Din materiale reciclabile 6
+6
Gabica
piciul
mlizeta
Dorulet
LRodica
vlad_mom
10 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Din materiale reciclabile 6
Multam. Si mie imi plac beculetele, luminite ambientale, albe, colorate, care isi schimba culoarea...lumanarele, orice.

E grozav!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4714
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Este super. Cum l-ai facut?
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 924
Varsta : 53
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Multam.
Oh, nici n-am zis nimic despre din ce si cum l-am facut, se vede ca l-am facut mai demult... Sfoara de bumbac inmuiata in adeziv pva waterproof si asezata pe o minge subtire cu supapa (deci e mare cat o minge clasica), dupa ce s-a uscat am desumflat mingea, am scos-o. L-am mai vopsit putin, asa in mare, cu vopsea lavabila, am intins prin glob instalatia de leduri pe sarma, iar florile de tuia (recoltate toamna trecuta) le-am lipit recent cu pistolul cald cu silicon. Ca sa nu se deformeze atarnat in greutatea lui si a bateriilor, am folosit un capac de cutie pringles de care am agatat guta, l-am bagat cu grija inauntru (destul de rigid ca sa sustina, dar se poate indoi ca sa incapa printre sfori, am zis sa aiba un suport, nu agatat intr-un punct).
Oh, nici n-am zis nimic despre din ce si cum l-am facut, se vede ca l-am facut mai demult... Sfoara de bumbac inmuiata in adeziv pva waterproof si asezata pe o minge subtire cu supapa (deci e mare cat o minge clasica), dupa ce s-a uscat am desumflat mingea, am scos-o. L-am mai vopsit putin, asa in mare, cu vopsea lavabila, am intins prin glob instalatia de leduri pe sarma, iar florile de tuia (recoltate toamna trecuta) le-am lipit recent cu pistolul cald cu silicon. Ca sa nu se deformeze atarnat in greutatea lui si a bateriilor, am folosit un capac de cutie pringles de care am agatat guta, l-am bagat cu grija inauntru (destul de rigid ca sa sustina, dar se poate indoi ca sa incapa printre sfori, am zis sa aiba un suport, nu agatat intr-un punct).
Am inteles. Multumesc si felicitari pentru glob!
mlizeta- Expert
-
Numarul mesajelor : 924
Localizare : craiova
Data de inscriere : 19/06/2013
Aha! Deci asta e explicatia pentru bataia pe hartie igienica. Glumesc. E foarte frumos si vesel. Imi place tare mult cum ai imbinat nuantele. Felicitari!
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Multam! Movul e culoarea lui preferata
. Sigur, toata lumea face constructii cu pasta de hartie igienica....sigur si la aracet e la fel de omor

Vlad_mom, arata foarte bine. Sa-l foloseasca sanatos.
Am si eu pregatit 2 cutii de conserve pentru suport de creioane, dar cred ca eu o sa le vopsesc doar cu vopsea acrilica.
Am si eu pregatit 2 cutii de conserve pentru suport de creioane, dar cred ca eu o sa le vopsesc doar cu vopsea acrilica.

LRodica- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3595
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 19/10/2011
..."borcan sticlă, sârmă, puțin polistiren extrudat, pastă de hârtie igienică, puțin lut cu uscare la aer și vopsele acrilice." ...ce simplu pare!...mai ales mov!!!!

piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Piciule, subscriu.

LRodica- Atotcunoscător
-
Multam!
Mai am sa va arat alte 2 borcane si o vaza reconditionata, dar greu tare cu pozatul....timpul asta parca se contracta din ce in ce mai tare.

Mai am sa va arat alte 2 borcane si o vaza reconditionata, dar greu tare cu pozatul....timpul asta parca se contracta din ce in ce mai tare.

