Bijuterii din fimo - VI
+35
biju-diart
Giobsy
dianabutnaru
dandana
Ela
Kristina
ppisic
mimmi
andrabijoux
anc@
bibitu
kitty_1973
SilviaDumitrescu
Carmen's
betymi72
Adriana13
Gioconda
firimitura
Dodo-pui
ioana soare
Admina
aba
Dragonfly
ADArt
zaharel
ladybug
subryna
alys06
darkpoke
Aditza
AlinaJ.Bijoux
Lucia.BlueFlower
Day
maddy13
MihaelaT
39 participanți
Pagina 12 din 12
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Bijuterii din fimo - VI
nana, invata intai niste pasi de baza pentru lucrul cu fimo...de exemplu skinner blending, bullseye cane, etc si apoi treci la caleidoscop si alte complicatiuni :P Iti recomand o carte, dar cred ca o vei gasi doar pe amazon: making polymer clay beads de Carol Blackburn. Sau cauta pe rapidshare si o sa gasesti pdf-uri interesante. Aproape orice carte despre fimo are si o parte introductiva unde de invata notiuni de baza. Spor si multa bafta :D

Sau....pot sa-ti spun cum am invatat eu
Pe Youtube gasesti foarte multe tutoriale!
Intra si aici, la 'Resurse si link-uri pentru bijuterii' . Citeste chiar de la prima pagina si ai sa gasesti destule.

Intra si aici, la 'Resurse si link-uri pentru bijuterii' . Citeste chiar de la prima pagina si ai sa gasesti destule.
Eu stiu sa crosetez, dar niciodata nu pot parasi acest forum inainte de a va admira creatiile voastre. Sunteti artiste! Tot ce faceti este incantare pentru ochi si suflet.

Anuk- Ucenic
- Numarul mesajelor : 221
Varsta : 42
Localizare : Ghe. Lazar, Il
Data de inscriere : 24/01/2010
andrabijoux a scris:am uitat sa intreb: sunt coapte piesele? ca par crude :D
Fetelor...

Andra... da, sunt coapte. Eu zic ca am respectat intocmai timpul si temperatura de coacere - 30 minute la 110 grade - este FIMO classic. Poate ca temperatura sa nu fi fost chiar 110 ci un 107 dar pe aici. E posibil sa fi ramas crude. Ce sa zic? Icepatoare si eu!
Metoda skinner blend am folosit-o in prima mea cana cu o floricica in mijloc. Dar ala este setul pe care nu l-am pozat. Tre' sa-i fac poza ca sa vezi. Imi place la nebunie metoda asta. La acest mozaic stiu ce am gresit, dar mi-am dat seama dupa cateva zile... foita cu care am invelit fiecare culoare am pus-o prea groasa. Nu am fost atenta cand am citit tutorialul ca fiecare rulou de culoare se inveleste in foita trecuta prin masina de paste la pozitia cea mai subtire. Distractia si domnia se platesc.
Dar urmatorul... caci nu ma las... ma voi chinui sa-l fac cat mai bine.
Ce nu am eu bun - dar astept sa vina zilele astea - este lacul. Am comandat acum special pentru Fimo. Ce aveam pe acasa era un vernish... ma rog... s-au lipit toate si nu au stralucire.
Va urez spor la treaba si va multumesc inca o data pentru ajutor

nanavulpe- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 189
Localizare : Craiova, Romania
Data de inscriere : 25/08/2010
Nana, nu este obligatoriu sa le lacuiesti, sunt frumoase si asa. Eu la inceput am lacuit prima serie, dupa aceea mult timp le-am lasat simple. Depinde de ceea ce faci, unele sunt mai frumoase cu, altele, fara lac
Daca nu ai lac special, nu se merita sa le strici...

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Data de inscriere : 16/03/2010
da ;)) sincer, mi-a fost teama de ce o sa iasa
)
L.E. dar nu m-am exprimat bine inainte, trebuia sa zic ca sunt cele mai recente nu ultimele ca mai fac mokume, tocmai ce terminai de pozat alte 2 serii de mokume pe care le-am facut ieri.revin mai incolo cu poze ;)

L.E. dar nu m-am exprimat bine inainte, trebuia sa zic ca sunt cele mai recente nu ultimele ca mai fac mokume, tocmai ce terminai de pozat alte 2 serii de mokume pe care le-am facut ieri.revin mai incolo cu poze ;)
Vizitato- Vizitator
[quote="Dragonfly"]ce frumos e setul din penultima poza ,pacat ca nu e clara poza,sunt curioasa ce ai facut tu acolo [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/quote]
Multumesc! Ala este setul despre care ziceam ca este preferatul meu, pentru ca, in ciuda culorii negre, spirala colorata este foarte vesela si ma binrdispune de cate ori il port.
Este metoda skinner blend, cu roz, galben, bleu, spiralate si invelite in negru.
Lucia.BlueFlower am, cred, vreo 400 mega de tutoriale filme si pdf-uri... am dupa ce sa invat.. nu am cand
(. Timpul liber pe care il am prefer sa-l folosesc cu practica, dar tre'sa am si chef (adica imaginatie). Mie imi plac mai mult lacuite. Azi mi-au pus comanda de lac la posta deci... in w.e....
prestez.
betymi72 ma bucur ca-ti plac jucariile mele
creatzza_aaa ei craiovenaca... bun venit! Spor la treaba! Foarte frumoase mokumele tale. Eu inca nu m-am imprietenit cu metoda asta, da' o sa o incerc si eu, macar o data, sa vad daca imi place ce iese.
Spor la treaba
Multumesc! Ala este setul despre care ziceam ca este preferatul meu, pentru ca, in ciuda culorii negre, spirala colorata este foarte vesela si ma binrdispune de cate ori il port.
Este metoda skinner blend, cu roz, galben, bleu, spiralate si invelite in negru.
Lucia.BlueFlower am, cred, vreo 400 mega de tutoriale filme si pdf-uri... am dupa ce sa invat.. nu am cand

betymi72 ma bucur ca-ti plac jucariile mele

creatzza_aaa ei craiovenaca... bun venit! Spor la treaba! Foarte frumoase mokumele tale. Eu inca nu m-am imprietenit cu metoda asta, da' o sa o incerc si eu, macar o data, sa vad daca imi place ce iese.
Spor la treaba

nanavulpe- Ucenic
-
Lucia.BlueFlower a scris:
Lucia nu pot sa gasesc aceasta sectiune, iar tu nu ai postat link aici. Ma poate lumina cineva de ce nu reusesc sa gasesc?

LATER EDIT BY ME: Vai de mine de olteanca tutuioaca ce sunt! Hai ca m-am desteptat si am gasit resursele si link-urile!
nanavulpe- Ucenic
-
frumos mokume creatza. cu ce ai prins cerculetele de fimo de acele de par?(Daca nu cer prea mult)

multumesc fetelor
firimitura, le lipesc cu o bucatica de fimo in spate, inainte sa le coc si le bag cu totul in cuptor

firimitura, le lipesc cu o bucatica de fimo in spate, inainte sa le coc si le bag cu totul in cuptor

Vizitato- Vizitator
Multumesc creata pt raspuns. o poza cu acul de par din spate ai?(ca sa imi dau seama cum sta fimo prins mai bine).
nu am putut sa nu observ ca mokume gane al tau pe tonuri de maro seamana destul de bine cu cel facut de dragonfly. le-ati lucrat impreuna?
nu am putut sa nu observ ca mokume gane al tau pe tonuri de maro seamana destul de bine cu cel facut de dragonfly. le-ati lucrat impreuna?

nu am..dar o sa pun maine o poza 
nu le-am lucrat impreuna..cel facut de dragonfly este muult mai reusit si mai frumos ca al meu.eu doar am incercat sa fac ceva asa de toamna si de aceea am combinat culorile astea

nu le-am lucrat impreuna..cel facut de dragonfly este muult mai reusit si mai frumos ca al meu.eu doar am incercat sa fac ceva asa de toamna si de aceea am combinat culorile astea

Vizitato- Vizitator
nanavulpe si creatza-aaa bine ati venit ... imi plac mult bijuurile voastre
am incercat si eu sa fac o agrafa pt fetitza mea si am lipit o floricica din fimo ( o aveam coapta de mai mult timp) cu "picatura" de agrafa ... pana acum nu s-a deslipit
am incercat si eu sa fac o agrafa pt fetitza mea si am lipit o floricica din fimo ( o aveam coapta de mai mult timp) cu "picatura" de agrafa ... pana acum nu s-a deslipit

biju-diart- helper
- Numarul mesajelor : 22
Data de inscriere : 11/08/2010
Pagina 12 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Bijuterii din fimo XXI
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo IX
» Bijuterii din fimo XIV
» Bijuterii din fimo
» Bijuterii din fimo XI
» Bijuterii din fimo IX
Pagina 12 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti