Creatiile noastre rochii - cap.2
+30
Usagy
adar
Kristina
olympia
Adriana13
rocsana
ciresicca
DANIELA.I
duchess
andrusca
iulyamaria
vilcris
zylv
andreeaX
Dionisia
Eva
RalucaS
gabi1795
diana_roxana
geany
Clio_Ela
tomari
Admina
aisha
Camy
ariana
MihaelaT
postoleirina
ioana soare
diada
34 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Creatiile noastre rochii - cap.2
Capitolele anterioare: cap. 1;
Mult spor si indemanare in noul capitol

Mult spor si indemanare in noul capitol

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Felicitari Camy e nemaipomenita rochia, foarte sexy si de efect!
Esti foarte talentata!
Felicitari Camy e nemaipomenita rochia, foarte sexy si de efect!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 44
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Re: Creatiile noastre rochii - cap.2
Mihaela_s75 felicitari pt rochita. E cumva din ultimul nr de burda, cea de pe coperta? Seamana!
Camy, cea de blug imi place si mie f mult. Deja am purtat-o de vreo cateva ori, e f practica.
Si ca sa inaugurez cap 2 la rochite, asa cum v-am promis am sa pun o poza cu cea mai noua creatie a mea, o rochita din ultimul numar de burda:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Camy, cea de blug imi place si mie f mult. Deja am purtat-o de vreo cateva ori, e f practica.
Si ca sa inaugurez cap 2 la rochite, asa cum v-am promis am sa pun o poza cu cea mai noua creatie a mea, o rochita din ultimul numar de burda:
postoleirina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Varsta : 42
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 12/02/2009
FELICITARI FETELOR PENTRU CREATIILE MINUNATE 

ariana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 194
Varsta : 45
Data de inscriere : 23/02/2009
Irina, felicitari! te-ai pus serios pe treaba
imi place! 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Da, m-am pus cu toate ca timpul nu e de partea mea. Seara cand ajuns de la servici si sambata dimineata mai lucrez.
Da, m-am pus cu toate ca timpul nu e de partea mea. Seara cand ajuns de la servici si sambata dimineata mai lucrez.
postoleirina- Ucenic
-
IRINA chiar ca te-ai pus pe treaba asta este foarte bine,imi place rochita ta,iti vine foarte bine,ai pus fermoar la spate,parca asa s-ar vedea,din ce material este matasica?
sa o porti cu placere
pupicei
sa o porti cu placere
pupicei

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Irina, felicitari pt rochita!
Si eu as vrea sa-mi lucrez modelul asta din Burda. A fost dificil de facut?

Camy, nu stiu ce material e(recunosc ca nu le am cu denumirile materialelor). E ceva moale de vara, nu e matase, cred ca un fel de bumbac cu ceva prin el. Are intr-adevar fermoar la spate, iar la manecute si decolteu elastic.
Aisha, pt mine personal nu a fost greu. Am cusut lucursoare mult mai complicate. Rochia asta are doar 5 buc de tipar si nu e dificil sa-ti dai seama cum se coase. Sunt persoane care nu se descurca la fermoar si poate asta ar fi mai dificil, dar eu nu am probleme la pus fermoarele. Foarte rar se intampla sa il descos, dar din a doua incercare imi iese sigur.
Mai degraba aia alb cu floricele maro( e la cap 1 rochite) mi s-a parut complicata dar si materialul e f dificil(un fel de lycra). Camy se pricepe sa coasa astfel de materiale, eu m-am lecuit. A fost prima data cand am lucrat astfel de material si nu stiu daca ma mai bag la altceva
).
Aisha, pt mine personal nu a fost greu. Am cusut lucursoare mult mai complicate. Rochia asta are doar 5 buc de tipar si nu e dificil sa-ti dai seama cum se coase. Sunt persoane care nu se descurca la fermoar si poate asta ar fi mai dificil, dar eu nu am probleme la pus fermoarele. Foarte rar se intampla sa il descos, dar din a doua incercare imi iese sigur.
Mai degraba aia alb cu floricele maro( e la cap 1 rochite) mi s-a parut complicata dar si materialul e f dificil(un fel de lycra). Camy se pricepe sa coasa astfel de materiale, eu m-am lecuit. A fost prima data cand am lucrat astfel de material si nu stiu daca ma mai bag la altceva

postoleirina- Ucenic
-
Irina, foarte frumos lucrezi
Imi place mult rochia asta, este un model asa romantic... feminin; si iti vine foarte bine cu rochii/topuri, cu talia inalta. Tine-o tot asa!

multumesc Admina, si tu la fel. Faci niste lucrusoare f frumoase.
Incerc si eu sa ma imbrac cu ceva ce ma avantajeaza pt ca eu nu am corpul vostru de invidiat.
Incerc si eu sa ma imbrac cu ceva ce ma avantajeaza pt ca eu nu am corpul vostru de invidiat.
postoleirina- Ucenic
-
Doamne ce randament aveti fetelor
parca sunt pe banda rulanta.
Indiferent ptr cine ati lucrat sunt foarte frumoase si se vede ca le-ati cusut cu drag altfel nu erau atat de reusite.

Indiferent ptr cine ati lucrat sunt foarte frumoase si se vede ca le-ati cusut cu drag altfel nu erau atat de reusite.

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Felicitari, Irina, ai un ritm de nu imi vine sa cred. Si eu cos doar noaptea, iar sambata ff rar.
Rochitele sunt foarte frumoase!
Nu imi spune ca ma pricep la mnodificat.,.. ca nu e asa
Am stricat doua randuri de material negru pana a iesit. Ba era prea scurta bucata, ba prea stramta
. Dar a iesit pana la urma.
Camy, ai dreptate, tivul e doar surfilat, la volanasele de la umeri la fel, cu un zig-zag foarte des si marunt.
Multumesc pt aprecieri, fetelor! Incep si eu sa imi intru in mana. Ultima rochita a fost prima care a mers fara probleme. Nu am descusut nimic, doar la inceput am stramtat putin la pierp. Iar dublura de pe dos a iesit si ea din prima.
Azi sunt iar acasa, de data asta racita cobza. Colegele de serviciu sunt atat de panicate... daca stranuti sau tusesti de doua ori intr-o zi, se sperie de parca ai cine stie ce boli. Asa ca, azi am ceva timp, sunt singura acasa, pana imi vine ingerashul de la scoala o sa cos ceva.
Rochitele sunt foarte frumoase!
Nu imi spune ca ma pricep la mnodificat.,.. ca nu e asa

Camy, ai dreptate, tivul e doar surfilat, la volanasele de la umeri la fel, cu un zig-zag foarte des si marunt.
Multumesc pt aprecieri, fetelor! Incep si eu sa imi intru in mana. Ultima rochita a fost prima care a mers fara probleme. Nu am descusut nimic, doar la inceput am stramtat putin la pierp. Iar dublura de pe dos a iesit si ea din prima.
Azi sunt iar acasa, de data asta racita cobza. Colegele de serviciu sunt atat de panicate... daca stranuti sau tusesti de doua ori intr-o zi, se sperie de parca ai cine stie ce boli. Asa ca, azi am ceva timp, sunt singura acasa, pana imi vine ingerashul de la scoala o sa cos ceva.
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Nu mai coase nimeni rochii???
Las' ca am facut-o eu ;)
profilul, cu bucatica de la umeri la fel cu volanul si bentita de la piept
si acum, mai sexi putin... cu umerii mai golutzi ;)
Las' ca am facut-o eu ;)
profilul, cu bucatica de la umeri la fel cu volanul si bentita de la piept
si acum, mai sexi putin... cu umerii mai golutzi ;)
Clio_Ela- Maestru
-
wow ce-mi place...si eu vreau....vreau s-o fac si eu...imi place foarte mult decolteul rochitei

Felicitari

Felicitari

Ela, este foarte, foarte frumoasa! iti vine perfect! mortala! felicitari!

ariana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 194
Varsta : 45
Data de inscriere : 23/02/2009
ELA sa ne pui poza si cu spatele,eu styu cum vine
dar sa vada si fetele.
pupicei

pupicei

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Ela, este foarte frumoasa. Imi place foarte, foarte mult, Felicitari!
Edit: Ela, m-am mai uitat o data la poze si vreau sa te intreb, cum ai facut-o in zona sanilor ca tare bine se aseaza? ai pus ceva intaritura sau cum? pare ca un sutien, nu alta.
am gatat si eu rochia, dar v-o arat dupa ce fac si boleroul.

Edit: Ela, m-am mai uitat o data la poze si vreau sa te intreb, cum ai facut-o in zona sanilor ca tare bine se aseaza? ai pus ceva intaritura sau cum? pare ca un sutien, nu alta.
am gatat si eu rochia, dar v-o arat dupa ce fac si boleroul.
Creatiile noastre rochii - cap. 2
Servus fetelor. Va tot urmaresc la toate capitolele. La unele am intrat putin dar acum nu m-am putut abtine... Ela mi-a placut foarte mult rochita ta. E tot dintr-un nr Burda? A fost greu de realizat? Imi place enorm cum cade si ce tinuta are. Sa o porti cu placere pt. ca sunt sigura ca o sa atragi privirile cu ea.
Eu nu m-am prea incumetat la cusut rochite pt ca nu le prea port. Dar cand vad atatea lucruri frumoase parca imi vine si mie cheful.
Va pup pe toate si daca o sa ma pun pe treaba o sa va arat si voua.
Eu nu m-am prea incumetat la cusut rochite pt ca nu le prea port. Dar cand vad atatea lucruri frumoase parca imi vine si mie cheful.

Va pup pe toate si daca o sa ma pun pe treaba o sa va arat si voua.
diana_roxana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 161
Varsta : 47
Localizare : Bistrita
Data de inscriere : 14/04/2009
buna, fetelor, am ajuns iar aici, dupao zi de leneveala si de stat in camasa de noapte pana la ora 5 pm 
Multumesc, ma laudati... Vreti ceva de la mine ??
Ca de obicei spun barbatii ca o femeie e sexy 
Hai sa va spun ceva... Stiti care e cel mai des compliment care mi se face?? Si mai ales sotului meu ;)
Multe femei i-au spus sotului meu spus ca daca erau barbati se insurau cu mine
Ma intorc la rochie
ca daca nu intind coarda
e fara tipar, dar modelul partii de sus e luat dupa o bluza. E exact ca la rochia portocalie, prima. In fata, la decolteu nu am facut nimic, m-am zot gandit cum sa fac sa fie altfel decat rochia (si bineinteles sa nu fie mult de lucru, ca sunt lenesa
si i-am pus cele doua bentite din celalalt material, cu mai mult alb. Sunt cusute numai in partea de la subrat, iar in fata se "plimba" mai sus sau mai jos, in functie de cat de mare vreau decolteul.
In rest e si mai simplu, partea de jos e un semiclos.
Camy, sper sa reusesc maine seara sa pozez si spatele rochiei

Multumesc, ma laudati... Vreti ceva de la mine ??

Hai sa va spun ceva... Stiti care e cel mai des compliment care mi se face?? Si mai ales sotului meu ;)
Multe femei i-au spus sotului meu spus ca daca erau barbati se insurau cu mine

Ma intorc la rochie

e fara tipar, dar modelul partii de sus e luat dupa o bluza. E exact ca la rochia portocalie, prima. In fata, la decolteu nu am facut nimic, m-am zot gandit cum sa fac sa fie altfel decat rochia (si bineinteles sa nu fie mult de lucru, ca sunt lenesa

In rest e si mai simplu, partea de jos e un semiclos.
Camy, sper sa reusesc maine seara sa pozez si spatele rochiei
Clio_Ela- Maestru
-
Ela, foarte frumoasa rochia! Felicitari!
Nu ne-ai spus cum ai facut la partea de bust. Sau n-am inteles eu?

Aisha, nu am facut ceva complicat la decolteu... Iar modelul l-am gasit incercand sa fac ceva simplu, sa se aseze bine decolteul si sa nu fie la fel ca la alta rochie.
Am pozat si spatele (rochia pusa pe masa, nu am imbracat-o, ca fotograful e la scoala...) Fatza e la fel, doar cu 3 cm mai lunga, pt ca se mai ridica pe piept.
Si pun si tiparul dupa care am taiat, facut dupa o bluzita mai veche. Scuzati mazgaliturile, dar eu scriu pe tipare tot ce cred ca imi trebuie si data urmatoare...
am croit de doua ori, pt ca bluza dupa care am scos tiparul era foarte elastica si se intindea, m-am trezit ca era cam scurta bucata de la prima mea rochie. Asa ca am facut semnul exclamarii de 1000 de ori, sa nu uit ca data urmatoare trebuie mai mare cu 5 cm 
Am pozat si spatele (rochia pusa pe masa, nu am imbracat-o, ca fotograful e la scoala...) Fatza e la fel, doar cu 3 cm mai lunga, pt ca se mai ridica pe piept.
Si pun si tiparul dupa care am taiat, facut dupa o bluzita mai veche. Scuzati mazgaliturile, dar eu scriu pe tipare tot ce cred ca imi trebuie si data urmatoare...

Clio_Ela- Maestru
-
Revin si eu pe planeta rochitelor si intai trebuie sa-i multumesc la camy (
pentru tine).
Am realizat o rochita,desi nu pare dar e rochita (am vrut sa ascund cu ea ce ascundem noi femeile cand avem
),am croit-o dupa tipare realizate din masuratori si rezultatul este...acesta

Am realizat o rochita,desi nu pare dar e rochita (am vrut sa ascund cu ea ce ascundem noi femeile cand avem

Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Creatiile noaste, rochii - cap.3
» Scoala de croitorie(1)
» Rochii, sarafane - cap. IV
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Creatiile noaste, rochii - cap.3
» Scoala de croitorie(1)
» Rochii, sarafane - cap. IV
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti