Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyVin 08 Dec 2023, 9:01 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyVin 08 Dec 2023, 8:58 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyMier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Pirogravura
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3

+41
europolis
firicel
iulia sevcenco
RamonaM
bibidesign
letho
mariaz_09
danabarbu2007
betymi72
Karina33
margelutamea
clodi
danadea
adelina24
Serban Valentina
mykya
piciul
violetas
kitty_1973
ivanoiuadela9
manuela29
SilviaDumitrescu
bubu85
CCristinaC
Bianka7
Uca
danyelyta28badea
cris69
mnarcisa
MihaelaT
Admina
ioana soare
iuliana72
samo99ro
MagdaMarin
stoy
Giobsy
cld
Gabiuta
diada
Lucia.BlueFlower
45 participanți

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 Empty Re: Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3

Mesaj Scris de danadea Mar 28 Dec 2010, 4:22 pm

Eeeei, aici ma burzuluiesc si eu....De unde si pana unde "tipic romanesc"; asa este pe la Sibiu?!? cu toate ca nu cred; si asta cu tipic romanesc vine tot de la unele persoane ca tine care incearca sa ne convinga permanent cat suntem de rai si de bla, bla, bla. Dar sa stii ca nu sunt cu nimic mai buni altii, din contra...
danadea
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009

Sus In jos

Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3 - Pagina 11 Empty Re: Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 28 Dec 2010, 4:36 pm

Serban Valentina a scris: Silvia,ai dreptate cind spui ,mai sa nu te enervezi,dar cind vezi ca insista sa tipe,cind i se da tot felul de explicatii, chiar nu poti sa nu-i dai replica..

Va rog eu sa incheiem aici aceasta discutie si sa ne vedem de ale noastre pe forum. A rezolvat Diada problema, si ii multumim. Cu cat discutam mai mult pe acest subiect cu atat ii dam mai multa stisfactie persoanei.
Deci sa ne vedem de ale noastre.
Hai noroc si la mai mare!

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de danadea Mar 28 Dec 2010, 4:40 pm

In sfarsit sper sa reusesc si eu sa pun poze cu cadourile primite de la craciunite :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Le multumesc craciunitelor mele pentru cadouri si abia astept sa incepem alt joc de-a cadourile , ca a fost super
danadea
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Mar 28 Dec 2010, 5:29 pm

Super cadouri ai primit Danadea
Toate cadourile pe care le-am vazut aici mi-au placut.
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Mar 28 Dec 2010, 5:48 pm

Imi cer scuze Silvia ca intervin in aceasta discutie referitoare la jocul "craciunita..."desi tu ne-ai rugat frumos sa incheem.totusi trec peste rugamintea ta pupi si spun aici,sa se vada si sa se stie:desi din motive personale nu am participat la acest joc,am urmarit acest topic cu sufletul la gura si m-am bucurat de bucuria fiecareia dintre voi,cele care ati primit cadouri de la colegele de pe forum.La mine le serviciu acest joc se joaca de acum 5 ani ,asa ca draga doamna "unika" vezi ca ma supar rau ca te-ai inspirat pentru forumul tau de la mine de la serviciu rade Asa ca ai grija ca" ai sa dai sama doamna si de ma voi scula,pre multi am sa popesc!" wink
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mar 28 Dec 2010, 5:56 pm

Unika, e prima oara cand aud de forumul tau. Asta inseamna ca este un forum foarte important, plin de femei unice. Foarte bine, pace voua si viata prospera.
Nu e asa ca ai postat ca sa faci reclama forumului tau? Nu e asa ca azi ati avut trafic mai mare, ca v-au vizitat forumistele noastre si mai mult, si-au facut cont, la voi?
Total membri 1115 Cel mai nou membru danadea
Nu e asa ca a meritat sa primesti avertisment, aici?

Ideea nu este a mea, este a unei membre si de unde s-a inspirat, e treba ei. Nu este concurs oficial, postat de un admin, nu este decat un joc, regulile au fost facute de Cris. Daca a vazut idea pe un al forum, poate Culinar, eu de acolo o cunosc, foarte bine. Poate ca nu sunteti asa de unice, totusi.... Atata vreme cat nu s-a copiat integral un text de minim de 100 caractere de la voi (cuvant cu cuvant, virgula cu virgula), nu aminti de nici o lege de autor, pentru ca nu se aplica. Internetul e al tuturor, sa il citim, sa povestim despre el, sa-l folosim si sa circule liber ideile.
Daca mai postezi un mesaj cu majuscule, desi ai fost avertizata, vei primi banare. Daca ma mai iei la rost pe mine sau alt admin sau moderator, primesti banare. Nu astepta nimic de la mine, pentru ca nu vei primi nici o scuza.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Mar 28 Dec 2010, 6:15 pm

Admina, pe mine m-a infuriat asa de tare ca n-am intrat in jocul ei. N-am intrat acolo. Si daca despre forumul nostru am vorbit cu cunostintele mele, de intamplarea de aici n-o sa spun o vorba. Ca sa nu aiba tentatia sa intre acolo. Si daca a intrat careva o data, azi, nu i-a adus prea mul trafic. Nu merita sa te amarasti. Hai sa ne gandim ca mai avem o sarbatoare in fata si sa ne mobilizam energiile pentru ea. pupi
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Mar 28 Dec 2010, 6:45 pm

Am avut o imopresie foarte buna despre sibieni,sunt vecini cu judetul meu natal si actual,nu m-am gandit ca ajungem la asa lucruri.Pacat,noi sa fim cuminti,ca lumea e plina de prosti!Punct!
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 71
Data de inscriere : 08/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de bibidesign Mar 28 Dec 2010, 6:52 pm

intr-o zi cineva ne va acuza ca facem sarmale, sau floricele tricotate, sau caciuli si ca am copiat ideea cuiva... Smile
cred ca nu mai gasesti ceva azi care sa nu fi fost ideea cuiva, cu sau fara drepturi de autor, asa ca eu consider ca acuzatiile si discutiile in aceasta maniera nu-si au rostul...
a fost ceva dragut si potrivit pentru aceasta perioada si toata lumea s-a bucurat in afara unei singure persoane care s-a ofuscat Twisted Evil
bibidesign
bibidesign
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 174
Varsta : 59
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 05/08/2010

http://www.bibidesign.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Mar 28 Dec 2010, 6:56 pm

Te sarut bibi!Esti fata desteapta!
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucia.BlueFlower Mar 28 Dec 2010, 7:44 pm

Recunosc, si eu am fost tentata sa intru, din curiozitate, sa vad despre ce forum este vorba. Dar nu am facut-o, nu vreau sa-i dau satisfactie! Oricum, daca a avut trafic astazi, pt ca lumea a intrat din curiozitate, asta nu inseamna ca o sa aiba si maine wink ... Asta daca nu vine iarasi cu alte inventii Laughing
Lucia.BlueFlower
Lucia.BlueFlower
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1642
Varsta : 38
Localizare : Romania
Data de inscriere : 15/01/2010

http://luciablueflower.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Mar 28 Dec 2010, 7:48 pm

Nu mai poate. A fost banata. Admina, draguta de ea, ne-a salvat sarbatorile. Poate, doar daca-si face alt cont de pe alt calculator, ca sa fie IP-ul diferit. Dar o mirosim noi... Sper insa ca i-a fost de ajuns. Am dovedit ca suntem o echipa unita. Ma gandesc la biata Cris. Ce i-a sarit urata aia la gat...
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mar 28 Dec 2010, 8:26 pm

Unika este banata de mine de la ora 15,15. Am scris si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]. Unika a scris pana acum 3 mesaje pe mailul forumului pentru ca aici nu mai poate. I-am blocat si IP-ul. Nu am ce sa raspund, mesajele au ajuns la SPAM.

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7348
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Mar 28 Dec 2010, 9:00 pm

Multumim mult de tot ca ne-ai salvat. O sa fim linistite acum.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danadea Mar 28 Dec 2010, 10:27 pm

Eu am fost curioasa sa vad ce contine acel forum (m-am gandit ca daca Cris69 era acolo o fi ceva interesant, cum de altfel, m-am inscris si pe cel dat de MihaelaT, cu retete in imagini, care este OK - te inscrii si esti primit instantaneu) dar este greu de intrat, ca trebuie sa te studieze "unika" din toate partile (profil, spate,...) si inca nu am primit aprobare (mai ales ca m-am si legat mai devreme de ea). In concluzie, inca nu stiu ce este pe acel forum (sunt distrusa, trebuie sa recunosc)
danadea
Senior
Senior

Sus In jos

Mesaj Scris de adelina24 Mar 28 Dec 2010, 10:33 pm

Am primit si ultimul cadou : niste ingerasi superbi . Nu am baterie la aparat asa ca o sa vii arat mai tarziu . Dar sunt superbi : cred ca sunt din ipsos si dati cu bronz . Sau gresesc ?
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 50
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucia.BlueFlower Mar 28 Dec 2010, 10:56 pm

Danadea, nu te acuza nimeni...Si eu am recunoscut ca am fost tentata sa intru. Si zici ca-i nevoie de aprobare...dar interviu nu ai dat? Laughing
Lucia.BlueFlower
Lucia.BlueFlower
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de cris69 Mier 29 Dec 2010, 12:09 am

acum am vazut ce s-a intamplat. imi pare rau. nu am scris ca este o idee de pe unika pentru ca am crezut ca fac reclama. daca stiam ca va iesii asa o lasam balta.
mai este cineva aici care activa si pe forumul acela si nu a zis nimic pentru ca probabil nu i s-a parut ceva in neregula.
pe unika o cunosc personal si este o tipa de nota 10. am ramas putin ca la dentist si sincer sa fiu ma simt prost acum fata de voi.
imi pare rau. sincer.
nu stiu ce sa mai zic.
cris69
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 54
Localizare : suflet in bataia aripilor
Data de inscriere : 27/10/2008

http://cristina-aripideinger.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucia.BlueFlower Mier 29 Dec 2010, 12:12 am

Cris, tu ai citit ce s-a scris aici?! De ce sa te simti prost? Nu ai niciun motiv, pe bune! Ai spus de 'n' ori ca nu-ti apartine ideea si pana la urma, care-i problema? A inventat ea jocul?
Lucia.BlueFlower
Lucia.BlueFlower
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Mier 29 Dec 2010, 12:24 am

cris69 a scris:
pe unika o cunosc personal si este o tipa de nota 10. am ramas putin ca la dentist si sincer sa fiu ma simt prost acum fata de voi.

Tu nu stii ca tocmai ei pe care ii cunosti te surprind cel mai mult?
Placut sau nu .hug pupi
Asta e subiect inchis noi sa fim sanatoase.

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de cris69 Mier 29 Dec 2010, 12:30 am

imi pare rau. am intrat si dincolo si au dat cu rosii de nu ma vad. asta este. am cerut sa mi-i se inchida contul. sper sa o faca.
sunt dezamagita pentru ca o cunosc personal pe unika.
cris69
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Mier 29 Dec 2010, 12:49 am

Nu te necaji,Cristina,tu esti o fata buna,bucuria pe care am avut-o cu aceasta ocazie aCraciunitei ,n-am avut-o de mult,m-am bucurat ca am putut darui.ca mi-am facut prietene si invat foarte multe.Noi sa fim sanatoase si sa ne impacam bine toate.De dat cu pietre e usor,iar tipa,in loc sa se bucure ca i-a fost preluata ideea,mai vrea si drepturi de autor!Doamne,Doamne, sa ne vedem de ale noastre.
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de cris69 Mier 29 Dec 2010, 12:54 am

maria, imi pare rau. poate trebuia sa specific clar ca e de acolo.
nu mai stiu.
sunt fete care sunt active si acolo si nu au facut nici o aluzie , nimic si am crezut ca fac reclama la un alt forum asa ca am tacut.
cris69
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de mariaz_09 Mier 29 Dec 2010, 1:11 am

Stai linistita ca si-a luat-o!Au sarit fetele pe ea,nimeni nu te condamna,ai zis ca ai vazut ideea pe alt forum,nu ti-ai insusit-o,noi am fost incantate,dar ca la noi,la nimeni,ce-i bun si frumos nu dureaza.Trebuia cineva sa strice bucuria,oricum iti spun sa te linistesti si sa te gandesti ca 42 de fete ti-au imbratisat propunerea si intr-adevar am fost ca si copiii asteptind cu sufletul la gura darurile Craciunitelor.Hai sa ne bucuram ca suntem unite si ne bucuram cand ne intalnim pe forum.Sa fii cuminte!
mariaz_09
mariaz_09
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Mier 29 Dec 2010, 1:52 am

Cris, vrei sa fii urecheata asa de sfarsit de an? Daca da, eu sunt pregatita. Smile
Nu ai ce sa-ti ceri scuze, tu ai adus acea idee aici si noi ne-am bucurat si ne vom bucura si de acum inainte ca doar vine martisorul. wink
Eu chiar am scris de ce nu ai zis de unde ai preluat ideea, pt ca nu doreai sa incalci regulile. De exemplu, azi si eu era sa incalc regula, dar mi-am dat seama si-am sters doua cuvinte cat ai clipi, dar Danadea tot a prins postarea.
Asa ca termina cu pareruile de rau! pupi

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB