sau cum?
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2009
Multa sanatate,Corina!
Cu tamaie trebuie sa ai grija sa iei putin pt ca produce diaree de te tine cateva zile (a patit tata, dar a si scapat de piatra de la rinichi).
Sanatate!

Cu tamaie trebuie sa ai grija sa iei putin pt ca produce diaree de te tine cateva zile (a patit tata, dar a si scapat de piatra de la rinichi).
Sanatate!
Fetele mele dragi
va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase si pentru grija . Din fericire pentru mine eu nu sunt in zona ce mai afectata de vremea rea , dar mi se rupe sufletul cand vad la televizor ce-i acolo . Eu sunt la vreo 30 de km de satul Galbenu si celelalte acoperite de zapada . La noi acum totul e bine , dar ma rog sa nu mai ninga asa mult ca daca noi abia am iesit din zapada , in zonele de camp o sa fie greu de tot .
Si solarul meu se mai vede un pic ca a viscolit si e aproape tot in zapada , dar n-am de gand sa ma imbolnavesc si sa-mi fac de lucru pe afara pe gerul asta .Faina este , malai este , legume la lada si fructe la borcane , asa ca hibernez si fac martisoare . Sunt cam in urma , dar tot am sa vand eu cateva , apoi vine primavara .
Tina , multumesc de intentie , esti o draguta !Deocamdata nu sunt pietre , e doar nisip . Eu nu beam prea multa apa inainte . De vreun an insa ( de cand sunt pe forum si o cunosc pe Elena xx care se tine cu apa dupa noi pe la ''haideti sa slabim'') , beau doi litri de apa pe zi foarte usor . Asta cred ca a facut sa se dizolve ceea ce voia sa devina piatra la rinichii mei . Va dati seama cum am sa beau apa de-acum incolo ?
Si ca incheiere : sa stiti ca-mi place ca judetul Buzau e asa de mare !
Am lipsit si eu un pic si am avut ocazia sa inteleg ca ma iubiti asa de mult cat va iubesc si eu . Va doresc tot ce-mi doresc eu mie !

Si solarul meu se mai vede un pic ca a viscolit si e aproape tot in zapada , dar n-am de gand sa ma imbolnavesc si sa-mi fac de lucru pe afara pe gerul asta .Faina este , malai este , legume la lada si fructe la borcane , asa ca hibernez si fac martisoare . Sunt cam in urma , dar tot am sa vand eu cateva , apoi vine primavara .
Tina , multumesc de intentie , esti o draguta !Deocamdata nu sunt pietre , e doar nisip . Eu nu beam prea multa apa inainte . De vreun an insa ( de cand sunt pe forum si o cunosc pe Elena xx care se tine cu apa dupa noi pe la ''haideti sa slabim'') , beau doi litri de apa pe zi foarte usor . Asta cred ca a facut sa se dizolve ceea ce voia sa devina piatra la rinichii mei . Va dati seama cum am sa beau apa de-acum incolo ?
Si ca incheiere : sa stiti ca-mi place ca judetul Buzau e asa de mare !

Am lipsit si eu un pic si am avut ocazia sa inteleg ca ma iubiti asa de mult cat va iubesc si eu . Va doresc tot ce-mi doresc eu mie !

-

corina bine ca esti bine! ma bucur mult! chiar m-am gindit la tine, la voi toti daca sunteti bine!
cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
Sunt bine de tot Cld !

-
Corina si eu fac agricultura si stiu ce inseamna sa investesti bani,timpul si sa depinzi de vreme .Imi pare bine ca te simti bine si doresc ca Dumnezeu sa te ajute sa treci peste toate

marina40- Ucenic
- Numarul mesajelor : 255
Localizare : zalau
Data de inscriere : 10/04/2010
Banuiam eu ca nu sunt singura gradinarita .
Inseamna ca stii ca toamna iti faci provizii , ca nu se stie cand e urmatoarea vanzare si deci urmatorii bani . Sper sa se topeasca zapada devreme sa putem semana la timp si poate ca vom avea si un an mai bun . Sanatatea intai de toate si ce-o fi om mai vedea .

-
Corina , multa sanatate , mi-ai lipsit , te-am cautat pe forum si nu erai Acum sa te faci bine si apoi e vreme si de munca .Multa multa sanatate si ai grija de tine
canadianca50- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1841
Localizare : acolo si aici
Data de inscriere : 05/04/2010
Corina, sanatate maxima, bine ai revenit, eu una m-am luminat cand te-am vazut online! pupici
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Acum suntem dinnou cu toatele .

-
Ma bucur , Corina, ca te-ai facut mai bine, da-i inainte cu lichidcele, nu-i de gluma cu pietrele la rinichi... si cum e apa de dura pe la noi, chiar si ceaiurile, lasa-le sa se 'aseze', sa se depuna piatra inainte de a-l bea. Ceai de matase de porumb si de teci de fasole uscate, daca mai ai, sunt perfecte pentru diureza. multa sanatate iti doresc!
godeta- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 123
Localizare : Ici-colo
Data de inscriere : 02/09/2010
Am luat la cunostinta !
Multumesc de sfaturi , Godeta !
Momentan nu am decat cozi de cirese si acum ca ma gandesc am si niste pastai de fasole lasate de samanta . Cred ca e suficient pentru iarna asta . La vara imi voi face provizii si de matase de porumb . Mai intai fierb apa , las sa se decanteze , apoi fac ceaiul . Am zis ca asa-i mai bine .
La noi ninge dinnou si bate si vantul din cand in cand . E adevarat ca aveam nevoie de zapada , dar parca prea e multa . Deja facem planuri (eu si sotul ) cam pe unde sa caram atata zapada cand s-o opri ninsoarea . Cred ca urmeaza cele mai lungi doua saptamani din an .
Mi-e asa dor de soare , ca parca simt cum imi scade nivelul de vitamina D .
Eu sunt rac . Ador vara si balaceala .

Momentan nu am decat cozi de cirese si acum ca ma gandesc am si niste pastai de fasole lasate de samanta . Cred ca e suficient pentru iarna asta . La vara imi voi face provizii si de matase de porumb . Mai intai fierb apa , las sa se decanteze , apoi fac ceaiul . Am zis ca asa-i mai bine .
La noi ninge dinnou si bate si vantul din cand in cand . E adevarat ca aveam nevoie de zapada , dar parca prea e multa . Deja facem planuri (eu si sotul ) cam pe unde sa caram atata zapada cand s-o opri ninsoarea . Cred ca urmeaza cele mai lungi doua saptamani din an .
Mi-e asa dor de soare , ca parca simt cum imi scade nivelul de vitamina D .

-
...iar eu, Sagetator ,si tot vara si balaceala le ador!corina corina a scris: Eu sunt rac . Ador vara si balaceala .![]()

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
aurishta a scris:...iar eu, Sagetator ,si tot vara si balaceala le ador!corina corina a scris: Eu sunt rac . Ador vara si balaceala .![]()
![]()
![]()
Eu sunt scorpion, si as sta la soare ca sopirla

Se pare ca soarele si balaceala mai au de asteptat . La noi ninge de ieri , toata noaptea a viscolit , iar acum ninge linistit si parca sa zic ca nu asa dens ca ieri . Avem dinnou zapada desupra genunchilor , asa ca...la partie cu racii !(ca noi suntem toti trei raci - noi doi si fata )

-
Buna , fetelor!!! pentru proiectul femina trebuie neaparat buletin de buzau? merci!!!
kristyne25_872000- helper
- Numarul mesajelor : 7
Localizare : buzau
Data de inscriere : 10/09/2011
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

» Forumiste din Galati,UNITI-VA!!!!!!!!!!!!!
» Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
» Propunere "intalneala", forumiste din Bucuresti
» Carte de oaspeti - Forumiste à la Cluj
» Carte de oaspeti! Forumiste din Prahova-Ploiesti!
» Carte de oaspeti! Forumiste din judetul Mures
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti