Ne bem cafeaua împreuna (44)
+18
MihaelaT
gabriela1554
White_Raven
Marchioness
Gabica
rodishor
letho
Marinela Solomonean
raluk0182
piciul
diada
Greteledelweiss
ema
Michelle88
LRodica
Dorulet
vlad_mom
mlizeta
22 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3562
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Re: Ne bem cafeaua împreuna (44)
Neata!
La mine doar 6 grade, dar arata fain afara, ceva soare, ceva norisori, dar pare calm...
Apetisante clatitele in general....dar nu fac bine la silueta...hai doar cafea!
O duminica faina sa fie!
La mine doar 6 grade, dar arata fain afara, ceva soare, ceva norisori, dar pare calm...
Apetisante clatitele in general....dar nu fac bine la silueta...hai doar cafea!
O duminica faina sa fie!
Buna ziua!
Am fost la tara,a plouat putin,apoi s-a aratat soarele.Acum parca se aduna ceva nori cenusii...Mai vedem ce ne serveste Faurar care anul acesta s-a lungit un pic.Sa aveti o saptamana in care sa va bucurati de sanatate si spor in realizarea planurilor!
Am fost la tara,a plouat putin,apoi s-a aratat soarele.Acum parca se aduna ceva nori cenusii...Mai vedem ce ne serveste Faurar care anul acesta s-a lungit un pic.Sa aveti o saptamana in care sa va bucurati de sanatate si spor in realizarea planurilor!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4673
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Buna dimineata.
Si la noi apar ceva nori.
Va doresc o noua saptamana cu sporuri multe si bineinteles cu sanatate.
Si la noi apar ceva nori.
Va doresc o noua saptamana cu sporuri multe si bineinteles cu sanatate.

LRodica- Atotcunoscător
-
ema- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
O zi plina de realizari cu sanatate si bucurii!
O zi plina de realizari cu sanatate si bucurii!
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 923
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Buna sa va fie inima, fetelor!
Am inceput o noua saptamana cu forte noi si idei pt martisor. Incep sa-mi revin, parca am prins aripi.
Va doresc o saptamana cu mult spor si daca afara vremea e urata, va recomand sa schimbati fereastra, priviti pe cea a sufletului, acolo intotdeauna exista o raza de speranta!

Am inceput o noua saptamana cu forte noi si idei pt martisor. Incep sa-mi revin, parca am prins aripi.
Va doresc o saptamana cu mult spor si daca afara vremea e urata, va recomand sa schimbati fereastra, priviti pe cea a sufletului, acolo intotdeauna exista o raza de speranta!

Greteledelweiss- Senior
-
Numarul mesajelor : 606
Varsta : 48
Localizare : ro/ constanta-braila
Data de inscriere : 06/03/2010
Buna dimineata!
La mine a plouat bine si mult,acum s-a oprit.Ghioceii mei doar si-au scos capsorul sa vada ce mai e pe lumea asta...
Sa aveti o zi plina de reusite!Sa nu uitam cafeaua:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Iar acum,ca avem energie,sa infruntam o zi de marti!Bucurie tuturor!
La mine a plouat bine si mult,acum s-a oprit.Ghioceii mei doar si-au scos capsorul sa vada ce mai e pe lumea asta...
Sa aveti o zi plina de reusite!Sa nu uitam cafeaua:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Iar acum,ca avem energie,sa infruntam o zi de marti!Bucurie tuturor!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Multumim Dorulet.
La noi inca ploua si e urat. Frig nu pot spune ca e, dar umezeala da.
Va doresc o zi cu sporuri.
La noi inca ploua si e urat. Frig nu pot spune ca e, dar umezeala da.
Va doresc o zi cu sporuri.

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Ploua de ieri, bate vantul, umezeala... Urat.
Va doresc o zi frumoasa.
Ploua de ieri, bate vantul, umezeala... Urat.
Va doresc o zi frumoasa.
LRodica- Atotcunoscător
-
Neata! Si la mine e deprimant afara...sa mai aprind niste lumini in casa...sa fie mai vesel.
Eu iar ametesc mai multe de-odata....ca asa imi place mie...sper sa si iasa destinatiile corecte ...
O zi cu spor si inspiratie!
Eu iar ametesc mai multe de-odata....ca asa imi place mie...sper sa si iasa destinatiile corecte ...

