Ce gatim azi(6)
Pagina 11 din 20 • Impartiti •
Pagina 11 din 20 •
1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20 
Re: Ce gatim azi(6)
Daniela iti trimit eu o cutiuta de burta pt ciorbita! aici e taiata fasii ,e curata si frumoasa, de sa tot faci ciorbita.
chiar ma uitam si ma gandeam la cat de mult muncea bunicuta mea ca sa ne pregateasca acest fel de ciorbita!
eu nu am facut pana acum,pt ca nu cred ca ar manca baietii mei,dar am sa fac totusi vreu litru, poate mananca cineva!
chiar ma uitam si ma gandeam la cat de mult muncea bunicuta mea ca sa ne pregateasca acest fel de ciorbita!
eu nu am facut pana acum,pt ca nu cred ca ar manca baietii mei,dar am sa fac totusi vreu litru, poate mananca cineva!

pufoi- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1493
Varsta: 38
Localizare: italia
Data de inscriere: 02/11/2011
Pufoi sarumana, stii ca azi m-am dus dupa ciuperci si am gasit burta curata . I-am cerut individului sa o miros ca daca nu, nu o cumpar, cred ca si-a facut ala cruce dupa ce am plecat, dar am luat o burta, nu e mare, cred ca vreo 300-400 gr. Stiu ca si italienii manaca. Si unii africani mananca un fel de supa din burta si....intestine!!!! Altii rad de cei care mananca

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2036
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Daniela doar prostii rad de ce nu cunosc...
eu miros patrujelul cand il iau din mercat, ca daca nu miroase a patrujel ce rost are sa-l mai cumpar? si ieri am cumparat doua cutii de capsunele si le- am mirosit. miroseau a capsuni, intr-adevar si au fost si tare bune.
eu ma bazez tare mult pe miros.
eu miros patrujelul cand il iau din mercat, ca daca nu miroase a patrujel ce rost are sa-l mai cumpar? si ieri am cumparat doua cutii de capsunele si le- am mirosit. miroseau a capsuni, intr-adevar si au fost si tare bune.
eu ma bazez tare mult pe miros.

pufoi- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1493
Localizare: italia
Data de inscriere: 02/11/2011
Sambata am vrut sa iau pastrav, avem in zona pastravarii dar cica din cauza gerului n-au putut prinde. Asa ca am luat doi bibani, treceau de-un kil impreuna, asa ca am dat o mica avere pe ei. Buni la gust, carne dulce, alba, fara oase. I-am curatat, i-am decapitat ca nu-mi incapea, i-am baituit bine si i-am facut pe gratar. Recomand oricui are ceva bani de dat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Mmm, ce festim. Mor dupa peste si cu cartofi natur il prefer si eu, poate mujdei adaugam, daca mancam acasa.
Noi inca am mai avut supa de branza, de ieri asa ca o arat aici. Nu am avut decat cascaval cam tare si nu s-a topit, ideal era cheddar sau gouda. Asta apropo de bibanul Karinei. Mai bine putin si bun, ca doar odata traim.
Noi inca am mai avut supa de branza, de ieri asa ca o arat aici. Nu am avut decat cascaval cam tare si nu s-a topit, ideal era cheddar sau gouda. Asta apropo de bibanul Karinei. Mai bine putin si bun, ca doar odata traim.
Admina, nu am mancat niciodata supa de branza. Cum se face? Ma gandesc si ce gust are...

carmenco- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1528
Localizare: prahova
Data de inscriere: 12/04/2010
friptura de pui cu cartofi si sos de rosii mult cu usturoi,piper,leustean,oregano.
la cuptor.
supa de branza trebuie ca e ca si zeama de la coltunasii cu branza,dar asezonata cu chestii pentru mancaruri sarate.imi imaginez.
la cuptor.
supa de branza trebuie ca e ca si zeama de la coltunasii cu branza,dar asezonata cu chestii pentru mancaruri sarate.imi imaginez.

michelinebeaulieu- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 199
Varsta: 45
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 11/09/2011
eu am facut sambata mancare si mai am putina din fiecare...ciorba de afumatura acrita cu zeama de varza, si o varza calita, desert chec fara cacao care in 24 ore nu mai era decat zaharul farin dat deasupra...am dus si socrilor si le-a placut desertul
intr-una din zilele urmatoare o sa prepar o supa cu galuste, si o friptura de curcan sau o ciulama (nu sunt de acord cu ea deloc...e gustoasa dar ingrasa rau...sper sa il conving pe sot ca nu e ok), desert clatite...si cam atat
intr-una din zilele urmatoare o sa prepar o supa cu galuste, si o friptura de curcan sau o ciulama (nu sunt de acord cu ea deloc...e gustoasa dar ingrasa rau...sper sa il conving pe sot ca nu e ok), desert clatite...si cam atat

Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011

dienutzababy- Senior

-

Numarul mesajelor: 661
Varsta: 24
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 22/03/2010
Magda, cum mamaliga cu cartofi? Pui cartofi fierti sau cum?
Eu azi am facut o ciorba de soia acrita cu zeama de varza, o nebunie ce sa mai. E ca si ciorba de fasole, doar ca are soia, ca e mai blanda cu burtica.
Si, ieri seara am facut o mancarica indiana chicken Biryani, de fapt orez cu legume si pui pentru consort, eu am mancat doar cu legume si sosul lor. Arata cam asa (poza de pe net) si mi-a iesit foarte aproape de adevar la gust si aspect.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Eu azi am facut o ciorba de soia acrita cu zeama de varza, o nebunie ce sa mai. E ca si ciorba de fasole, doar ca are soia, ca e mai blanda cu burtica.
Si, ieri seara am facut o mancarica indiana chicken Biryani, de fapt orez cu legume si pui pentru consort, eu am mancat doar cu legume si sosul lor. Arata cam asa (poza de pe net) si mi-a iesit foarte aproape de adevar la gust si aspect.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Admina iti zic eu cam cum e treaba cu mamaliga de cartofi. Bunica din partea tatalui facea mereu. Pui cartofii curatati si taiati in 4. Cand sunt aproape fierti se pune malaiul pesteste. Apa on care au fiert trebuie sa fie doar cat sa ii acopere. Lasi sa fiarba si cand sunt cartofii fierti pisezi totul foarte bine ca la piure. Daca imi aduc aminte proportiile se punea cam 3/4 cartofi si 1/4 malai. Mamaliga asta iese fina si cu un cust aparte. ie imi placea ca o manc cu iaurt. In nord se face si la pomana porcului.
Daca vrei sa faci ai cartofi care se sfarama la fiert.
Daca vrei sa faci ai cartofi care se sfarama la fiert.

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1774
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
o sa incerc si eu mamaliga cu cartofi si s-o maninc cu iaurt

canadianca50- Senior

-

Numarul mesajelor: 729
Localizare: acolo si aici
Data de inscriere: 05/04/2010
Da asa este cum spune Narcisa,eu una nu ma bag mancarea asta e treaba lui.Doar ca in cazul meu cartofii nu au fost pisati ci lasati asa bucatele.
Eu fac doar mamaliga simpla.
Eu fac doar mamaliga simpla.

Pagina 11 din 20 •
1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20 
Pagina 11 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Targuri hand-made V
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Bijuterii din fimo XIX