Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
+41
europolis
firicel
iulia sevcenco
RamonaM
bibidesign
letho
mariaz_09
danabarbu2007
betymi72
Karina33
margelutamea
clodi
danadea
adelina24
Serban Valentina
mykya
piciul
violetas
kitty_1973
ivanoiuadela9
manuela29
SilviaDumitrescu
bubu85
CCristinaC
Bianka7
Uca
danyelyta28badea
cris69
mnarcisa
MihaelaT
Admina
ioana soare
iuliana72
samo99ro
MagdaMarin
stoy
Giobsy
cld
Gabiuta
diada
Lucia.BlueFlower
45 participanți
Pagina 11 din 12
Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
Eeeei, aici ma burzuluiesc si eu....De unde si pana unde "tipic romanesc"; asa este pe la Sibiu?!? cu toate ca nu cred; si asta cu tipic romanesc vine tot de la unele persoane ca tine care incearca sa ne convinga permanent cat suntem de rai si de bla, bla, bla. Dar sa stii ca nu sunt cu nimic mai buni altii, din contra...
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
Serban Valentina a scris: Silvia,ai dreptate cind spui ,mai sa nu te enervezi,dar cind vezi ca insista sa tipe,cind i se da tot felul de explicatii, chiar nu poti sa nu-i dai replica..
Va rog eu sa incheiem aici aceasta discutie si sa ne vedem de ale noastre pe forum. A rezolvat Diada problema, si ii multumim. Cu cat discutam mai mult pe acest subiect cu atat ii dam mai multa stisfactie persoanei.
Deci sa ne vedem de ale noastre.
Hai noroc si la mai mare!
danadea- Senior
Super cadouri ai primit Danadea
Toate cadourile pe care le-am vazut aici mi-au placut.
Toate cadourile pe care le-am vazut aici mi-au placut.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Imi cer scuze Silvia ca intervin in aceasta discutie referitoare la jocul "craciunita..."desi tu ne-ai rugat frumos sa incheem.totusi trec peste rugamintea ta
si spun aici,sa se vada si sa se stie:desi din motive personale nu am participat la acest joc,am urmarit acest topic cu sufletul la gura si m-am bucurat de bucuria fiecareia dintre voi,cele care ati primit cadouri de la colegele de pe forum.La mine le serviciu acest joc se joaca de acum 5 ani ,asa ca draga doamna "unika" vezi ca ma supar rau ca te-ai inspirat pentru forumul tau de la mine de la serviciu
Asa ca ai grija ca" ai sa dai sama doamna si de ma voi scula,pre multi am sa popesc!"

Unika, e prima oara cand aud de forumul tau. Asta inseamna ca este un forum foarte important, plin de femei unice. Foarte bine, pace voua si viata prospera.
Nu e asa ca ai postat ca sa faci reclama forumului tau? Nu e asa ca azi ati avut trafic mai mare, ca v-au vizitat forumistele noastre si mai mult, si-au facut cont, la voi?
Ideea nu este a mea, este a unei membre si de unde s-a inspirat, e treba ei. Nu este concurs oficial, postat de un admin, nu este decat un joc, regulile au fost facute de Cris. Daca a vazut idea pe un al forum, poate Culinar, eu de acolo o cunosc, foarte bine. Poate ca nu sunteti asa de unice, totusi.... Atata vreme cat nu s-a copiat integral un text de minim de 100 caractere de la voi (cuvant cu cuvant, virgula cu virgula), nu aminti de nici o lege de autor, pentru ca nu se aplica. Internetul e al tuturor, sa il citim, sa povestim despre el, sa-l folosim si sa circule liber ideile.
Daca mai postezi un mesaj cu majuscule, desi ai fost avertizata, vei primi banare. Daca ma mai iei la rost pe mine sau alt admin sau moderator, primesti banare. Nu astepta nimic de la mine, pentru ca nu vei primi nici o scuza.
Nu e asa ca ai postat ca sa faci reclama forumului tau? Nu e asa ca azi ati avut trafic mai mare, ca v-au vizitat forumistele noastre si mai mult, si-au facut cont, la voi?
Nu e asa ca a meritat sa primesti avertisment, aici?Total membri 1115 Cel mai nou membru danadea
Ideea nu este a mea, este a unei membre si de unde s-a inspirat, e treba ei. Nu este concurs oficial, postat de un admin, nu este decat un joc, regulile au fost facute de Cris. Daca a vazut idea pe un al forum, poate Culinar, eu de acolo o cunosc, foarte bine. Poate ca nu sunteti asa de unice, totusi.... Atata vreme cat nu s-a copiat integral un text de minim de 100 caractere de la voi (cuvant cu cuvant, virgula cu virgula), nu aminti de nici o lege de autor, pentru ca nu se aplica. Internetul e al tuturor, sa il citim, sa povestim despre el, sa-l folosim si sa circule liber ideile.
Daca mai postezi un mesaj cu majuscule, desi ai fost avertizata, vei primi banare. Daca ma mai iei la rost pe mine sau alt admin sau moderator, primesti banare. Nu astepta nimic de la mine, pentru ca nu vei primi nici o scuza.
Admina, pe mine m-a infuriat asa de tare ca n-am intrat in jocul ei. N-am intrat acolo. Si daca despre forumul nostru am vorbit cu cunostintele mele, de intamplarea de aici n-o sa spun o vorba. Ca sa nu aiba tentatia sa intre acolo. Si daca a intrat careva o data, azi, nu i-a adus prea mul trafic. Nu merita sa te amarasti. Hai sa ne gandim ca mai avem o sarbatoare in fata si sa ne mobilizam energiile pentru ea.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Am avut o imopresie foarte buna despre sibieni,sunt vecini cu judetul meu natal si actual,nu m-am gandit ca ajungem la asa lucruri.Pacat,noi sa fim cuminti,ca lumea e plina de prosti!Punct!
mariaz_09- Senior
-
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 71
Data de inscriere : 08/01/2010
intr-o zi cineva ne va acuza ca facem sarmale, sau floricele tricotate, sau caciuli si ca am copiat ideea cuiva...
cred ca nu mai gasesti ceva azi care sa nu fi fost ideea cuiva, cu sau fara drepturi de autor, asa ca eu consider ca acuzatiile si discutiile in aceasta maniera nu-si au rostul...
a fost ceva dragut si potrivit pentru aceasta perioada si toata lumea s-a bucurat in afara unei singure persoane care s-a ofuscat

cred ca nu mai gasesti ceva azi care sa nu fi fost ideea cuiva, cu sau fara drepturi de autor, asa ca eu consider ca acuzatiile si discutiile in aceasta maniera nu-si au rostul...
a fost ceva dragut si potrivit pentru aceasta perioada si toata lumea s-a bucurat in afara unei singure persoane care s-a ofuscat

Te sarut bibi!Esti fata desteapta!
mariaz_09- Senior
-
Recunosc, si eu am fost tentata sa intru, din curiozitate, sa vad despre ce forum este vorba. Dar nu am facut-o, nu vreau sa-i dau satisfactie! Oricum, daca a avut trafic astazi, pt ca lumea a intrat din curiozitate, asta nu inseamna ca o sa aiba si maine
... Asta daca nu vine iarasi cu alte inventii 

Nu mai poate. A fost banata. Admina, draguta de ea, ne-a salvat sarbatorile. Poate, doar daca-si face alt cont de pe alt calculator, ca sa fie IP-ul diferit. Dar o mirosim noi... Sper insa ca i-a fost de ajuns. Am dovedit ca suntem o echipa unita. Ma gandesc la biata Cris. Ce i-a sarit urata aia la gat...
samo99ro- Atotcunoscător
-
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Eu am fost curioasa sa vad ce contine acel forum (m-am gandit ca daca Cris69 era acolo o fi ceva interesant, cum de altfel, m-am inscris si pe cel dat de MihaelaT, cu retete in imagini, care este OK - te inscrii si esti primit instantaneu) dar este greu de intrat, ca trebuie sa te studieze "unika" din toate partile (profil, spate,...) si inca nu am primit aprobare (mai ales ca m-am si legat mai devreme de ea). In concluzie, inca nu stiu ce este pe acel forum (sunt distrusa, trebuie sa recunosc)
danadea- Senior
Am primit si ultimul cadou : niste ingerasi superbi . Nu am baterie la aparat asa ca o sa vii arat mai tarziu . Dar sunt superbi : cred ca sunt din ipsos si dati cu bronz . Sau gresesc ?
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 50
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010
Danadea, nu te acuza nimeni...Si eu am recunoscut ca am fost tentata sa intru. Si zici ca-i nevoie de aprobare...dar interviu nu ai dat? 

acum am vazut ce s-a intamplat. imi pare rau. nu am scris ca este o idee de pe unika pentru ca am crezut ca fac reclama. daca stiam ca va iesii asa o lasam balta.
mai este cineva aici care activa si pe forumul acela si nu a zis nimic pentru ca probabil nu i s-a parut ceva in neregula.
pe unika o cunosc personal si este o tipa de nota 10. am ramas putin ca la dentist si sincer sa fiu ma simt prost acum fata de voi.
imi pare rau. sincer.
nu stiu ce sa mai zic.
mai este cineva aici care activa si pe forumul acela si nu a zis nimic pentru ca probabil nu i s-a parut ceva in neregula.
pe unika o cunosc personal si este o tipa de nota 10. am ramas putin ca la dentist si sincer sa fiu ma simt prost acum fata de voi.
imi pare rau. sincer.
nu stiu ce sa mai zic.
Cris, tu ai citit ce s-a scris aici?! De ce sa te simti prost? Nu ai niciun motiv, pe bune! Ai spus de 'n' ori ca nu-ti apartine ideea si pana la urma, care-i problema? A inventat ea jocul?
cris69 a scris:
Tu nu stii ca tocmai ei pe care ii cunosti te surprind cel mai mult?
Placut sau nu .

Asta e subiect inchis noi sa fim sanatoase.
imi pare rau. am intrat si dincolo si au dat cu rosii de nu ma vad. asta este. am cerut sa mi-i se inchida contul. sper sa o faca.
sunt dezamagita pentru ca o cunosc personal pe unika.
sunt dezamagita pentru ca o cunosc personal pe unika.
Nu te necaji,Cristina,tu esti o fata buna,bucuria pe care am avut-o cu aceasta ocazie aCraciunitei ,n-am avut-o de mult,m-am bucurat ca am putut darui.ca mi-am facut prietene si invat foarte multe.Noi sa fim sanatoase si sa ne impacam bine toate.De dat cu pietre e usor,iar tipa,in loc sa se bucure ca i-a fost preluata ideea,mai vrea si drepturi de autor!Doamne,Doamne, sa ne vedem de ale noastre.
mariaz_09- Senior
-
maria, imi pare rau. poate trebuia sa specific clar ca e de acolo.
nu mai stiu.
sunt fete care sunt active si acolo si nu au facut nici o aluzie , nimic si am crezut ca fac reclama la un alt forum asa ca am tacut.
nu mai stiu.
sunt fete care sunt active si acolo si nu au facut nici o aluzie , nimic si am crezut ca fac reclama la un alt forum asa ca am tacut.
Stai linistita ca si-a luat-o!Au sarit fetele pe ea,nimeni nu te condamna,ai zis ca ai vazut ideea pe alt forum,nu ti-ai insusit-o,noi am fost incantate,dar ca la noi,la nimeni,ce-i bun si frumos nu dureaza.Trebuia cineva sa strice bucuria,oricum iti spun sa te linistesti si sa te gandesti ca 42 de fete ti-au imbratisat propunerea si intr-adevar am fost ca si copiii asteptind cu sufletul la gura darurile Craciunitelor.Hai sa ne bucuram ca suntem unite si ne bucuram cand ne intalnim pe forum.Sa fii cuminte!
mariaz_09- Senior
-
Cris, vrei sa fii urecheata asa de sfarsit de an? Daca da, eu sunt pregatita.
Nu ai ce sa-ti ceri scuze, tu ai adus acea idee aici si noi ne-am bucurat si ne vom bucura si de acum inainte ca doar vine martisorul.
Eu chiar am scris de ce nu ai zis de unde ai preluat ideea, pt ca nu doreai sa incalci regulile. De exemplu, azi si eu era sa incalc regula, dar mi-am dat seama si-am sters doua cuvinte cat ai clipi, dar Danadea tot a prins postarea.
Asa ca termina cu pareruile de rau!

Nu ai ce sa-ti ceri scuze, tu ai adus acea idee aici si noi ne-am bucurat si ne vom bucura si de acum inainte ca doar vine martisorul.

Eu chiar am scris de ce nu ai zis de unde ai preluat ideea, pt ca nu doreai sa incalci regulile. De exemplu, azi si eu era sa incalc regula, dar mi-am dat seama si-am sters doua cuvinte cat ai clipi, dar Danadea tot a prins postarea.
Asa ca termina cu pareruile de rau!

Pagina 11 din 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12

» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Craciunita, partea a II-a
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-a
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
Pagina 11 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)