La sueta...de seara 8
+40
StMihaela
Gabiuta
corina corina
emmancita
mnarcisa
ivanoiuadela9
kitty_1973
cld
carmenco
Lucia.BlueFlower
Floren
Nicoleta Irimescu
manuela29
ghita
ema
Tache Marilena
violetas
nicopop
Anusca
europolis
marcus
teisoara
elenaxx
symos
Chirrox13
Marry
betymi72
ikuta
MagdaMarin
samo99ro
Gianina4ever
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
denis21
CCristinaC
MihaelaT
mykya
firicel
Uca
amoni
44 participanți
Pagina 5 din 30
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30
Re: La sueta...de seara 8
Munci pe la casa, firi, si venit tarziu acasa, franta de oboseala si lesinata de foame si directia pat.
elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
No, sărămâna! Acu' am dat gata niste peste fript si usturoi, dar nu mujdei ca apoi iar face stomacul pe nebunul.
Si la noi ploua, e frig, e urat...m-am saturat.
Abia se incalzeste un pic si iar frig. Acum 5 ani a fost tot asa frig de faceam cate un foc (aveam teracota pe atunci) si la inceputul lui iunie si apoi a fost o vara calduroasa.
Si la noi ploua, e frig, e urat...m-am saturat.

nuuuuuuuuuuu, eu sunt patru case nastase

elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
A pouat cam juma' de ora,frumos si curat,fara trasnete si fara piatra!este totul asa de curat!Am iesit in balcon si miroase tare frumos a curat!

Servus toc, fetelor.Bine ai revenit ,Silvioaro.Odihnita, relaxata, cu chef de munca?
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
OOO Silvia, bine ai revenit!!! Cum a fost acolo prin tari straine? A....seara buna dragelor!!! Diri, multumim de tratatie. La mine a plouat toata ziua destul de tare. Acum nu mai ploua dar e rece 11g si asa a fost si temperatura maxima de azi!!! De maine cica se incalzeste iar. Abea astept!!!
Gata merg la tv ca imi incepe serialul. O seara faina tuturor. Mai revin!!!!

Gata merg la tv ca imi incepe serialul. O seara faina tuturor. Mai revin!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Va multumesc de primire!
Spaima in ei nu am avut timp sa am ca de aveam... era vai de..... ei
. Dar era cat pe aci sa nu ma lase aia la aeropor sa mai plec
ca de ....... la plecarea din Romania catre turci mi-am pierdut biletul de avion primit pentru intoarcere
> asta e doar una din peripetiile mele. In rest..... toate bune si frumoase chiar foooarte frumoase. Numai hoteluri unu si unu, extravaganta cat cuprinde...
Ikuta o dihnita nu . ba chiar foarte obosita. Vizitam foarte multe hoteluri zilnic (15-16) si ...urcate coboarate din autocar si uneori urca si la etaj pe scari si plambate prin "mnicutele" domenii ale fiecarui hotel....Am basici in talpi dar astea imi trec, amintirile raman
Spaima in ei nu am avut timp sa am ca de aveam... era vai de..... ei

Ikuta o dihnita nu . ba chiar foarte obosita. Vizitam foarte multe hoteluri zilnic (15-16) si ...urcate coboarate din autocar si uneori urca si la etaj pe scari si plambate prin "mnicutele" domenii ale fiecarui hotel....Am basici in talpi dar astea imi trec, amintirile raman
Multumesc multumesc Firicel. Butoiul in primul rand e Adica ..... continul din butoi e primit da friptura..... mmm hai sa iau si din aia o bucata sa merga mai bine vinul desi... mi-am facut o oala de ciorba de cartofi (fara carne) si am lins doua castroane

mai timida, va salut fetelor, buna seara si sa aveti o seara pe placul vostru!

marcus- helper
-
Numarul mesajelor : 42
Localizare : vaslui
Data de inscriere : 30/04/2011
Salutare, duamna! Esti bronzolita?
Io cred ca sunt in crestere
ca mi-e tot foame si as manca ca prostu-n targ. Aaaaa si sa nu va ganditi la minuni ca nu e crestere de aia, dar no, copiii cand cresc mananca mai bine, mai mult, mai des.
Io cred ca sunt in crestere

Buna seara Mihaela. Nu sunt bronzata pentru ca nu am avut timp (nici ca vreme nici ca ora )
am imbracat intr-o seara costumul in ideea sa merg sa fac in masaj si...pana m-am cacait eu ...... ajunsa deja terziu la hotel.... au inchis aia la masaj asa ca... nici macar cu un masaj nu m-am ales.
Si pentru asta.... nepoate e obligata acu sa ma mai trimita oda ca nu se cade sa ma duc eu pana in turcia si sa nu fac un masaj turcesc. Nu? Deci... e musai sa mai merg odata

Seara buna. Ce faceti?
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Buna seara duamna Silvia! Bine ati revenit! Bine ca te-am prins ca vroiam sa te intreb Tomi al lui buni o fi pe la tine? Ca cica de vreo cinci zile nu a mai dat pe acasa!
Mihaela postarea ta imi aduce aminte de proful meu de muzica, care ne spunea sadic parca si misogin totodata ca femeile de la o varsta cresc doar in latime!
Ha... ce ma irita cand il auzeam. Nu stiu de ce mi-am adus aminte asa dintr-o data... amintirile ma chinuiesc....
Va pup!
Pana acum nu am avut net caci a tras o ploaie... cu tunete si fulgere si am inchis toata aparatura.
Mihaela postarea ta imi aduce aminte de proful meu de muzica, care ne spunea sadic parca si misogin totodata ca femeile de la o varsta cresc doar in latime!
Ha... ce ma irita cand il auzeam. Nu stiu de ce mi-am adus aminte asa dintr-o data... amintirile ma chinuiesc....

Va pup!
Pana acum nu am avut net caci a tras o ploaie... cu tunete si fulgere si am inchis toata aparatura.

firicel a scris:Marcus,bine ai venit la sueta!Ai servit ceva?![]()
bine v-am gasit...tocmai ce-mi faceam procese de constiinta ca am dat buzna cu mana goala...si nu se face asta cand mergi prima data undeva...o sampanie ar fi potrivita??

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
marcus- helper
-
Bine ai venit!!! Da, sampania merge ca din aceasta mai beau si eu din cand in cand!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Ucaaaa pai sa stii ca zice M ca si al meu e cam plimbaret
astia cred ca se intalnesc la jumatate de drum la o bere.
Firicel sa stii ca daca se mai ivest ocazia de a mai pleca... am zis ca nu ma mai duc singura... in veci. Mi-am facut eu prieteni, gasca... dar tot singura m-am simtit. Aceasta excursie m-a facut sa ma cunosc eu pe mine dintr-o alta postura.
eee modic ca se pare ca si aici e ALL Inclusiv
, si daca e asa.. pai atunci hai sa traim !!!!

Firicel sa stii ca daca se mai ivest ocazia de a mai pleca... am zis ca nu ma mai duc singura... in veci. Mi-am facut eu prieteni, gasca... dar tot singura m-am simtit. Aceasta excursie m-a facut sa ma cunosc eu pe mine dintr-o alta postura.
eee modic ca se pare ca si aici e ALL Inclusiv

cum sa nu "merge" si piscoturile??
ca doar nu abuzam si apoi sa ne plangem ca s-au "depus" prin diverse locuri, si anume tocmai prin cele esentiale!!
ca doar nu abuzam si apoi sa ne plangem ca s-au "depus" prin diverse locuri, si anume tocmai prin cele esentiale!!
marcus- helper
-
Pagina 5 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30

» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
Pagina 5 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti