Intamplari hazlii cu si despre noi
+52
Si1ver
Gabica
kitty_1973
aleinad
culea mirela
Gabiuta
cillywilly
dorina64
pufoi
tinap
Dorulet
danniela
Ramonica
bubu85
carmenco
Uca
Andata
getik1
olympia
Admina
angells
danabekk
Floren
AlinaJ.Bijoux
betymi72
Day
rosita
mnarcisa
clodi
danae
Giobsy
veniciuc nicoleta
aurishta
came_lia
Cristache
MagdaMarin
leonutza69
CCristinaC
europolis
Noemi
feliciagl
Kristina
rucsy
maria_covacef
ciresicca
Laila
Clio_Ela
firimitura
Ela
andrea.z style
diada
SilviaDumitrescu
56 participanți
Pagina 3 din 7
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Intamplari hazlii cu si despre noi
:laugh
Hai sa va dezvalui si eu momentul meu de genialitate.
Odata,cu vreo doi ani in urma,mi s-a decuplat telefonul fix in timp ce faceam curatenie si,dupa vreo 10 minute de mesterit la fire si cabluri,ma gandesc sa verific.Si sun de pe mobil.Buuuuun!Ghici cine raspunde la fix?
Si chiar foarte dragut am raspuns!Va dati seama ca am realizat abia cand am constatat ca stateam cu ambele telefoane la urechi,ca Bula din bancuri......
Hai sa va dezvalui si eu momentul meu de genialitate.
Odata,cu vreo doi ani in urma,mi s-a decuplat telefonul fix in timp ce faceam curatenie si,dupa vreo 10 minute de mesterit la fire si cabluri,ma gandesc sa verific.Si sun de pe mobil.Buuuuun!Ghici cine raspunde la fix?

Hahaha, mai lipsea sa-ti cauti ochelarii de pe nas!

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Mai aveam putin si picam sub birou de ras!!!! Sunte-ti fenomenale!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Am crezut ca mor cind am citit pataniile voastreeee

Floren- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1081
Localizare : acasa
Data de inscriere : 30/01/2010
aurishta a scris:Hahaha, mai lipsea sa-ti cauti ochelarii de pe nas!![]()
![]()
Eu mi-am cautat ochelarii o ora prin casa si ii aveam pe cap. I-am gasit cind mi-am pus (disperata cu nu vedeam bine) o pereche mai veche si am atins bratele ochelarilor dupa urechi.

Deci povestea cu ochelarii este deja clasica!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Daca-i vorba de ochelari, iata ce a patit mama mea:
Intr-o zi a fost la piata, la cumparaturi, pe la supermarket, apoi in vizita la o sora de-a ei.
Dupa pranz, ajunge acasa si se apuca de ale gospodariei. Dar ceva nu era in regula - si-a dat seama ca ii lipseau ochelarii. Si da-i, si cauta...nimic.
Pleaca din nou pe traseul de dimineata, intreband in stanga si-n dreapta daca nu a gasit nimeni o pereche de ochelari. Dupa cautari zadarnice, vine acasa foarte suparata..."ce oameni, dom'le, i-or fi gasit si nu au vrut sa mi-i dea...", facand calcule cam la ce-ar trebui sa renunte pentru a-si face alta pereche de ochelari.
Se apuca de facut mancare.
Deschide frigiderul... si gaseste ochelarii pe raftul din mijloc.
LE: Intr-un episod viitor o sa va impartasesc din experienta mea de vedeta PROTV. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Intr-o zi a fost la piata, la cumparaturi, pe la supermarket, apoi in vizita la o sora de-a ei.
Dupa pranz, ajunge acasa si se apuca de ale gospodariei. Dar ceva nu era in regula - si-a dat seama ca ii lipseau ochelarii. Si da-i, si cauta...nimic.
Pleaca din nou pe traseul de dimineata, intreband in stanga si-n dreapta daca nu a gasit nimeni o pereche de ochelari. Dupa cautari zadarnice, vine acasa foarte suparata..."ce oameni, dom'le, i-or fi gasit si nu au vrut sa mi-i dea...", facand calcule cam la ce-ar trebui sa renunte pentru a-si face alta pereche de ochelari.
Se apuca de facut mancare.
Deschide frigiderul... si gaseste ochelarii pe raftul din mijloc.
LE: Intr-un episod viitor o sa va impartasesc din experienta mea de vedeta PROTV. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Giobsi,genial!Eu mai pun uneori scrumiera in frigider dupa ce o golesc,dar deja stiu unde sa o caut...
Ce bine ca eu nu am cum sa imi "pierd" ochelari pt. ca fara ei nu vad aproape deloc!!! Oricum, amuzante patanii!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009

Si apropo de cautat si patnii. Zilele trecute ma gandesc eu merg pana la mama, dar imi vine si ideea creata sa imi pun si lanticul (de aur) la gat, dar.........unde l-am pus oare? Si caut, si caut, pret de vreo 3 ore. intre timp vine vecina si ii spun ce fac si zice " leaga o batista de piciorul scaunului", eu executat (dupa ce am cautat si batista ca de cand cu astea de unica folosinta.... nu prea mai am din cele de carpa). Continui sa caut, vine si cumnata, ii spun si ei, asta zice " intoarce o cana cu gura in jos", eu executat. Si dupa indelungi cautari a data Domnul si l-am gasit. Nu stiu daca a fost de la cana si batista dar important e ca l-am gasit. Dar faza acum vine, nu am mai intors cana si nici nu am mai dezlegat batista. Intra omul meu in casa si gasete pe masa cana cu gura in jos si batista legata de picorul scaunului

Silvia, nu i-ai spus si tu sotului ca ai pus batista sa se joace motanii si cana la scurs? Ca doar e barbat si crede ce-i spui tu.

nu eu de obicei sunt de acord cu tot ce spune el si imediat am zis : "DA". Scurt si la obiect

Bine ca nu a mai venit cineva sa iti spuna sa pui 2 bete de chibrit in cruce pe coltul mesei (am eu o vecina care asa imi zice)

Soacra mea cand cauta un lucru si nu-l gaseste mai si zice ceva... nu injuraturi
... da' la ea nu a dat roade zicatura... isi pierduse un cercel si pierdut a ramas
Zilele trecute am facut-o si eu si sotul de oaie... impreuna ca deh noi suntem o echipa si la boacane...
Ne-am intalnit cu niste buni prieteni (3 cupluri) la restaurant si dupa ce am papat si ne-am distrat am zis sa plecam cu totii catre casele noastre. Stiam de unul din cupluri sigur ca sunt cu masina. Noi eram si noi cu masina noastra. Si intrebam pe al 3lea cuplu daca si ei sunt cu masina... el zice NU al meu intelege DA si se uita la cel de-al 4lea cuplu si le zice 'Deci, voi veniti cu noi cu masina'
Mi s-a parut mie ca cei doi schimba fete fete dar nu am inteles ce se intamplase. Cei doi pe care i-am lasat (neintentionat) cu ochii in soare se urca in cealalta masina disponibila si atunci ne dam seama de gafa dar n-am mai apucat sa zicem nimic caci in timp ce treceau pe langa noi intraeba 'In ce directie iesim de aici' si eu le raspund hotarat 'Dreapta' - in timp ce aratam cu mana spre stanga
Al meu sot cu o fata blocata se uita la mine si pana sa reactionam... deja facusera dreapta. 
Am aflat a doua zi ca s-au invartit nitel pe stradute dar s-au descurcat, iar cei doi ne-au iertat pentru neintelegere.

Zilele trecute am facut-o si eu si sotul de oaie... impreuna ca deh noi suntem o echipa si la boacane...
Ne-am intalnit cu niste buni prieteni (3 cupluri) la restaurant si dupa ce am papat si ne-am distrat am zis sa plecam cu totii catre casele noastre. Stiam de unul din cupluri sigur ca sunt cu masina. Noi eram si noi cu masina noastra. Si intrebam pe al 3lea cuplu daca si ei sunt cu masina... el zice NU al meu intelege DA si se uita la cel de-al 4lea cuplu si le zice 'Deci, voi veniti cu noi cu masina'

Am aflat a doua zi ca s-au invartit nitel pe stradute dar s-au descurcat, iar cei doi ne-au iertat pentru neintelegere.
Hai sa va zic si una mai....intima.Al meu sot ma intreaba intr-o seara:
-Papusa,ma mai iubesti?
eu:
-La fel de mult cum ma iubesti tu pe mine!
Retineti,suntem casatoriti de 18 ani! El face o pauza....destul de lunga,si concluzioneaza:
-Deci nu ma mai iubesti!
Tare,nu?
-Papusa,ma mai iubesti?
eu:
-La fel de mult cum ma iubesti tu pe mine!
Retineti,suntem casatoriti de 18 ani! El face o pauza....destul de lunga,si concluzioneaza:
-Deci nu ma mai iubesti!
Tare,nu?

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Vai morrr day
Acum ce traznaie a facut sotzul meu, ca trebuie sa luam de la aeroport o verisoara ce vine din America, si tocmai i-am pregatit dormitorul foarte primitor. Ce gasesc pus pe pat de sotzul meu... si n-am rezistat sa nu va arat si voua.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bineinteles ca m-a semnat pe mine, si cand am intrebat de ce a semnat Noemi, a spus in stilul lui glumetz :pt ca o singura analfabeta exista in casa asta"

Acum ce traznaie a facut sotzul meu, ca trebuie sa luam de la aeroport o verisoara ce vine din America, si tocmai i-am pregatit dormitorul foarte primitor. Ce gasesc pus pe pat de sotzul meu... si n-am rezistat sa nu va arat si voua.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bineinteles ca m-a semnat pe mine, si cand am intrebat de ce a semnat Noemi, a spus in stilul lui glumetz :pt ca o singura analfabeta exista in casa asta"

Ultima editare efectuata de catre Noemi in Joi 23 Sept 2010, 9:40 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
Noemi m-am stricat de ras
Analfabeta ???

veniciuc nicoleta- Senior
-
Numarul mesajelor : 637
Varsta : 37
Localizare : navodari
Data de inscriere : 18/02/2010
Yes, from Romenia
Noemi- Atotcunoscător
-
Lasa, ca si eu m-am stricat de ras la povestea ta day
auzi al tau e sagetator?

Noemi- Atotcunoscător
-
Noemi, iubita, sa-i spui domnului acela cu care dormi noaptea ca tu esti "fonetica"...

danabekk- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 200
Localizare : Atlanta, GA
Data de inscriere : 07/01/2010
Si el va raspunde "fone ce maaaaaa"

Noemi- Atotcunoscător
-
Pagina 3 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

» Articole interesante, despre tot si despre toate
» Despre noi
» Despre noi
» Despre noi
» Discutii despre revista Burda
» Despre noi
» Despre noi
» Despre noi
» Discutii despre revista Burda
Pagina 3 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti