Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
+68
danae
betymi72
Blonda
amnro
AKD
a_andreea_mihaela
Uca
nelix
emi
zainea
Ramonica
kisslandia
SilviaDumitrescu
puffetta
chocolate
aleahim67
skygirl
mady85
degetica
jade84
angells
milena
Karina33
mdlupu
dali87
ankab
alex2
florintantan
ana_ana
adinamaria
Monica
tomari
margot
oanabijux
Camy
leiiana
mery
ralucis
Clio_Ela
DANIELA.I
Laila
GeorgianaCt
livia_iri
Roxylyca
JuliaDarling
ionela stefan
vilcris
dandana
Adriana13
aza
diane
geany
Zoe Dragota
Usagy
Tinkerbell
texline
andreeaX
aisha
postoleirina
MihaelaT
PicuTex
Admina
RalucaS
diada
ioana soare
cris69
zylv
Buburuza
72 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
PicuTex a scris:Vreau sa fac o precizare importanta. MOMENTAN NU ARE ROST SA INTRATi PE NICI UN SITE CE SE ASEAMANA CU DENUMIREA MEA.
Cum spuneam inca se lucreaza si e o munca foarte anevoioasa. Intaritura termocolanta de care vorbiti se numeste VILEDON. Cea de 1,5 - 2 cm o gasiti deobicei in mercerii, insa latimile mai mari le gasiti la raionul de metraje.
Legat de manere de bambus , era o alarma falsa, am vb cu cine credeam eu ca le distribuie , dar ei au spus ca nu au , deci alea o sa va aduc eu , din afara cand voi pleca dupa marfa.
Legat de bretele , asta spun si eu , mai bine iei bretele direct pretrile variind intre 15 si 40 lei.
Legat de acele boante pentru masina de cusut, personal nu am vazut niciodata asemenea ace.
Avem ace boante insa sunt prentru lucrul manual.
Alte intrebari?
Nu ai auzit de ace de jerse pt masina de cusut? Ciudat. Sunt o groaza de modele de ace de cusut nu se impart numai pe marimi. Uite

Ultima editare efectuata de catre Admina in Mar 08 Mar 2011, 5:53 pm, editata de 1 ori
regret dar nu ma ajuta prea mult acea poza. Trebuie sa il studiez in amanunt, nu ma ajuta poza aia.
PicuTex- helper
-
Numarul mesajelor : 6
Varsta : 43
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 03/03/2009
Am gasit
de toate, aproape. Si nici n-am umblat prin multe mercerii. Am luat tridenti de plastic, cred ca-l voi folosi doar pe cel mare, totusi.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si am luat si prinzatori pt bretele, aramii pt mine si cu fundite portocalii pt fi-mea. Merg cam greu cele pt ea, dar sper sa-si dea drumul, la folosire.
Acum va intreb aici, desi mai bine as merge la Scoala de croitorie...
Cum atasez clapetele aramii la bretelele elastice? Am in plan sa pun o bucata de elastic pana la jumatatea spatelui si o clama prinsa in spate, de betelie, apoi un triunghi din care sa plece cele 2 bretele care vin in fata si se prind cu alte 2 clame din astea de betelie, in fata. Problema e ca nu am nici elastic de dimensiunea aia(ori prea lat, ori prea ingust; eu cu elastice, eu fara elastice
) si doar banuiesc, ca betelia se va prinde cu partea de plastic, alba si se apasa pe clapeta metalica. Am nimerit-o?

Si am luat si prinzatori pt bretele, aramii pt mine si cu fundite portocalii pt fi-mea. Merg cam greu cele pt ea, dar sper sa-si dea drumul, la folosire.
Acum va intreb aici, desi mai bine as merge la Scoala de croitorie...

Admina a scris:si doar banuiesc, ca betelia se va prinde cu partea de plastic, alba si se apasa pe clapeta metalica. Am nimerit-o?
da, si eu cred la fel! ai gasit de toate, bravo!

Haide, Picuuu!
Da-i bataie cu magazinul... ca eu numai la manerele alea de bambus ma gandesc. Stiu ca nu-i usor sa faci un magazin online; crede-ma, eu stiu cel mai bine. Daca ai intrebari si crezi ca-ti pot da o mana de ajutor, trimite-mi un mesaj.
Accesorii si materiale
Intr-adevar sunt materiale bune si ieftine la Timisoara la Texline, eu am comandat, mi-au venit mai intai mostre prin curier si apoi materialele, sunt foarte prompti.
Am mai descoperit o firma care are accesorii, e din Bucuresti, nu stiu daca lucreaza cu amatori ca noi insa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am mai descoperit o firma care are accesorii, e din Bucuresti, nu stiu daca lucreaza cu amatori ca noi insa
RalucaS a scris:Intr-adevar sunt materiale bune si ieftine la Timisoara la Texline, eu am comandat, mi-au venit mai intai mostre prin curier si apoi materialele, sunt foarte prompti.
RalucaS, preturile reale sunt cele afisate de ei in lista de pe site?
Cum ai identificat exact preturile daca mostrele au venit pe coduri?
Cand ai primit tesaturile, au trimis si o factura detaliata cu preturile pe fiecare cod in parte?
postoleirina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Varsta : 42
Data de inscriere : 12/02/2009
postoleirina a scris:RalucaS a scris:Intr-adevar sunt materiale bune si ieftine la Timisoara la Texline, eu am comandat, mi-au venit mai intai mostre prin curier si apoi materialele, sunt foarte prompti.
RalucaS, preturile reale sunt cele afisate de ei in lista de pe site?
Cum ai identificat exact preturile daca mostrele au venit pe coduri?
Cand ai primit tesaturile, au trimis si o factura detaliata cu preturile pe fiecare cod in parte?
Da, preturile sunt aceleasi (plus TVA, parca sunt date fara TVA acolo), dar oricum daca vrei sa fii sigura, cand le dai comanda (telefonic) ii mai intrebi o data. Nu am primit factura detaliata desi aveam nevoie, facusem comanda cu cateva colege, dar ne-am descurcat noi pana la urma. Ca idee acelasi gen de material are acelasi pret, indiferent de cod.
Multumesc de informatii Raluca. Si eu vreau sa fac impreuna cu alta colega comanda, si am avea nevoie de factura detaliata. Unele tesaturi am vazut ca au pretul numai la kg, si domnul cu care am vorbit a zis ca alea se vand numai in cantitati mari, si va tb sa luam la metru...dar cat e metrul? 

postoleirina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Varsta : 42
Data de inscriere : 12/02/2009
postoleirina a scris:Multumesc de informatii Raluca. Si eu vreau sa fac impreuna cu alta colega comanda, si am avea nevoie de factura detaliata. Unele tesaturi am vazut ca au pretul numai la kg, si domnul cu care am vorbit a zis ca alea se vand numai in cantitati mari, si va tb sa luam la metru...dar cat e metrul?
Eu zic sa ii rogi sa iti trimita mostre din ce te intereseaza (bumbac, matase, dantela etc.), le vezi, alegi ce iti place, ii suni si unde ai dubii intrebi.... Din ce e pe site, bumbacul de camasi e 6 RON metrul +TVA deci 7.14 RON in final, matasea naturala e 10 RON, cu TVA 12 RON si tot asa
RalucaS a scris:postoleirina a scris:Multumesc de informatii Raluca. Si eu vreau sa fac impreuna cu alta colega comanda, si am avea nevoie de factura detaliata. Unele tesaturi am vazut ca au pretul numai la kg, si domnul cu care am vorbit a zis ca alea se vand numai in cantitati mari, si va tb sa luam la metru...dar cat e metrul?
Eu zic sa ii rogi sa iti trimita mostre din ce te intereseaza (bumbac, matase, dantela etc.), le vezi, alegi ce iti place, ii suni si unde ai dubii intrebi.... Din ce e pe site, bumbacul de camasi e 6 RON metrul +TVA deci 7.14 RON in final, matasea naturala e 10 RON, cu TVA 12 RON si tot asa
Raluca, 12 lei matase naturala... frumos vis

admina ,esti norocoasa.si eu cumpar la kg,dar ies la pret apropiat de cel de magazin.nu conteaza,atata timp cat achizitionez materiale de calitate.matasea naturala este la metru si costa 30 de ron,dar este un vis.chiar regret ca nu mi-am luat,si mi-a ramas gandul la una gri argintiui cu lila.superba 

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Admina a scris:RalucaS a scris:postoleirina a scris:Multumesc de informatii Raluca. Si eu vreau sa fac impreuna cu alta colega comanda, si am avea nevoie de factura detaliata. Unele tesaturi am vazut ca au pretul numai la kg, si domnul cu care am vorbit a zis ca alea se vand numai in cantitati mari, si va tb sa luam la metru...dar cat e metrul?
Raluca, 12 lei matase naturala... frumos visAm dubii ca e naturala, probabil o vascoza in amestec. Dar una peste alta sa stiti ca materialele vandute la kg ies bine la ml. Doar daca nu cumparati brocard, stofa, doc, denim gros, etc. care sunt grele si intra putini m la kg. Dar chiar si asa, oricum stofele groase sunt enorm de mult, in magazinele cu metraje. Eu iau cam la 30-35 lei/kg si sunt multumita de cat iese pe ml. Am luat cel mai scump dantela elastica, lata pt lenjerie intima, la 70lei/kg
dar a meritat fiecare leutz, nu se gaseste asa ceva prin mercerii.
Nu am avut timp sa fac testul "minune" ca le-am dosit pe undeva cum le-am primit, dar uite ca sa ma asigur si sa va dau si voua informatia corecta, o sa ard o bucatica si o sa vad daca e naturala sau nu.
Despre testarea prin ardere am gasit mai multe aici (desi stiam de la mama smecheria)
Un loc unde am mai gasit materiale f frumoase este Danteo, pe Bd Eroilor Sanitari, nu stiu numarul dar este o vila pe partea stanga cum mergi inspre Cotroceni dinspre Opera. De acolo am luat matase naturala uni cu 35RON metrul. Nu e foarte ieftin, dar oricum e mai ieftin decat in alte magazine unde gasesti mai mult sintetice oricum.
Revin cu rezultatul testului

Am inteles, Raluca. Eu stiam ca e mult mai mult matasea naturala, cea folosita la rochiile vaporoase de firma(am vazut cateva, si mi-a ramas gandul la ele). La Shiral sau Sharbeck clar e mai scumpa, cred ca satinul greu, bun e la 35 lei, matasea trebuie sa fie mult. Adevarul e ca la banii aia nu merita decat daca ai un eveniment f.f.f. special
M-am uitat si eu la cei din Timisoara, interesanta oferta au pe site. Totusi ideal cred ca e sa le vedeti live, poate era cineva din oras si le facea o vizita, dar cred ca nu prea sunt timisorence, pe aici...
Zylv, asa fac si eu. Ochesc ceva si dupa aia imi ramane mintea la acel ceva(materiale de obicei
). Dar am la vaporoase, voaluri in general si creponate putin, poate chiar vascoza; dar oricum muuulte, de 2-3 ani si nu le-am lucrat. Am avut o frica sa le incep, dar anul asta nu ma mai retine nimic
bag foarfeca in ele, cu sadism. Aaa, mi-a venit o idee. Sa facem un subiect : In materiale sa ne laudam!, ca la crosetat....

M-am uitat si eu la cei din Timisoara, interesanta oferta au pe site. Totusi ideal cred ca e sa le vedeti live, poate era cineva din oras si le facea o vizita, dar cred ca nu prea sunt timisorence, pe aici...

Zylv, asa fac si eu. Ochesc ceva si dupa aia imi ramane mintea la acel ceva(materiale de obicei

matasea naturala ar trebui sa coste in jur de 200 ron,la magazinele de tesaturi.si inca un truc,matasea naturala,inul,sau orice material,care este 100% fibre naturale,se sifoneaza foarte tare.
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
si eu stiam ca matasea naturala este foarte scumpa. pe cea imprimata pe care o pusesem la bazar dadusem 120 ron/metru. Mi-am mai facut o rochita tot din matase naturala imprimata si tot un milion si ceva am dat pe metru. Crepul satin din matase naturala este tot 120 ron /metru. Dar matasea are pret diferit in functie de greutate, adica de cat de dens este tesuta si cat de groasa.
Asa ca m-am mirat un pic de pretul de la Sharbeck, dar intr-adevar este ceva mai subtire decat cea pe care o am acasa. Si Zylv are dreptate cu sifonatul, asa patesc cu rochia cand ma asez pe scaun.

Asa ca m-am mirat un pic de pretul de la Sharbeck, dar intr-adevar este ceva mai subtire decat cea pe care o am acasa. Si Zylv are dreptate cu sifonatul, asa patesc cu rochia cand ma asez pe scaun.

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
ioana soare a scris:si eu stiam ca matasea naturala este foarte scumpa. pe cea imprimata pe care o pusesem la bazar dadusem 120 ron/metru. Mi-am mai facut o rochita tot din matase naturala imprimata si tot un milion si ceva am dat pe metru. Crepul satin din matase naturala este tot 120 ron /metru. Dar matasea are pret diferit in functie de greutate, adica de cat de dens este tesuta si cat de groasa.
Asa e, matasea naturala in magazine este f scumpa, vazusem odata prin Bucur cu vreo 60RON sau 80 si o gama foarte saracacioasa. Dar v-ati gandit vreodata prin cati intermediari trece si ce adaosuri se pun? Oricum nu aveti ce pierde daca cereti mostre la cei din Timisoara, e gratuit sa le primiti, si puteti arde, boti si chinui in alte feluri bietele esantioane

Pe str. Dinu Vintila (pe langa parcul circului) exista la parterul unui bloc un magazin de materiale. Unele cam scumpe, dar frumoase toate.
Aisha eu stau chiar langa Parcul Circului. Strada Dinu Vintila e strada care merge spre politie? Ca eu pe strada aia stiam un magazin de materiale, dar acum vreo 3 saptamani nu mai era, era ceva renovare in spatiul ala. Daca-i vorba de altul zi-mi si mie 
Edit : Acum am vazut si ce ai scris la fuste.
M-am uitat pe harta si e strada cu politia. Tu cand ai cumparat materialul? O sa trec azi pe acolo in drum spre casa, sa vad, poate a fost doar in renovare in perioada aceea.

Edit : Acum am vazut si ce ai scris la fuste.

Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Lun 04 Mai 2009, 11:11 am, editata de 1 ori
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Data de inscriere : 24/02/2009
Aia e strada. Eu n-am mai fost pe acolo de anul trecut. Deci nu mai exista...pacat!
Tesaturi la kg se gasesc pe undeva in Bucuresti?Ar fi super
Am cumparat zilele trecute 4,5 m de material cu 18lei ,dintr un magazin din Ploiesti-unul este alb si imita panza topita (un amestec de bumbac si poliester) iar celalat cred ca este un amestec de vascoza si poliester,arata super,e un verzui gri cu dungute albe.
Nu mi a venit sa cred ce ieftin le-am luat ,si nu voi avea mila de ele sa le tai
Am cumparat zilele trecute 4,5 m de material cu 18lei ,dintr un magazin din Ploiesti-unul este alb si imita panza topita (un amestec de bumbac si poliester) iar celalat cred ca este un amestec de vascoza si poliester,arata super,e un verzui gri cu dungute albe.
Nu mi a venit sa cred ce ieftin le-am luat ,si nu voi avea mila de ele sa le tai

andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/02/2009
Fetele, daca vreti materiale la kg intrebati-ma pe mine
Va dau datele pe PM. Un depozit stiu in zona Pantelimon(in spatele pietei Delfinului) si altul in apropierea autogarii Filaret(parcul Carol). Ar mai fi unele in zona Doamna Ghica si altul in cadrul Elecroaparataj, dar nu le stiu locatiile exacte, doar am auzit.
Problema e ca nu sunt asa de atragatoare, unele materiale sunt prafuite si trebuie curatata, neaparat. Si trebuie multa rabdare, deoarece sunt mari si e mult de cautat pana gasiti ceva pe plac. Pe de alta parte puteti pleca cu multe kg, dintr-un foc
ca va fura peisajul, nu cumparati numai pt ce ati venit.

Problema e ca nu sunt asa de atragatoare, unele materiale sunt prafuite si trebuie curatata, neaparat. Si trebuie multa rabdare, deoarece sunt mari si e mult de cautat pana gasiti ceva pe plac. Pe de alta parte puteti pleca cu multe kg, dintr-un foc

Admina, pe mine ma intereseaza locatiile. Ai idee daca au si materiale pt lenjerii de pat, fete de masa de bucatarie?
Aisha, au si materiale pt cearceaf, am gasit unele frumoase pt copilasi, cu ursuleti, altele de adulti cu modele florale placute, pe crem, maroniu. Si uni sunt, niste bbc-uri, dar mai subtirele, am luat eu sa-mi fac rochie de vara
Dar mi-a placut mult culoarea, pare un fel de in subtire. Eu mi-am luat si materiale de rochii de seara, de acolo, deci gasesti, daca ai rabdare si timp.

Aviz amatoarelor:
Va rog, nu va mai faceti cont, special ca sa scrieti un PM(mesaj privat)!
Va rog, nu va mai faceti cont, special ca sa scrieti un PM(mesaj privat)!
Ultima editare efectuata de catre Admina in Sam 30 Mai 2009, 5:29 pm, editata de 1 ori
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?
» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?
» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)