Decoratiuni interioare pt casa
+73
danae
Tache Marilena
teisoara
aba
Laila
magdaR
danniela
margot
ema
mnarcisa
Uca
Noemi
vilcris
vlad_mom
cata13lina
cory74
monica11
scamutza
cretu_veronica22
anaclina
doyna2004
amia
pisi
hope
MagdaMarin
adelina24
puffetta
Nicoleta Irimescu
stephanie
clodi
div
Alina.C
europolis
zorzica
Giobsy
tala
mady85
SilviaDumitrescu
darianamariana
dramon73
kerkyra
chocolate
LYNDA
anastasia2010
nicol
mdlupu
ancuta_ancuta
Karina33
nadina_b2005@yahoo.com
alexaaa08
Armeana
livia_iri
tomari
christel
ANURIM
oana_007
alexya
Clio_Ela
RalucaS
aisha
ioana soare
arime
zylv
andreeaX
loremunteanu
geany
aniri
Eva
duchess
MihaelaT
Admina
diada
Camy
77 participanți
Pagina 1 din 12
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Decoratiuni interioare pt casa
buna fetelor ,am primit un material si am crezut eu ca ar fi bn sa fac o fata de masa cu servetele pentru o zi de sarbatoare, o zi festiva.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dupa cum se vede in ultima poza am folosit si cusatura ornamentala ,ca doar am masina acum nu?
poate atunci cand o voi folosi ,o sa pun o poza si cu masa aranjata CA PTR O ZI DE SARBATOARE. va pupic dulce
dupa cum se vede in ultima poza am folosit si cusatura ornamentala ,ca doar am masina acum nu?

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Re: Decoratiuni interioare pt casa
ti-a iesit super
, imi place foarte mult! foarte frumoasa! pai o sa vina si ziua de sarbatoare nu?
tu esti incantata de cusatura ornamentala, eu de cea de triplock

tu esti incantata de cusatura ornamentala, eu de cea de triplock

Foarte frumoasa, este
Si cu servetele asortate, si cu organza... Si imi place masa ta :inlove: si scaunele, la set cu ea. Partea de sus a mesei este numai cu sticla?
Eu am facut una simpla rosie, dreptunghiulara. Si am organza gri sa fac o fasie(s.n. table runner) si arata cam ASA

Eu am facut una simpla rosie, dreptunghiulara. Si am organza gri sa fac o fasie(s.n. table runner) si arata cam ASA
mersi admina ,abia astept sa-ti vad fata de masa,e super asa cu organza.da masa este cu sticla deasupra ,arata asa
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine],
este frumoasa dar iti dai seama ca nu o pot tina fara fata de masa cu copii astia ,ca o stergeam cred ca de 10 ori pe zi .deja devenise ptr mine o obsesie.te pupic
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine],
este frumoasa dar iti dai seama ca nu o pot tina fara fata de masa cu copii astia ,ca o stergeam cred ca de 10 ori pe zi .deja devenise ptr mine o obsesie.te pupic
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
in sfarsit reusesc si eu sa pun pozele
am cumparat o perdea pentru fi-miu lata de 2,80m din care mie imi trebuia doar 2,35, din restul iata ce a iesit:
si pentru ca a mai ramas o parte am mai facut una pentru cineva ca am o obligatie. Se vede ca e mai mare decat masa mea (i-am cerut dimensiunile la o masuta
)

am cumparat o perdea pentru fi-miu lata de 2,80m din care mie imi trebuia doar 2,35, din restul iata ce a iesit:
si pentru ca a mai ramas o parte am mai facut una pentru cineva ca am o obligatie. Se vede ca e mai mare decat masa mea (i-am cerut dimensiunile la o masuta

wou, dar arata super fetele voastre de masa si-s tare ingenioase.Bravo!

foarte frumoase fetele voastre de masa 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Ce frumoase sunt fetele voastre de masa! Tot mai tare ma bate gandul sa scot masina de la naftalina! 

Eva- Senior
- Numarul mesajelor : 552
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 12/01/2009
Diada, draga, se pare ca am lucrat, gand la gand cu bucurie si am fost telepatice
Ce crezi ca am cusut azi? Un cearceaf(surfilat pe laturi, din comoditate si lipsa de timp), o fata de perna si o punguta pt sosetele galustii mele:
Am mai lucrat saptamana asta, o draperie pt camera copilei, dintr-un material gros, gen doc. Merge de minune cu camera, cam lunga deoarece sta peste calorifer, dar mi-e drag materialul, nu as vrea sa o scurtez...
Si o groaza de jaluzele verticale(de 60cm latime) la care am facut un canal in care intra o bara de metal si am cusut ariciul ala buclucas

Am mai lucrat saptamana asta, o draperie pt camera copilei, dintr-un material gros, gen doc. Merge de minune cu camera, cam lunga deoarece sta peste calorifer, dar mi-e drag materialul, nu as vrea sa o scurtez...
Si o groaza de jaluzele verticale(de 60cm latime) la care am facut un canal in care intra o bara de metal si am cusut ariciul ala buclucas

eeeeeee, pai si eu as surfila cearsaful, stai tu linistita, ca-mi place foarte mult asa. Superba draperia! imi place foarte mult, las-o asa la lungime, pacat de ea s-o scurtezi (ai bine iei un calorifer pitic
) sincer e foarte frumoasa si bine asa!
cu punguta m-ai pus pe ganduri... adica vreau si eu sa fac una
ca si Petru are sosete 

cu punguta m-ai pus pe ganduri... adica vreau si eu sa fac una

wow...cand vad cate se pot face pt casa cu 2 maini dibace, parca imi vine si mie sa ma apuc..
e greu sa faci o draperie/perdea de capul tau?
intreb in totala necunostiinta de cauza si pura curiozitate. draperia aceea inchisa a adminei mai ales ma pune pe ganduri..
ziceai ceva de un arici? ce, cum, unde?
e greu sa faci o draperie/perdea de capul tau?

intreb in totala necunostiinta de cauza si pura curiozitate. draperia aceea inchisa a adminei mai ales ma pune pe ganduri..
ziceai ceva de un arici? ce, cum, unde?
aniri- helper
- Numarul mesajelor : 20
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 27/01/2009
Aniri, daca te referi la jaluzelele verticale arata cam asa:
Sistemul de sine este luat de la Ikea, cam 40lei pt latime reglabila intre 1.4m si 2m si ceva. Am luat 2 bucati si au tot ce le trebuie, in afara de material. Pe acesta l-am luat separat, la suluri de 3m lungime(2 la colet) si cu latimea de 60cm. Acest sistem te pune sa tai jaluzeaua propriu zisa sa o cosi de banda de arici(era inclusa, o banda cu lipici care se prinde sus pe sistemul care culiseaza) si apoi jos faci un tiv cu bucla, pe unde trece o vergea de metal ca sa stea drepte. Nu e multa manopera la ele dar cele kaki au fost alta calitate(mai slaba, desi sunt mai elegante
) si fiind materialul mai rar, m-am chinuit sa le cos de arici, acul prindea lipiciul de pe el. Cele gri au mers snur, foarte simplu de asamblat.
Oricum, draperiile se fac usor cu tot felul de sisteme de prindere, pe galerie. Daca te hotarasti sa te apuci, sa ne mai intrebi. Noi n-am avut loc de galerie, si am pus jaluzele, dar preferam un material greu, frumos, un jaquard, ceva elegant
Am vazut ca ai scris si la celalalalt subiect, de la Casuta. Am luat de la Ikea, sistem de prindere Division(cel ieftin cu arici) si pe laterale 2 Kvartal inguste de 80cm cred, caci am taiat din ele. La pret am iesit foarte bine, fata de ce se mai gaseste prin magazine; si fata de sistemul clasic galerie si draperie, e foarte bine
Sistemul de sine este luat de la Ikea, cam 40lei pt latime reglabila intre 1.4m si 2m si ceva. Am luat 2 bucati si au tot ce le trebuie, in afara de material. Pe acesta l-am luat separat, la suluri de 3m lungime(2 la colet) si cu latimea de 60cm. Acest sistem te pune sa tai jaluzeaua propriu zisa sa o cosi de banda de arici(era inclusa, o banda cu lipici care se prinde sus pe sistemul care culiseaza) si apoi jos faci un tiv cu bucla, pe unde trece o vergea de metal ca sa stea drepte. Nu e multa manopera la ele dar cele kaki au fost alta calitate(mai slaba, desi sunt mai elegante

Oricum, draperiile se fac usor cu tot felul de sisteme de prindere, pe galerie. Daca te hotarasti sa te apuci, sa ne mai intrebi. Noi n-am avut loc de galerie, si am pus jaluzele, dar preferam un material greu, frumos, un jaquard, ceva elegant

Am vazut ca ai scris si la celalalalt subiect, de la Casuta. Am luat de la Ikea, sistem de prindere Division(cel ieftin cu arici) si pe laterale 2 Kvartal inguste de 80cm cred, caci am taiat din ele. La pret am iesit foarte bine, fata de ce se mai gaseste prin magazine; si fata de sistemul clasic galerie si draperie, e foarte bine

foarte frumos....
am si eu o intrebare...am o masa lunga de lemn la bucatarie ,dar as vrea sa pun pe mijloc doar fata de masa(mai degraba mileu)are cineva vreo iddee sau sa cos ceva simpu rotund sau in colturi....nu stiu
oricum doar mijlocul vreu sa pun ceva ca nici goala nu-mi place nici toata acoperita....
am si eu o intrebare...am o masa lunga de lemn la bucatarie ,dar as vrea sa pun pe mijloc doar fata de masa(mai degraba mileu)are cineva vreo iddee sau sa cos ceva simpu rotund sau in colturi....nu stiu
oricum doar mijlocul vreu sa pun ceva ca nici goala nu-mi place nici toata acoperita....

Geany, eu iti recomand un table runner, daca e lemnul frumos, nu-l acoperi cu mult material, asa e. In mare modelele arata cam asa: Table Runner, sunt mai multe pagini de poze, poate gasesti si mileuri. Eu am de muuult, in plan o astfel de fasie din organza argintie, dar nu am apucat sa o fac 

multumesc:) m-am holbat la modele,acum oi vedea de care din ele sunt in stare 

Ultima editare efectuata de catre geany in Lun 23 Feb 2009, 12:06 pm, editata de 1 ori
Lenjerii de pat
Astea sunt cateva din lenjerii pt bebei facute de noi.
Primul set:
Lenjerie finet
Lenjerie albinute
Lenjerie Mihnea
Lenjerie delfinasi (delfinasii sunt lucrati cu punct in cruce)
Primul set:
Lenjerie finet
Lenjerie albinute
Lenjerie Mihnea
Lenjerie delfinasi (delfinasii sunt lucrati cu punct in cruce)
loremunteanu- helper
-
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/02/2009
Lenjerie ursuleti - vedere de ansamblu
Lenjerie ursuleti - detaliu (ursuletii sunt lucrati tot cu punct in cruce)
Ar mai fi vreo trei, dar variatiuni pe aceeasi tema
...
Lenjerie ursuleti - detaliu (ursuletii sunt lucrati tot cu punct in cruce)
Ar mai fi vreo trei, dar variatiuni pe aceeasi tema

loremunteanu- helper
-
wow, super, pai ati facut cateva, sa inteleg ca ati si vandut, nu doar pentru bebeul vostru 
L.E. mi-am adus aminte ca am facut si eu lenjerie pentru copilasul meu si pentru o prietena 2 lenjerii tot pentru patut.
numai ca eu nu am facut poze asa frumoase ca voi, pe pat
felicitari pentru creatiile voastre

si eu jos la cearceaf, unde se baga sub saltea pun elastic, e si un tutorial pe-aici.

L.E. mi-am adus aminte ca am facut si eu lenjerie pentru copilasul meu si pentru o prietena 2 lenjerii tot pentru patut.
numai ca eu nu am facut poze asa frumoase ca voi, pe pat

si eu jos la cearceaf, unde se baga sub saltea pun elastic, e si un tutorial pe-aici.
Diada, ma innebuneste cea albastra. ce bine ar merge si pe patul Dianei
doar ca asa mai mare
Lore, dar aveti lenjerii, nu gluma!!!imi place cea alb cu albastru(cu patratele, ursuleti)
Bravo, fetelor!(numai eu nu mai ajung la masina de cusut.nu de alta dar de ma pun si uit de mine...timpul asta)

Lore, dar aveti lenjerii, nu gluma!!!imi place cea alb cu albastru(cu patratele, ursuleti)
Bravo, fetelor!(numai eu nu mai ajung la masina de cusut.nu de alta dar de ma pun si uit de mine...timpul asta)
Numai vreo trei sunt ale lu' fi-meu, insa acum folosim doua dintre ele, cea alba cu ursuleti si cea portocalie cu albinute. Ce-a din finet e tot a lui, insa acum e la bunici cu vechiul patut (nu s-au mai potrivit masurile), iar celelalte le-am facut, intr-adevar, pt alti copilasi.
loremunteanu- helper
-
Sunt f frumoase,cum atasezi inelusele acelea?sau asa ai cumparat draperia?
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Admina, sunt tare frumoase! si eu sunt curioasa cum prinzi inelele acelea...
Pagina 1 din 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12

» Decoratiuni interioare pt casa (2)
» Decoratiuni interioare pt casa (5)
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
» Decoratiuni interioare pt casa (4)
» Decoratiuni interioare pt casa (3)
» Decoratiuni interioare pt casa (5)
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
» Decoratiuni interioare pt casa (4)
» Decoratiuni interioare pt casa (3)
Pagina 1 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Ornamente de Pasti
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)