O zi cu spor si inspiratie!
Buna dimineata va spun si eu! La mine e soare azi. Temperaturile au scazut brusc dar faptul ca e soare, ridica moralul. As vrea sa incep sa tai la gardul viu dar daca ingheata noaptea...moare gardul. De la mine se vad niste dealuri impadurite. Imi vine sa fac o mica drumetie pe acolo.
O zi cu spor tuturor!
O zi cu spor tuturor!
ema- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!
O zi cu spor si realizari!
O zi cu spor si realizari!
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 923
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Buna dimineata! Imi beau si eu cafeaua cu voi, parca e mai buna mai ales ca afara e asa de urat.
Buna ziua! Mi-am facut un ceai negru si va citesc. O zi minunata!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Patru anotimpuri intr-o zi,asa a fost ziua de astazi.Am venit de la scoala,am dormit(si mai vorbesc unii despre pensionare la 70 de ani!Cred ca-s cei care se duc doar la lucru-poate cu masina-,nu care si lucreaza!)M-am uitat la Rita Pavone,la San Remo,plina de energie la aproape 75 de ani,cu aceeasi voce de copila,micuta si simpatica.
Sanatate tuturor,sa aveti idei,sa le puneti in aplicare si sa va bucurati de o seara placuta!
Sanatate tuturor,sa aveti idei,sa le puneti in aplicare si sa va bucurati de o seara placuta!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Seara buna!
Zi ca a cantat si "datemi un martello"...
Isi face de cap vantul...si pe-afara si prin termopane... Eu imi fac planuri ca m-a gasit cadorisit Diada cu ce-mi lipsea
, acum sa le punem la treaba!
O noapte cu vise frumoase!
Zi ca a cantat si "datemi un martello"...

Isi face de cap vantul...si pe-afara si prin termopane... Eu imi fac planuri ca m-a gasit cadorisit Diada cu ce-mi lipsea

O noapte cu vise frumoase!
Neata!
In continuare suiera vantul teribil...si s-a depus un stratulet de zapada...si-s -2grade, asa ca am decis ca azi nu iesim din casa, vorbesc despre "femei si copii"... Cei mari si puternici sa se duca la "razboi". Realitatea e ca n-am dormit bine azinoapte cu suieraturile astea si imi face iar figuri glezna stanga de-aseara.
Am asa o impresie ca a venit iarna...
O zi...usoara!
In continuare suiera vantul teribil...si s-a depus un stratulet de zapada...si-s -2grade, asa ca am decis ca azi nu iesim din casa, vorbesc despre "femei si copii"... Cei mari si puternici sa se duca la "razboi". Realitatea e ca n-am dormit bine azinoapte cu suieraturile astea si imi face iar figuri glezna stanga de-aseara.
Am asa o impresie ca a venit iarna...

O zi...usoara!
Buna dimineata.
Toata noaptea a batut o tabla de pe garajul din fata blocului, asta dupa ce ieri a au fixat-o cu ceva
. Nu destul de bine pentru vantul care a fost.
In concluzie, azi sunt 'fresh'.
La noi cel putin nu a nins. Deocamdata.
Vlad-mom, spor la treaba.
Tuturor spor la treaba si multa sanatate.

Toata noaptea a batut o tabla de pe garajul din fata blocului, asta dupa ce ieri a au fixat-o cu ceva

In concluzie, azi sunt 'fresh'.
La noi cel putin nu a nins. Deocamdata.
Vlad-mom, spor la treaba.
Tuturor spor la treaba si multa sanatate.

LRodica- Atotcunoscător
-
Buna dimineata! sa le folosesti cu spor!
La noi s-au inchis scolile astazi, ieri s-a speriat cel mare teribil, il impingea vantul, desi are 63 kg. Experienta de viata. A batut foarte rau vantul, cum stau la et 4, bloc cu acoperis... brrr, infiorator! Zapada nu este! Prea putine precipitatii si la ce vant a fost, s-a ascuns prin colturi.
Dorulet, putere! Sa te refaci repede! Mie mi-a placut filmuletul cu tipul de la casa la supermarket la 70 de ani
Va pup! Spor maxim, zi usoara!
Aaaa, astazi incep reducerele la C&A 50% la 50%
La noi s-au inchis scolile astazi, ieri s-a speriat cel mare teribil, il impingea vantul, desi are 63 kg. Experienta de viata. A batut foarte rau vantul, cum stau la et 4, bloc cu acoperis... brrr, infiorator! Zapada nu este! Prea putine precipitatii si la ce vant a fost, s-a ascuns prin colturi.
Dorulet, putere! Sa te refaci repede! Mie mi-a placut filmuletul cu tipul de la casa la supermarket la 70 de ani

Va pup! Spor maxim, zi usoara!
Aaaa, astazi incep reducerele la C&A 50% la 50%
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Cum va descurcati cu vremea?La mine e uscat si inghetat,doar vant rece de tot,vajaind precum crivatul azi pe la geamuri,incat si copiii s-au linistit ascultandu-l.
Rita Pavone a cantat o melodie scrisa de fiul ei cel mare,e aceeasi maruntica rock,indiferenta la ce loc ar putea ocupa.Sunt multumita ca la tineri s-a calificat pentru semifinala de vineri preferata mea, Tecla.In rest lume pestrita,interpreti care vor sa epateze,sa se vorbeasca despre ei,ca asa se inalta si ei...
Va doresc o seara placuta,in mijlocul celor pe care-i iubiti!
Cum va descurcati cu vremea?La mine e uscat si inghetat,doar vant rece de tot,vajaind precum crivatul azi pe la geamuri,incat si copiii s-au linistit ascultandu-l.
Rita Pavone a cantat o melodie scrisa de fiul ei cel mare,e aceeasi maruntica rock,indiferenta la ce loc ar putea ocupa.Sunt multumita ca la tineri s-a calificat pentru semifinala de vineri preferata mea, Tecla.In rest lume pestrita,interpreti care vor sa epateze,sa se vorbeasca despre ei,ca asa se inalta si ei...
Va doresc o seara placuta,in mijlocul celor pe care-i iubiti!

Dorulet- Atotcunoscător
-
Dorulet, intrebam pentru ca aia e melodia mea preferata de la ea (cred ca ti-ai imaginat)...o am la ringtone cand ma suna mama (seamana si fizic si energetic).
S-a potolit vantoasa pe la 3...acum e liniste, sper si la noapte sa fie. Zapada si gheata dedesubt e pe pervaz, am incercat s-o dau jos...a ramas o margine de gheata ca la congelatoarele de pe timpuri (frigiderul ala cu congelatoras in el cu usa de plastic).
Am crosetat oaresice ieri pentru papusa, dar as vrea sa si croitoresc o rochita si in functie de inspiratie sa pun ceva dichisuri pe piesele crosetate. Azi am continuat cu posetuta aia care-mi da dureri de cap, am scos si un tipar de rochitica...maine continuarea...
O noapte buna!

S-a potolit vantoasa pe la 3...acum e liniste, sper si la noapte sa fie. Zapada si gheata dedesubt e pe pervaz, am incercat s-o dau jos...a ramas o margine de gheata ca la congelatoarele de pe timpuri (frigiderul ala cu congelatoras in el cu usa de plastic).
Am crosetat oaresice ieri pentru papusa, dar as vrea sa si croitoresc o rochita si in functie de inspiratie sa pun ceva dichisuri pe piesele crosetate. Azi am continuat cu posetuta aia care-mi da dureri de cap, am scos si un tipar de rochitica...maine continuarea...
O noapte buna!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata.
Multumim Dorulet.
Am uitat ca a inceput festivalul la San Remo.
Imi placea si mie sa ma uit. Poate o sa o fac deseara.
Va doresc un sfarsit de saptamana cu liniste si sanatate.
Multumim Dorulet.
Am uitat ca a inceput festivalul la San Remo.
Imi placea si mie sa ma uit. Poate o sa o fac deseara.
Va doresc un sfarsit de saptamana cu liniste si sanatate.

LRodica- Atotcunoscător
-
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40

» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 22
» Ne bem cafeaua impreuna ! (31)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (39)
» Ne bem cafeaua impreuna! (1)
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti