Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(1)
+57
danae
ciucamona
milena
tala
Alina.C
ELENA76
adelina25
Uca
lya06k
gabi1795
clodi
dana_mi16
totolina
mdlupu
olympia
Buburuza
chocolate
arime
mada93
vilcris
ancuta_ancuta
kla78
DANIELA.I
feliciagl
puffetta
dandana
oana_007
ciresicca
Bianca Belly Dance
teisoara
noel
SilviaDumitrescu
Monica
nadina_b2005@yahoo.com
ileana cosanzeana
alexya
Laila
StMihaela
Noemi
RalucaS
zylv
Clio_Ela
duchess
Eva
andreeaX
aisha
Dionisia
ariana
mimi_sus2000
tomari
ioana soare
geany
postoleirina
diada
Admina
MihaelaT
Camy
61 participanți
Pagina 3 din 12
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(1)
Camy extraordinare maieutele si pantalonasii. Incredibil ce poate iesi dintr-un material banal daca ai talent si imaginatie. Jos palaria. Maieutul roz cu impletitura cum este facut jos la terminateie? Parca are tot impletitura, dar este elastica, sau se imbraca pe cap pur si simplu?
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
multumesc fetelor de aprecieri,NOEMI jos la bustiera este pusa jartea neagra cu model.daca vrei fac o poza la jartea ca sa o vezi.
pupicei
pupicei
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Foarte dragute. Si rochiile, si fetele.
Ma apuc si de sport, ca dau in depresie cand va vad
Ma apuc si de sport, ca dau in depresie cand va vad

StMihaela- Junior
-
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 49
Localizare : Romania
Data de inscriere : 03/01/2009
Camy, imi plac foarte mult! absolut toate! felicitari pentru talent 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
postoleirina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 12/02/2009
IRINA materialele nu le cumpar, fata asta le-a adus de la o croitorie de unde a lucrat,era sefa acolo,si ii mai pica si ei,nici la noi lamercerie nu este bumbac.
pupicei
pupicei
Camy- Maestru
-
Colanti 3/4 albi din bumbac cu lycra incheiati cu banda din satin cu buline
I-am copiat dupa alta pereche de colanti care au avut mare succes pe situl meu.
Va pun poze cu ambele, trebuie insa pozati si pe manechina ca e alta mancare de peste decat intinsi pe jos.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
I-am copiat dupa alta pereche de colanti care au avut mare succes pe situl meu.
Va pun poze cu ambele, trebuie insa pozati si pe manechina ca e alta mancare de peste decat intinsi pe jos.
Noemi- Atotcunoscător
-
Noemi, pai colantii astia nu sunt de casa... Sunt de purtat afara, la o tunica, ceva.
Arata super bine.
Cum ai copiat colanti dupa ceilalti? Ai facut si tipar sau doar ai suprapus si taiat? Vreau si eu sa-mi fac vreo cateva perechi si de purtat pe strada, dar nu prea am material bun. As vrea niste lycra/spandex, nu jerse.
Arata super bine.

Noemi, cum zice si Admina astia nu sunt de casa.Sunt foarte frumosi! Felicitari!
Admina, Mihaela da, aveti dreptate sunt de strada, acum culoarea alb la colanti pe strada e un pic dificila, daca nu suntem atente cum combinam riscam sa semene a izmene.
Eu am postat aici ca m-a furat cuvantul "colanti" din titlu.
Colantii i-am taiat direct dupa o pereche lungi, cei 3/4 gri din poza sunt vanduti de mult, dar de acolo am ideea. La jerseuri nu prea lucrez cu tipare, tai direct, ce-o fi o fi... merge usor pt ca nu las nici rezerve ca la stofa. Le inchei cu triplockul si este simplu.
Materialul este bumbacb 95% cu Lycra 5%, si putin grosutz. Este din rola aceea vestita din care tot fac chilotei.
Am mai gasit la Ploiesti la kg niste materiale super, Lycra gros din care am mai taiat cateva perechi de colanti modelul acesta. O sa va arat in curand.
Spor!
Eu am postat aici ca m-a furat cuvantul "colanti" din titlu.
Colantii i-am taiat direct dupa o pereche lungi, cei 3/4 gri din poza sunt vanduti de mult, dar de acolo am ideea. La jerseuri nu prea lucrez cu tipare, tai direct, ce-o fi o fi... merge usor pt ca nu las nici rezerve ca la stofa. Le inchei cu triplockul si este simplu.
Materialul este bumbacb 95% cu Lycra 5%, si putin grosutz. Este din rola aceea vestita din care tot fac chilotei.
Am mai gasit la Ploiesti la kg niste materiale super, Lycra gros din care am mai taiat cateva perechi de colanti modelul acesta. O sa va arat in curand.
Spor!

Noemi- Atotcunoscător
-
Noemi, foarte reusiti colantii tai! si foarte frumosi
Felicitari, vin bestial pe manechin(a) 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
asa este pe materiale elastice se lucreaza si bine ,fara rezerve se aseaza mult mai bn
pupicei
asa este pe materiale elastice se lucreaza si bine ,fara rezerve se aseaza mult mai bn
pupicei

Camy- Maestru
-
cum nu aveam unde sa incadrez ce-am facut, am zis ca aici ar fi bine
Sunt 2 pelerine care se pun pe umeri la tuns. Am o prietena care ii place foarte mult sa tunda, face asta ca hobby si chiar nu avea asa ceva, chiar cauta sa cumpere. I-am si "brodat" cu zig zag numele intr-o parte (cristina), nu am apucat sa i le dau, dar cred ca o sa fie foarte incantata. Sunt facute din captuseala, prima dintr-o bucata, a doua am mai adaugat pe mijloc si pe parti material ca nu imi iesea cum trebuie. Triplocul m-a ajutat foarte mult, este foarte "scamoasa" captuseala asta si nu cred ca imi iesea asa de bine. La gat am pus banda de bie, la cea cu material adaugat o sa-i dau niste arici care se lipesc sa-i puna ea unde crede, ii lipeste si gata! Am avut 2m de captuseala rosie.
Pozele
una este finisata frumos, cu tiv intors in liniara, pe cealalta am lasat-o surfilata doar din triplock, mi s-a parut mai ok asa....
la croit m-a ajutat Camy
mi-a gasit in burda o pelerina de copii si facut dupa masurile mele. Mersi!
este vorba de Burda 1/2008, modelele pentru carnaval.
Sunt 2 pelerine care se pun pe umeri la tuns. Am o prietena care ii place foarte mult sa tunda, face asta ca hobby si chiar nu avea asa ceva, chiar cauta sa cumpere. I-am si "brodat" cu zig zag numele intr-o parte (cristina), nu am apucat sa i le dau, dar cred ca o sa fie foarte incantata. Sunt facute din captuseala, prima dintr-o bucata, a doua am mai adaugat pe mijloc si pe parti material ca nu imi iesea cum trebuie. Triplocul m-a ajutat foarte mult, este foarte "scamoasa" captuseala asta si nu cred ca imi iesea asa de bine. La gat am pus banda de bie, la cea cu material adaugat o sa-i dau niste arici care se lipesc sa-i puna ea unde crede, ii lipeste si gata! Am avut 2m de captuseala rosie.
Pozele

una este finisata frumos, cu tiv intors in liniara, pe cealalta am lasat-o surfilata doar din triplock, mi s-a parut mai ok asa....
la croit m-a ajutat Camy

este vorba de Burda 1/2008, modelele pentru carnaval.

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
fetelor, m-am uitat dupa vreo camasa de noapte sexoasa si frumoasa
exista undeva in forum? ma ajutati cu vreo idee?
exista undeva in forum? ma ajutati cu vreo idee?
Pai comanda-ti de la Victoria's Secret
sunt deosebite

Noemi- Atotcunoscător
-
Am iubita mea
dar eu vreau unul facut de mine:)
Mi-am comandat tipare, de la Vogue si alta companie, si mi-am luat azi si burda plus, doar pt camasile de noapte.
Fiecare cu piticii lui, eu sunt fixata pe desuuri

Mi-am comandat tipare, de la Vogue si alta companie, si mi-am luat azi si burda plus, doar pt camasile de noapte.
Fiecare cu piticii lui, eu sunt fixata pe desuuri
Diada, super pelerina. Sa o foloseasca cu spor prietena ta. Adevarul este ca e foarte util asa ceva; eu am una de la o cutie de vopsea si e mult mai usor asa, nu faci asa murdarie. Apropos, m-am tuns singura, pana la umar si e in scari, foarte zburlit.
Laila, am si eu tipare de lenjerii intime prin j-de miile de Burde de prin '90-2000. Sunt din satin cu dantela lata, am ochit un halat stil kimono, de acest gen. Altfel multe desuuri gen chilot larg, sutien neintarit, in care poti sa si dormi sau doar sa defilezi prin casa
, sunt si halate de prosop, camasi de noapte groase de iarna sau mai subtirele. In primul rand pentru o camasa de noapte de vara, poti folosi multe tipare de rochii de vara, gen desuu, gen furou. Cauta in Burda din 2007 nr 7, sau oricare altele din nr.6 si 7. Dar daca ai deja tipare Vogue, abia astept sa vad produsul finit. 

Laila, am si eu tipare de lenjerii intime prin j-de miile de Burde de prin '90-2000. Sunt din satin cu dantela lata, am ochit un halat stil kimono, de acest gen. Altfel multe desuuri gen chilot larg, sutien neintarit, in care poti sa si dormi sau doar sa defilezi prin casa

as cauta prin Burda dar din pacate am inceput sa cumpar de-abea luna trecuta, deci nici o "antichitate" nu am, din pacate...
Poti folosi acest tipar din Burda nr7/2009, daca ai revista (doar ca o scurtezi):
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Tot pentru o pijamaluta din jerse cred ca merge acest tipar:
Din nr. 5/2009, daca il ai, poti folosi acest tipar de rochie, daca ii scoti volanasele de la maneci:
Din acelasi nr la masurile Plus, este o alta rochita care ar merge de camasa de noapte, cred:
La lenjeria de noapte, cred ca 80-90% o face materialul si calitatea cusaturii. Tiparele am vazut ca sunt simple, dar daca pui satin de calitate, dantele frumoase, nu ai cum sa dai gres.
Ar mai fi tipare gratis: AICI, AICI, AICI.
Tot pentru o pijamaluta din jerse cred ca merge acest tipar:
Din nr. 5/2009, daca il ai, poti folosi acest tipar de rochie, daca ii scoti volanasele de la maneci:
Din acelasi nr la masurile Plus, este o alta rochita care ar merge de camasa de noapte, cred:
La lenjeria de noapte, cred ca 80-90% o face materialul si calitatea cusaturii. Tiparele am vazut ca sunt simple, dar daca pui satin de calitate, dantele frumoase, nu ai cum sa dai gres.

Ar mai fi tipare gratis: AICI, AICI, AICI.
Fetele revin cu colantei chiar daca nu sunt pt casa. I-am pozat pe vecina mea sexy si imi plac la nebunie cum au iesit. Tricoul este tot facut de mine, cu cusaturi portocaliu fosforescent, si cu imprimeu Kitty.
Colantii sunt din lycra moale cu panglica de satin
Aici am un maieutz din lycra matasoasa
Colantii sunt din lycra moale cu panglica de satin
Aici am un maieutz din lycra matasoasa
Noemi- Atotcunoscător
-
Pagina 3 din 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12

» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. II
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Imbracaminte pentru gravidute
» Haine pentru copiii nostri (15)
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Imbracaminte pentru gravidute
» Haine pentru copiii nostri (15)
Pagina 3 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)