Craciunita! 2013
+27
bubu85
denis21
Mandana
sergiu valentin
mnarcisa
Day
letho
kitty_1973
valentinadof
annamaria26985
geanina_scumpica
Dodo-pui
Admina
Andata
Gianina4ever
Geta_63
Dorulet
iuliana72
micheline
barbin
An-Ca2811
julix_2007
feliana
Gabica
CarmenClaudia
fulguta28
diada
31 participanți
Pagina 1 din 9
Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Craciunita! 2013
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vin sarbatorile! Vine Mosul! Asa ca va propun sa repetam aceasta experienta placuta si in acest an. Darurile vor consta in lucrusoare create de noi, din activitati handmade sau materie prima pentru creatii handmade.
Perioada inscrierii: incepand de astazi 14 noiembrie - 30 noiembrie orele 24,00.
Extragerea va avea loc in data de 01 decembrie iar pana pe 03 fiecare va primi adresa sau adresele celei sau celor carora trebuie sa trimita cadourile. Fiecare se poate inscrie cu un numar de 1 sau 2 daruri. Cate trimite atatea va primi. Daca e cineva care doreste sa faca mai multe surprize, e liber sa o faca dar in afara extragerii.
Am rugamintea sa tremiteti adresa pe care veti primi cadourile in momentul in care va inscrieti pe lista (asta pentru a scurta timplul de asteptare dupa extragere).
Adresele vor fi trimise catre LETHO , careia ii multumesc pe aceasta cale.
Pot participa membrii cu minim 75 de mesaje postate inainte de inscriere pe aceasta lista, si inscrisi pe forum inainte de 13 noiembrie orele 24, deci inscrierea pe forum, special pentru aceasta participare este exclusa!
Cum se face inscrierea: trebuie sa postati in acest topic dorinta voastra de a participa si numarul de cadouri pe care vreti sa il trimiteti/primiti - maxim 2.
ATENTIE: nu postati adresa public pe forum!!!
Dupa ce primiti adresele la care trebuie sa trimiteti va rugam nu postati sub nici o forma numele intreg sau adresa celui caruia trimiteti. Aceste date sunt confidentiale si nu trebuie facute publice tuturor utilizatorilor!
Fiecare va stii cui trimite dar nu va stii de la cine primeste! Ramane surpriza pana la primirea coletului.
Pot participa doar utilizatori cu adresa de corespondenta din Romania.
Mentiune:
In urma experientei de la ultimul iepuras organizat, la aceasta acciune le este interzis sa se inscrie urmatoarelor membre: TEISOARA si ELENAXX
Voi verifica si listele negre de pe acest forum si in cazul in care apare pe ele vreun nume al unei persoane care doreste sa se inscrie in aceasta acctiune imi rezerv dreptul de a nu accepta acea persiana pe listele noastre. Fac acest lucru in incercarea de a preintampina eventualele incidente neplacute.
Pentru orice nelamurire va stau la dispozitie.
Acestea fiind spuse dam drumul la incrieri.
Vin sarbatorile! Vine Mosul! Asa ca va propun sa repetam aceasta experienta placuta si in acest an. Darurile vor consta in lucrusoare create de noi, din activitati handmade sau materie prima pentru creatii handmade.
Perioada inscrierii: incepand de astazi 14 noiembrie - 30 noiembrie orele 24,00.
Extragerea va avea loc in data de 01 decembrie iar pana pe 03 fiecare va primi adresa sau adresele celei sau celor carora trebuie sa trimita cadourile. Fiecare se poate inscrie cu un numar de 1 sau 2 daruri. Cate trimite atatea va primi. Daca e cineva care doreste sa faca mai multe surprize, e liber sa o faca dar in afara extragerii.
Am rugamintea sa tremiteti adresa pe care veti primi cadourile in momentul in care va inscrieti pe lista (asta pentru a scurta timplul de asteptare dupa extragere).
Adresele vor fi trimise catre LETHO , careia ii multumesc pe aceasta cale.
Pot participa membrii cu minim 75 de mesaje postate inainte de inscriere pe aceasta lista, si inscrisi pe forum inainte de 13 noiembrie orele 24, deci inscrierea pe forum, special pentru aceasta participare este exclusa!
Cum se face inscrierea: trebuie sa postati in acest topic dorinta voastra de a participa si numarul de cadouri pe care vreti sa il trimiteti/primiti - maxim 2.
ATENTIE: nu postati adresa public pe forum!!!
Dupa ce primiti adresele la care trebuie sa trimiteti va rugam nu postati sub nici o forma numele intreg sau adresa celui caruia trimiteti. Aceste date sunt confidentiale si nu trebuie facute publice tuturor utilizatorilor!
Fiecare va stii cui trimite dar nu va stii de la cine primeste! Ramane surpriza pana la primirea coletului.
Pot participa doar utilizatori cu adresa de corespondenta din Romania.
Mentiune:
In urma experientei de la ultimul iepuras organizat, la aceasta acciune le este interzis sa se inscrie urmatoarelor membre: TEISOARA si ELENAXX
Voi verifica si listele negre de pe acest forum si in cazul in care apare pe ele vreun nume al unei persoane care doreste sa se inscrie in aceasta acctiune imi rezerv dreptul de a nu accepta acea persiana pe listele noastre. Fac acest lucru in incercarea de a preintampina eventualele incidente neplacute.
Pentru orice nelamurire va stau la dispozitie.
Acestea fiind spuse dam drumul la incrieri.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Re: Craciunita! 2013
Va multumesc fetelor pentru ajutor! Eu vreau sa repet experienta, cum sa nu!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Eu vreau sa ma inscriu, dar nu prea am inteles cum se intampla treaba asta. Spre exemplu vreau sa fac cadou furnituri pentru margelit sau niste ate, materiale textile etc, cum stiu ca or sa ajunga la cineva care lucreaza cu asa ceva?
Cum nu am mai participat la asa ceva ,intreb si eu, in ce ar putea consta aceste daruri? De exemplu, eu facand croitorie, pot sa fac ceva gen napron sau o fata de masa cu motive de Craciun sau servetele de masa tot pentru Craciun?
CarmenClaudia- Junior
-
Numarul mesajelor : 304
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 10/10/2012
Am şi eu mai multe întrebări.
Când am citit prima dată m-am gândit la emoţia pe care o voi simţi mergând să-mi ridic de la poştă "Crăciuniţa", mă gândesc că aşa ar simţi oricine.
Apoi m-am desumflat gândindu-mă ce aş putea eu oferi? Nu prea ştiu. Şi aici mă întreb ca Fulguţa oare ar primi cu drag să zicem un coşuleţ făcut din hârtie reciclată?
De aceea rog pe cele care au mai participat să ne povestească din experienţa lor.
Aşa poate ne vom găsi răspunsurile şi inspiraţia.
Când am citit prima dată m-am gândit la emoţia pe care o voi simţi mergând să-mi ridic de la poştă "Crăciuniţa", mă gândesc că aşa ar simţi oricine.
Apoi m-am desumflat gândindu-mă ce aş putea eu oferi? Nu prea ştiu. Şi aici mă întreb ca Fulguţa oare ar primi cu drag să zicem un coşuleţ făcut din hârtie reciclată?

De aceea rog pe cele care au mai participat să ne povestească din experienţa lor.
Aşa poate ne vom găsi răspunsurile şi inspiraţia.
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Data de inscriere : 27/04/2012
Treaba e asa :
- pana pe 30 noembrie se inscrie cine vrea saparticipe
- pe 1 dec se face extragerea
- pana pe 3 dec veti prim adresele si atunci vedem cine cu cine a picat si in functie de persoana careia trebuie sa ii trimiteti cadoul il veti putea personaliza daca considerati ca mai este nevoie
Fulguta daca te inscrii vei afla pe 3 dec cui trebuie sa trimiti cadourl si atucnci poti alege ce vei trmite.
Carmen este perfect ce zici tu acolo. Ideea este sa fie ceva lucrat sau pentru lucrat.
- pana pe 30 noembrie se inscrie cine vrea saparticipe
- pe 1 dec se face extragerea
- pana pe 3 dec veti prim adresele si atunci vedem cine cu cine a picat si in functie de persoana careia trebuie sa ii trimiteti cadoul il veti putea personaliza daca considerati ca mai este nevoie
Fulguta daca te inscrii vei afla pe 3 dec cui trebuie sa trimiti cadourl si atucnci poti alege ce vei trmite.
Carmen este perfect ce zici tu acolo. Ideea este sa fie ceva lucrat sau pentru lucrat.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Cadourile trbuie sa aiba ca tema Craciunul ?
feliana- helper
- Numarul mesajelor : 23
Localizare : cluj
Data de inscriere : 13/12/2008
Ok Fulguta, doar sa imi zici cu cate cadouri vrei sa participi, 1 sau 2?
Filiana, nu e musai sa fie musai cu teme Craciunului. Daca tu faci fbijuterii poti trmite o pereche de cerceluzi de ex.
Filiana, nu e musai sa fie musai cu teme Craciunului. Daca tu faci fbijuterii poti trmite o pereche de cerceluzi de ex.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Mă înscriu şi eu cu 1
Gabica- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 2182
Varsta : 55
Data de inscriere : 27/04/2012
Pana cand trebuie livrate cadourile Mosului? Intreb pentru ca in perioada 1-8 dec nu sunt in tara, sunt intr-o mobilitate, si vreau sa stiu daca am timp sa fac ceva si sa trimit la intoarcere. Nu-mi place sa ma angajez sa sa nu ma tin de cuvant, de aceea trebuie sa stiu exact de cat timp dispun pana la momentul livrarii.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Ideal ar fi sa se trimita cadourile pana pe 15 dec pentru a junge in timp util.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Deja au inceput inscrierile, ce frumos! 
Lista Craciunite 2013:
1. fulguta28 = 1 cadou
2. Gabica = 1
Lista va fi actualizata periodic si daca omitem pe cineva, sa ne trageti de manecuta
Pentru ca 15 pica duminica, hai sa punem 16
Cam asa e, avand in vedere ca prima zi de Craciun pica miercuri, ar fi bine sa ajunga cel tarziu vineri pe 20, ca sa evitam statul la coada la posta chiar in ajun.

Lista Craciunite 2013:
1. fulguta28 = 1 cadou
2. Gabica = 1
Lista va fi actualizata periodic si daca omitem pe cineva, sa ne trageti de manecuta

Pentru ca 15 pica duminica, hai sa punem 16

Îmi place ideea foarte mult, vreau să particip şi eu cu un cadou .
An-Ca2811- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 159
Localizare : Galati
Data de inscriere : 26/11/2009
eu te trag de maneca, am zis prima ca ma inscriu
si vreau cu 2 cadouri.

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Diada, vrei tu musai sa fii nr 1
1 diada = 2
2 fulguta28 = 1
3 Gabica = 1
4 An-Ca2811 = 1
5 Day = 2

1 diada = 2
2 fulguta28 = 1
3 Gabica = 1
4 An-Ca2811 = 1
5 Day = 2
Bine ati reaparut ...cu idea fete dragi...de cand va "pandesc "
cu 2 cadouri ma inscriu
cu 2 cadouri ma inscriu
Nu vreau musai nr 1
doar sa fiu pe lista

Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4719
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
As vrea si eu dar nu am atitea mesaje postate, poate pina pe 30 noiembrie...
feliana- helper
- Numarul mesajelor : 23
Localizare : cluj
Data de inscriere : 13/12/2008
Lista provizorie
1 diada = 2
2 fulguta28 = 1
3 Gabica = 1
4 An-Ca2811 = 1
5 Day = 2
6 victoriacus = 1
7 Dodo-pui = 2
8 Dorulet = 2
9 Feliana = ? (de verificat nr mesaje)
Feliana, pana pe 30 sa spui te rog si cate cadouri sa fie. Mesajele le poti face usor, poti pune fotografii cu ce lucrezi, poate spui si cate ceva despre tine... Ideea e sa cunoastem putin pe cel caruia ii facem un cadou, sa nu trimiti cercei cuiva care nu are gauri in urechi
1 diada = 2
2 fulguta28 = 1
3 Gabica = 1
4 An-Ca2811 = 1
5 Day = 2
6 victoriacus = 1
7 Dodo-pui = 2
8 Dorulet = 2
9 Feliana = ? (de verificat nr mesaje)
Feliana, pana pe 30 sa spui te rog si cate cadouri sa fie. Mesajele le poti face usor, poti pune fotografii cu ce lucrezi, poate spui si cate ceva despre tine... Ideea e sa cunoastem putin pe cel caruia ii facem un cadou, sa nu trimiti cercei cuiva care nu are gauri in urechi

Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

» Craciunita, partea a II-a
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
Pagina 1 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)