Se pare ca nu gasesc timp pentru poze mai artistice....
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-borcanel, pasta de hârtie igienica, putin lut Das, vopsea acrilica si ceara metalizata.
-borcan, pastă de hârtie igienica, ceva sârmă, puțin carton pentru frunze, polistiren pentru capac, un pic de lut Das pe ici pe colo, vopsele acrilice.
-borcanel, pasta de hârtie igienica, putin lut Das, vopsea acrilica si ceara metalizata.
-borcan, pastă de hârtie igienica, ceva sârmă, puțin carton pentru frunze, polistiren pentru capac, un pic de lut Das pe ici pe colo, vopsele acrilice.
Vlad-mom, amandoua faine, dar vaza imi place mai mult.
LRodica- Atotcunoscător
-
Multam! Am simtit asa ca parca mi-am iesit din mana, astea 3 au fost ca sa-mi sterg din minte ce nu-mi iesea la papusica crosetata

Faine , vlad-mom. Eu astept mereu cu multa curiozitate tot ce mai mesteresti, mi se par tare ingenios cum pleci de la o idee si care e rezultatul final.
raluk0182- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 269
Varsta : 41
Localizare : bacau
Data de inscriere : 27/12/2009

Stresul tau se "dizolva" in "arta mesteritului"!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Suportul este superb, e unicat, e atât de vesel...
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 27/04/2012
Doar "work in progress "...
-prima parte: un pet de 1.25l cu gaura la partea de jos in care va fi la final o teava pentru infipt in pamant (am umplut momentan cu pietricele pentru stabilitate in timpul lucrului, le voi scoate la final), un pet de 5l, sarma de la un umeras de sarma ancorata bine la filetul pet-ului, folie de aluminiu pentru forma si un strat de servetel cu adeziv pva.
-partea 2: primul strat de pasta de hartie igienica.
Urmeaza stratul 2....
-prima parte: un pet de 1.25l cu gaura la partea de jos in care va fi la final o teava pentru infipt in pamant (am umplut momentan cu pietricele pentru stabilitate in timpul lucrului, le voi scoate la final), un pet de 5l, sarma de la un umeras de sarma ancorata bine la filetul pet-ului, folie de aluminiu pentru forma si un strat de servetel cu adeziv pva.
-partea 2: primul strat de pasta de hartie igienica.
Urmeaza stratul 2....
Interesant. Ma gandeam ca e clasica ciuperca , palarioara rosie cu buline albe
. Dar asa e mult mai interesanta. O sa incerc poate din ciment dar nu cu forma asa deosebita, ci clasica.
Pentru ca la noi nu a venit caldura parca nu am chef de nimic
.
Asteptam finalul.

Pentru ca la noi nu a venit caldura parca nu am chef de nimic

Asteptam finalul.
LRodica- Atotcunoscător
-
M-ar tenta si pe mine,dar la vantul nebun care bate aici(sunt la intalnirea curentului dinspre Cheile Turzii si curentul dinspre Aries),cred ca s-ar face bucati.Spor,vlad_mom,astept sa vad finalul!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4714
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Ar merge si cu ciment turnat in pet-uri, adica taiat tot asa pet-ul de 5l, intors cu capacul in jos, umplut cu nisip in dreptul filetului (ca sa iasa palaria rotunda), turnat ciment, infipta o teava in centru, apoi pe teava bagat alt pet taiat pentru piciorul ciupercii si umplut cu ciment, la final sa scoti plasticul care practic a servit ca matrita.
Din cauza vatului m-am gandit si eu sa-i pun teava care va fi infipta in pamant.
Din cauza vatului m-am gandit si eu sa-i pun teava care va fi infipta in pamant.
Foarte faina.
Eu am renuntat. Poate pentru vara viitoare.
Eu am renuntat. Poate pentru vara viitoare.

LRodica- Atotcunoscător
-
Arta! imi place maxim

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

» Din materiale reciclabile
» Din materiale reciclabile 2
» Din materiale reciclabile 4
» Din materiale reciclabile 5
» Din materiale reciclabile 3
» Din materiale reciclabile 2
» Din materiale reciclabile 4
» Din materiale reciclabile 5
» Din materiale reciclabile 3
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)