Craciunita! 2013
+27
bubu85
denis21
Mandana
sergiu valentin
mnarcisa
Day
letho
kitty_1973
valentinadof
annamaria26985
geanina_scumpica
Dodo-pui
Admina
Andata
Gianina4ever
Geta_63
Dorulet
iuliana72
micheline
barbin
An-Ca2811
julix_2007
feliana
Gabica
CarmenClaudia
fulguta28
diada
31 participanți
Pagina 8 din 9
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Craciunita! 2013
Pacat,ar fi trebuit ambalate in folie cu bule!
Am primit si eu azi de la Craciunita mea julix_2007 ceva superb!Imi place la nebunie setul de bijuterii,chiar imi doream ceva pe verde!Fetele au sarit pe bobonele,buneeee!Si ne-am amuzat de recipientele pt condimente!Multumesc julix pt gandurile bune!
Am primit si eu azi de la Craciunita mea julix_2007 ceva superb!Imi place la nebunie setul de bijuterii,chiar imi doream ceva pe verde!Fetele au sarit pe bobonele,buneeee!Si ne-am amuzat de recipientele pt condimente!Multumesc julix pt gandurile bune!
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Day iti multumesc si sarbatori frumoase iti doresc si tie!
Gabica
, ele sunt mandria si bucuria mea
Dorulet ma bucur mult ca ti-au placut, pupici si o seara frumoasa tuturor!
Gabica

Dorulet ma bucur mult ca ti-au placut, pupici si o seara frumoasa tuturor!
annamaria26985- Senior
-
Numarul mesajelor : 743
Varsta : 38
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/03/2011
Multumesc,Gabica!
Valentina,si eu am trimis un borcan decorat si l-am infasurat total in folia cu bule si l-am prins cu scoci si ghici ce?a ajuns tandari...a,si in loc sa faca o zi ca nu e mult pana la Ploiesti a facut 6.Asta e posta noastra.
Si eu sunt una din intarziate,abia maine dimineata le pun asa ca-mi cer scuze de pe acum.
Valentina,si eu am trimis un borcan decorat si l-am infasurat total in folia cu bule si l-am prins cu scoci si ghici ce?a ajuns tandari...a,si in loc sa faca o zi ca nu e mult pana la Ploiesti a facut 6.Asta e posta noastra.
Si eu sunt una din intarziate,abia maine dimineata le pun asa ca-mi cer scuze de pe acum.
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Am primit cadoul de la denis21! Asa de frumos este fularul meu crosetat ca nu mai pot dupa el Culorile sunt exact pe gustul meu, negru cu mov! Superb, superb, superb! Denis, iti doresc ca manutele tale pricepute sa lucreze numai lucrusoare superbe asa cum mi-ai facut mie! O sa revin si cu poze dar fara bomboane pt ca le-a mancat Maruta mea! Ma rog, si eu! 

valentinadof a scris:Pacat,ar fi trebuit ambalate in folie cu bule!
Ma bucur ca a ajuns primul colet. Renii nu m-au dat de sminteala. Setul este lucrat de mine, ca si felicitarea (care nu se ridica la inaltimea celor lucrate de fetele de la quilling, dar e oricum mai bine decat ce se gaseste in comert, si oricum la mine in sat se gasesc felicitari pentru Pasti si 8 martie la ora asta). Imi pare rau ca am gasit doar un singur fel de bomboane, care sunt de provenienta Ucraina. Sunt dementiale, si fetele care au mai primit de la mine asemenea dulciuri stiu ce spun. Iti trebuie mult bun simt sa stii cand sa te opresti din mancat.
Seturile pentru condimente sunt achizitionate din Paris, din zona Montmartre. Le-am cumparat cand am fost acum 2 saptamani intr-o mobilitate. Din prima clipa cand le-am vazut am stiut ca vor face parte din cadourile pentru fetele repartizate la craciunita Julix, si la momentul respectiv habar nu aveam cui trebuie sa fiu craciunita. M-am gandit ca e ceva deosebit, o pata de culoare pe masa de sarbatori. Imi pare rau ca nu am gasit culorile care sa se potriveasca cu Craciunul.
Astept cu emotie si impresiile celeilalte persoane careia i-am trimis cadoul.
Tot n-am primit inca nimic, dar nu sunt rea de scarba. Si oricum renii la ora asta sunt extrem de ocupati, prinsi cu nebunia momentului, poate unii sunt raciti/bolnavi/obositi. Ma bucur sa aud ca toata lumea este bine.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Imi pare tare rau Geanina ca au ajuns astfel la tine. Incerc sa-ti mai trimit o data, daca ma dumiresc cum sa le ambalez fara sa se sparga, ,mai ales ca au avut si polistiren printre ele pentru mai multa siguranta. Chiar nu ma asteptam sa ajunga facute praf. Parca a trantit cineva cutia pe trotuar si a jucat cu picioarele pe ea.
micheline- helper
- Numarul mesajelor : 79
Localizare : Romania
Data de inscriere : 02/01/2010
Nu e nimic asta e nu trebuie sa imi mai trimiti nimic ala a fost cadoul meu si de asemenea norocul meu nu te deranja ca nu are rost cum am mai zis traiasca posta romana eu nu sunt suparata
te pup

geanina_scumpica- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 226
Localizare : arad
Data de inscriere : 01/06/2010
Am primit si cel de-al doilea colet de la cealalta Craciunita!Sa fie oare mnarcisa?Asa as zice!
O multime de lucruri:fire,cupon de material,bucata de plasa lucioasa pt ambalat cadouri,kit pt felicitari(au pus fetele ochii pe el)dulciuri,lumanare.Multumesc din suflet!
Deja ma simt aiurea,cred ca eu am trimis cam putin!?
O multime de lucruri:fire,cupon de material,bucata de plasa lucioasa pt ambalat cadouri,kit pt felicitari(au pus fetele ochii pe el)dulciuri,lumanare.Multumesc din suflet!
Deja ma simt aiurea,cred ca eu am trimis cam putin!?
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Valentina te-ai prins
Am uitat efectiv sa scriu cateva cuvinte. Lucruri nu sunt multe, as fi vrut sa am timp sa fac si ceva. Aveam in plan sa fac cateva decoratiuni pentru brad sin plasa aceea lucioasa de zici tu ca e pentru ambalat cadourile. poate reusesti sa faci tu cu fetele tale. Eu ma bucur daca am reusit sa te fac sa zambesti cand ai desfacut pachetul. Si nu ai de ce sa te simti prost ca ai trimis mai putin. Eu am incercat sa compensez putin faptul ca nu am reusit sa fac ceea ce mi-am porpus.
Am primit si eu cadoul meu. Multumesc mult Fulguta. Materialul a picat la fix. Am ceva in plan si indca nu gasisem materialul potrivit. Asta trimis de tine este perfect, ooo si revista e de vis. Multumesc mult.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Am uitat efectiv sa scriu cateva cuvinte. Lucruri nu sunt multe, as fi vrut sa am timp sa fac si ceva. Aveam in plan sa fac cateva decoratiuni pentru brad sin plasa aceea lucioasa de zici tu ca e pentru ambalat cadourile. poate reusesti sa faci tu cu fetele tale. Eu ma bucur daca am reusit sa te fac sa zambesti cand ai desfacut pachetul. Si nu ai de ce sa te simti prost ca ai trimis mai putin. Eu am incercat sa compensez putin faptul ca nu am reusit sa fac ceea ce mi-am porpus.
Am primit si eu cadoul meu. Multumesc mult Fulguta. Materialul a picat la fix. Am ceva in plan si indca nu gasisem materialul potrivit. Asta trimis de tine este perfect, ooo si revista e de vis. Multumesc mult.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
mnarcisa,daca aflam din timp ca-ti petreci timpul si cu tricotatul/ crosetatul, iti trimiteam si fire! Ti-as fi lucrat si ceva , dar Mara si Vladut nu ma lasa sa lucrez nici pentru ei.
)
Sa te bucuri de cadou, draga mea si ma bucur ca eu ti-am fost Craciunita!
Te pup!
denis21, o sa fac poza la minunatul tau fular, dar sa-mi aduca barbata-meu camera foto acasa sa-mi iasa culorile exact cum sunt! Inca o data multumesc pt ca am intalnit asa manute pricepute!

Sa te bucuri de cadou, draga mea si ma bucur ca eu ti-am fost Craciunita!
Te pup!
denis21, o sa fac poza la minunatul tau fular, dar sa-mi aduca barbata-meu camera foto acasa sa-mi iasa culorile exact cum sunt! Inca o data multumesc pt ca am intalnit asa manute pricepute!
Fulguta, stai linistita ca mai am cateva fire dosite pe ici pe colo prin casa.
Acum sincer ma ocup cu alergatutl de ici colo asa ca de tricotat/ crosetat nu prea mai e loc.
Acum sincer ma ocup cu alergatutl de ici colo asa ca de tricotat/ crosetat nu prea mai e loc.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Ce cadouri frumoase!
Geanina_scumpica, imi pare si mie rau. E riscant sa trimiti prin posta lucruri asa fragile.
kitty_1973, te rog verifică-ti mesageria, ti-am raspuns inca de aseara

Geanina_scumpica, imi pare si mie rau. E riscant sa trimiti prin posta lucruri asa fragile.
kitty_1973, te rog verifică-ti mesageria, ti-am raspuns inca de aseara

am primit si eu un cadou de la julix -2007 un colier cu cercei asortat o punga bomboane pom o felitire quilling si o pereche de indragostiti bibelou care mi se par extraordinari.poze fac maine ca am capul plin de treaba am intrat doar sa dau mesaje si julix chiar ai fost in paris sa imi iei cadou???!!!

12.23.2013
Ma bucur ca a ajuns si cel de-al doilea cadou. Perechea de indragostiti nu este un bibelou ci doua solnite, una pentru piper si una pentru sare. Mi-ar placea sa spun ca am fost pana la Paris ca sa iti iau special un cadou, dar as minti. Am fost la Paris cu un program, o vizita de studii, si daca tot bantuiam pe acolo in timp ce pe forum se pregateau extragerile, am zis sa incep achizitiile pentru cadourile pe care le aveam de trimis.
In alta ordine de idei, am primit si eu un cadou: 2 figurine de ciocolata, un ornament de craciun, din acela frumos colorat in care trebuie sa pui tu o lumanare si o esarfa. Sunt foarte frumoase si multumesc pentru ele. Le-am primit de la cineva Cosmina din Satu Mare, care in graba caracteristica acestor sarbatori a uitat sa specifice care este nick-ul ei aici pe forum. Nu are nimic, gestul conteaza. Astept cuminte si celalalt cadou, care va veni el pana la Boboteaza. Chiar daca eu nu voi fi acasa sa-l pot deschide, am sa anunt cand il primesc.
iuliana72 a scris:am primit si eu un cadou de la julix -2007 un colier cu cercei asortat o punga bomboane pom o felitire quilling si o pereche de indragostiti bibelou care mi se par extraordinari.poze fac maine ca am capul plin de treaba am intrat doar sa dau mesaje si julix chiar ai fost in paris sa imi iei cadou???!!!![]()
Ma bucur ca a ajuns si cel de-al doilea cadou. Perechea de indragostiti nu este un bibelou ci doua solnite, una pentru piper si una pentru sare. Mi-ar placea sa spun ca am fost pana la Paris ca sa iti iau special un cadou, dar as minti. Am fost la Paris cu un program, o vizita de studii, si daca tot bantuiam pe acolo in timp ce pe forum se pregateau extragerile, am zis sa incep achizitiile pentru cadourile pe care le aveam de trimis.
In alta ordine de idei, am primit si eu un cadou: 2 figurine de ciocolata, un ornament de craciun, din acela frumos colorat in care trebuie sa pui tu o lumanare si o esarfa. Sunt foarte frumoase si multumesc pentru ele. Le-am primit de la cineva Cosmina din Satu Mare, care in graba caracteristica acestor sarbatori a uitat sa specifice care este nick-ul ei aici pe forum. Nu are nimic, gestul conteaza. Astept cuminte si celalalt cadou, care va veni el pana la Boboteaza. Chiar daca eu nu voi fi acasa sa-l pot deschide, am sa anunt cand il primesc.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Nu a ajuns al doilea cadouas pe care l-am trimis de o saptamana si nici al doilea cadouas pt. mine. O fi vreo problema de la Posta

Eu am primit si cel de-al doilea cadou de la Craciunita mea Iuliana72. Un bolerou pentru mine, veste si fesuri pentru copii, carioci si 2 pixuri haioase, deja s-au imparstiat prin casa, nu promit ca revin cu poze
Eu am lucrat azi toata ziua pentru fete, nu se vede mare lucru, am fost si intrerupta de o serbare... asa ca, dupa Craciun or sa ajunga cadourile de la mine. Sper sa merite macar
Va pup!

Eu am lucrat azi toata ziua pentru fete, nu se vede mare lucru, am fost si intrerupta de o serbare... asa ca, dupa Craciun or sa ajunga cadourile de la mine. Sper sa merite macar

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Denis... am primit coletul de la tine! Multumesc mult! Am facut si poze... maine le postez.
Denis... am primit coletul de la tine! Multumesc mult! Am facut si poze... maine le postez.

Astazi am primit si eu ultimul cadou de la mosu ( cosmina ) , doua ciocalate in forma de mos ,un suport in forma de casuta si o esarfa ...multumesc .o seara de craciun frumoasa ....
si sa vina mosul cu sacul plin de bunatati pentru toata lumea .

sergiu valentin- Ucenic
- Numarul mesajelor : 258
Varsta : 58
Localizare : iasi
Data de inscriere : 14/05/2012
am primit si eu ultimul cadou de la andata ,multumesc din suflet pentru cadou era exact ce mi-am dorit ,craciun fericit
iuliana72 a scris:am primit si eu ultimul cadou de la andata ,multumesc din suflet pentru cadou era exact ce mi-am dorit ,craciun fericit
Ma bucur mult ca ti-a placut. E bine ca ai scris ce iti doresti

Astept si eu confirmarea de la Brasov, se misca chiar asa de incet posta????
annamaria26985- Senior
-
Numarul mesajelor : 743
Varsta : 38
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/03/2011
Maine dimineata vor pleca coletele si spre fetele mele! sper pe luni, marti sa va ajunga! Stiu ca sunt ultima dar sper sa merite asteptarea. Daca nu, mai departe cu ele, fara regrete

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Toate cadourile sunt trimise, unele sunt inca pe drum dar majoritatea ar trebui sa fie deja primite. La posta e foarte aglomerat, nu stiu cum e in alte parti dar la noi nu reusesc fetele sa mai avizeze in aceeasi zi ce se primeste, asa ca e mai sigur sa mergeti la posta chiar daca n-ati primit avizul. Mai e nevoie de confirmare de la urmatoarele fete: julix_2007, denis21, Dodo-pui, Gianina4ever, kitty_1973, Day. Sper ca n-am omis pe nimeni.
Micheline, ar fi trebuit sa primesti ambele cadouri de mult timp, te rog frumos sa ne confirmi si tu.
Micheline, ar fi trebuit sa primesti ambele cadouri de mult timp, te rog frumos sa ne confirmi si tu.
Lorilena, iti multumesc ca ti-ai facut timp sa postezi punctul in care sa ajuns cu craciunita de anul asta.
Pentru fetele care vor sa mearga la posta sa intrebe ar trebui sa aiba nr de aviz sau nr de expeditie, nu mai stiu exact cum se numeste.Alt fel risca sa bata frumul pana la posta si sa stea la coada, iar cand ajung la ghiseu sa nu le ajute doamnele de la posta ca nu au timp sa caute in avize.
Pentru fetele care vor sa mearga la posta sa intrebe ar trebui sa aiba nr de aviz sau nr de expeditie, nu mai stiu exact cum se numeste.Alt fel risca sa bata frumul pana la posta si sa stea la coada, iar cand ajung la ghiseu sa nu le ajute doamnele de la posta ca nu au timp sa caute in avize.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-a
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Craciunita, partea a II-a
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
Pagina 8 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti