La sueta...de seara 8
+40
StMihaela
Gabiuta
corina corina
emmancita
mnarcisa
ivanoiuadela9
kitty_1973
cld
carmenco
Lucia.BlueFlower
Floren
Nicoleta Irimescu
manuela29
ghita
ema
Tache Marilena
violetas
nicopop
Anusca
europolis
marcus
teisoara
elenaxx
symos
Chirrox13
Marry
betymi72
ikuta
MagdaMarin
samo99ro
Gianina4ever
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
denis21
CCristinaC
MihaelaT
mykya
firicel
Uca
amoni
44 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: La sueta...de seara 8
Mykya, mersi ca esti alaturi de mine. Asta e se mai intampla si lucruri neprevazute.
Gata, merg sa vad pozele puse de Silvia si chiar ma bag in pat!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Gata,ati incuiat?Mi-ati lasat si mie placinta?

Ultima editare efectuata de catre Gianina4ever in Vin 13 Mai 2011, 12:20 am, editata de 1 ori
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
acum am actualizat cu ce am reusit sa pun iar de fire... nici gand. Nu stiu daca reusesc sa iau ceva ca suvenir dar fire... nici atat
a gandisem eu de cand am plecat dar... e mult de munca si nu avem timp si nici nu se gasesc aici in partea asta turistica sau cel ptin eu nu am vazut magazine de nici un fel in afara de cele de prin hoteluri unde nu sunt fire

a gandisem eu de cand am plecat dar... e mult de munca si nu avem timp si nici nu se gasesc aici in partea asta turistica sau cel ptin eu nu am vazut magazine de nici un fel in afara de cele de prin hoteluri unde nu sunt fire

Ai facut cateva poze din avion superbe. Eu cred ca muream de frica cu gandul la inaltime. Cea cu lacul e preferata mea. E Salda Lake? Gianina ia cu incredere placinta ca a facut-o Firi. Eu plec la culcare. Va pup.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Aha! Ati lasat lumina aprinsa, poarta neincuiata, la caini n-ati dat drumul... Si-ati mancat si toata placinta. Ma supar pe voi. Norocul vostru ca a aparut Silvia si ne-a mai dat vesti. Mi-a trecut. Somn usor, fetelor.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Seara buna,
Felicitari pt. referate Firi.
Dar, eu tot nu am ce bea?
O seara faina tuturor. Mai revin!!!
Felicitari pt. referate Firi.

O seara faina tuturor. Mai revin!!!

-
Buna seara fetelor!
Firicel , iti tin pumnii maine si poimaine! Succes!
N-o sa mai pot face nimic ca o sa ii am inclestati!
Am un motiv sa lenevesc!
Firicel , iti tin pumnii maine si poimaine! Succes!

Azi am avut de facut doar copertile,le-am capsat,pus in folii si gata.
Alinutza,ma enervezi!Cand vei intra si tu fata in randul oamenilor normali?Macar,virtual,bea si tu ceva sa-ti faca pofta de mancare!Zici ca ai cateva kg.acolo,cat o pisica nitel mai mare
Pune mana si bea si tu inainte de masa o visinata,o tuica,un pahar de vin,sa-ti faca pofta de mancare!Ia colea niste visinata!Ete am gasit una facuta chiar intr-o fabrica la noi,la Urziceni![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Alinutza,ma enervezi!Cand vei intra si tu fata in randul oamenilor normali?Macar,virtual,bea si tu ceva sa-ti faca pofta de mancare!Zici ca ai cateva kg.acolo,cat o pisica nitel mai mare

