Creatiile noastre rochii - cap.2
+30
Usagy
adar
Kristina
olympia
Adriana13
rocsana
ciresicca
DANIELA.I
duchess
andrusca
iulyamaria
vilcris
zylv
andreeaX
Dionisia
Eva
RalucaS
gabi1795
diana_roxana
geany
Clio_Ela
tomari
Admina
aisha
Camy
ariana
MihaelaT
postoleirina
ioana soare
diada
34 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Creatiile noastre rochii - cap.2
mi-am facut si eu o rochie de in pt plaja si iute sa va arat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
i-am brodat si un fluturas. nu-i prea reusit dar n-am avut chef sa descos unde am buctat
rochia a fost defapt o fusta care nu-mi venea bine, nu-mi placea modelul si nu-mi era buna nici in talie, luata cu 1 leu de la un second
dar era pacat de material 

i-am brodat si un fluturas. nu-i prea reusit dar n-am avut chef sa descos unde am buctat
rochia a fost defapt o fusta care nu-mi venea bine, nu-mi placea modelul si nu-mi era buna nici in talie, luata cu 1 leu de la un second

Super rochita de plaja Mihaela!
Si scurtuta si sexy!
Imi place ca i-ai facut si manecute ! Trebuie sa ne spui cum ai facut acolo!
Fluturasul e tare gragalas si inveseleste rochita! Din avion (cum zici tu
) nu se vede ca ar avea vreo buba.
Felicitari si sa o porti cu placere!

Fluturasul e tare gragalas si inveseleste rochita! Din avion (cum zici tu

Felicitari si sa o porti cu placere!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Mihaela,frumoasa rochita
iar broderia e super chiar nu se vede defectul.
Sa inteleg ca te pregatesti de mare

Sa inteleg ca te pregatesti de mare

ariana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 194
Varsta : 44
Data de inscriere : 23/02/2009
super rochita de plaja ,Mihaela !
sa o porti sanatoasa !
sa o porti sanatoasa !

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Multumesc! Sunteti niste dragute!
Da, plecam sapt viitoare la mare
E drept ca-i scurtuta, dar la mare se poarta ca-n oras n-as iesi cu ea mai ales ca-i si transparenta de mi se vad dedesubturile
Ioana, la maneci am facut doua dreptunghiuri pe care le-am cusut cam 2 cm si restul am cusut de rochie. Sus am "festonat" cu zig zag trecand de doua ori cu pas mic si des, apoi am pus ata elastica, primul rand cu tot cu maneci, mai jos de la o cusatura la alta si de sub cusatura manecii de jur imprejur.
La broderie am pus firul in doua ca era prea invizibil
de acolo mi se trace si "buba" la formele rosii.
Tocmai sa nu fie prea alba am folosit ata colorata cand am cusut cu ata elastica. Am geanta de plaja rosu cu alb si portocaliu si no, sa fie in tot.

Da, plecam sapt viitoare la mare

E drept ca-i scurtuta, dar la mare se poarta ca-n oras n-as iesi cu ea mai ales ca-i si transparenta de mi se vad dedesubturile

Ioana, la maneci am facut doua dreptunghiuri pe care le-am cusut cam 2 cm si restul am cusut de rochie. Sus am "festonat" cu zig zag trecand de doua ori cu pas mic si des, apoi am pus ata elastica, primul rand cu tot cu maneci, mai jos de la o cusatura la alta si de sub cusatura manecii de jur imprejur.
La broderie am pus firul in doua ca era prea invizibil

Tocmai sa nu fie prea alba am folosit ata colorata cand am cusut cu ata elastica. Am geanta de plaja rosu cu alb si portocaliu si no, sa fie in tot.
Mihaela e super rochita ta de plaja...as vrea si eu asa ceva,,,poate ma incumet si-mi iese si mie 

Geany, multumesc! De ce sa nu-ti iese? E atat de simpla...tot croiul o face ata elastica

Maistra, sunt superbe
Ce materiale ai folosit? Tare as fi vrut sa le vad imbracate, ca imi place tare mult decolteul primei si eram curioasa cum drapeaza cea de-a doua.

Mihaela, super rochita de plaja, s-o porti cu placere, manecutele mi-au atras si mie atentia
super!
Maistra, imi pac rochitele, chiar mi-ar fi placut sa le vad imbracate! prima in mod deosebit
sa le poarte cu placere!

Maistra, imi pac rochitele, chiar mi-ar fi placut sa le vad imbracate! prima in mod deosebit

sa le poarte cu placere!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
MAISTRA sunt frumoase rochitele a 2a nu se vede prea bine.sunt sigura ca se aseaza foarte bine,
pupicei
MAISTRA sunt frumoase rochitele a 2a nu se vede prea bine.sunt sigura ca se aseaza foarte bine,
pupicei
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Maistra, superbe toate creatiile , felicitari !
m-ar interesa si pe mine tiparul primei rochii, cea gri
m-ar interesa si pe mine tiparul primei rochii, cea gri

Dionisia- Senior
-
Numarul mesajelor : 537
Varsta : 52
Localizare : de pe aici
Data de inscriere : 21/11/2008
buna fetelor,
foarte frumoase si rochiile din cap 2, felicitarile mele tuturor pentru indemanare si rezultat!
pt Admina:
as dori sa-mi fac si eu o rochie de seara ca aceea albastra de la inceputul capitolului 1. (http://lucrudemana.forumz.ro/croitorie-tipare-si-proiecte-f7/creatiile-noastre-rochii-cap-1-t68.htm)
Modelul e deosebit, imi place mult. Spune-mi te rog daca ma poti ajuta cu un tipar sau macar cu cateva instructiuni. in partea de jos vad ceva clini, insa in partea de sus tare as vrea sa stiu cum faci tiparul sa iasa dupa dimensiunea pieptului.
iti multumesc mult!
foarte frumoase si rochiile din cap 2, felicitarile mele tuturor pentru indemanare si rezultat!
pt Admina:
as dori sa-mi fac si eu o rochie de seara ca aceea albastra de la inceputul capitolului 1. (http://lucrudemana.forumz.ro/croitorie-tipare-si-proiecte-f7/creatiile-noastre-rochii-cap-1-t68.htm)
Modelul e deosebit, imi place mult. Spune-mi te rog daca ma poti ajuta cu un tipar sau macar cu cateva instructiuni. in partea de jos vad ceva clini, insa in partea de sus tare as vrea sa stiu cum faci tiparul sa iasa dupa dimensiunea pieptului.
iti multumesc mult!
ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
Ciresica, eu am avut ca sursa de inspiratie modelul 23128neu de AICI (nu pot da link direct dar scrii la Search, codul dat de mine).
Si schema o poti vedea daca accesezi: "To view more information on this item, please click here." In mare zic sa te uiti prin revistele Burda, daca ai ceva colectie. In luna martie apar rochii de mireasa si in decembrie modele de seara, deci poti combina partea de jos de la una, cu topul de la alta. In principiu este topul de la o rochie empire, top simplu cu 2 pense in fata, la bust si fermoar pe mijlocul spatelui. Il poti construi si singura (sau tot din Burda, de la o tunica). Partea de jos este o fusta cu talia inalta, are 8 clini, closati (sa ma corecteze Maistra sau cine se mai pricepe, daca gresesc). Cred ca a explicat Maistra la Constructia tiparelor, cum se fac fustele de acest gen. Sau tot asa, cauti prin Burda. Daca vrei mai multe detalii, intreaba-ma.
Si schema o poti vedea daca accesezi: "To view more information on this item, please click here." In mare zic sa te uiti prin revistele Burda, daca ai ceva colectie. In luna martie apar rochii de mireasa si in decembrie modele de seara, deci poti combina partea de jos de la una, cu topul de la alta. In principiu este topul de la o rochie empire, top simplu cu 2 pense in fata, la bust si fermoar pe mijlocul spatelui. Il poti construi si singura (sau tot din Burda, de la o tunica). Partea de jos este o fusta cu talia inalta, are 8 clini, closati (sa ma corecteze Maistra sau cine se mai pricepe, daca gresesc). Cred ca a explicat Maistra la Constructia tiparelor, cum se fac fustele de acest gen. Sau tot asa, cauti prin Burda. Daca vrei mai multe detalii, intreaba-ma.
Admina, iti multumesc mult de informatii. Partea de jos cred ca stiu ca o fac, dupa instructiunile Maistrei intr-adevar. Dar la top sunt total nelamurita, ai idee cum mi-l pot face singura? am un bust mai proeminent si cumva inegal si nu prea mi se potrivesc tiparele din Burda, sunt cam intre marimile 40 si 42. De aceea imi vine mai usor sa-mi fac singurica tiparul..
ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
Eva, este foarte frumoasa!
Imi place ca ai facut si chestii crosetate, mai ales curelusa!
si zig zag, foarte bine ti-a iesit, si tu parca ziceai ca esti incepatoare in ale croitoriei
acum nu mai esti

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
)! Zig-zag-ul l-am facut de fericire ca am reusit sa reglez cusatura si sa nu se mai insire ata, iar accesoriile crosetate ca sa `inveselesc` putin rochia!

Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
Eva , felicitari pentru rochie , e foarte frumoasa !
duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Super Eva, felicitari!
Mie manecutele imi plac mult de tot, au forma foarte frumoasa!

Mie manecutele imi plac mult de tot, au forma foarte frumoasa!
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Varsta : 43
Data de inscriere : 24/02/2009
EVA,frumoasa rochia 

ariana- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 194
Data de inscriere : 23/02/2009
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Creatiile noaste, rochii - cap.3
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Rochii, sarafane - cap. IV
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Rochii, sarafane - cap. IV
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6