La sueta...de seara 8
+40
StMihaela
Gabiuta
corina corina
emmancita
mnarcisa
ivanoiuadela9
kitty_1973
cld
carmenco
Lucia.BlueFlower
Floren
Nicoleta Irimescu
manuela29
ghita
ema
Tache Marilena
violetas
nicopop
Anusca
europolis
marcus
teisoara
elenaxx
symos
Chirrox13
Marry
betymi72
ikuta
MagdaMarin
samo99ro
Gianina4ever
AlinaJ.Bijoux
SilviaDumitrescu
denis21
CCristinaC
MihaelaT
mykya
firicel
Uca
amoni
44 participanți
Pagina 15 din 30
Pagina 15 din 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Re: La sueta...de seara 8
Buna searaaaa! De cand stateam la colt sa deschida careva....
in paharele alea albe e inghetata? daca da... iau si eu un pahar din ala si pe ala cu coniac
Sa traiesti Elena si sa-ti tina D-zeu obiceiurile!
Ete acu se inghesuie care sa deschida
Aveti grija sa nu va imbranciti care sa fie prima si sa rasturnati bunatatile

Sa traiesti Elena si sa-ti tina D-zeu obiceiurile!
Ete acu se inghesuie care sa deschida

Aveti grija sa nu va imbranciti care sa fie prima si sa rasturnati bunatatile

Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seara!
Alina iau eu repede ciresele si ma ascund intr-un colt sa nu le impart cu nimeni!
Silvia, nu vreau sa ma gandesc ce concert va fi in stomacul tau dupa ce combini inghetata cu coniac!
Va urez o seara cat mai bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Alina iau eu repede ciresele si ma ascund intr-un colt sa nu le impart cu nimeni!

Silvia, nu vreau sa ma gandesc ce concert va fi in stomacul tau dupa ce combini inghetata cu coniac!
Va urez o seara cat mai bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Silvia, stai linistita ca nu ne-am imbrancit. Elena a intrat prima, cred ca m-a pandit de dupa colt si cand m0a vazut ca vin a luat-o onaintea mea!!!

Silvia, stai linistita ca nu ne-am imbrancit. Elena a intrat prima, cred ca m-a pandit de dupa colt si cand m0a vazut ca vin a luat-o onaintea mea!!!

-
Ete ca Firicel nu se preumbla...nu postase nimeni dupa ea si nu avea 24 de ore si functia edit nu avea farmecelenaxx a scris: Hai ca deschid io, ca bag seama firicel se preumbla,

Firicel sa ne traiasca barbatul aaaa astaaaaa sa-ti traiasca barbatul Sa fie sanatos si sa va iubiti muuuulti ani de acum inainte!
Uca ce are fata unghetat cu coniac? ce are una cu alta? (ca sa nu o zic paia cu prefectura)
Uca ce are fata unghetat cu coniac? ce are una cu alta? (ca sa nu o zic paia cu prefectura)
Desi, in realitate socrul meu s-a nascut in 21.05, a fost inregistrat la Primarie, in acte ca s-ar nascut in 23.05.firicel a scris:
Io,beau bere cu voi (tot bere beau si cu sotul din dotare ca azi este si ziua lui de nastere)
Oficial, astfel, e nascut in aceeasi zi cu sotul lui Firicel!
La multi ani si din partea noastra sotului! Multi ani inainte impreuna!

Silvia, n-au draga nimic una cu celalta...se inteleg de minune!

Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Lun 23 Mai 2011, 9:36 pm, editata de 1 ori (Motiv : completat pentru Silvia)

Seara buna!!!!
La multi ani sotului firicel!!!! Sa fie sanatos si sa traiasca fericit multi ani!
Iau si eu trataie de la voi, ca e tare buna. Multam! Dupa, vad eu ce mai iese din declaratia 112 pe care o fac. Va spun maine cand s-o duce barbatul meu cu ea la fisc
. Daca strig dupa ajutor (maine) sa sariti sa ma salvati
La multi ani sotului firicel!!!! Sa fie sanatos si sa traiasca fericit multi ani!
Iau si eu trataie de la voi, ca e tare buna. Multam! Dupa, vad eu ce mai iese din declaratia 112 pe care o fac. Va spun maine cand s-o duce barbatul meu cu ea la fisc

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Mi-o inchipui pe Firicel fugind ba la tv ba in cealalta camera la calculatorfiricel a scris: ......Fug la film,dar revin!

Firi sa-ti traiasca sotiorul!!! Si hai noroc, tu cu berea eu cu sucul!!! Ca ceai beau mai incolo, in care immoi cativa biscuiti sau piscoturi!!!

-
Ete ca te-ai prinsSilviaDumitrescu a scris:Mi-o inchipui pe Firicel fugind ba la tv ba in cealalta camera la calculatorfiricel a scris: ......Fug la film,dar revin!cum baga publicitate ... fuga fuga la calculator
![]()
![]()

filmul e romanesc sau tu dai din deshte si te uiti la film? sau cumnosti ata de bine limba in care e filmul de nu ai nevoie de traducere si il asculti ca pe teatru radiofonic?firicel a scris: In timpul filmului crosetez,.....:

dau din deshte si ma uit pe deasupra ochelarilor la film!Este turcesc si nu stiu limba dar daca ma mai uit la 2-3 seriale,invat cate ceva
si atunci il voi asculta ca pe teatru radiofonic

Sa-ti traiasca jumatatea , firicel.Sa va dea D-zeu sanatate muuuulta cat puteti duce, si banii si mai multi, sa vii ducem noi.
Hai ca eu io nu am mai postat, ca m-am uitat la un film, dupa o poveste reala, cu anthony hopkins.
Alina, nu te-am pandit, am vrut sa scriu pe la 17.30, da pa si pusi net, si ramasesem asa atarnata cu mesajul si nu am mai verificat, cand si-a revenit, pac l-am trimis. Oricum , nu postase nimeni inaintea mea.
Eram sigura ca stay dupa colt, Silvia. Te-am ginit io.
Hai ca eu io nu am mai postat, ca m-am uitat la un film, dupa o poveste reala, cu anthony hopkins.
Alina, nu te-am pandit, am vrut sa scriu pe la 17.30, da pa si pusi net, si ramasesem asa atarnata cu mesajul si nu am mai verificat, cand si-a revenit, pac l-am trimis. Oricum , nu postase nimeni inaintea mea.

Eram sigura ca stay dupa colt, Silvia. Te-am ginit io.

elenaxx- Expert
-
Eu in timp ce tricotez ma uit la seriale coreene. La cat de lenta e actiunea, am timp si sa tricotez si sa citesc ce se traduce! Si din cand in cand mai fac-desfac.
Stiti voi... indeletnicirea mea pricipala! Si pentru mine cred ca vor fi ca teatrul radiofonic, deja inteleg ( putin ) din ce mai spun ( parca au acelasi scenariu toate, cu mici diferente).

Noapte buna firi. Si eu ma bag la patuc, sa ma mai uit un pic la tv si apoi trag pe dreapta. Ne vedem maine dim la cafea. Va pupic si somnic usor, sapte purici p-un picior. Puricii motanului Silviei.

elenaxx- Expert
-
Somn usor, Firicel-Sforicel !
Cred ca merg si eu la nani...
Noapte buna fetelor sa dormiti frumos!

Noapte buna fetelor sa dormiti frumos!
Apropo, Samo pe unde bantui?

Apropo, Samo pe unde bantui?

-
stati asaaaaa ca vin si eu la culcare nu ma lasati singura aici .
Elena ii transmit pupicii motanului
Noapte buna care mai ramaneti.....
Duamnelor plec si eu. Merg sa mai bantui putin pe net si apoi ma bag in patucul meu!!! Paaaaa!!!

-
Pagina 15 din 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30

» La sueta...de seara 9
» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
Pagina 15 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)