La sueta...de seara 8
+40
StMihaela
Gabiuta
corina corina
emmancita
mnarcisa
ivanoiuadela9
kitty_1973
cld
carmenco
Lucia.BlueFlower
Floren
Nicoleta Irimescu
manuela29
ghita
ema
Tache Marilena
violetas
nicopop
Anusca
europolis
marcus
teisoara
elenaxx
symos
Chirrox13
Marry
betymi72
ikuta
MagdaMarin
samo99ro
Gianina4ever
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
denis21
CCristinaC
MihaelaT
mykya
firicel
Uca
amoni
44 participanți
Pagina 1 din 30
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
La sueta...de seara 8
Capitolele anterioare:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link], [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
Cam ca ala e, nu mai ca asta e facut pe iuta la-m innceput de citeva zile si mie ciuda ca mi-se pare ca nu merge de loc , sar'na de tratatie
♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣
Cam ca ala e, nu mai ca asta e facut pe iuta la-m innceput de citeva zile si mie ciuda ca mi-se pare ca nu merge de loc , sar'na de tratatie

Re: La sueta...de seara 8
firicel a scris:
Uca,si eu mi-am luat o binemeritata pauza si bantui pe net!![]()
Firicel!

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Of mai Firi... lasa ca trec si astea. Iti voi tine pumnii!
A vazut sotul vodca ta si spunea ca nici nu ai gusturi rele, cat a stat in Germania s-a imprietenit cu un rus ( de la care am primit un set Matriosca
super frumos...cu dedicatie scrisa in alfabetul chirilic ) si de la el stie de Smirnoff ca e buna. Unde-o fi Silvia sa vada sticlele!

A vazut sotul vodca ta si spunea ca nici nu ai gusturi rele, cat a stat in Germania s-a imprietenit cu un rus ( de la care am primit un set Matriosca

Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Joi 12 Mai 2011, 10:31 pm, editata de 1 ori (Motiv : vazui dublu :))
Salutare, salutare! Apar si eu un pic pe acilea. Azi am mai scapat si eu de un igzamen si am avut placerea sa-mi revad o veche colega de colegiu pe care n-am mai vazut-o de foarte multi ani, este sotia profesorului.
Mai am duminica doua dintre care unul e la logica
sa mor ca mi-am prins urechile in balamale cu exercitiile alea. Cica, Frunza este verde pentru ca verde este adjectiv si de aceea frunza e verde. No, pt mintea mea e prea mult si am 16 pagini de exercitii.
Mai am duminica doua dintre care unul e la logica

Nu vad nicio placinta, ci doar un patrat alb cu un cerc gri cu un rc in mijloc.
Salutare gagici!
Am venit si eu de la taranoaia, am facut dus, am mincat o ciorbita, citesc un pic p-aci si plec la culcare. Sint frinta si m-a pus naiba sa maninc o bomboana cu coniac si m-a luat si stomacul.
Firi, ce bine arata placinta...
Am venit si eu de la taranoaia, am facut dus, am mincat o ciorbita, citesc un pic p-aci si plec la culcare. Sint frinta si m-a pus naiba sa maninc o bomboana cu coniac si m-a luat si stomacul.
Firi, ce bine arata placinta...
Salut!Firi,arata bine placinta si merge cu vinul.Mersi!
:kiss
Firi si Miha va doresc bafta la examene,referate.Miha sa ne spui si noua daca ai aflat de ce e frunza verde?

Firi si Miha va doresc bafta la examene,referate.Miha sa ne spui si noua daca ai aflat de ce e frunza verde?

Amonico,noapte buna si tie fata draga!
Denis,scuze ca nu ti-am vazut postarea dar cand m-am intors,deja Amoni era sus pe pagina noua si am crezut ca a ei este ultima!Mersi de sustinere!

Denis,scuze ca nu ti-am vazut postarea dar cand m-am intors,deja Amoni era sus pe pagina noua si am crezut ca a ei este ultima!Mersi de sustinere!

Ultima editare efectuata de catre firicel in Joi 12 Mai 2011, 11:18 pm, editata de 1 ori (Motiv : sa o salut pe Denis pe care nu am vazut-o la timp!)
Nopate buna Uca!
Ma intreb oaare ce este cu Ikuta de nu si-a fcaut prezenta de doua zile?
Plec si eu la nani ca mi-i tare somn!
Celor care mai stau le doresc noapte buna!
Ma intreb oaare ce este cu Ikuta de nu si-a fcaut prezenta de doua zile?

Plec si eu la nani ca mi-i tare somn!
Celor care mai stau le doresc noapte buna!

Noapte buna va spun si eu.

mykya- Atotcunoscător
-
aaaaaaa ce e linistea asta pe aici babaciunilor?
Buna seara ca am si uitat sa zic cand am vazut ca toata lumea se duce la culcare de la ora asta. Sau voi va duceti la lucru pentru concurs pe sestache?
.
Eu sunt bine . alergatura de pe lume ca plecam la 8-8,30 dimineata soi ne intoarcen la 7-7,30 seara. dar e frumos ce vad. neam de neamul meu nu a vazut asa ceva si nici nu o sa mai vada. Azi a fost frig, a plouat si colac peste pupaza sunt cazati la un "hotel".... care e compus din casute
si care are barul doar cu 3 pereti.. si fiind frig.... mai bine stau aici la receptie si frec laptopul devat acolo pana la ora 24 cand incepe discoteca. ma duc sa ma zbantui putin apoi la culcare ca si maine aveam treaba.
Eu va
din receptia hotelui
P.S. Ziua 4 in albumul picasa Nu uitati ca pozele sunt brute facute in mare viteza si multa miscare deci cele care se pricep la fotografiat sa nu ma bombane prea tare.
Buna seara ca am si uitat sa zic cand am vazut ca toata lumea se duce la culcare de la ora asta. Sau voi va duceti la lucru pentru concurs pe sestache?

Eu sunt bine . alergatura de pe lume ca plecam la 8-8,30 dimineata soi ne intoarcen la 7-7,30 seara. dar e frumos ce vad. neam de neamul meu nu a vazut asa ceva si nici nu o sa mai vada. Azi a fost frig, a plouat si colac peste pupaza sunt cazati la un "hotel".... care e compus din casute

Eu va

P.S. Ziua 4 in albumul picasa Nu uitati ca pozele sunt brute facute in mare viteza si multa miscare deci cele care se pricep la fotografiat sa nu ma bombane prea tare.

Seara buna, am intrat doar sa va salut si apoi merg in pat. Ma mai uit putin la tv. Apropo, nu cred ca vreti sa va povestesc ce am patit eu azi dar, totusi va spun pe scurt. Azi am ajuns la spital, la chirurgie cu arcada sparta. Parintii azi au fost liberi de la servici si tata m-a chemat sa-l ajut sa bata niste pari la rasadurile de rosii si cum eu tinem de un par a sarit ciocanul din coada dupa cateca lovituri. Si asa am ajuns eu la spital, defapt la o clinica privata unde merg parintii la medic cand au nevoie. M-a facut anestezie locala, m-a cusut rana si mi-a pus un plasture. Am facut si o injectie antitetanus si gata. De durut nu ma doare aproape deloc si nici cand m-a cusut. Medicul mi-a dat sa iau si ceva antibiotic vre-o 2 zile iar peste o saptamana merg sa imi scoata atele. Gata, ca daca va mai povestesc mult va imaginati cine stie ce si chiar nu vreau!!!
Acum va urez sa dormiti frumous si merg si eu in pat, dar nu inainte sa servesc o felie din placinta pusa de Firi, asta daca mai este!!!
A....Firi, Miha succes mult la examenele pe care le mai aveti de dat!!! Sa auzim ca le-ati luat cu bine!!!!
V-am
si
Uite ca aparu si duamna Silvia!!!!Bine ai revenit!!!
Si distractie placuta la discoteca!!!!

Acum va urez sa dormiti frumous si merg si eu in pat, dar nu inainte sa servesc o felie din placinta pusa de Firi, asta daca mai este!!!

A....Firi, Miha succes mult la examenele pe care le mai aveti de dat!!! Sa auzim ca le-ati luat cu bine!!!!

V-am

Uite ca aparu si duamna Silvia!!!!Bine ai revenit!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Ietete ca aparu Silvia la spartul targului. Vezi sa nu racesti de la frig, si distreaza-te bine. Ma duc sa vad ce pozici ai pus. Noi suntem cuminti pe aici dupa cum vezi. Alina imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, bine ca nu a fost mai rau. Te faci tu bine. Puteai sa-ti spargi capul doamne fereste! Silvia

mykya- Atotcunoscător
-
lina sunt doar asa sa va salut si sa vad ce faceti dar vad ca nu prea faceti va culcati odata cu gainile
aaaa care ziceae stice? pai credeti voi ca eu aci stau pe uscat? Mai ales ca e gratis doar dau comanda si gataaa sunt servitaaa
myky inca nu am terminat de pus ca merge greu dar ma straduiesc

aaaa care ziceae stice? pai credeti voi ca eu aci stau pe uscat? Mai ales ca e gratis doar dau comanda si gataaa sunt servitaaa

myky inca nu am terminat de pus ca merge greu dar ma straduiesc
Poate vii si tu cu ceva fire de la turci...ca au fire misto.
mykya- Atotcunoscător
-
Pagina 1 din 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30

» La sueta...de seara 5
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta.... de seara! 15
» La sueta .... de seara ! 22
» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
Pagina 1 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti