Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
+93
Puiu Predulescu
teresapetre
Iulia888
violetas
denis21
valentinadof
arielas
piciul
christinuca
LRodica
leia
Floren
orhapetru
anaR
Dulcisor
Samarineanca
Chilibiju
crismi
32vali
cocolina2005
pd.lavu
Buburuza
codryna
iriclau
laurin
adina_lg
danabarbu2007
Fancy-
arabelaa
ritame
madena215
danire
Dionisia
rosita
kabunta
Karina33
manus marioara
adriandusmanescu
Andata
ralou
oliv
mnarcisa
zmz
elenaveronica
jade84
dory
Ais
kitty_mire
Irinax3m
M.Emilia
roxanamoraru91
Carmen T
Elspethalexia
scoobbyy
mariucamariuca
AlexandraPuff
tanasaviorica
maravela lucia florina
Juls5
micheline
voicu silvia
ramonela
biribishpampela
margot
sergiu valentin
jeorjel
crystyna_1226
Panea Laura
ralucis
fulguta28
ismi3ismi
mateia
Indra
Larisa
marabr
Ralusa
aidil
zahariaelouise
Admina
zulluf
ancabanu
gretty
aurishta
danae
diada
oana.n
Cristache
lllorena84
aurelia.c
ElizaD
Florina Radu
ancuta_ancuta
MagdaMarin
97 participanți
Pagina 1 din 10
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
Florina, iti multumesc tare mult de hint, insa in continuare caut cleste/patent pentru capsele de plastic, care bineinteles sa aiba si capse rezerva!
Din cate am inteles despre patentul pentru capse din metal, este cam dificil de folosit, iar capsele nu se capseaza chiar bine...eu cos scutecele pentru bebe, mi-ar trebui din plastic oricum!
Multu inca o data, cred ca totusi il voi lua in curand, sper sa-mi folosesca la altele daca nu la scutecelele mele!
Chiar sper sa-l pot folosi usor!
Din cate am inteles despre patentul pentru capse din metal, este cam dificil de folosit, iar capsele nu se capseaza chiar bine...eu cos scutecele pentru bebe, mi-ar trebui din plastic oricum!
Multu inca o data, cred ca totusi il voi lua in curand, sper sa-mi folosesca la altele daca nu la scutecelele mele!

ancuta_ancuta a scris:Florina, iti multumesc tare mult de hint, insa in continuare caut cleste/patent pentru capsele de plastic, care bineinteles sa aiba si capse rezerva!
Multu inca o data, cred ca totusi il voi lua in curand, sper sa-mi folosesca la altele daca nu la scutecelele mele!Chiar sper sa-l pot folosi usor!
Viteza, mama ei... nu am vazut ca era vorba de plastic.
Sper sa iti fiu mai de ajutor data viitoare

Pupici pentru pitici!
Florina Radu- helper
- Numarul mesajelor : 12
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/08/2011
Am o intrebare pentru fetele din Buzau: voi de unde va aprovizionati cu bunatati pentru croitorit? Azi m-am invartit prin oras dar n-am gasit nici un magazin cu materiale si alte chestii. Ah, si inca ceva... unde gasesc banda din aceea elastica, tip silicon? multu frumos!
ElizaD- helper
- Numarul mesajelor : 11
Localizare : buzau
Data de inscriere : 26/02/2012
Fetelor din Craiova, la Casa Alba este lichidare de stoc. Vor sa desfiinteze magazinul si au absolut totul la pret redus. Am fost azi pe acolo si am luat cate ceva, si cred ca mai fac o vizita, ca n-am prea avut timp sa ma uit bine...
Buna fetelor eu am tot citit c anu doream sa va deranjez cu o intrebare la care s-a dat deja un raspuns dar........ eu caut cleste pentru atasat capse, nasturi blugi...si din astea am gasit pe net dar numai un model si nu imi prea place mie sa iau asa de pe net fara sa vad...... daca m-ar putea ajuta cineva cu o sugestie as fi foarte recunoscatoare, deoarece am cusut o gramada de articole si acuma stept sa le pot da in folosinta dupa ce le pun nasturii si capsele.......P> S> am incercat cu ciocan dar fac prapad in nasturi.....Va multumesc
lllorena84- helper
-
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 38
Localizare : oradea
Data de inscriere : 19/03/2012
ok multumesc deci la Lidl o sa apara.....o sa urmaresc
lllorena84- helper
-
Numarul mesajelor : 9
Varsta : 38
Localizare : oradea
Data de inscriere : 19/03/2012
Buna tuturor,
caut si eu material pepit pentru uniforme model vechi de scoala - alb/bleumarin sau chiar si alb/negru.
am tot cautat prin orasul nostru - nimic. uniformele de gata nu se gasesc decat la inceputul anului scolar si eu chiar am o problema ca aproape toate sunt deja mici de a mea fata. Si o calitate de toata jena. le-am innadit, din doua am facut una. dar m-ar incanta sa-i fac eu toata uniforma.
deci, care stiti, care cunoasteti un anume loc unde gasesc astfel de material, in Bucuresti, Constanta- unde ma duc eu mai des.
caut si eu material pepit pentru uniforme model vechi de scoala - alb/bleumarin sau chiar si alb/negru.
am tot cautat prin orasul nostru - nimic. uniformele de gata nu se gasesc decat la inceputul anului scolar si eu chiar am o problema ca aproape toate sunt deja mici de a mea fata. Si o calitate de toata jena. le-am innadit, din doua am facut una. dar m-ar incanta sa-i fac eu toata uniforma.
deci, care stiti, care cunoasteti un anume loc unde gasesc astfel de material, in Bucuresti, Constanta- unde ma duc eu mai des.
Cristache- Senior
-
Numarul mesajelor : 635
Varsta : 47
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010
ElizaD a scris:Am o intrebare pentru fetele din Buzau: voi de unde va aprovizionati cu bunatati pentru croitorit? Azi m-am invartit prin oras dar n-am gasit nici un magazin cu materiale si alte chestii. Ah, si inca ceva... unde gasesc banda din aceea elastica, tip silicon? multu frumos!
Merceria de langa piata de pasari mi se pare cel mai bine aprovizionata,in sensul ca gasesti multe lucruri. Plus ca din cand in cand mai fac si reduceri( dantela la 1leu/m ). Doar ca nu au preturi chiar mici. Daca ai gasit alte locuri, astept raspuns

oana.n- helper
- Numarul mesajelor : 3
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/12/2011
Acum am vazut intrebarea, si eu ma duceam la merceria din centru, dar acum numai de pe net cumpar.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Am vazut eu saptamana trecuta la Sahara cu 15lei/m. Daca ai drum in Bucuresti sau vreo combinatie...Cristache a scris:Buna tuturor,
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
aurishta iti multumesc din suflet.
Cristache- Senior
-
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Cristache, in Bucuresti s-ar putea sa mai fie uniforme in bucur obor dar miercuri merg eu in Sam si daca vad material te anunt.
gretty- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2002
Varsta : 73
Localizare : Tartasesti Dambovita
Data de inscriere : 21/02/2010
Simona, nu vreau uniforma. vreau sa-i fac eu deoarece fata mea e lunga si cele mari, bune in lungime, ii sunt foarte largi. m-am saturat sa le tot modific, mai bine-i fac eu de la 0. pana la toamna poate am timp 
multumesc frumos!!

multumesc frumos!!

Cristache- Senior
-
Cristache, dar la Texline ai sunat sa intrebi?
n-am intrat nicaieri in afara de cele din Slobozia 
intrebam daca a vazut cineva in Buc sau C-ta - ca pe aici merg eu mai des, ca sa ma duc la sigur cu prima ocazie.

intrebam daca a vazut cineva in Buc sau C-ta - ca pe aici merg eu mai des, ca sa ma duc la sigur cu prima ocazie.
Cristache- Senior
-
De la texline Timisoara comanzi on-line. Eu am luat materiale de la ei si au fost ok. Ma gandeam sa suni si sa intrebi daca au material de uniforme.
Fetelor, stiti cumva de unde pot cumpara niste voal plisat ?
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 37
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Bună fetelor, mă întreb dacă mă puteți ajuta.
De ceva vreme caut ca disperata un sistem de închidere/prindere/reglare pentru papioane.
Am găsit foarte-foarte puține, pe ebay sau alte site-uri din străinătate, însă mi se par foarte scumpe! Mă gândesc că și sistemul de prindere de la sutien ar fi ok, dar acela nu are și piesa aceea de reglat mărimea. În plus, nu am găsit decât într-un loc, se vindea la pachet de 100 bucăți, iar eu nu am ce să fac cu așa multe...
Aveți cumva idee de unde aș putea comanda sau găsi așa ceva? Menționez că sunt din București. Poate e vreo mercerie pe undeva prin oraș...La cele pe unde-am mai mers se uitau vânzătoarele ciudat la mine
Poate că nici nu știu ce să cer, cum se numește mai exact acel sistem de prindere.
Mulțumesc!
De ceva vreme caut ca disperata un sistem de închidere/prindere/reglare pentru papioane.
Am găsit foarte-foarte puține, pe ebay sau alte site-uri din străinătate, însă mi se par foarte scumpe! Mă gândesc că și sistemul de prindere de la sutien ar fi ok, dar acela nu are și piesa aceea de reglat mărimea. În plus, nu am găsit decât într-un loc, se vindea la pachet de 100 bucăți, iar eu nu am ce să fac cu așa multe...
Aveți cumva idee de unde aș putea comanda sau găsi așa ceva? Menționez că sunt din București. Poate e vreo mercerie pe undeva prin oraș...La cele pe unde-am mai mers se uitau vânzătoarele ciudat la mine

Mulțumesc!
Sincer, nici nu stiu cum arata. Nici in engleza nu stiu cum se numesc si cum sa caut. De ce nu ne arati o poza? E un articol greu de gasit pentru ca e destul de rar folosit, parerea mea.
Nu stiu nici un domn care sa fi purtat papion si daca se foloseste intr-un oarecare stil burlesque la doamne sau domni
, iar e ceva rar purtabil.
Nu stiu nici un domn care sa fi purtat papion si daca se foloseste intr-un oarecare stil burlesque la doamne sau domni

Să văd dacă pot să pun niște poze.
poza1
poza2
Ar trebui să fie ceva gen cum e la genți sistemul acela reglabil, dar la dimensiuni mai mici. Sau nu știu, aș încerca orice ... până acum am testat cu capse sau sistem moș-babă, dar nu arată prea estetic și mărimea șnurului rămâne fixă.
Sunt atâtea magazine online care vând papioane iar eu mă tot întreb de unde își iau aceste mici accesorii, și mi-e rușine să le dau vreun mail să întreb...
poza1
poza2
Ar trebui să fie ceva gen cum e la genți sistemul acela reglabil, dar la dimensiuni mai mici. Sau nu știu, aș încerca orice ... până acum am testat cu capse sau sistem moș-babă, dar nu arată prea estetic și mărimea șnurului rămâne fixă.
Sunt atâtea magazine online care vând papioane iar eu mă tot întreb de unde își iau aceste mici accesorii, și mi-e rușine să le dau vreun mail să întreb...
Am uitat să zic, eu pe internet am căutat fraze gen "bow tie hook", "bow tie fastener"
Pagina 1 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?
» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
» Furnizori de materiale si materie prima - croitorie(2)
» Furnizori de materiale si materie prima- goblen
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti?
» Materiale textile si auxiliare (folosite in croitorie) I
Pagina 1 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)