visinata mai beau, cand avem in casa dar doar cat un deget in pahar!!!. Visinata facuta de parintii ca alta nu am cumparat nici o data. Poate facem anul acesta ca anul trecut dupa cat de tare au fost imfloriti visinii din curte nu am avut aproape deloc visine. Dupa ce au inflorit a casut ceva pe ei si nu s-au mai facut. De abea a avut mama pt. 10 borcane de compot!!
-
Si eu vin la un pahar de ceva aici cu voi.
Azi in drumul meu ma cam speriasem ca am ajung pe alta ruta.
Am luat-o pe sub al 2 lea pod de la intrarea din Bucuresti si vad ca trebuie sa trec peste un pod nou.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Indicatoarele aratau autostrada A2, iar in octombrie 2010 cand mai trecusem pe aici soseaua era mai la margine.
Drum nou semana a autostrada,ma si uitam daca pot intoarce fiind convinsa ca am gresit drumul si ca sunt pe autostrada A2.
Dupa cativa km,vad un om pe partea cealalta,dau avarii,opresc si il intreb daca asta e centura Bucurestiului.
Imi zice ca da,ma linistesc si merg mai departe pana am dat sos Pipera ,abia atunci mi-am dat seama ca au terminat centura si ocolesti cu drag Bucurestiul.Asta e mica mea aventura de azi.
Luni iar ma plimb,si abia astept,imi place la nebunie sa conduc pe distante mari.
Vio imi zicea ca acum putem sa ne apucam de bisnita, ca stiu sa ma duc cu ochii inchisi in Europa.
Azi in drumul meu ma cam speriasem ca am ajung pe alta ruta.
Am luat-o pe sub al 2 lea pod de la intrarea din Bucuresti si vad ca trebuie sa trec peste un pod nou.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Indicatoarele aratau autostrada A2, iar in octombrie 2010 cand mai trecusem pe aici soseaua era mai la margine.
Drum nou semana a autostrada,ma si uitam daca pot intoarce fiind convinsa ca am gresit drumul si ca sunt pe autostrada A2.
Dupa cativa km,vad un om pe partea cealalta,dau avarii,opresc si il intreb daca asta e centura Bucurestiului.
Imi zice ca da,ma linistesc si merg mai departe pana am dat sos Pipera ,abia atunci mi-am dat seama ca au terminat centura si ocolesti cu drag Bucurestiul.Asta e mica mea aventura de azi.
Luni iar ma plimb,si abia astept,imi place la nebunie sa conduc pe distante mari.
Vio imi zicea ca acum putem sa ne apucam de bisnita, ca stiu sa ma duc cu ochii inchisi in Europa.
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Vin 13 Mai 2011, 8:58 pm, editata de 1 ori (Motiv : Corectat)
Salutare, salutare, fetele.In sfarsit imi merge netul.
Firi tinem pumnii maine si poimaine.Magda ai ajuns cu bine acasa?Si ce ti-ai cumparat frumos? sau nu ai apucat sa mergi si prin magazine?
Firi tinem pumnii maine si poimaine.Magda ai ajuns cu bine acasa?Si ce ti-ai cumparat frumos? sau nu ai apucat sa mergi si prin magazine?
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Bine ai revenit Ikuta!!! Zici ca nu ai avut net? Cum asa?
Magda "frumoasa" aventura!!!! Bine ca s-a terminat cu bine!!!
Defapt nu s-a terminat cu bine!!!
Magda "frumoasa" aventura!!!! Bine ca s-a terminat cu bine!!!

Ultima editare efectuata de catre AlinaJ.Bijoux in Vin 13 Mai 2011, 10:18 pm, editata de 1 ori
-
Bine v-am regasit fetelor.Ma bucur ca ne putem citi din nou.Undeva pe un stalp din apropierea blocului meu era o nu stiu ce care cand facea contact cand isi lua o pauza.Si eu asteptam sa faca contact sa va pot vedea.Dupa 2 reclamatii s-a rezolvat problema (era prea greu sa rezolve din prima).In sfarsit bine ca s-a rezolvat,ca au fost lungi serile fara net (si fara voi)Magda imi pare rau ca excursia ta la Bucale s-a terminat asa.Bine totusi ca nu a fost mai rau

ikuta- Atotcunoscător
-
Nu-i nimic Ikuta,pentru mine a fost un succes ca mi-am luat cele necesare.Dar pentru mana cumnatei ma duc luni si se rezolva.

Firi, bravo tie ca ai terminat referatele. Sunt mandra de tine. Inteleg ca maine si poimaine iti tinem pumnii. Dar nu ma prind cum facem. Daca eu vreau sa-ti tin pumnii, mi-i trimiti tu la Bucuresti, ori vin eu dupa tine?
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Buna fetele. Vad ca ati semnat prezenta in numar mare. Firi iti tinem pumnii. Si facem si galerie

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Ce dragute sunteti!Nu-mi tineti pumnii stransi ca nu ma pot concentra!Trimite-ti-mi ganduri pozitive maine de la 11.00-13.00 si duminica de la 12.00-14.00 si va fi de ajuns!

Fetelor va doresc noapte buna, somn usor, tuturor.Sa
bine.ma duc sa

ikuta- Atotcunoscător
-
Salutare fetele!Mai e cineva treaz?
Firicel miine si poimaine il rugam pe Doamne Doame sa-ti lumineze mintea sa treci cu bine peste examene.
Firicel miine si poimaine il rugam pe Doamne Doame sa-ti lumineze mintea sa treci cu bine peste examene.

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Salut fetelor. Eu sunt treaza Marry...dar voi merge la somn dupa ce ii voi transmite lui Firicelca ii vom tine pumnii stransi, bafta
Cu bine fetelor, noapte buna

Cu bine fetelor, noapte buna

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» La sueta...de seara 9
» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)