Bijuterii din fimo - VI
+35
biju-diart
Giobsy
dianabutnaru
dandana
Ela
Kristina
ppisic
mimmi
andrabijoux
anc@
bibitu
kitty_1973
SilviaDumitrescu
Carmen's
betymi72
Adriana13
Gioconda
firimitura
Dodo-pui
ioana soare
Admina
aba
Dragonfly
ADArt
zaharel
ladybug
subryna
alys06
darkpoke
Aditza
AlinaJ.Bijoux
Lucia.BlueFlower
Day
maddy13
MihaelaT
39 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Bijuterii din fimo - VI
dragonfly, ca de obicei , m-ai lasat fara grai. cam cate ore ai muncit la asa minunatie? (daca nu sunt prea indiscreta) si cum ai facut frunzele asa de perfecte ? superb, mirific . ai niste maini de aur...

mmm...in jur de 5-6 ore cu tot cu montare (plus/minus)
frunzele sunt decupate . .e easy sa stii
insa m'am chinuit cel mai tare la culoare...am amestecat o groaza de nuante de verde ..plus negru [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] cand credeam ca am scapat nu mi'a ajuns materialul ptr toate frunzele asa ca am luat-o iar de la capat cu nimeritul nuantei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sar'na
frunzele sunt decupate . .e easy sa stii
insa m'am chinuit cel mai tare la culoare...am amestecat o groaza de nuante de verde ..plus negru [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] cand credeam ca am scapat nu mi'a ajuns materialul ptr toate frunzele asa ca am luat-o iar de la capat cu nimeritul nuantei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sar'na

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Mere se intampla asa, ce iti iese bine pana la final constati ca e in cantitate prea mica, si trebuie sa o iei de la capat.
Ti-a luat ceva ceva, dar eu zic ca merita. rezultatul e minunat.
Ti-a luat ceva ceva, dar eu zic ca merita. rezultatul e minunat.

eu ti-am scris si pe blog ca e minunaaat! eu n-as avea atata rabdare sa pun petala cu petala ^.^ felicitari!
Dragonfly- Maestru
-
Dragonfly- Maestru
-
Mie imi plac stelutele de mare!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Dragonfly, cu siguranta esti facuta pentru lucrurile migaloase. A scris cineva aici ca se lasa de fimo cand a vazut liliacul, eu as zice ca ma apuc mai tare, sa fac si eu asa ceva, nu identic, normal. Si eu sunt incantata de ceea ce fac gandindu-ma ca acum o luna nu stiam nici ce e ala fimo si mai ales sunt incantata ca am si vandut din ele.
Stiu ca e greu sa schimbi mentalitatea oamenilor, sa aprecieze lucrurile facute cu mainile, cu mult talent si mai ales din dragoste pentru arta si cel mai greu e sa gasesti oamenii care sa si valorifice munca ta. Voi imi dati putere si mai ales ambitie sa merg mai departe. Stiti, eu sunt un Capricorn incapatanat si ambitios ca de aia m-am si apucat de bijuterii vazand ca altele pot si eu de ce nu as putea. Mai am multe de invatat si aici chiar am gasit ajutor in voi. Sper ca nu v-am plictisit cu pledoaria mea, chiar simteam nevoia sa spun aceste lucruri. Felicitari tuturor "indemanaticelor"!
Si acum sa va arat ce am mai facut si sa stiti ca iau o pauza ca nu mai am materiale
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Stiu ca e greu sa schimbi mentalitatea oamenilor, sa aprecieze lucrurile facute cu mainile, cu mult talent si mai ales din dragoste pentru arta si cel mai greu e sa gasesti oamenii care sa si valorifice munca ta. Voi imi dati putere si mai ales ambitie sa merg mai departe. Stiti, eu sunt un Capricorn incapatanat si ambitios ca de aia m-am si apucat de bijuterii vazand ca altele pot si eu de ce nu as putea. Mai am multe de invatat si aici chiar am gasit ajutor in voi. Sper ca nu v-am plictisit cu pledoaria mea, chiar simteam nevoia sa spun aceste lucruri. Felicitari tuturor "indemanaticelor"!
Si acum sa va arat ce am mai facut si sa stiti ca iau o pauza ca nu mai am materiale
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img] [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Colierul cu albastru si cel cu verde imi plac!!!!

-
Multumesc DragonFly si Alina
maddy sunt foarte frumoase, dar mai ales colierul cu albastru, e cel mai fain!
Nici eu nu prea mai am materiale si astept comanda la magazin dar vine cam greu

maddy sunt foarte frumoase, dar mai ales colierul cu albastru, e cel mai fain!
Nici eu nu prea mai am materiale si astept comanda la magazin dar vine cam greu

Eu de pe simoshop am comandat, am pus comanda joi si luni a sosit la posta. Mi se pare ok si ca pret si ca seriozitate
si eu am luat de la simoshop o data, si o sa mai iau. a venit f repede,aveam si niste saculeti cadou.;) foarte dragute accesoriile subryna
Ma bucur ca ti-a placut pandantivul, Maddy13. Ti-a iesit foarte frumos!
Dragonfly este mai mult decat perfect liliacul tau!
Spor!
Dragonfly este mai mult decat perfect liliacul tau!
Spor!

cei de la simoshop sunt mereu seriosi, rapizi, si mere iti dau cadou la comenzile facute ,indiferent de suma. nu ca vreau sa le fac reclama.
curand cred k ma reapuc si eu de margelit ca am cam facut pauza mare.vazand ce minunatii faceti voi mi s-a facut pofta de lucru
curand cred k ma reapuc si eu de margelit ca am cam facut pauza mare.vazand ce minunatii faceti voi mi s-a facut pofta de lucru

sunt super Carmen, cum ai reusit sa le tai atat de subtiri? Care este secretul?
maddy13, Dragonfly, subryna, Carmen's
Fetelor mă surprindeţi plăcut de fiecare dată când văd ce minunăţii aţi făcut, arată exact ca cele din magazin, jos pălăria,
Fetelor mă surprindeţi plăcut de fiecare dată când văd ce minunăţii aţi făcut, arată exact ca cele din magazin, jos pălăria,

Gioconda- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 110
Varsta : 40
Localizare : Giurgiu
Data de inscriere : 26/03/2010
Adriana13- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 253
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 12/05/2009
Super Carmen!!! Imi place ideea ta si la asata nu m-asi fi gandit nici in 1--- de ani!!!
Dragonfly, eu nu am zis inca nimic despre colierul ta cu floare de liac, pt. ca pur si simplu nu stiam ce. Am ramas fara cuvinte!!! Prima data cand l-am vazut am zis ca e naturala floarea si frunzele, asa de perfecte sunt!!!

Dragonfly, eu nu am zis inca nimic despre colierul ta cu floare de liac, pt. ca pur si simplu nu stiam ce. Am ramas fara cuvinte!!! Prima data cand l-am vazut am zis ca e naturala floarea si frunzele, asa de perfecte sunt!!!

-
Multumesc fetelor. Mai de mult am dat intamplator de un filmulet pe youtube in timp ce mai cautam niste tutoriale si de acolo mi-a venit ideea. Ulterior am observat ca de fapt la noi se comercializeaza asa ceva in magazinele de profil si la niste preturi exorbitante as putea spune (pt ca sunt de import...cred )
Dar dupa coacere nu se intareste? In singura mea experienta cu fimo am vazut ca se intaresc.... de nu cred ca mai pot di taiate decat cu ceva special ma gandesc.Carmen's a scris:firimitura a scris:sunt super Carmen, cum ai reusit sa le tai atat de subtiri? Care este secretul?
am facut bastonasul, l-am copt si pe urma am taiat feliutele. Am mai facut cateva modele
Dragonfly- Maestru
-
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo IX
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo IX
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti