Creatiile noastre rochii - cap.2
+30
Usagy
adar
Kristina
olympia
Adriana13
rocsana
ciresicca
DANIELA.I
duchess
andrusca
iulyamaria
vilcris
zylv
andreeaX
Dionisia
Eva
RalucaS
gabi1795
diana_roxana
geany
Clio_Ela
tomari
Admina
aisha
Camy
ariana
MihaelaT
postoleirina
ioana soare
diada
34 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Creatiile noastre rochii - cap.2
Geany, foarte bine ti-a iesit si rochita asta! felicitari!
La maneci ai scos tipar, nu?
Dionisia, foarte frumoasa rochia, s-o poarte cu placere mama ta!

Dionisia, foarte frumoasa rochia, s-o poarte cu placere mama ta!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Diada am scos tipar,dar tare ma lupt cu manecile,,,am scoso eu la capat si am rezolvata-o sta bine dar tare nu ma impac la tema maneci
,sper sa decopar si eu secretul asta in timp 

Diada am scos tipar,dar tare ma lupt cu manecile,,,am scoso eu la capat si am rezolvata-o sta bine dar tare nu ma impac la tema maneci

GEANY foarte frumoasa rochita ma inebuneste materialul,imi place foarte mult,vine foarte bine si cu manecuta.
dionisia draguta rochita de casa,am si eu ceva in lucru pentru mama mea.un maieut,tare incantate mai sunt mamele cand le lucrezi cate ceva
GEANY ce tot spui ca nu iti iese la maneci?unde?sa-i dai jumatatea manecii inainte de a o aplica,masoara rascroiala manecii,sa fie la fel ca rascroiala rochiei unde aplici maneca.
crestezi unde este jumatatea manecii si o fixezi in cusatura umarului,apoi pica de la sine.
pupicei
dionisia draguta rochita de casa,am si eu ceva in lucru pentru mama mea.un maieut,tare incantate mai sunt mamele cand le lucrezi cate ceva

GEANY ce tot spui ca nu iti iese la maneci?unde?sa-i dai jumatatea manecii inainte de a o aplica,masoara rascroiala manecii,sa fie la fel ca rascroiala rochiei unde aplici maneca.
crestezi unde este jumatatea manecii si o fixezi in cusatura umarului,apoi pica de la sine.
pupicei

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
MULTUMESC MULT CAMY:da,eu nu stiu ce suparare-i fac...chiar le croiesc cate una,,,numa se le croiesc perfect(na ,incepator),semn de mijloc ii dau,o prind in ace,o insailez si cand o cos,nu-mi place ori sta ridicat ori nu stiu,,,dar atata o invart si atata intru in ea pana se potriveste pe corp cum vreau eu.La final arata bine,,,dar ma chinui pana arata asa.
Dar ma mai straduiesc si cu rabdare voi invata in timp ce si cum...acu mesteresc captuseala la o posetuta crosetata
Abea astept so gat. 
Dar ma mai straduiesc si cu rabdare voi invata in timp ce si cum...acu mesteresc captuseala la o posetuta crosetata

andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Foarte frumoasa! s-o porti cu placere!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Merci mult pentru sfaturi si incurajari 

andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/02/2009
ANDREEA este frumoasa rochita ta,ti-am spus ca e greu pana faci un produs apoi nu te mai poti opri
,ma bucur mult.
pupicei

pupicei

Camy- Maestru
-
Felcitar,foarte frumoasa
Camy,ai drepatate,,,asta e microb(ca la gripa)
Miha ,,,am sa fac si eu ceva cu ata elastica,abea astept

Camy,ai drepatate,,,asta e microb(ca la gripa)

Miha ,,,am sa fac si eu ceva cu ata elastica,abea astept

feliitari,dragele mele pt toate frumusetile pe care le faceti.nu prea am timp de net,dar de citit....tot va citesc,si in acelasi timp va admir creatiile 

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Andreea te-ai pus pe treaba nu gluma
rochita e minunata
felicitari si sa ai spor in continuare. 

ariana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 194
Varsta : 44
Data de inscriere : 23/02/2009
Mai, nu m-am uitat 2 zile pe aici, si ati postat deja multe frumuseti...
Dionisia, foarte bine facuta rochia, se vede ca te pricepi foarte bine si cu triplock e si mai trainic rezultatul. Sa o poarte sanatoasa mama ta si la cat mai multe creatii.
Andreea, bine ai venit in clubul croitoreselor indragostite de ata elastica.
Anul trecut nu ma mai opream, as fi facut toata garderoba dupa metoda asta... E foarte frumoasa rochia, sa o porti sanatoasa. 
Dionisia, foarte bine facuta rochia, se vede ca te pricepi foarte bine si cu triplock e si mai trainic rezultatul. Sa o poarte sanatoasa mama ta si la cat mai multe creatii.
Andreea, bine ai venit in clubul croitoreselor indragostite de ata elastica.

Multumesc frumos, fetelor !
ioana , da, are si buzunare ; ca sa iasa in evidenta acestea, le-am cusut cate o tresa la partea de sus .
Spor la cusut !
ioana , da, are si buzunare ; ca sa iasa in evidenta acestea, le-am cusut cate o tresa la partea de sus .
Spor la cusut !

Dionisia- Senior
-
Numarul mesajelor : 537
Varsta : 52
Localizare : de pe aici
Data de inscriere : 21/11/2008
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
O rochie cu care am fost la o nunta acum 4 ani. Evident e modelul creat de mine.
O alta rochie de revelion de acum vre-o 6 ani. Are bretelute subtiri, spaghete, cate trei pe un umar, care se incruciseaza pe spate unele cu altele. Bolerou tricotat din mohair si ata de efect cu lame. Tot creatie proprie.
E vremea nuntilor, poate va trebuie sa va inspirati.

O rochie cu care am fost la o nunta acum 4 ani. Evident e modelul creat de mine.
O alta rochie de revelion de acum vre-o 6 ani. Are bretelute subtiri, spaghete, cate trei pe un umar, care se incruciseaza pe spate unele cu altele. Bolerou tricotat din mohair si ata de efect cu lame. Tot creatie proprie.
E vremea nuntilor, poate va trebuie sa va inspirati.

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Ce rochii frumoase! Cea cu flori m-a dat gata. Sa le porti cu placere!

superbe rochitele vilcris
prima imi place foarte mult,dar si cealalta cred ca iti vine foarte bine,eu am mai spus lucrul asta,una este sa le pozezi imbracate si alta pe umeras.
pupicei

prima imi place foarte mult,dar si cealalta cred ca iti vine foarte bine,eu am mai spus lucrul asta,una este sa le pozezi imbracate si alta pe umeras.
pupicei

Camy- Maestru
-
Vilcris, sunt minunate toate creatiile tale. Cum mai spunea cineva, se cunoaste mana experimentata.
Si mie imi plac ambele. Si la a doua am observat un tiv surje... o nebunie. De fapt si prima rochie are tot asa tiv, parca...
Cand ai timp poate ne prezinti si minunatiile de masini, din spatele rochiei

Vilcris, super rochitele, culorile, mana de lucru, tot!

offf fetelor m-ati omorat cu creatiile voastre ,mi-ati adus aminte de mamaia mea care a fost croitoreasa si imi facea fel de fel de rochite si pantalonasi (eram asa mandra de ele spuneam la toata lumea k sunt fc de mamamia mea).Ea m-a invatat si pe mn sa lucrez la masina dar e ceva timp adik vreo 10 ani de cand nu am mai fc nimik,insa am dat peste site si m-am imbolnavit iar,cred k m-a apuc si eu iar sa lucrez la masina de cusut.De 2 ani de cand sunt mamica am invatat sa lucrez la goblen,ac sunt la al doilea k pana ac nu prea am avut timp cu cea mica dar ac pt k a mai crescut o sa am mai mult timp asa k fetelor o sa va urmaresc in continuare si poate cine stie o sa va pot arata si eu creatii mele.Felicitari fetelor sunteti foarte pricepute nu-mi mai iau ochii de la lucrarile voastre. SPOR LA TREABA in continuare. POOPICI LA TOATE !
iulyamaria- helper
- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 18/06/2009
buna fetelor
buna fetelor,am reusit sa croiesc si sa fac corsetul,mi-am facut singura tiparul si a iesit ca turnat pe corp,am croit si fusta tot dupa tiparul meu si a iesit super bine.acum doar le-am insaielat sa vad ce a iesit,dupa ce le cos vi le postez sa le vedeti.
andrusca- helper
- Numarul mesajelor : 16
Localizare : barlad
Data de inscriere : 12/06/2009
Bine ati venit fetelor
Nu va sfiiti sa ne aratati si noua ce lucrati voi,,,eu abea astept sa va vad creatiile

Nu va sfiiti sa ne aratati si noua ce lucrati voi,,,eu abea astept sa va vad creatiile

Admina a scris:Vilcris, sunt minunate toate creatiile tale. Cum mai spunea cineva, se cunoaste mana experimentata.Si mie imi plac ambele. Si la a doua am observat un tiv surje... o nebunie. De fapt si prima rochie are tot asa tiv, parca...
Admina eu nu folosesc surje pentru ca nu prea ma dau in vant dupa el. Ala este un drug facut cu zig-zagul de la masina obisnuita, pe care il folositi si voi la broderiile si aplicatiile voastre de care v-ati indragostit in ultimul timp. Smecheria e ca nu trec doar o singura data cu masina ci de 2 ori. In felul asta iese foarte des, ca o broderie si parca ar fi sustinut de guta. Dar e mai mult de

Despre masini nu prea am ce sa va spun. Sunt Toyota amandoua, o liniara si un overlock de care sunt foarte multumita. Eu n-am vrut sa investesc prea mult in asta pentru ca vreu sa prezerv metodele vintage de lucru, asa cum lucra bunica mea. Doar la surfilat si butoniere trisez. Cand ma gandesc ce multumita ar fi fost bunica sa scape de surfilat....Mai faceam eu cateodata asta in locul ei, si butoniere si tivuri....eheeei!

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Vilcris sunt foarte frumoase rochiile!
Multumim mult pentru pontul cu tivul!

Multumim mult pentru pontul cu tivul!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Data de inscriere : 24/02/2009
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Creatiile noaste, rochii - cap.3
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Rochii, sarafane - cap. IV
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Rochii, sarafane - cap. IV
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)