Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
+41
europolis
firicel
iulia sevcenco
RamonaM
bibidesign
letho
mariaz_09
danabarbu2007
betymi72
Karina33
margelutamea
clodi
danadea
adelina24
Serban Valentina
mykya
piciul
violetas
kitty_1973
ivanoiuadela9
manuela29
SilviaDumitrescu
bubu85
CCristinaC
Bianka7
Uca
danyelyta28badea
cris69
mnarcisa
MihaelaT
Admina
ioana soare
iuliana72
samo99ro
MagdaMarin
stoy
Giobsy
cld
Gabiuta
diada
Lucia.BlueFlower
45 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
STOY, nu fii suparata zilele acestea ,sigur e pe drum ...
Posta e sigur blocata.
Singura treaba pe care nu o inteleg ,de ce Craciunita nu-ti da un semnal,pina la urma nu e frumos desconspirarea,dar in asemenea situatie e sanatoasa...
Adica ,sa te fi intreb daca ai primit sau nu ,si lua urma coletului....sa nu fie adresata gresita..
In fond ea stie destinatarul. In felul acesta erai mai linistita...
Posta e sigur blocata.
Singura treaba pe care nu o inteleg ,de ce Craciunita nu-ti da un semnal,pina la urma nu e frumos desconspirarea,dar in asemenea situatie e sanatoasa...
Adica ,sa te fi intreb daca ai primit sau nu ,si lua urma coletului....sa nu fie adresata gresita..
In fond ea stie destinatarul. In felul acesta erai mai linistita...
Poate o fi una din Craciunitele mai ocupate si mai intarzie un pic

Samo, Iuliana, Adela ma bucur mult ca au ajuns cadourile la timp si mai ales ca v-au placut.
Fetelor care nu ati primit indca mai aveti putina rabdare, posta este suprasolicitata in aceasta perioada sau poate craciunita voasta a fost si ea ocupata, dar cadourile vor veni cu siguranta.

Fetelor care nu ati primit indca mai aveti putina rabdare, posta este suprasolicitata in aceasta perioada sau poate craciunita voasta a fost si ea ocupata, dar cadourile vor veni cu siguranta.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Si eu am primit confirmare doar de la o fata, cu toate ca le-am trimis pe toate trei in aceeasi zi. E aglomerat in perioada aceasta. Nici la mine nu a sosit a treia craciunita dar mie imi place ca ma bucura de Anul Nou...E frumos sa primesti daruri si dupa Craciun
Ma duc sa pozez ce mi-au trimis fetele ca am ramas datoare. Acu ce sa fac, trebuie sa strang decoratiunile de prin brad ca le-am agatat. Revin...

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Fetelor cu siguranta o sa vina, dar sa stiti ca mor de nerabdare sa vad cine e a treia craciunita.
Mai rau e ca si anul asta "craciunoiu" m-a uitat cred ca de acolo vine supararea mai mare. Daca nu erati voi eu nu primeam nici un cadou de Craciun, asa ca va multumesc.
Ce am primit port cu mare mare drag, cumnata mea zice ca parca nu mai am alti cercei si alta caciula si fular, dar mi-s dragi de numa. Sa nu radeti dar mie mi-au tremurat mainile ca la un copil cand am desfacut cutiile, aveam niste emotii mai mari ca la examene.
Mai rau e ca si anul asta "craciunoiu" m-a uitat cred ca de acolo vine supararea mai mare. Daca nu erati voi eu nu primeam nici un cadou de Craciun, asa ca va multumesc.

stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Am primit si cel de-al doilea cadou de la craciunita Ionela Stefan careia ii multumesc foarte mult!
Ce placut este sa primesti !
Aglaia , Letho si Iulia Svcenco ma bucur ca au ajuns pachetele la timp si ca v-au placut .
Ce placut este sa primesti !
Aglaia , Letho si Iulia Svcenco ma bucur ca au ajuns pachetele la timp si ca v-au placut .
silvisor- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 177
Localizare : iasi
Data de inscriere : 26/12/2009
stoy a scris:Fetelor cu siguranta o sa vina, dar sa stiti ca mor de nerabdare sa vad cine e a treia craciunita.
Mai rau e ca si anul asta "craciunoiu" m-a uitat cred ca de acolo vine supararea mai mare. Daca nu erati voi eu nu primeam nici un cadou de Craciun, asa ca va multumesc.Ce am primit port cu mare mare drag, cumnata mea zice ca parca nu mai am alti cercei si alta caciula si fular, dar mi-s dragi de numa. Sa nu radeti dar mie mi-au tremurat mainile ca la un copil cand am desfacut cutiile, aveam niste emotii mai mari ca la examene.
stai linistita stoy cunoastem sentimentul-nu cred ca vreuna din noi nu a simtit emotia copilariei atunci cand si-a deschis cadoul
si eu port bijuteriile de la fete cu mare drag-am primit de la toate 3
danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
eu am primit azi de la colegi cea mai frumoasa colinda. dar nu colinda m-a emotionat ci faptul ca au stat ca si la gradinita langa brad si au cantat. mi-au dat lacrimile.
le-am duc un colac mic, 1 m de carnat si o sticla de tuica.eu le-am dus pentru ca imi sunt dragi si petrec atata timp cu ei dar...colinda m-a emotionat si mi-au dat lacrimile.
fetelor sunt sigura ca mos craciun nu a uitat de voi. poate...ati fost mai neastamparate si va lasat la urma dar nu stiti voi: ''cei din urma , vor fii cei dintai?''
asa si el si-a lasat preferatele la urma.
va pup si va imbratisez.
ucaaaaa, pomisorul arata mirific in zapada, eeeeeeeeeeiiiiiiiiiii...ochi de artist, a stiut sa il pozeze.
le-am duc un colac mic, 1 m de carnat si o sticla de tuica.eu le-am dus pentru ca imi sunt dragi si petrec atata timp cu ei dar...colinda m-a emotionat si mi-au dat lacrimile.
fetelor sunt sigura ca mos craciun nu a uitat de voi. poate...ati fost mai neastamparate si va lasat la urma dar nu stiti voi: ''cei din urma , vor fii cei dintai?''
asa si el si-a lasat preferatele la urma.
va pup si va imbratisez.
ucaaaaa, pomisorul arata mirific in zapada, eeeeeeeeeeiiiiiiiiiii...ochi de artist, a stiut sa il pozeze.
Am lipsit cateva zile (am fost plecata la tara de sarbatori) si cand vin... a venit din nou mosul... Un aviz de la a-3 a craciunita, pe care am descoperit-o cu ajutorul internetului (google, saracul...). Bibidesign, sper ca nu gresesc, multumesc mult. Maine voi scoate pachetul de la psta si sper ca atunci sa pun poze cu toate trei.
Multumesc mult craciunitelor mele.
Multumesc mult craciunitelor mele.
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
Si eu sunt curioasa sa stiu cine e cea de-a treia Craciunita

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Revin si eu cu datoria catre craciunitele mele.
Multumesc Adela, e deja plina cu tamaie cutiuta de la tine!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Kitty bratarica ta am dat-o mai departe la nepoata, ea se bucura mai mult de ea...dar husa de sampanie abia asteapta sa fie folosita!
Multumesc Adela, e deja plina cu tamaie cutiuta de la tine!
Kitty bratarica ta am dat-o mai departe la nepoata, ea se bucura mai mult de ea...dar husa de sampanie abia asteapta sa fie folosita!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
la mine a ajuns pachetul de la a treia craciunita!!Multumesc Mykya!!!

de la mine nici o veste? ar fi trebuit sa primiti pana acum.....va rog sa-mi spuneti ca sa ma linistesc si eu ca am pus suflet......
danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Am primit cadoul si de la cea de-a treia craciunita , Micheline!
Multumesc foarte mult,este deosebit si mi-ai facut o mare bucurie!
Multumesc foarte mult,este deosebit si mi-ai facut o mare bucurie!

silvisor- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 177
Localizare : iasi
Data de inscriere : 26/12/2009
Si eu am primit cel de-al treilea cadou, multumesc mult Admina !!!
Dar tot am ramas datoare cu poze...nu prea am avut timp.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

Frumos joc, dragute Craciunite.

se pare ca eu chiar am fost cuminte! aseara mai aveam un aviz in cutia postala.
soricelule , multumesc. abia astept sa merg la oficiul postal. nu mai am, rabdare.
soricelule , multumesc. abia astept sa merg la oficiul postal. nu mai am, rabdare.
Multumesc,multumesc,multumesc Daniela din Calarasi Danabarbu.
M-am bucurat enorm pentru cadoul primit.Minunat!!!
Cea de-a treia Craciunita a sosit asa ca nu pot sa zic decit ca sunt chiar fericita.
M-am bucurat enorm pentru cadoul primit.Minunat!!!
Cea de-a treia Craciunita a sosit asa ca nu pot sa zic decit ca sunt chiar fericita.
Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 71
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
AR FI TREBUIT SA SCRIETI CA ACEASTA INITIATIVA A FOST LUATA DE PE FORUMUL FEMEIAUNIKA.
IDEEA ESTE DE PE femeiaunika. SI E IDEEA MEA.
ASA AR FI FOST FRUMOS SI CORECT.
APROPO ATI CERUT CUIVA DE ACOLO ACORDUL?
CITITI REGULAMENTUL SI CE SCRIE JOS CA NU SE IA NIMIC DE PE FORUM FARA ACORDUL ADMINISTRATIEI
EU ASTEPT SCUZELE D_NA ADMINA
IDEEA ESTE DE PE femeiaunika. SI E IDEEA MEA.
CITITI REGULAMENTUL SI CE SCRIE JOS CA NU SE IA NIMIC DE PE FORUM FARA ACORDUL ADMINISTRATIEI
Ultima editare efectuata de catre Admina in Mar 28 Dec 2010, 5:37 pm, editata de 5 ori (Motiv : sters culoare)
UNIKA- helper
- Numarul mesajelor : 7
Localizare : Sibiu
Data de inscriere : 21/11/2010
Cred ca am vazut si prin alte parti 'initiativa'asta fara sa se specifice vre-o legatura cu ce reclamati dvs aici...Si,acum vad ca sunteti inscrisa pe forum de dinainte de asta...de ce interveniti abia acum?Si asa de agresiv...Nu cred ca cineva si-a arondat merite aiurea...daca-mi amintesc bine...undeva,chiar la inceput,s-a precizat ca nu este o idee personala...si,daca imi amintesc si mai bine,a fost si anul trecut pe un alt forum...
A parut o idee buna,consider ca inca este...
Sarbatori fericite!
Daca vreti un cadou si dvs...trimiteti adresa...
Toate cele bune!
Si nu mai scrieti cu majuscule ...intelegem mesajul si cu litere mici...si asta o spun eu care am -4,5 dioptrie...
Sarbatori fericite!
Toate cele bune!
Si nu mai scrieti cu majuscule ...intelegem mesajul si cu litere mici...si asta o spun eu care am -4,5 dioptrie...
ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
ARATA-MI UNDE E.ASTA E IDEEA MEA SI PE FORUMUL FEMEIAUNIKA E DE 3 ANI.D-NA CRIS69 PUTEA SA SPECIFICE ASTA.ionela stefan a scris:Cred ca am vazut si prin alte parti 'initiativa'asta fara sa se specifice vre-o legatura cu ce reclamati dvs aici...Si,acum vad ca sunteti inscrisa pe forum de dinainte de asta...de ce interveniti abia acum?Si asa de agresiv...Nu cred ca cineva si-a arondat merite aiurea...daca-mi amintesc bine...undeva,chiar la inceput,s-a precizat ca nu este o idee personala...si,daca imi amintesc si mai bine,a fost si anul trecut pe un alt forum...
Sarbatori fericite!
Toate cele bune!
SI APROPO SCRIU CUM VREAU.
VOI ATI AUZIT DE DREPTURI DE AUTOR?
EU ASTEPT SCUZELE CELOR IN CAUZA
UNIKA- helper
UNIKA a scris:AR FI TREBUIT SA SCRIETI CA ACEASTA INITIATIVA A FOST LUATA DE PE FORUMUL FEMEIAUNIKA.COM
Eu intru si pe retete... si sa stii ca si acolo au fost Craciunite si am vazut pe multe site-uri...si ele v-au copiat?
Si daca ati fost voi copiate...care-i problema? Se invarte cumva Pamantul in jurul vostru si noi nu stim?
Imi cer scuze dragi forumiste de pe lucru de mana, dar m-a enervat aceasta unică!
Edit: Nu cred ca scrii cum vrei...aici regulile sunt scrise de multa vreme. Blocati-va accesul pe site si nu va mai copiaza nimeni.
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mar 28 Dec 2010, 2:14 pm, editata de 1 ori
IDEEA ESTE CA S-A LUAT EXACT REGULAMENTUL DE ACOLO.DACA SUNTETI DESTEPTE FACETI ALTFEL.
V-AR CONVENI DACA IAU DE AICI SUBIECTE SI LE PUN LA MINE PE FORUM CA FIIND ALE MELE?
vA ASIGUR CA NU
V-AR CONVENI DACA IAU DE AICI SUBIECTE SI LE PUN LA MINE PE FORUM CA FIIND ALE MELE?
vA ASIGUR CA NU
UNIKA- helper
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Craciunita, partea a II-a
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-a
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)