Bijuterii din fimo XII
+40
Aghata
zahariaelouise
Handmade DEEA
szoke89
monatibi
ancamm
calinabda
nanavulpe
andrea.z style
emma90
Day Lily
maddy13
Marry
MihaelaT
dia
Corina Dorina
chivucris
danabarbu2007
margelutamea
Karina33
Admina
ador.mita
darkpoke
annamaria26985
stoy
cristinica_70
AlinaJ.Bijoux
Carmen's
GIO Studio
firicel
Lucia.BlueFlower
Dragonfly
andrabijoux
Zuri
firimitura
Aditza
Andata
nana_vulpe
Day
betymi72
44 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Bijuterii din fimo XII
Ultima editare efectuata de catre Day in Lun 04 Apr 2011, 5:21 pm, editata de 1 ori (Motiv : schimbat imaginea din cauza dimensiunii.)
De pe Breslo,de la Loryshop.E singurul loc in care l-am vazut.Oricum,merita,nu?
multumesc de raspuns Day. da , eu zic ca merita banii daca da asa efect frumos.

Doina tu ai acolo un set pt Alba ca Zapada
, super frumos si..........lucios
acum ca ai prins microbul nu mai scapi
Andra ce draguti sunt cerceiiiiiiiii

Andra ce draguti sunt cerceiiiiiiiii

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
superb setul andra, este romantic, plin de caldura. superb. mai vrem mai vrem :D

Mersi mult fetelor
si eu sunt complet indragostita de setul asta
Mai am pregatite niste margele ;) In curand va mai arat...ceva cu galben sper

Total de acordfirimitura a scris:superb setul andra, este romantic, plin de caldura. superb. mai vrem mai vrem :D![]()

eu am zis de el :D l-as fi propus daca as fi castigat euuu
) Ti-a iesit foarte fain modelul! BRAVO!!! Eu nu m-am incumentat inca desi am tot zis de el :P
Day imi place de tine ca tu faci numai seturi
Vinzi toate piesele impreuna? Eu nu prea fac seturi asa complete ca la mine nu au trecere...nu stiu ce sa zic...

Day imi place de tine ca tu faci numai seturi

Eu lucrez doar seturi.Si ma incapatanez sa le vand la set.Daca totusi cineva nu are gauri de cercei.....o iert de cercei,dar e singura explicatie pe care o accept.Incapatanata,nu?
Cam asa mi-am obisnuit clientele.
In targuri,insa,le separ,dar tot am grija sa directionez omul catre celelalte piese ale setului,si de regula,tot la set le vand.
Multumesc de ideea cu Bargello,nu l-am mai facut de.........la inceputuri

In targuri,insa,le separ,dar tot am grija sa directionez omul catre celelalte piese ale setului,si de regula,tot la set le vand.
Multumesc de ideea cu Bargello,nu l-am mai facut de.........la inceputuri

spuneti-mi va rog, voua vi s-a intamplat sa vi se sfarame cernitul/fimo sau sa fie prea lipicios la framantare? ce se intampla cu ele? mi se par foarte greu de modelat unele, sunt foarte tzapene. anumite culori/modele sunt asa sau sunt expirate?!
Aromepentruochi in primul rand cred ca te cunosc si ca ai fost la acelasi liceu cu mine (colegiul banatean?) ->asta totaly off topic :D
In al doilea rand, daca ai nimerit lut polimeric foarte foarte tare (adica de poti sa spargi geamuri cu el) dar l-ai luat de la magazinul de hobby din tm pe bani putin, cel mai probabil sa fi stat in magazin ani buni si nu cred ca mai ai sanse cu el. Acelasi lucru am patit si eu cu doua pachete de fimo care in mod straniu erau la 7,5lei si normal fara sa stiu, am sarit pe ele. Cand colo nu am putut sa le inmoi nicicum (si am din-ala special de inmuiat). Sa fie lipicioase nu am nimerit, decat foarte foarte moi (de obicei fimo soft) si ala nici nu mai trebuie framantat. Daca materialul e tare dar se poate framanta, inseamna ca asa e el, nici proaspat dar nici vechi ca istoria. Eu numai de la simoshop imi iau fimo si niciodata nu am patit sa fie de proasta calitate
p.s. eu consider ca fimo este mult mai bun decat cernit - mai usor de modelat, mai elastic (adica dupa coacere materialul nu se sparge), culori mai vii, etc
In al doilea rand, daca ai nimerit lut polimeric foarte foarte tare (adica de poti sa spargi geamuri cu el) dar l-ai luat de la magazinul de hobby din tm pe bani putin, cel mai probabil sa fi stat in magazin ani buni si nu cred ca mai ai sanse cu el. Acelasi lucru am patit si eu cu doua pachete de fimo care in mod straniu erau la 7,5lei si normal fara sa stiu, am sarit pe ele. Cand colo nu am putut sa le inmoi nicicum (si am din-ala special de inmuiat). Sa fie lipicioase nu am nimerit, decat foarte foarte moi (de obicei fimo soft) si ala nici nu mai trebuie framantat. Daca materialul e tare dar se poate framanta, inseamna ca asa e el, nici proaspat dar nici vechi ca istoria. Eu numai de la simoshop imi iau fimo si niciodata nu am patit sa fie de proasta calitate
p.s. eu consider ca fimo este mult mai bun decat cernit - mai usor de modelat, mai elastic (adica dupa coacere materialul nu se sparge), culori mai vii, etc
Iti da energie setul. Foarte frumos. Si imi place si tehnica. O astept la provocari

Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Bijuterii fimo (33)
» Bijuterii Fimo (32)
» Bijuterii din fimo III
» Bijuterii din fimo VII
» Bijuterii din fimo XIX
» Bijuterii Fimo (32)
» Bijuterii din fimo III
» Bijuterii din fimo VII
» Bijuterii din fimo XIX
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)