Ultimele subiecte
» Aparate si ustensile din bucatarie
Astazi la 10:38 am Scris de ElenaZaileanu

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Astazi la 8:42 am Scris de LRodica

» La sueta .... de seara ! 22
Astazi la 8:05 am Scris de Gabica

» Jucarii homemade
Astazi la 7:57 am Scris de Gabica

» Bijuterii fimo (33)
Ieri la 9:40 pm Scris de ancaanca

» Din materiale reciclabile 5
Ieri la 5:55 pm Scris de LRodica

» Intelepciune prin povestiri
Ieri la 10:36 am Scris de Dorulet

» Quilling-Arta de a rula hartia (20)
Lun 21 Aug 2017, 10:11 pm Scris de AlinaJ.Bijoux

» Drumetii si locuri vizitate (3)
Lun 21 Aug 2017, 10:28 am Scris de Gabica

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Joi 17 Aug 2017, 6:50 pm Scris de LRodica

» Despre compoziția și grosimea firelor pentru tricotat la mașină
Mier 09 Aug 2017, 2:16 pm Scris de Alessia 1996

» Florile din gradina mea(2)
Mier 09 Aug 2017, 9:40 am Scris de LRodica

» Scoala de croitorie (15)
Mar 08 Aug 2017, 9:35 pm Scris de kisslandia

» Carte-jucarie cusuta
Vin 04 Aug 2017, 12:17 pm Scris de AlinaJ.Bijoux

» Ce melodie asculti acum !-5
Vin 04 Aug 2017, 12:14 pm Scris de AlinaJ.Bijoux

» Rochii, fuste crosetate -14
Vin 04 Aug 2017, 6:39 am Scris de gretty

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Mar 01 Aug 2017, 11:22 pm Scris de gabriela1554

» Hainute pentru copiii nostri (20)
Mar 01 Aug 2017, 11:14 pm Scris de gabriela1554

» Sa construim un Dream catcher
Mar 01 Aug 2017, 10:49 pm Scris de fulvia

»  Masinile noastre de cusut (6)
Lun 31 Iul 2017, 10:54 pm Scris de Danutzaaa





Custom Search






LM Articole



LM YouTube Channel-
-

-

CursuriReiki-

RuneHeivang-



Ce gatim azi(2)

Pagina 1 din 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de MihaelaT la data de Mar 16 Feb 2010, 2:54 pm

Capitolul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

_________________
...de la croitorie la bucătărie
Clasa noastră



Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6683
Varsta : 41
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

http://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de came_lia la data de Mar 16 Feb 2010, 8:36 pm

Luminita, ce ai facut tu se cheama la noi "cartofi frantuzesti"- am facut chiar si sambata, dar am pus deasupra si lapte amestecat cu faina si smantana.
avatar
came_lia
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 56
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de MihaelaT la data de Mar 16 Feb 2010, 10:13 pm

aripioare la capac, cartofi tiganesti si gogosari murati
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

_________________
...de la croitorie la bucătărie
Clasa noastră



Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6683
Varsta : 41
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

http://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Noemi la data de Mier 17 Feb 2010, 7:11 pm

Zicea camy de pangasius in cap anterior. Si mie îmi place mult dar IATA ce am găsit despre el.
"Pangasius sunt plini cu un nivel ridicat de otrăvuri şi bacterii. (arsenic, deseuri / dejectii chimice etc.).Si asta pentru ca raul Mekong este unul dintre cele mai poluate râuri de pe planetă, aici sunt crescuti pangasius, iar industriile dezvoltate de-a lungul râului arunca substanţe chimice şi deşeuri industriale direct în el."
avatar
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de ady_kat la data de Mier 17 Feb 2010, 7:25 pm

eu sunt mare mancatoare de peste..il mananc chiar de sunt satula
dar pangasiusul asta nu mi-a placut..si dupa ce am citit despre el, cu atat de mult nu-l vreau
prefer pe cel de Dunare..sau daca nu-i..prefer codl...merluciu
chiar macrou si stavrid
avatar
ady_kat
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 235
Localizare : in Dobrogea
Data de inscriere : 23/01/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Mier 17 Feb 2010, 7:32 pm

Ce gatim? Pai deja gata 2 portii maaaari de cartofi prajiti cu ou si afumatura si pentru al' diabeticm, ceaun pus pe foc pentru mamaliga langa care ii pun unt si ou fiert eu... cred ca mananc si eu putina mamaliga cu branza dulce si smantana si ceva crtofi parziti ca sigur ramane la cati am prajit

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de ady_kat la data de Mier 17 Feb 2010, 7:33 pm

am uitat sa spun ca am "sarmalele puturosului" in cuptor
avatar
ady_kat
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 235
Localizare : in Dobrogea
Data de inscriere : 23/01/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Mier 17 Feb 2010, 8:22 pm

"sarmalele puturosului" Shocked astea cum sunt? nu de alta dar cand e vorba de puturosenie... nu vreau sa mi-o ia alta inainte

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de ady_kat la data de Mier 17 Feb 2010, 8:24 pm

ce sa fie decat varza a la cluj? ca mi-a fost lene sa infasor in seara asta
azi am strans tot frigul si ploia de prin oras si acum mi-e lene de ma doare
dar tb facut ceva de pus in blide maine
avatar
ady_kat
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 235
Localizare : in Dobrogea
Data de inscriere : 23/01/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de MihaelaT la data de Mier 17 Feb 2010, 9:55 pm

La pranz am mancat zama de fasole verde asa mai aparata, dar e zama(am pus si niste feliute de carnati de casa) si tocanita de pui cu mamaliguta si gogosari si am mai facut o tava cu linzer(acu' seara) dar nu l-am mai pozat.
Si acu' seara matza a mancat crenvrusti si noi carnati de casa fierti si cu hrean.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

_________________
...de la croitorie la bucătărie
Clasa noastră



Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6683
Varsta : 41
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

http://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Alina.C la data de Joi 18 Feb 2010, 11:19 am

In sfarsit am gasit subiectul!
Vreau sa postez ce am gatit ieri, pentru ca pe azi de-acum urmeaza.
Deci, am gatit fideua, este ceva asemanator cu paella, doar ca are paste in loc de orez. Se face intr-o tigaie cu diametru mare, in functie de nr. de persoane.
Se face cu carne de pui sau cu peste si fructe de mare, eu am facut cu piept de pui. Pentru 4 persoane am pus cca 500 grame carne, taiata fasii, pus un pic la rumenit. Se adauga usturoi 3-4 catei taiat lamine sau intregi, cu tot cu coaja, legumele: ardei, pastai si garrofon (niste fasole foarte mari,speciale pentru paella). Eu am pus si niste morcov taiat, pentru culoare (nu aveam ardei rosu in casa). Se condimenteaza. Arata cam asa:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Se lasa pana se inmoaie putin legumele, cca 10 min, apoi se adauga sos de tomate, si apa, sau supa de carne, si se fierbe vreo 15-20 minute. Apoi adaugam fideua, niste paste marunte, si arata cam asa:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Dupa care mai fierbem vreo 10 min si avem grija sa mai adaugam apa daca nu au sufiecienta.... si gata mancarea.
Se serveste cu allioli , adica un fel de maioneza cu usturoi, si cu zeama de lamaie. Este delicios si este un alt mod de a prepaa pastele.
Rezultatul final:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


Si pentru ca eu incerc sa tin dieta (desi nu tot timpul reusesc zid ).... pentru mine am facut peste la gratar, plus 2 kiwi:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].

Pe azi, peste cu legume la cuptor, la cina, iar la pranz ce a ramas din fideua de ieri. Plus niste clatite, pentru care am primit comanda de vreo luna ...abia azi le-a venit randul.
Pofta buna pentru cine seincumeta sa incerce.
avatar
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 38
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de danae la data de Joi 18 Feb 2010, 3:14 pm

Eu am facut aseara puiul cu surpriza al adminei. Doar ca atunci cand m-am apucat, mi-am dat seama ca nu mai am bacon si era cam tarziu. In loc de asta am pus patru oua fierte si taiate felii. A fost super delicios.
avatar
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 36
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de cris_27 la data de Sam 20 Feb 2010, 5:44 pm

Astazi am gatit spaghete cu carne tocata la cuptor.Cei din familie au fost foarte multumiti de rezultat.Plus am mai facut si doi cozonaci cu finetti dar nu i-am mai pozat ca erau in cuptor wink [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si prima portie a fost pentru Raisa dupa cum vedeti
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
avatar
cris_27
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 35
Localizare : baia mare
Data de inscriere : 11/08/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de MihaelaT la data de Dum 21 Feb 2010, 6:29 pm

Azi am facut supa(oase cu maduva) cu taietei, friptura cu piure si salata de castraveti(salata am uitat sa o trag in poza), o salata de beof si bezele ca tot aveam niste albusuri.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

_________________
...de la croitorie la bucătărie
Clasa noastră



Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6683
Varsta : 41
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

http://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Dum 21 Feb 2010, 7:26 pm

Mmmmmmmmmmm ce foame imi eeeeee Smile

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Noemi la data de Dum 21 Feb 2010, 9:36 pm

Si eu am facut supa de pui cu taitei (din punga nu de casa taiteii), si a iesit f buna, am fiert aripioare.
Felul 2 varza calita buna rau, cu cimbru si dafin.
avatar
Noemi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de danae la data de Dum 21 Feb 2010, 10:05 pm

Mihaela T, cand ai timp sa gatesti toate bunatatile astea?

Noemi, eu daca nu fac taitei de casa, din foaie, ii fac cu punga. Adica ii pun atunci cand e ciorba aproape gata. Faci din 1-2 oua, depinde cat de multi vrei , sare si faina pana iese ca o smantana mai tare, de fapt, cam ca aluatul de galusti. Eu pun asta intr-o punga, gauresc punga si storc in oala. Mie imi plac mult.
avatar
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 36
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de europolis la data de Mier 24 Feb 2010, 12:49 pm

Vai, imi ploua in gura click Mihaela Flowers te rog posteaza reteta la bezelele tale multumesc
avatar
europolis
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3236
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Tache Marilena la data de Mier 24 Feb 2010, 1:32 pm

Danae, interesanti taiteii facuti cu punga! Este bine de retinut. De multe ori intram in criza de timp si nu aveam timp sa fac taiteii si sa se usuce!
avatar
Tache Marilena
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1417
Varsta : 49
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Karina33 la data de Mier 24 Feb 2010, 2:51 pm

Marilena eu nu las taieteii sa se usuce. De obicei fac dintr-un ou, intinnd bine-bine, rulez, tai cat mai fin si folosesc jumate atunci. Cealalta jumatate o pun intr-o cutie si-i bag la congelator. Cand am nevoie de ei ii scot si-i arunc in oala.

Si asa mi-ati facut pofta de-o supa de rosii cu taietei!
avatar
Karina33
Membru de onoare - croitorie
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2888
Varsta : 48
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de diada la data de Mier 24 Feb 2010, 4:33 pm

Karina, cum faci supa asta iarna?

_________________
Doresc dusmanilor, cunostintelor, rudelor, bunastare si mie multa rabdare!






[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
___________________
handmade blog/ geantahandmade/[url=forestacreative.net]MERCERIE[/url]
avatar
diada
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 6488
Localizare : intre zi si noapte
Data de inscriere : 18/10/2008

https://picasaweb.google.com/101308234088606518793

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Karina33 la data de Mier 24 Feb 2010, 4:42 pm

Diada cu o cutie de rosii decojite! Le pasez in strecuratoare daca vreau sa iasa limpede. Iese excelent!
avatar
Karina33
Membru de onoare - croitorie
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2888
Varsta : 48
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Tache Marilena la data de Mier 24 Feb 2010, 5:26 pm

Karina, mi-ai dat o idee de supa. Chiar am rosii intregi, in suc de rosii, puse la sticle. O sa incerc sa fac cu taitei de casa. Pana acum le-am facut supa de rosii numai cu fidea.
avatar
Tache Marilena
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1417
Varsta : 49
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de ady_kat la data de Mier 24 Feb 2010, 6:02 pm

supa de rosii eu o fac iarna si cu suc de rosii..alor mei le place cu galuste
avatar
ady_kat
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 235
Localizare : in Dobrogea
Data de inscriere : 23/01/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Giobsy la data de Joi 25 Feb 2010, 9:55 am

Tot citind despre taitei de casa, ieri m-am incumetat sa fac si eu.
A fost premiera absoluta, de aceea cred ca am pus un piculet prea multa faina.
Am cernut faina, am pus sare si doua oua si am inceput sa framant. Dupa ce aluatul are consistenta dorita, se da 20 minute la rece. Apoi se intinde foaie subtire, foaia se taie fasii late de 3-4 cm (pudrate bine cu faina si puse una peste alta), apoi fasiile se taie pe latura mica astfel incat sa rezulte taitei subtiri si fini. Taiteii se pudreaza cu faina, se rasfira pe coala mare de hartie si se lasa sa se usuce. Apoi se pastreaza in punga de hartie sau in saculet de panza.
Am muncit ca un rob pe plantatie pana am intins foaia. Dar pana la urma am razbit. Nu i-am taiat atat de fin pe cat as fi vrut, dar data viitoare va fi mult mai bine.
As fi pus si fotografie, dar mi s-au descarcat bateriile aparatului foto. Azi dupa amiaza voi posta si dovada.
Sa aveti pofta si inspiratie culinara!
avatar
Giobsy
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2028
Varsta : 49
Localizare : Vatra Dornei
Data de inscriere : 25/05/2009

http://giobsysoulmade.wordpress.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi(2)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum


©Copyright Lucrudemana.com 2008-2015 | All Rights Reserved
FB