Ultimele subiecte
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Ieri la 6:50 pm Scris de LRodica

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Mier 16 Aug 2017, 11:46 am Scris de LRodica

» Intelepciune prin povestiri
Joi 10 Aug 2017, 6:24 am Scris de piciul

» Bijuterii fimo (33)
Mier 09 Aug 2017, 3:33 pm Scris de vlad_mom

» Despre compoziția și grosimea firelor pentru tricotat la mașină
Mier 09 Aug 2017, 2:16 pm Scris de Alessia 1996

» Florile din gradina mea(2)
Mier 09 Aug 2017, 9:40 am Scris de LRodica

» Scoala de croitorie (15)
Mar 08 Aug 2017, 9:35 pm Scris de kisslandia

» Drumetii si locuri vizitate (3)
Mar 08 Aug 2017, 1:10 pm Scris de LRodica

» Din materiale reciclabile 5
Vin 04 Aug 2017, 6:32 pm Scris de LRodica

» Carte-jucarie cusuta
Vin 04 Aug 2017, 12:17 pm Scris de AlinaJ.Bijoux

» Ce melodie asculti acum !-5
Vin 04 Aug 2017, 12:14 pm Scris de AlinaJ.Bijoux

» Rochii, fuste crosetate -14
Vin 04 Aug 2017, 6:39 am Scris de gretty

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Mar 01 Aug 2017, 11:22 pm Scris de gabriela1554

» Hainute pentru copiii nostri (20)
Mar 01 Aug 2017, 11:14 pm Scris de gabriela1554

» Sa construim un Dream catcher
Mar 01 Aug 2017, 10:49 pm Scris de fulvia

»  Masinile noastre de cusut (6)
Lun 31 Iul 2017, 10:54 pm Scris de Danutzaaa

» Jucarii homemade
Lun 31 Iul 2017, 9:22 pm Scris de LRodica

» Costume carnaval (VI)
Sam 29 Iul 2017, 10:44 pm Scris de dorina narita

» Metoda servetelulul capitolul VIII
Vin 28 Iul 2017, 8:47 am Scris de Elena Nicoara

» Iti suntem alaturi si cand esti in doliu...
Joi 27 Iul 2017, 8:04 pm Scris de Dorulet





Custom Search






LM Articole



LM YouTube Channel-
-

-

CursuriReiki-

RuneHeivang-



Ce gatim azi (7)

Pagina 1 din 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de denis21 la data de Dum 08 Apr 2012, 5:30 pm

Capitole anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
____________________________________________________________________________

Fiindca azi sunt Floriile se mananca peste. Am facut scrumbie la gratar, poftiti de serviti:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]



su cu lamaie, usturoi verde si mamaliguta:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

si grasa de Cotnari:

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

avatar
denis21
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 943
Varsta : 47
Localizare : Roman
Data de inscriere : 28/06/2010

http://denis-blue-eyes.blogspot.com

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de coripin la data de Lun 09 Apr 2012, 12:37 pm

denis, arata foarte bine. stau la birou si salivez... vreau si eu!!! dar musai facut de altcineva, si sa fiu si servita, daca se poate Embarassed
avatar
coripin
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 155
Localizare : vatra dornei
Data de inscriere : 02/06/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de carmenlenuta la data de Lun 09 Apr 2012, 2:09 pm

doamne ce bine arata imi ploua in gura...daca le mai pozai si dupa ce le-ai scos din cuptor aratau cred ca mult mai bine
avatar
carmenlenuta
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 36
Localizare : braila
Data de inscriere : 12/01/2010

http://d-ale-bunicii.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de tomari la data de Mar 10 Apr 2012, 12:16 pm

Am facut un fel de "pachetele" inspirata de aici link si aici link
Ca umplutura am folosit ce aveam prin frigider (mai mult morcov, telina, patrunjel date pe razatoarea mare), ciuperci, piept de pui taiate fideluta, calite si condimentate ( doar sare, piper, boia, un praf de cimbru - aici dupa gustul fiecaruia wink ) Dupa racire am uns o foaie de placinta cu ulei caldut, am indoit-o, pus o lingura de umplutura, rulat si prajit in ulei incins sau in tava unsa la cuptor.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

La prima impresie pare ca e mult de lucru dar se prepara foarte repede, sunt bune atat calde cat si reci.
avatar
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de danniela la data de Mar 10 Apr 2012, 1:51 pm

Tomari, ai combinat 2 retete si ai inventat-o pe a treia!! Mie imi plac alea chinezesti, sunt bune si pentru post ca nu au carne.
Diseara fac niste ardei umpluti de post, adica in loc de carne le pun ciumperci si niste soya . O sa cam mananc singura,... dar asta e! Am si niste cartofi fierti sa fac o salata oerientata!
avatar
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de tomari la data de Mar 10 Apr 2012, 2:54 pm

Danniela le adaptam hug daca respectam reteta ma costau mai mult condimentele si sosul special; pe de alta parte nu ma dau in vant dupa toate mirodeniile puternic aromate. Foi rotunde de orez aveam dar sunt mai dificile de lucrat din ce am citit, plus ca astea le-am facut duminica (pachet la fiica mea). Mie-mi plac foarte mult ciupercile iar la sarmale le prefer in locul carnii love
avatar
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de Admina la data de Mier 11 Apr 2012, 1:19 am

Pachetele de primavara am facut si eu mai demult, cu foi de orez. Tomari se umezesc cu apa calduta (sub jet se apa, se tin putin) si apoi se pune putina umplutura si se ruleaza cam ca sarmalele (am avut foi rotunde).
Arata super ale tale. foame Am sa incerc si cu foi de placinta. wink Ale mele sunt lungi cat niste trabucuri... rade Aici sunt pozate langa inele de ceapa.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ieri am facut supa de linte cu spanac (saru-mana Diada pentru sosul de corcoduse, e o nebunie pupi ) si mancarica de spanac.

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de tomari la data de Mier 11 Apr 2012, 11:32 am

Admina ma gandeam sa le fac cu foile rotunde dar citind ce scrie Andreea's pe blogul ei am ales varianta cea mai usoara. Prima data cand am cumparat foile de orez am zis sa incercam si alt fel, dar pe cand am citit ca se prajesc la final sa vezi ce glume facea sotul ca mancam sanatos dom'le toate soft dar prajite la final [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

avatar
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Mier 11 Apr 2012, 7:32 pm

Eu azi am facut ciorba de rosii (din congelator). A iseit o bunatate wink exact ca cea de vara. Si orez de pui. La orezul de pui inspirata de masa de aseara cand a facut fimiu cinste cu o cina chinezeasca, (sa nu moara ma'sa proasta fara sa mance mancare chinezeasca Smile ) am pus in ulei in cins o cepulica, 1/2 de piept fiert in prealabil pentru supa necesara la orez si taiat aschii , pastarnacul si morcovoiul care au fost si ele fierte in supa, taiate cuburi si un catel de usturoi tocat cu cutitul. Le-am lasat 1-2 minute in (putin) ulei mestecand continuu apoi am agaugat putina supa ramasa de la orez si putin piper .Au stat pe foc mic cam 5 minute si au iesit...o bunatate. Daca aveam si ceva condimente altele decat piperul... iesea exact ca si carnea de aseara wink Au mancat baietii mei....... (le mai ramasese si ceva sos picant de aseara...)
Moaaamaaa ce m-am laudat rade

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de firicel la data de Mier 11 Apr 2012, 7:37 pm

Moaaaaaaaaaaaama,ce foame mi s-a facut si ce pofta pofta
avatar
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 56
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de betymi72 la data de Mier 11 Apr 2012, 8:41 pm

Silvia sigur a iesit mai buna mancarea ta! pofta kiss
avatar
betymi72
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2508
Varsta : 44
Data de inscriere : 16/02/2010

http://picasaweb.google.com/betymi72

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de Admina la data de Mier 11 Apr 2012, 8:49 pm

Silvia, unde-i dovada?!?! Eu nu te cred, na! Presteaza iar orezul de pui si astept sa ma convigi. wink

p.s. Tomari, acum vin si eu d-acasa... e super blogul Andreei, pentru chinezisme. pupi merci ca l-ai pus, de obicei ma uitam pe site-uri din afara.

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Mier 11 Apr 2012, 9:34 pm

Admina carnica cu legume... nu mai e de cand i-am stins focul wink , iar orezul care a ramas ( am facut din 2 cani wink ) ... nu prea e de laudat pentru ca l-am lasat pe foc si am plecat sa sterg o vitrina frigorifica si am uitat de el. Norocul meu ca am lasat focul miiic si avea si o tabla sub cratita ca altfel... era orez chinezesc cu aroma de fum rade ( ca tot vad ca e pe siteul celor de la care a comanda fimiu de toa cu aroma de peste rade )
P.S. baga si mie PM cu blogul ala cu chinezisme. ( m-a lovit gatitul chinezisme rade )


Ultima editare efectuata de catre SilviaDumitrescu in Mier 11 Apr 2012, 9:42 pm, editata de 1 ori

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de Admina la data de Mier 11 Apr 2012, 9:41 pm

Silvia, ca maine mananci furnici in copac. Atunci sa te vad, sa pui poze, da?

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Mier 11 Apr 2012, 9:43 pm

daca citesti si PS-ul de mai sus si te conformezi...poate wink rade
L.E. nu te mai obosi ca l-am gasit eu wink Acum ramane de gasit reteta propusa rade

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de firicel la data de Mier 11 Apr 2012, 9:50 pm

Silv,api io am inteles ca legumele calite acolo cu tot dichisul,le-ai amestecat cu orezul,nu=i asa?sau cum? scratch
editez ca vreau si io chinezismele Silv daca ti le da tie Smile
avatar
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 56
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Mier 11 Apr 2012, 10:00 pm

nu'i asa Firica. Nu le-am amestecat wink Le-am servit langa orez ca si garnitura sau orezul ganitura la ele cum vrei sa o iei wink rade
Ai PM

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de tomari la data de Mier 11 Apr 2012, 10:04 pm

Silvia iote furnici-in copac, poti alege retete si ceea ce-mi place este ca titulara blogului isi exprima impresiile pro sau contra fata de reteta respectiva ori modificarile aduse. La pachetele de primavara ea zicea ca dupa ce le prajeste in ulei foile de orez se inmoaie; acum va spun si eu la pachetele in foi de placinta faptul ca cele prajite in ulei la foc iute s-au pastrat bine pana a doua zi iar cele coapte in cuptor la tava s-au inmuiat.
avatar
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de MagdaMarin la data de Mier 11 Apr 2012, 10:06 pm

Eu personal luni seara am gatit de post.Pateuri cu ciuperci cca 64 de bucati.
Din 2 pachete de aluat de foietaj.
Au iesit o bunatate mai ales ca ciupercile erau amestecate cu ardei,morcov,ceapa, usturoi,bulion, sare ,piper.
In 2 zile s-au terminat in conditiile in care un platou a fost ascuns si scos la iveala marti, dupa venirea mea de la munca wink
E lume multa prin casa si riscam sa nu mai gasesc si eu nici unul. foame

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Lentila aparatului a fost aburita in momentul fotografierii,caci am adus de afara aparatul iar in casa era cald.

_________________
~[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]~[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]~


Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie/Carte veche croitorie
avatar
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5480
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de Admina la data de Mier 11 Apr 2012, 10:13 pm

Ei da, cele in foi de orez mi s-au inmuiat si mie din prima. E ciudat, oare ce folosesc la restaurante sau fast food? Am mancat si crocante si mai moi, dar erau cu foi fainoase, nu orezoase (transparente si moi).
Eu am alta problema cu chinezismele: ciupercile uscate. Am patit-o de cateva ori, in ciuda eforturilor mele eroice de a le spala temeinic, dupa inmuiere, sa-mi crantane mancarea. Shocked Duduia asta cu blogul vad ca nici nu zice ca le spala, dupa hidratare. Oare, de ce?

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de tomari la data de Mier 11 Apr 2012, 10:32 pm

Noi umblam dupa goange si alte cele sa gatim cat mai complicat si Magda uite ce gustare rapida si buna ne prezinta Smile
Admina eu am folosit ciuperci obisnuite (albe mai mari) si nu au crantanit; ciuperci uscate n-am vazut la noi scratch se poate si sa nu le fi observat .
avatar
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu la data de Mier 11 Apr 2012, 10:34 pm

tomari merci de reteta. interesanta si usor de preparat .
Daaarrrr rade
1 .problema e ca acolo zice de o gramada de chestii pe care eu nu le detin si nic nu intentionez sa le achizitionez wink
2. eu nci un caz nu as manca asa ardeietura... rade si atunci de e sa muncesc pentru altii? rade (e intrebare retorica nu necesita raspuns )

_________________
Vulpea batarana si pozele ei
Fiul cu ale lui poze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12694
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de tomari la data de Mier 11 Apr 2012, 11:23 pm

Silvia pentru reusita unui meniu specific conditia de baza este sa respectam reteta, DAR noi nu suntem obisnuiti cu ingredientele si condimentele lor asa ca adaptam reteta. Nu-ti face probleme cu carnea de porc ca-ti trimit furnici cate vrei ca au navalit la mine la etajul 4 ( nu costa nimic, nu toxic, nu grasime si vorba aia delicatese wink )
Chiar i-am scris Adminei ca fetele framanta cozonaci si noi umblam dupa goange chinezesti [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Acum lasand gluma la o parte, toata admiratia pentru proprietara blogului care isi exprima impresiile despre ingredientele cu iz oriental comercializate la noi.
avatar
tomari
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de Admina la data de Mier 11 Apr 2012, 11:44 pm

Da, asa e. Daca punem cimbru si miroase de carnati, nu o sa guste a chinezeasca niciodata. Dar se gasesc multe si in Carrefour, la raionul de condimente. Sos de soia, ghimbir, varza chinezeasca, taiteii de orez, miez de bambus in borcan, muguri de diverse boabe (se pot face si acasa din linte, soia, etc.) si ar mai fi amestecurile congelate cu diverse thai sau chinezesti, care tin loc de legume mai speciale. Per total pachetelele sunt facubile, la fel si furnicile (nu ale lui Tomari rade ). Puteti inlocui uleiul de susan cu ulei de porumb, capata mancarea o aroma speciala, interesanta. Vinul de orez e slab, merge inlocuit cu orice vin alb. Chiar faceam o reteta de vinete in sos chinezesc. Cu usturoi, vin alb si ghimbir, parca. Bune de tot. Si in mancaruri, in ciuda curelor de slabire, e bine sa se puna 1 lingurita mica de zahar, amesteca aromele mai bine, completeaza. Asa cum se pune un praf de sare in prajituri. wink
Reteta de pachetele de primavara pe care o folosesc: AICI

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*


avatar
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8710
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de danniela la data de Joi 12 Apr 2012, 1:44 pm

Doamnelor eu sunt Stan Patitul. M-am hotarat sa incerc o reteta indiana. Normal ca nu aveam nici un ingredient, m-am dus la piata si am cumparat cu o palarie de bani ce imi trebuia. Reteta nu a iesit , habar nu am de ce, am si aruncat mancarea respectiva si am ramas cu ingredientele. Apoi am inceput sa pun cate putin in mancarea noastra traditionala. Asa ca tocana de cartofi avea iz de curry, friptura gust de ginger si tot asa. Acum nu stiu daca gatesc romaneste sau altfel ca mereu ma trezesc ca scap cate un praf de ceva care acum cativa ani habar nu aveam ca exista pe piata!
Dar un sfat! Daca stiti ca nu va place acel gen de mancare (chinezesc, indian, thai or etc) nu va sfatui sa cumparati condimentele si sosurile respective, cheltuiala degeaba, cel mai bine sa incercati sa mancati undeva la un restaurant sau la un prieten, de ce nu???
Hai Silvia cand ma inviti la un chinezesc??? love
avatar
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Re: Ce gatim azi (7)

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum


©Copyright Lucrudemana.com 2008-2015 | All Rights Reserved
FB