Din materiale reciclabile 6
+6
Gabica
piciul
mlizeta
Dorulet
LRodica
vlad_mom
10 participanți
Pagina 2 din 7
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Din materiale reciclabile 6
Cata munca! Nu m-as incumeta la asa proiect! Bravo!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Multumesc pentru aprecieri. Moatele sunt acele moturi rotunde facute cu aparatul, moturile care se pun la caciuli. Nu stiu exact cum se numesc: ciucuri rotunzi, moate. Dupa ce le-am terminat, am lasat capetele atei cu care le-am legat pe mijloc mai lungi si apoi le-am bagat prin covor si pe spate le-am innodat si ascuns capetele. Am aparatul luat de la Diada. Dupa ce am facut moturile (din resturi de fire fara sa conteze grosimea firului si culoarea) nu le-am mai potrivit, le-am lasat asa cum s-au asezat ca oricum erau de pus picioarele pe ele nu de pus la caciuli.[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pozele aparatului sunt luate de pe net.
Pozele aparatului sunt luate de pe net.
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 924
Varsta : 53
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Bravo! O reciclare moale si vesela!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
mlizeta- Expert
-
ILona nu mă tenta să schimb modelul că abia ce m-am hotărât.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Modelul e bun pentru a-l realiza intr-o sezatoare,la mai multe maini. Cat o fi de grea o asemenea patura?
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4711
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Un broscoi .... fermecat?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Întâi am construit globul cel mare cu pastă de hârtie igienica pe o minge (mărime clasică, acelea ieftine cu supapă, pe care am desumflat-o și am scos-o după ce s-a întărit pasta). Am reciclat 2 cd-uri, unul capac la partea de jos și unul tăiat în 4 pentru picioare. Am mai folosit 2 bile de polistiren pentru ochi, 12 bile mici si bete de frigărui la picioare și folie de aluminiu pentru gura. Apoi încă 2 straturi de pastă de hârtie, 1 pentru acoperirea și fixarea elementelor adaugate și unul pentru detalii. Am vopsit cu vopsele acrilice.
Urmează să-l lacuiesc cu lac pentru yaht pentru că va sta în gradina mamei mele, dacă îl place, bineînțeles (procedura pe care trebuie s-o fac afară, nu în casă).
Întâi am construit globul cel mare cu pastă de hârtie igienica pe o minge (mărime clasică, acelea ieftine cu supapă, pe care am desumflat-o și am scos-o după ce s-a întărit pasta). Am reciclat 2 cd-uri, unul capac la partea de jos și unul tăiat în 4 pentru picioare. Am mai folosit 2 bile de polistiren pentru ochi, 12 bile mici si bete de frigărui la picioare și folie de aluminiu pentru gura. Apoi încă 2 straturi de pastă de hârtie, 1 pentru acoperirea și fixarea elementelor adaugate și unul pentru detalii. Am vopsit cu vopsele acrilice.
Urmează să-l lacuiesc cu lac pentru yaht pentru că va sta în gradina mamei mele, dacă îl place, bineînțeles (procedura pe care trebuie s-o fac afară, nu în casă).
Eu cred ca o sa ii placa.
Mie imi place.
Mie imi place.

LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3594
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
Foarte haios broscoiul. Imi place foarte mult. Sunt sigura ca o sa-l placa si mama ta. Ma intreb: oare daca-l sarut se transforma in print?
mlizeta- Expert
-
Mulțumesc mult!
Să știi că și eu m-am întrebat. ...dar fiindcă nu are coroniță sigur nu se va transforma în prinț, eu sper că măcar în Dorian Popa, dacă nu Jude Law. ...

Să știi că și eu m-am întrebat. ...dar fiindcă nu are coroniță sigur nu se va transforma în prinț, eu sper că măcar în Dorian Popa, dacă nu Jude Law. ...

Talent pur, superb!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
piciul- Atotcunoscător
-
Cate detalii
.
Super . Felicitari. cred ca cel mic este incantat. Sa se joace sanatos.

Super . Felicitari. cred ca cel mic este incantat. Sa se joace sanatos.
LRodica- Atotcunoscător
-
Multam!
Inafara de cartonul de la o cutie si tubul de pringles, am mai recilat capace de carioci uscate pentru stalpii cu lumina, o multime de cataloage de supermarket facute cocoloase ca sa construiesc volumul muntelui. Am mai folosit folie de aluminiu, servetele, carton de legatorie, polistiren extrudat, sarma si chit de cutit pentru trunchiurile copacilor, fulgi de nuca de cocos vopsiti pentru iarba, pietris decorativ, iarba electrostatica si frunzis de machetare.
Prima tentativa a fost cand era flacaul mic:
-la asta cica m-a ajutat si el, foarte plictisitor paper-mache-ul...
Zic ca parca m-am mai "cultivat" intre timp...
Inafara de cartonul de la o cutie si tubul de pringles, am mai recilat capace de carioci uscate pentru stalpii cu lumina, o multime de cataloage de supermarket facute cocoloase ca sa construiesc volumul muntelui. Am mai folosit folie de aluminiu, servetele, carton de legatorie, polistiren extrudat, sarma si chit de cutit pentru trunchiurile copacilor, fulgi de nuca de cocos vopsiti pentru iarba, pietris decorativ, iarba electrostatica si frunzis de machetare.
Prima tentativa a fost cand era flacaul mic:
-la asta cica m-a ajutat si el, foarte plictisitor paper-mache-ul...
Zic ca parca m-am mai "cultivat" intre timp...
Pai chiar te-ai 'cultivat' . Si acesta arata bine, dar cel care ni l-ai aratat primul, cu un singur tunel este altfel finisat. Detalii mai multe si mai complicate daca e potrivit cuvantul.

LRodica- Atotcunoscător
-
felicitari!!! minunat!
Trimis de pe aplicatia Topic'it
Trimis de pe aplicatia Topic'it
White_Raven- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 265
Varsta : 41
Localizare : Manchester
Data de inscriere : 24/06/2017
Grozave lucrari,felicitari!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4711
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Multam!
Piticul nu l-a vazut terminat inca, dar nefinalizat l-a probat cu masinutele si deja visa ca-l pune asa si in continuare inca o placa cu un pod mare si in cealalta parte o placa cu mai multe strazi... deja ma intreba daca mai am carton... Dificultatea nu e sa materializez ideile, ci sa le materializez functional, sa reziste si sa fie practice...
Imi plac la nebunie machetele si dioramele, dar cand ma gandesc la praful din aer care se depune... si la pretul foilor de plexiglas, care nu e la nivel de hobby... renunt.
Pe muntele asta nu am pus multa 'vegetatie' tocmai ca sa-l pot 'matura' de praf cand este nevoie.
Piticul nu l-a vazut terminat inca, dar nefinalizat l-a probat cu masinutele si deja visa ca-l pune asa si in continuare inca o placa cu un pod mare si in cealalta parte o placa cu mai multe strazi... deja ma intreba daca mai am carton... Dificultatea nu e sa materializez ideile, ci sa le materializez functional, sa reziste si sa fie practice...
Imi plac la nebunie machetele si dioramele, dar cand ma gandesc la praful din aer care se depune... si la pretul foilor de plexiglas, care nu e la nivel de hobby... renunt.
Pe muntele asta nu am pus multa 'vegetatie' tocmai ca sa-l pot 'matura' de praf cand este nevoie.
Felicitari pentru rabdare si talent!
Ma bucur ca nu te feresti sa povestesti despre praf!
Eu chiar ma intrebam ce secrete sunt de in magazine... totul pare ca nu a trecut praful pe acolo.
...in piete patrunjelul e mereu verde, ca si cum nu l-a cules acum trei, patru zile....oare cum fac?!
Sanatate maxima si piticul sa se joace cat mai mult cu tunelele (doar le-ai facut trainice!)!
Ma bucur ca nu te feresti sa povestesti despre praf!
Eu chiar ma intrebam ce secrete sunt de in magazine... totul pare ca nu a trecut praful pe acolo.
...in piete patrunjelul e mereu verde, ca si cum nu l-a cules acum trei, patru zile....oare cum fac?!
Sanatate maxima si piticul sa se joace cat mai mult cu tunelele (doar le-ai facut trainice!)!
piciul- Atotcunoscător
-
Multam!
Praful... asta e motivul pentru care nu fac aranjamente complicate la obiectele care urmeaza a fi expuse in casa. La felinarul-gradina mi-am permis sa pun si muschi natural si pietris si chestii mici...pentru ca e inchis, nu intra praf in el, la exterior insa l-am lasat cat mai simplu sa-mi fie usor la sters. Altele le fac sa fie 'clatibile' cu apa... Casuta papusilor am inchis-o cu folie din acelasi motiv, baietilor le-am luat vitrine cu usi pentru lego tot din cauza asta.
La magazine, patrunjelul cateodata e ud... oare de ce, iar celelalte le tot muta, cica schimba aranjamentul rafturilor...de fapt le desprafuiesc...
Nu zic ca nu se pot curata, dar cine sta cu o pensula sa stearga praful... sunt destul plantele vii de apartament care necesita operatiuni de desprafuire.
Ma batea gandul sa fac o fantana decorativa cu apa, ca tot am un filtru submersibil care sta degeaba, dar imi da cu virgula la intretinere. Am una, primita cadou cand eram in China, o moara pe stanca, pe care am reparat-o si repictat-o pentru ca s-a spart la transport, insa e in totalitate 'spalabila'.
Capac-cupola de plexiglas sau vitrina inchisa e singura solutie, numai ca astea sunt costuri care nu se justifica ...si nici foarte estetice nu sunt mereu.
Daca decoratiunile de Craciun se prafuiesc in numai o luna cat le avem expuse, restul...
Praful... asta e motivul pentru care nu fac aranjamente complicate la obiectele care urmeaza a fi expuse in casa. La felinarul-gradina mi-am permis sa pun si muschi natural si pietris si chestii mici...pentru ca e inchis, nu intra praf in el, la exterior insa l-am lasat cat mai simplu sa-mi fie usor la sters. Altele le fac sa fie 'clatibile' cu apa... Casuta papusilor am inchis-o cu folie din acelasi motiv, baietilor le-am luat vitrine cu usi pentru lego tot din cauza asta.
La magazine, patrunjelul cateodata e ud... oare de ce, iar celelalte le tot muta, cica schimba aranjamentul rafturilor...de fapt le desprafuiesc...

Nu zic ca nu se pot curata, dar cine sta cu o pensula sa stearga praful... sunt destul plantele vii de apartament care necesita operatiuni de desprafuire.
Ma batea gandul sa fac o fantana decorativa cu apa, ca tot am un filtru submersibil care sta degeaba, dar imi da cu virgula la intretinere. Am una, primita cadou cand eram in China, o moara pe stanca, pe care am reparat-o si repictat-o pentru ca s-a spart la transport, insa e in totalitate 'spalabila'.
Capac-cupola de plexiglas sau vitrina inchisa e singura solutie, numai ca astea sunt costuri care nu se justifica ...si nici foarte estetice nu sunt mereu.
Daca decoratiunile de Craciun se prafuiesc in numai o luna cat le avem expuse, restul...
1 - reciclat borcanelul de nutela...ca tot voiam luminite pe masa si nu pot, chiar nu pot sa pun o instalatie direct intr-un borcan sau pahar si-atat... deci, gradina/sera sf...
2- reciclat borcan, completat cu pasta de hartie igienica, acrilice, lut cu uscare la aer... o casuta floare cu intrebuintari multiple ...
Se preteaza si la pastrat lumanarile de la nunta sau botez sub alta forma.... adica le pot topi si turna cu fitil, vor ramane lumanari functionale.
2- reciclat borcan, completat cu pasta de hartie igienica, acrilice, lut cu uscare la aer... o casuta floare cu intrebuintari multiple ...
Se preteaza si la pastrat lumanarile de la nunta sau botez sub alta forma.... adica le pot topi si turna cu fitil, vor ramane lumanari functionale.
Wow, arata super. Imi plac maxim amandoua. Sera luminata da o nota mai selecta, in schimb casuta emana bucurie prin culori si mustacioara. Felicitari!
mlizeta- Expert
-
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

» Din materiale reciclabile 3
» Din materiale reciclabile
» Din materiale reciclabile 2
» Din materiale reciclabile 4
» Din materiale reciclabile 5
» Din materiale reciclabile
» Din materiale reciclabile 2
» Din materiale reciclabile 4
» Din materiale reciclabile 5
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie